Nopea luottokampaus + IG arvonta

IDKUVA

Saan tasaisin väliajoin kysymyksiä koskien mun hiuksia; kuinka hoidan niitä, mitä tuotteita käytän, millaisia kampauksia teen jne. Hiuspostauksia on tullut toteutettua aivan liian harvoin, mutta nyt mut haastettiin kertomaan aiheesta hieman lisää. Oon nimittäin mukana OGX:n kampanjassa, jonka myötä sain testiin merkin Keratin Oil-tuotesarjan. Moni teistä saattaa muistaakin, että oon blogissa jo aikaisemmin esitellyt kyseisen merkin Coconut Milk-tuotteita, joihin ihastuin ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Sen vuoksi lähdinkin luottavaisin mielin kokeilemaan näitä versioita, jotka auttavat suojaamaan hiuksia katkeamiselta sekä haaroittumiselta. Keratiini Proteiini vahvistaa jokaista hiusta lisäten elastisuutta estääkseen hiusten katkeamista. Sarjan tuotteet ovat siis suunniteltu erityisesti käsitellyille hiuksille!

keratin oil

Mä oon pyrkinyt vähentämään hiusten lämpökäsittelyä, mutta silti noin 2-3 kertaa viikossa tulee käytettyä joko suoristusrautaa tai kiharrinta. Tämän vuoksi onkin hyvin tärkeää hoitaa hiuksia, koska muuten ne menevät huonoon kuntoon alta aikayksikön… Keratin Oil-sarjaan kuuluu shampoo, hoitoaine, tehohoito ja kuivaöljy. Tuotteita käyttäessä ensin mut hurmasi raikas tuoksu (mulla ainakin tämäkin vaikuttaa shampoon valintaan) ja myöhemmin ihanan kevyt lopputulos. Ensimmäisen pesun jälkeen huomasin isoimman eron kammattavuudessa – huomattavasti sulavampaa eikä takun takkua. Myös harjaan katkenneet hiukset ovat vähentyneet, joten lupaukset olivat tässäkin sarjassa pidetty!

ogx keratin oil

Kuivaöljylle pointsit siitä, että se ei ole läheskään niin ”raskas” käyttää kuin normaali hiusöljy. Tykkään suihkauttaa tätä erityisesti latvoihin, joissa käsittelyt ja mahdollinen kuivuus näkyy ensimmäisenä. Terveet hiukset ovat onnistuneen kampauksen a ja o. Keratin Oil-tuotteet silottaa ja pehmentää hiuksia, mikä helpottaa kampauksen teossa, mutta saa myös lopputuloksen näyttämään parhaalta mahdolliselta.

Tässä mun luottokampaus, joka syntyy vain 5 minuutissa (joskus jopa nopeammin):

invisibobble

Ensimmäisenä laita hiukset normaaliin tapaan ponnarille.

nopea kampaus

Seuraavaksi jaa hiukset kahtia ja vedä molemmista puolista niin, että ponnari laskeutuu. Jolloin keskelle muodostuu iso reikä.

helppo kampaus

Kun reikä on tarpeeksi suuri niin heitä poninhäntä reiästä läpi ja kiristä takaisin normaalin ponnarin tyyliin.

helppo kampaus1

kampaus pitkille hiuksille

Ja ta-daa, valmista! Nopea ja helppo kampaus, joka saa normaalin ponnarin näyttämään astetta kivemmalta.

ogx keratin oil shampoo

Tiesittekö muuten, että OGX:n tuotteet ovat jopa voittaneet palkintoja? Enkä kyllä yhtään ihmettele, että miksi. Keratin Oil-sarja saa multa kymmenen pistettä, kuten myös Coconut Milk. Silti kiinnostaisi vielä testata muita sarjoja. Hmm, saa nähdä! Jos te kiinnostuitte OGX:n tuotteista niin kannattaa käydä tutustumassa tuotesarjoihin muun muassa Sokoksen verkkosivuilla, täällä.

Eikä siinä vielä kaikki vaan näihin liittyvä arvonta starttaa tänään mun Instagramissa eli tägäämällä sun kaverisi kommentteihin niin voitte molemmat voittaa itsellenne OGX:n tuotesetit! Mut löytää Instagramista nimimerkillä @saijis.

Miltäs tuotteet ja kampaus vaikuttaa? Entä onko teillä jakaa jotain helppoja ja nopeita kampausvinkkejä?

Yhteistyössä: OGX

indiedays-ja-brm-yhteislogo


10 Responses to “Nopea luottokampaus + IG arvonta”

 1. Kivaa postausta ja ihanat tuotekuvat! Pitää kokeilla tota myös omille hiuksille ja tsekata arvonta!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon :) Ihana kuulla tällainen palaute tuotekuvista! Päätin kokeilla hieman jouluisempaa tapaa tuoda tuotteet esille. Tsekkaa ihmeessä, palkinto on varmasti mieluisa :p

 2. Avatar Jeannay sanoo:

  Oi miten ihana luottokampaus!<3 :)

 3. Avatar Maisa sanoo:

  Sinulla on upeat hiukset, kaunis kampaus jälleen. Itselläni on luonnonkihara, villi tukka. Ihailenkin aina pitkiä ja sileitä hiuksia. :) Onneksi reilun 30 vuoden kokemuksella näistäkin saa ihan kivat. :) Tykkään testailla uusia tuotteita, ikuisesti parhaat hakusessa.

  ps. Minun kiharani ”pikavinkki” on kostuta ja rutista – and go..

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Maisa :) Mulla on kans välillä luonnonkiharaa ja välillä ei, vaihtelee… Mutta yllättävänkin hyvin se pysyy kurissa, kun käyttää oikeita aineita. Kiva kuulla, että tykkäät kans testailla uusia – ota ihmeessä nämä seuraavaksi testiin. Uskon, että tuut pitämään. Ja kiitos vinkistä, täytyy kokeilla tuota joskus :’)

 4. Avatar Essi H sanoo:

  Näähän vaikuttaa tosi kivoilta! Värjään omia hiuksia ja nää ois varmaan tosi hyödylliset itsellekkin. Ihan super kivannäköisiä nää kuvatkin! :)

  http://essimariaaa.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Nämä ovat kyllä mun suosikkeja :) En vaihtaisi pois! Kiitos hirmu paljon sulle Essi kivasta kommentista :>

 5. Avatar Pilvi sanoo:

  Kävin just eilen leikkaamassa hiukset ja nyt kun paljon lyhyemmät niin tuun varmaan kihartamaankin enemmän. Postauksen tuotteet vaikutti tosi mielenkiintoisilta, joten tuun varmasti jossain kohtaa kokeilemaan. Ja oi! Mäkin suosin tommosia pikakampauksia hirveesti :-)

  http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten kiva, että sä pidit :) Ja hiustenleikkuu kuulostaa hyvältä! Täytyisi taas itsekin käydä napsimassa vähän pituutta pois. Pikakampaukset ovat kyllä parhaita, mitä nopeampi ja helpompi kampaus kyseessä niin sitä parempi :p

Kommentoi