November snaps via iPhone

Moi  Mitäs teidän iltaan kuuluu? Mä täällä hörpin glögiä ja kirjoitan kahta postausta yhtä aikaa. Haha, en edes muista koska viimeksi olisin tehnyt näin. En tiedä tuleeko tässä maksimoitua ajankäyttö vai ei, mutta ainakin tulee treenattua! Mun asia oli siis tulla jakamaan teille puhelimeen kertyneitä räpsyjä, klassikoksi muodostuneen koosteen kautta:

IDKUVA

1. Mulla on huomenna pitkästä aikaa ilta vapaa, ilman minkäänlaisia suunnitelmia. Tai no on mulla yksi suunnitelma – pukeutua tähän asuun. 2. Blog Awardseilla muistin räpsiä kuvia myös puhelimella, hyvä mä!! 3. Lounastreffit Iriksen kanssa. Tuota caesarsalaattia täytyy saada taas pian lisää! 4. En ole mikään luova ihminen (jos valokuvaamista ei lasketa), mutta pipareiden koristelussa mun sisältä ilmestyy pieni ”askarteluhullu”.

instagram postaus blogi

1. Eilen vietettiin tyttöjen päivää Vaasassa. Käytiin testaamassa paljon kehuttu Sweet Vaasa-kahvila. Ja kyllä, kuvassa näkyvä kaakao on Nutellan makuinen!! 2. Mä saatoin kuvia selaillessa hieman ikävöidä näin värikästä näkymää. 3. ♥♥♥ 4. Lähetti toi tänään mieluisan paketin. Iiks, arvaatteko mitä boksin sisällä on? Uskon, että arvaatte. Sen jälkeen, kun olin lisännyt paketista kuvan snäppiin niin sain sisällöstä lukuisia arvauksia ja niistä kaikki meni oikein. Te tunnette mut niin hyvin!

instagram filtters

1. Eletään bloggaajien haastavinta aikaa, nimittäin pimeys on tämän homman pahin painajainen. Mutta nou hätä! Blogikuvat saa pelastettua muun muassa jouluvaloilla ;-) 2. Rauhallinen aamu, lehtiä, blogien uusimpia postauksia ja täyttävä aamupala. 3. Räpsittiin tänään myös Nemosta kuvia. On se jo niin iso poika! 4. Blogger’s Inspiration Dayssä testailtiin uutta Fresitaa drinkkien myötä.

instagram postaus

1. En taida olla ainoa, jonka mielestä pipareiden leipomisen paras kohta on itse taikinan syöminen… 2. Uudet mielettömät trikoot We Are Fit-merkiltä. Ihastuin näihin niin paljon, että tilaukseen lähti myös samaa kuosia olevat urheiluliivit. 3. Haha tämä on niin totta :D 4. Sweet Vasan salaatti oli myös herkullista. Tuolla tulee varmasti käytyä joskus uudelleen!

Lisää näitä kuvia löytyy niin mun Instagramista kuin Snapchatista – molemmissa nimimerkillä @saijis.

Nyt vielä sen toisen postauksen kirjoittelua, jonka jälkeen ajattelin nukkua pitkät yöunet. Toivottelen teille tässä vaiheessa jo kivaa alkavaa viikonloppua!


14 Responses to “November snaps via iPhone”

 1. Tosi kiva postaus! Itellä oli kans tulossa vähän tän kaltaista tai saattoi jo tulla :) kuvien ottaminen on kyllä hyvö harrastus jos vaan on aikaa. Juuri nyt itsellä on se jäänyt taka alalle :(

  http://www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos Katri :) Oi vähän kiva! Tuo on kyllä totta… Kuvien ottaminen vie todella paljon aikaa. Aina sitä ajankulua ei edes huomaa! Mutta on se samalla niin rentouttavaa :’)

 2. Avatar Jenna sanoo:

  Mun mielestä tälläset puhelinkuva postaukset on kamalan tylsiä. Useimmat kuvat nimittäin on jo nähty esim aikasemmissa postauksissa tai instassa yms. Lisäksi puhelin kuvat on yleensä melko huonolaatuisia joten ne eivät myöskään ole ilo silmälle.

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi kuulla, että sä et pidä :/ Nämä ovat yksiä suosituimmista postauksistani juuri sen takia, kun puhelimen kuvat on niitä aitoja räpsyjä sellaisistakin tilanteista, joissa ei tule käytettyä kameraa. Mutta se on niin makuasia, toinen tykkää ja toinen ei. Kiitos sulle kuitenkin mielipiteestäsi :)

  • Avatar Essi sanoo:

   Mun mielestä nää on tosi kivoja! Eikä mun mielestä esimerkiksi yksikään tän postauksen kuvista oo mitenkään huonolaatuinen :D

   • Saija Saija sanoo:

    Voi kiitos! Ihana kuulla sun olevan tuota mieltä :) En myöskään ymmärrä, että tarkoittaako hän mun kuvien olevan huonolaatuisia vai mitä… Mutta Instagramista yms. pystyy tarkistaa näiden kuvien laadun ja se ei ainakaan mun silmään vaikuta mitenkään huonolta :o

 3. Avatar Milla sanoo:

  Ihanan piristäviä kuvia, tulee joulufiilis <3 yks pieni korjaus pitää tehä, että kirjoitetaan Sweet Vaasa :D ite ku Vaasassa asun ja samaisessa paikassa käynyt monta monta kertaa ja aina yhtä hyvää <3 :)

  • Saija Saija sanoo:

   Isot kiitokset sulle <3 Ja hyvä, kun sanoit! Korjasin sen :) Tuo kahvila oli kyllä positiivinen yllätys - täytyy kyllä käydä siellä joskus uudestaan :-)

 4. Avatar julia sanoo:

  Mukava postaus:) Miten muuten sulla on varaa/rahaa ostella noin paljon luksuslaukkuja? :-) Oispa itselläkin joku päivä.. omista ainuttakaan :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Julia :) Mä teen kahta työtä, joten se mahdollistaa sen. Sekä tietysti ahkera säästäminen. Voisin joskus jakaa omia säästövinkkejä, jos sellainen kiinnostaisi (:

 5. Avatar JennyJanette sanoo:

  Ihanan inspiroivia kuvia <3 Hyvä kuulla etten oo ainoo joka fiilistelee jo leipomalla pipareita itse leivoin jo yli viikko sitten, oon myös oikein raivohullu tuossa koristelussa koristeet maksoi varmaan 10 kertaa enemmän mitä itse taikina :'D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti <3 Voi et ole! Ja mä oon aivan samanlainen :D Piparit täytyy joka kerta koristella hienommin ja hienommin. Pitäähän niiden näyttää hyvältä, vaikka se maku onkin ulkonäköä tärkeämpi :-D

 6. Avatar MissPimlada sanoo:

  Hi Saiji! I’ve been following your blog for a while now.
  I love your blog. Very great posts. I wonder if you are a Chanel fan?
  Or have you planned to buy a Chanel bag?
  You never mention it on your blog. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Nice to hear that :) Thank you! Yes I am, maybe in the future I buy one. Chanel 2.55 is beautiful <3

Kommentoi