The Chloé Drew bag

IDKUVA

Nyt lisää niin täällä blogissa kuin Snapchatissa vilahtaneesta beigeen lahjanaruihin kääritystä paketista. Olitte aivan oikeassa, laukku sieltä paljastuu! Kokoelma sai vihdoin toivottua täydennystä, kylmän vaaleanpunaisella pikkulaukulla. Kyseessä on Chloén Drew, sävyn tarkka nimi Cement Pink. Olin jo hetken säästellyt rahaa ja pohtinut seuraavaa hankintaa… Kaikista eniten tarvetta oli pienelle laukulle, joka menee niin arkisimmissa lookeissa kuin tarpeen tullen myös juhlissa. Tätä vaaleanpunaista kaunokaista oli tullut kuolattua jo lähemmäs vuoden, joten päätös oli helppo. Laukku toimii nyt joululahjana itseltä itselle ;-)

chloen drew laukku

Drew-mallia löytyy monessa eri värissä, kuosissa ja jopa materiaaleissa. Valinta näiden suhteen ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia. Mutta koko!! Voi luoja, miten vaikeaa sen päättäminen olikaan. Nano oli mulle alusta saakka ehdoton ei. Sen sijaan mini ja small – näiden kahden välillä pohdin oikeasti päiviä tai jopa viikkoja. Lopulta tein päätöksen pituuteni mukaan ja mini lähti tilaukseen. Eikä valinta olisi voinut paremmin nappiin mennä!

chloe drew

Tässä laukussa iskee kaikki; Kultainen ketjuhihna tuo siihen omanlaista luksusta. Vaaleanpunainen sävy taittaa kylmään, jonka vuoksi tämä ei tunnu liian tyttömäiseltä. Malli on samaan aikaan pieni, mutta niin tilava. Laukku on ryhdikäs, mutta niin kevyt. Yksityiskohdat on pidetty minimissä, mikä tekee tästä klassisen ajattoman.

chloe drew gement pink

Laukku suljetaan roikkuvalla koristeella, pujottamalla se lukon läpi poikittain. Ihana pieni (ja turvallinen) yksityiskohta sekin!

chloen drew bag

Miltäs laukku näyttää teidän silmään?

38 Responses to “The Chloé Drew bag”

 1. Avatar Kat sanoo:

  Ihanalta näyttää :)

 2. Avatar Isla sanoo:

  Mitä maksoi?

 3. Avatar Cami sanoo:

  Tää ois kyllä niin unelmalaukku itsellekin ♥ Mä osasin kyllä odottaa just tätä mallia, mutta väristä en uskaltanut olla varma ;) Tähän oisin itsekin kyllä päätynyt!

  • Saija Saija sanoo:

   Oih ♥ Tämä on kyllä niin ihana! Värivalinta oli yllättävänkin helppo, vaikka kaikki muutkin sävyt näyttävät hyvältä. Tämä vaaleanpunainen oli kuitenkin ylitse muiden. Noni ehkä meillä on vielä joku päivä laukkukaksoset ;-)

 4. Avatar Elina sanoo:

  Todella nätti ja näppärä laukku! Pikkulaukku olisi itselläkin hakusessa, mutta vielä en ole löytäny! (:

  • Saija Saija sanoo:

   Hei vähän kiva, että pidät tästä :) Pikkulaukun etsintä on kyllä jotenkin hankalampaa kuin ison… Mutta paljon tsemppiä etsintään :’)

 5. Avatar Jessika sanoo:

  Toi laukku on niin ihana ja myös omalla ostoslistalla! Tällä hetkellä mulla on glitterin vastaava halpisfeikki :D (ihana tosin sekin!)

  Saako kysyä että mistä ostit tuon ja paljon oli hintaa? :) Tuleeko lähiaikoina kuvia laukun kanssa?:) olisi kiva tietää mihin asti tuo hihna ylettyy:) ja myös olis kiva sellainen postaus että mitä kaikkea tuohon laukkuun mahtuu, joka antaa vähän koko osviittaa. Samassa postauksessa voisit ehkä tehdä samanlaisia ”mitä laukkkuun mahtuu” muistakin laukuista!

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on niin upea <3 Kiva kuulla, että sulla on sama ostoslistalla, en voi kuin suositella. Tämä oli luonnossa vielä upeampi! Oonkin joskus tainnut nähdä jonkun version tästä, mutta en tiedä oliko se Glitterin :) Mä tilasin tämän Chloén omilta sivuilta. Siellä oli ihan super nopea toimitus! Ja maksoi 1190€. Mä laitan asukuvat toteutukseen :p Sun ehdottoma laukkupostaus kuulostaa mielenkiintoiselta, kirjoitan tämän ylös. Voisin toteuttaa sellaisen viimeistään ensi vuoden alussa, kun oon saanut laukkuprojektin parempaan malliin. Voisin näyttää siinä vähän muitakin laukkuja yms. Kiitos sulle kommentista ja ideasta (:

 6. Avatar Essi sanoo:

  Ihana! Ja varsinkin toi väri tuo vielä sen viimeisen silauksen täydellisyyteen, vaikka normaalisti tykkäänkin lähinnä ruskeista ja mustista laukuista :D

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa niin samaa mieltä! Kaikki muut haaveilemani laukut on joko mustia tai beigejä, mutta tämä on iso poikkeus. Tuo vaaleanpunainen sävy on niin kivan erilainen :)

 7. Avatar Roosa sanoo:

  Toi on niiiin söpö ja samaanaikaan kaunis! <3 Ite edelleen vähän välttelen tota kultaista mut voin vaan kuvitella kuinka hyvin tää sopii just sulle, ja todellakin sekä arkeen että juhlaan. Saakohan noita hopeilla yksityiskohdilla :O?

  • Saija Saija sanoo:

   Sä sen sanoit… <3 Sitä se on! Joo saa myös hopeana :) Chloén omilla sivuilla ei ollut tällä hetkellä hopeana saatavilla, mutta googlesta löytyi moniakin eri värejä hopeisilla yksityiskohdilla. Tämä on kyllä täydellinen niin arkeen kuin juhlaan ja malli on tosi monikäyttöinen muutenkin. Mahtuu niin pieniä kuin isoja tavaroita (:

 8. Avatar Laura sanoo:

  Oi, aivan täydellinen laukku! <3 Mulla on jotenkin aina se ongelma, että pitäis vesipullosta hiuslakkaan olla aina kaikki mukana ja sen takia pikkulaukkuja on niin "hankala" käyttää... Pitäis kyllä opetella kantamaan vähän vähemmän kamaa mukana, sen verran ihana tääkin laukku on!

  • Saija Saija sanoo:

   Sitä se kyllä on <3 Voi tiedän tunteen! Lakkapulloa en kuljeta, mutta vesipulloa kyllä. Toki tätä laukkua käyttäessä pullo voi olla esimerkiksi autossa, jos on sillä matkassa yms. Mutta toki välillä tarvitsee isompaa laukkua. Tätä käyttäessä tulee kuitenkin opeteltua kantamaan vähemmän tavaraa mukana :p

 9. Avatar Petra sanoo:

  On kivan näköinen laukku!

 10. Avatar cheese sanoo:

  Hei. Voitko laittaa joskus kuvan missä näkyy kaikki sinun laukkukokoelman laukut vai onko sinulla enää niitä muita?

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä mulla on edelleen kaikki muut :) Ja voin laittaa! Mutta varmaan vähän myöhemmin, kun laukkuprojekti on edennyt enemmän :)

 11. Avatar Jasmin sanoo:

  Oih niiiin ihana! Täydellinen unelmalaukku <3

 12. Avatar Sirpale sanoo:

  Onpas kauniin sävyinen! :) Ihan sun juttu!

 13. Avatar Tanja sanoo:

  Upea kokoelmanlisäys! Itse kokisin tuon sulkijan epäkäytännölliseksi, mutta se olenkin vaan minä

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Tanja! Saa nähdä kuinka käytännölliseksi sen koen käytössä, mutta nyt ainakin vaikuttaa ihan näppärältä. Laukku pysyy kiinni vain kääntämällä lukkoa (kuten kuvissa), mutta roikkuva koriste vielä varmistaa sen :)

 14. Avatar Noora sanoo:

  Siis aivan mielettömän upea! Vau ❤️

 15. Oih! Laukku on upea ja sopii tyyliisi hyvin. Netistä tilaaminen olisi näppärä vaihtoehto hankkia Chloen laukku. ☺

  http://www.beautyboxblog.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Sanna =) Kiva kuulla sun olevan tuota mieltä! Niin oli, vaikka vähän riskiä kun koko mietitytti mutta onneksi osoittautui juuri oikeaksi <3

 16. Avatar Julia P sanoo:

  Ihanaa, upea laukku! Ei omaa tyyliäni mutta todella kaunis ja sinun näköinen :) minulle nämä sinun laukkuostoksesi ja niistä tehdyt postaukset ovat kaikkein parasta ja mielenkiintoisinta luettavaa. Toivoisin myös samaa mitä ylempi kommentoija eli sitten aikanaan laukkukokoelmapostausta, laukkujen vertaulua keskenään tilan puolesta ym :) kattavat laukkupostaukset kiinnostavat koska moni muukin harkitsee juuri näitä ostoksia ja kaipaa blogeista apua päätöksilleen :D

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas kiva kuulla, että nämä ovat sun mieleen :) Mä voisin tuollaisen kokoelmapostauksen toteuttaa heti, kun saan projektia vähän vielä eteenpäin. Mä uskon kans, että moni hakee laukkukysymyksiin apua blogeista. Mä itsekin googletin eri kokemuksia juuri tästä kyseisestä versiosta. Erityisesti etsin kokokysymyksiin vastauksia. Kiitos sulle toiveesta ja kommentistasi :)!

 17. Avatar mirvaannamarian sanoo:

  Mä oon usein miettinyt tän ostoa just tässä värissä mut aina se on jäänyt.. Siis IHANA! ❤️ Meillä on niin samanlainen laukkumaku muutenkin

  • Saija Saija sanoo:

   Voi meillä on kyllä niin samanlainen maku :) Juuri ihailin sun Chanelia Instagramissa! Ah, se on upea. Tätä voin suositella, jopa yllättävänkin tilava <3

 18. Avatar Hemako sanoo:

  Ihana laukku! Mahtaakohan olkahihna olla säädettävä? Oon itse niin mini, että standardimitat on mulle aina liian pitkiä, mutta malli kolahti, joten tuollaisen kyllä haluaisin.

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on kyllä upea laukku :) Ei ole valitettavasti säädettävä. Ehkä laukussa kiinni oleviin lenkkeihin voi kietoa lisää hihnaa, mutta se ei varmaan näytä kovin hyvältä. En sitten tiedä olisiko Nano-koon hihna lyhyempi, kannattaa katsoa se :)!

Kommentoi