Boss The Scent for Her + arvonta

[mittaustagi]

IDKUVA

Tuoksuja on monenlaisia, mutta suurinta osaa niistä yhdistää yksi asia – jokainen tuoksu kertoo tarinan.  Ne saattaa pitää sisällään muistoja, saa sut hyppäämään ajassa taaksepäin, vie muistelmat tiettyyn hetkeen tai jopa viettelee rinnalle toisen henkilön. Pääsin mukaan Hugo Bossin kampanjaan, jossa paljastan teille omat viettelyksen hetkeni.

rodos kreikka

mekkoja naisille

veneretki kreikka

Pitkässä parisuhteessa toisen huomioiminen ja yhteiset hetket ovat tärkeässä asemassa. Kun multa kysyttiin, koska oon tuntenut suuria viettelyksen hetkiä niin aikakone heitti muistot suoraan mun ja Tatun kesän yhteiselle Kreikan matkalle. Eräänä iltana lähdettiin ravintolasta syömästä ja huomattiin Rodoksen upea auringonlasku. Tatu ehdotti, että lähdettäisiin kävelemään satamassa olevaa tietä pitki, jota valaisi tunnelmmalliset katuvalot. Oon iloinen, että koko päivän kävelemisestä johtuvasta väsymyksestä huolimatta suostuin. Muistan, kun tietä kävellessä katsottiin edessä olevaa auringonlaskua, ohi seilaili niin isoja jahteja kuin pieniä veneitä, kevyt merituuli osui kasvoihin ja tarrauduin kiinni Tatun kainaloon. Se toisen tuoksu, se upea paikka, se hetki – voi sitä onnellisuuden tunnetta 

Tuoksu mikä Tatulla silloin oli, tuo vielä tänäkin päivänä vahvasti kyseisen hetken mieleen. Tuoksut pitävät sisällä paljon muistoja. Eräs mun tuoksu vie muistelmat Thaimaan reissuun, jossa oltiin ystäväni kanssa vuosia sitten. Yksi tuoksu mulla on vain ja ainoastaan juhlia varten, se nostattaa aina omanlaisen juhlantunteen. Se on ihmeellistä, miten paljon tunteita yksi tuoksu voi nostattaa.

boss hajuvesi

hugo boss hajuvesi

Hugo Bossin uutuustuoksu on BOSS The Scent for Her, jossa yhdistyy valloittava freesia, hunajalla kuorrutettu persikka sekä pehmeä kaakaopapu. ”Tuoksu hehkuu ylellisen naisellista eleganssia, lämpöä ja vahvistuu tasaisesti, kuten parhain viettelys – viehätyksestä viettelyyn, päätyen lopulta koukuttavaan riippuvuuteen.”

Myös miehille löytyy The Scent-tuoksu, joka muodostaa tämän The Scent for Her-tuoksun kanssa maagisen vetovoimaisen parin. Nämä ovat kuin tehty toisilleen! Otettiin Tatun kanssa nämä tuoksut samana päivänä käyttöön ja mun mielestä onkin kiva saada tälle aikakaudelle yhteinen tuoksupari. Voidaan sitten vuosien päästä palata muistelemaan tätä hetkeä, näiden tuoksujen kautta.

aallot

kreikka

rodoksen vanhakaupunki

Moni siellä varmasti miettii tulevan joulun lahjaostoksia. Tässä onkin nyt joulun yksi varmasti toimiva lahja, niin naiselle kuin miehelle. Tuoksuja on helposti saatavilla muun muassa Sokokselta.

Boss The Scent for Her

Sulla on nyt mahdollisuus voittaa tuoksupaketti, joka sisältää 1 x The Scent sekä 1 x The Scent for Her.

1. Jaa kommenteissa oma tuoksutarinasi.

Eli liittyykö sulla tuoksuihin tiettyjä muistoja? Käytätkö tuoksuja eri aikakausilla? Lisää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua on tasan viikko eli arvonta päättyy 27.11 kello 22.00. Tarkemmat ohjeet löytyy täältä.

indiedays-ja-brm-yhteislogo

Yhteistyössä: BOSS


206 Comments
 • Avatar
  strawberrycake
  Posted at 10:02h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulle tulee mieleen tuoksuista ensimmäinen hajuveteni, joka tuoksui kirsikalta. Minulla on sitä vielä vähän olemassa, mutta käytän sitä säästäen, kun sitä ei enää ole myynnissä!

 • Avatar
  E
  Posted at 10:19h, 20 marraskuu Vastaa

  Itse ostan yleensä hajuvedet matkoilta. Siksi niissä jokaisessa on minulle tuoksumuisto ja aina kun haistelen niitä muistot kyseiseltä matkalta tulevat mieleeni. Olen kova käyttämään hajuvesiä ja aina kun yksi hajuvesistäni on vähissä, jätän pohjalle hiukan hajuvettä, jotta voin sitä tuoksutella edelleen muistot mielessäni. Osa tuoksuista on ostettu jo montamonta vuotta sitten, mutta osa on ihan tältäkin vuodelta, joten jokaisesta tulee oma ihana muisto mieleen. :)

 • Avatar
  Inka
  Posted at 10:20h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulle tulee mieleen ensimmäiset ulkomaanmatkat sillä käytin siellä aina tiettyä tuoksua, joka on vieläkin käytössä :)

 • Avatar
  Katri
  Posted at 10:25h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulla on eräs tuoksu josta poikaystäväni pitää paljon. Hän aina huomaa kun käytän sitä, ja siihen liittyy monia rakkaita muistoja. :)
  Haluan kuitenkin jakaa erilaisen muiston lapsuuteni liittyen. Minulla oli pienenä hattarahajuvesi, ja otin sen mukaan aina kun menin kylään serkkuni luokse. Hän ihastui tuoksuun ja suihkutti sitä aina kyläilessäni huoneensa ihan täyteen niin että pyörtyminen oli lähellä. Oli melkoinen tuoksupommi! :D Mutta tuoksun haistoi koko kyläilyn ajan, joten aina tämän tuoksun haistaessani tai sitä ajatellessani tulee mieleen serkkuni ja meidän hauskat lapsuuden muistot! <3 Ja samalla on huvittavaa kuinka tuoksumieltymykset ovat muuttuneet lapsuudesta, sillä nykyään en pystyisi millään käyttämään niiiiin makeaa tuoksua. :D

 • Avatar
  Helene
  Posted at 10:34h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla liittyy eniten tuoksumuistoja Escadan kausikesätuoksuihin. Ostin niitä nuorempana tosi monena vuotena putkeen, joten monia kesämuistoja liittyy juuri noihin tuoksuihin. Harmittaa, kun nykyään kyseiset tuoksut ovat liian makeita omaan nenään, enkä ole löytänyt tilalle mitään ” omaa nimikkotuoksua”.

 • Avatar
  V V
  Posted at 10:35h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksuihin liittyviä tarinoita löytyy useampia, mutta yksi ylitse muiden on eräs mun VS:n tuoksu, jonka tuoksu tuo mieleeni erään romanssin. Kyseinen poika asui Suomen ulkopuolella ja vaihto-oppilasvuoden jälkeen meillä molemmilla on isot haaveet suuhteeseemme liittyen. Se suhde kuitenkin ajan myötä haalistui ja loppui kipeällä tavalla. Tästä huolimatta tuoksu tuo mieleen kaikki yhteiset hetkemme ja lämmittää mieltä sekä sydäntä. Ehkä meillä voisi vielä joskus olla toivoa selvittää välimme :)

 • Avatar
  VV
  Posted at 10:37h, 20 marraskuu Vastaa

  Tämä Bossin tuoksu on kyllä niin täydellinen! <3 Hajuvesimuistoja löytyy niin hyviä kuin huonojakin.. Joskus sitä kyllästyy tiettyyn tuoksuun kun tarpeeksi paljon tulee käytettyä. Näin kävi yhden Versacen tuoksun kanssa, jonka automaattisesti miellän nykyään "teinituoksuksi" kun joskus 18-vuotiaana sitä aivan turhan ahkerasti suihkuttelin xd mutta aivan ihana tuoksutarina tuo sinun Kreikan matkaltasi. Jotenkin juuri ulkomailla kaikki tuoksut korostuu kaiken sen eksotiikan keskellä

 • Avatar
  Karo
  Posted at 10:40h, 20 marraskuu Vastaa

  Ala-asteen ensimmäinen vaniljan tuoksuinen hajuvesi tuo paljon muistoja! Kun meillä oli pikkujoulut kavereiden kanssa ja oltiin niin ’isoja’:D

 • Avatar
  Matilda
  Posted at 10:42h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksuista tulee mieleen painavimmin kaikki matkat ja ensimmäinen hajuvesi jonka sain! :)

 • Avatar
  S
  Posted at 10:43h, 20 marraskuu Vastaa

  Versacen hajuvesi bright crystal tuo mieleen sen hetken, kun suudeltiin ekan kerran poikaystäväni kanssa. Käytän nykyäänkin siis tuota hajuvettä melko usein, siihen liittyy myös monia muita hyviä hetkiä.

 • Avatar
  pipsa
  Posted at 10:45h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut muistuttavat eri tapahtumista,ajoista,parisuhteista.. (y)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 10:46h, 20 marraskuu Vastaa

  Mä oon monesti miettinyt tätä, että miten pelkkä tuoksu voi tuoda niin paljon muistoja mieleen. Mulla on yks hajuvesi, joka muistuttaa eräästä pojasta. Sekä toinen, mikä tuo muistoja mieleen parin vuoden takaisesta kielimatkasta! Vain niitä tuoksuja suihkauttamalla pääsen takaisin niihin ihaniin muistoihin <3

 • Avatar
  Jasmine
  Posted at 10:47h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulla tulee jokaisesta tuoksusta mieleen eri henkilö. Vaistomaisesti laitan aina tiettyä hajuvettä jos menen ulos tietyn ihmisen kanssa, ja siten jonkun tuoksun avulla on ihana muistella tätä tiettyä henkilöä jos on vaikka kaukana jostain tietystä henkilöstä ja ikävä yllättää voi tuoksutella tätä tuoksua ja muistella yhteisiä hetkiä. Tuoksut tuovat ihania muistoja mieleen ja sitten myös niitä ei niin ihania.

 • Avatar
  Johannan
  Posted at 11:06h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut todella tuovat muistoja mieleen. Eilen kävelin miehen ohi, joka käytti samaa partavettä kuin ensirakkauteni ja niin monet muistot vuosien takaa pulpahtivat mieleeni!

 • Avatar
  Julia
  Posted at 11:07h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulle tuli heti ekana mieleen se, kun ala-asteella ravattiin aina tyttöjen kanssa kicksissa pyytämässä tuoksunäytteitä ja niillä sitten läträttiin. ”Tuoksu” on varmasti ollut aikamoinen.

 • Avatar
  Julia
  Posted at 11:08h, 20 marraskuu Vastaa

  Siis apua, tuo on niin totta miten kuvailit hajuvesiä ja miten ne voi muistuttaa jostain..

  Eräästä hajuvedestä tulee mieleen se, kun tapasin poikaystävän ensimmäisen kerran. Siis siinä on oikeasti jotain taikaa! Vielä tänä päivänäkin palaan takaisin siihen iltaan. :’) Lisäksi löytyy monien muidenkin tuoksujen taustalta muisto: kuten yläasteajat, viime kesä jne.. Hajuvedet on ihania ja ihmeellisiä <3

  Toivottavasti onni osuisi kohdalle ja voittaisin nuo tuoksut:)

 • Avatar
  Elli
  Posted at 11:14h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksuihin liittyy paljon ihania muistoja! Tietyt tuoksut tuovat eri ihmiset ja hetket mieleen, jotenkin automaattisesti tulee käytettyä tiettyä tuoksua esim ulos lähtiessä :)

 • Avatar
  Wilhelmina
  Posted at 11:14h, 20 marraskuu Vastaa

  Rihannan hajuvesi tuo vahvasti mieleen lukioajan, niin hyvässä kuin huonossa. :-D Kesällä käytän enemmän raikkaita ja kukkaisia tuoksuja, kun taas syksyllä/talvella käyttöön pääsevät ns. tummanpuhuvat tuoksut. :-)

 • Avatar
  Annika / pellavaajapastellia
  Posted at 11:23h, 20 marraskuu Vastaa

  Muistan kun kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni hajuvettä. Olin silloin noin 15-vuotias ja olin perheeni kanssa suvun mökillä. Löysin tuvasta hajuvesipullon, joka kuului tädilleni. Haistoin tuoksua ja suihkutin sitä vähäsen. En ollut koskaan tuntenut mitään niin ihanaa tuoksua!Se oli Cliniqin happy-tuoksu ja sen jälkeen kun ostin oman pullon tuota tuoksua, mminulla on ollut aina sitä kaapissani! Nyt voisi olla aika jo löytää uusi suosikkituoksu. Tykkäisin vaihdella tuoksuja tilanteiden mukaan, jotta niihin liityvät tunnemuistot olisivat selvempiä :)

 • Avatar
  Miltsu
  Posted at 11:24h, 20 marraskuu Vastaa

  Paras tuoksu on tulevan aviomieheni käyttämä tuoksu Kenzolta. Tämä tuoksu hurmasi minut tavatessamme ja se hurmaa edelleen ♡ Tuoksu on myös siitä erityinen, että sitä hän käytti kosiessani minua tänä kesänä. Niin sokeriselta kuin se kuulostaakin niin tuo tuoksu on tullut mielessäni suureksi osaksi meidän rakkaustarinaa ♡

 • Avatar
  Katri
  Posted at 11:27h, 20 marraskuu Vastaa

  Itse olen vaihdellut eri hajuvesiä ajan saatossa niiden loppumisen myötä, ja aina kun olen ostamassa uutta hajuvettä, haluan muistaa myös vanhat tuoksut. Niiden takaa löytyy vaikka ja mitä ihanaa! Muistan kun ostin poikaystävälleni ensimmäisen kerran partaveden/tuoksun, ja aina kun nään tämän tietyn tuotteen en voi olla muistamatta niitä parisuhteen ensimmäisiä hetkiä <3

 • Avatar
  Sannamari
  Posted at 11:30h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuo Bossin tuoksu on niin huumaava! Olen käynyt jo monta kertaa sitä tuoksuttelemassa, mutten vielä ole raaskinut ostaa. Poikaystävälläni on aina ollut kyseisen merkin hajuvesiä ja olen tykännyt niistä kovasti. Meille tuli juuri perjantaina 5 vuotta yhdessäoloa täyteen, joten mikä olisikaan parempaa kuin aloittaa tuleva vuosi raikkailla ja ihanilla tuoksuilla, jotka sopivat yhteen. :)

 • Avatar
  Anne
  Posted at 11:32h, 20 marraskuu Vastaa

  En ole koskaan ollut tuoksuexpertti, enkä omistakaan montaa hajuvettä. Niiden osto on mielestäni vaikeaa, vaikka asiantuntija-apua siihen saakin. Kaikki hajuveteni ovat edullisia (paitsi yksi lahjaksi saatu), joita löytää kaikista marketeista.
  Ennen käytin enemmän hajuvesiä, mutta niiden käyttö on jäänyt vähemmälle, sillä arkisin töissäni en voi niitä käyttää. Viikonlopun menoihin tulee aina jotain suihkautettua sen kummemmin ajattelematta. Tuoksuihin liittyviä muistoja löytyy oikeastaan vain parisuhteestani (lähinnä mies muistaa näitä :D). Olen itse valinnut ”deiteille” lähes aina kirsikkaisen hieman makean tuoksun, vaikka se ei miehen lemppari taida ollakaan..
  Valitsen hajuveden vähän tilannetta miettien, vaikka en niistä paljoa tiedäkään. Esim. illalliselle voi laittaa hieman vahvempaa, mystisempää tuoksua, päivätilanteeseen taas kevyempää ja raikasta tuoksua.

 • Avatar
  Linda
  Posted at 11:36h, 20 marraskuu Vastaa

  Heti ensimmäisenä mieleen tuli kun ensimmäinen poikaystäväni osti minulle joululahjaksi Rihannan hajuveden, jota käytin koko ajan kunnes se loppui – nykyään se tuoksu tuo mieleen valtavasti muistoja ja etenkin joulun. :-D

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 11:37h, 20 marraskuu Vastaa

  Erilaiset tuoksut tuo mulle paljon muistoja, mutta päällimmäisenä tulee mieleen yks hajuvesi, joka oli niin voimakastuoksuinen, että raskausaikana jouduin lopettaa sen käytön, kun se oksetti niin.:D Nyt oon jo pikku hiljaa ottanut sitä taas käyttöön. :)

 • Avatar
  M
  Posted at 11:40h, 20 marraskuu Vastaa

  Minun vahvin tuoksumuistoni liittyy miesten tuoksuun. Isäni menehtyi pari vuotta sitten ja tiedätkö, hän käytti juuri Hugo Bossin tuoksua! Ja nykyisin jos esim jossain julkisella paikalla joku mies, joka käyttää tätä samaa isäni tuoksua kävelee ohitseni ja se tuttu tuoksu kantautuu aisteihini tuo se välittömästi muistoja mieleen isästäni. Vasta nyt olen ymmärtänyt miten voimakkaasti tuoksut voivatkaan tuoda muistoja mieleen ja miten valtavia tunneryöppyjä ne voivat saada aikaan.

 • Avatar
  Hilla
  Posted at 11:41h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla tietyt tuoksut saavat mieleen muistoja mun ensimmäisestä ulkomaanmatkasta muutama vuosi sitten :) on kiva palata ns. Takaisin matkalle tietyn tuoksun innoittamana.

 • Avatar
  Annuska
  Posted at 11:55h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut todella tuovat mieleen muistoja. Kesällä rakastan vastaleikatun nurmikon ja puusaunan savun tuoksua yhdessä, se tuo niin vahvasti mieleen lapsuuden kesät.
  Minulla oli myös yksi hajuvesi, joka toi aina hymyn huulille, kun niihin iltoihin joina olin sitä käyttänyt liittyi niin paljon hyviä muistoja.
  Huomaan kesällä kaipaavani aina kevyempää tuoksua ja talvella sitten taas makeampaa ja ”raskaampaa/tummempaa” tuoksua.

 • Avatar
  Annika
  Posted at 11:59h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulle tuli mieleen kaksikin muistoa tuoksuista, ensimmäinen jo ihan lapsuudesta ja toinen teini-iästä. Säilytän edelleen porukoideni luona vanhaa, luultavasti vähintään 16v sitten saatua Barbie-”hajuvesipulloa”, josta tuoksu on vielä haisteltavissa vaikka itse hajuvesi on loppunut vuosikausia sitten. :) Tuoksu tuo minulle mieleen luonnollisesti lapsuuden, koska sain tämän ”hajuveden” kun olin noin 5-6-vuotias. :D

  Teini-iän muisto on Beyoncen Heat-hajuvedestä lähtöisin. Muistan, kun käytin kyseistä tuoksua silloin, kun tutustuin hyvään miespuoliseen kaveriini. Aluksi ilmassa oli kenties kummankin puolelta kiinnostusta toista kohtaan, joten kaikki tuntui jännittävältä ja tuoksu vie nykyäänkin takaisin näihin muistoihin vaikka olemmekin loppujen lopuksi olleet aina vain kavereita ja hyvä niin. :)

 • Avatar
  Iina
  Posted at 12:00h, 20 marraskuu Vastaa

  Ruusun tuoksu on mulle sellanen,joka herättää paljon nuistoja. Esim. Omat rippijuhlat ja konfirmaatio tulee aina mieleen ruusun tuoksusta.

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 12:03h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut ovat olleet aina minulle tärkeitä. Rakastan haistella hyviä tuoksuja.

  Omistan VS tuoksun, josta tulee mieleen minun ja miehen ensimmäinen Viron reissu.
  Ostin tuoksun laivalta ja matka oli ikimuistoinen.

  Tuo Bossin miesten tuoksu on yksi parhaimmista ikinä! Naisten omaa en ole vielä päässyt haistamaan, mutta uskon että hyvältä tuoksuu sekin. :)

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 12:10h, 20 marraskuu Vastaa

  Nuoruuteen liittyi kookoshajuveden tuoksu ja jopa liiallinen käyttö, joten kookoksen tuoksu ei nykyään enää oikein viehätä. :D Kyllästyn tuoksuihin aika nopeaa, mutta en halua niistä myöskään luopua niihin liittyvien muistojen vuoksi. Kevyet ja sitruksiset tuoksut ovat tyypillisesti eniten mieleeni. Aikuistumisen myötä naisellisemmat ja pehmeämmät tuoksut kiinnostavat.

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 12:14h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksuihin saa kyllä helposti liitettyä moniakin muistoja. Ja on hauska kun joskus kaupungilla nenään tulvii tuoksupilvi joka muistuttaa jostain asiasta. Voi olla jopa jonkun ihmisen käyttämä pyykinpesuaine, jota ehkä omat vanhemmat on jossakin elämän vaiheessa käyttäneet kotona. Tää uutuustuoksu tuoksu on todella hyvä! Olen jo monesti käynyt tuoksuttelemassa sen testeriä.

 • Avatar
  Maiju
  Posted at 12:21h, 20 marraskuu Vastaa

  Me ollaan poikaystäväni kanssa kaukosuhteessa. Ostin ensimmäisenä yhteisenä jouluna hänelle Armanin hajuveden lahjaksi, ja se on siitä asti ollut mun ihan suosikki. Joka kerta esim. Sokokselle mennessäni, käyn haistelemassa sitä! Ja se fiilis, kun joku kävelee ohi kadulla ja perässä leijuu tää sama tuoksu! Tietty se hetki saa aikaan myös kamalan ikävän, mutta jään aina nuuskuttelemaan oikeen kunnolla :D

 • Avatar
  pilvi
  Posted at 12:25h, 20 marraskuu Vastaa

  ostan yleensä hajuveteni taxfreestä lentokentältä. esim. ostin helsingistä vs:n bombshellin ennen Japanin matkaa ja tuoksusta tulee edelleen erittäin vahvat muistot mieleen!

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 12:36h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut tuovat itsellenikin paljon asioita mieleen! Sain poikaystävältäni joku joulu lahjaksi hajuveden, ja aina kun laitan sitä, tulee hän siitä mieleen. Myös minulla on oma tuoksu mitä käytän vain juhlissa, jolloin tulee hienostuneempi fiilis!

 • Avatar
  Ilona
  Posted at 12:40h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksumuistoni ovat hauskasti äidin hajuvesiin liittyviä. Itse kun ei aina ehkä huomaa sitä oman hajuveden tuoksua. Tässä yksi päivä äiti tuli halaamaan minua, ja tuli heti tosi kotoinen olo. Äidillä oli sinä päivänä Chanel 5-tuoksua ja tunnistin sen heti. Äiti käytti sitä aina kun olin pieni, mutta viime kerrasta on monta vuotta. Toinen samankaltainen tilanne tulee aina kun äiti käyttää jotain Ellie Saabin tuoksuista. Minulle tulee aina meidän Amsterdamin reissu mieleen, koska äiti osti sieltä sellaisen neljän tuoksun paketin. <3

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 12:42h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut tuo mieleen tosi monia muistoja ja elämänvaiheita sen mukaan milloin on mitäkin tuoksua käyttänyt. Ja Escadan kesätuoksu tulee kyllä joka kesä hankittuu :)

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 12:54h, 20 marraskuu Vastaa

  Beyoncén Heat rushiin liittyy tosi paljon muistoja yläkoulusta! Olin aivan hullaantunut yhteen poikaan ja mulla oli aina kyseistä hajuvettä ku nähtiin. Sitä kautta tulee paljon muistoja mieleen kaikesta mitä tehtiin, ne perhoset vatsassa ku ootin että nähdään yms… :-)

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 12:57h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut ja tunteet/tunnelma liittyvät minulla hyvin vahvasti toisiinsa! Minulla on aina useampia tuoksuja kaapissa koska käytän erityyppisiä tuoksuja eri vuoden aikoina (tietyt kevyemmät ja kukkaiset tuoksut on vain kesään ja vahvemmat, mausteiset tuoksut talvikäytössä jne)ja jokaiseen tuoksuun liittyy omia muistojaan tai herättää tiettyjä tunteita. Valitsen tuoksun monesti ihan päivän fiiliksen mukaan enkä voi laittaa tuoksua joka rikkoisi tunnelman/fiiliksen!

 • Avatar
  Kaura
  Posted at 12:58h, 20 marraskuu Vastaa

  Pidän erityisesti vaniljan ja kookoksen tuoksusta. Käytän yleensä aina vaniljantuoksuista hajuvettä. Vartalovoiteena tällä hetkellä sekä vanilja että kookos. Nämä tuoksut olleet lemppareita jo pitkään. Muistan ekan hajuveteni olleen DKNY omponmuotoinen pullo. :)

 • Avatar
  manna
  Posted at 13:00h, 20 marraskuu Vastaa

  Sain ensimmäisen tuoksuni synttärilahjaksi tädiltäni. Se oli todella vahvasti kielon tuoksuinen ja sain siitä päänsärkyä, silti käytin koko pullollisen:)

 • Avatar
  Marjuska
  Posted at 13:02h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulla ei ole mitään vakiotuoksua tai suosikkia. Hankin tuoksut ihan fiilispohjalta. Varsikin näin talvisaikaan on ihana päästä tuoksuttamaan jotain kesäistä ja kukkaista tuoksua. Pientä luksusta arkeen :)

 • Avatar
  Naali
  Posted at 13:09h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksuista tulee mieleen monia erilaisia muistoja.

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 13:26h, 20 marraskuu Vastaa

  Oltiin Tampereella poikaystävän kanssa, ja hotellille illalla saapuessamme rojahdimme kummatkin sänkyyn pitkän päivän päätteeksi. Vaikka koko päivä oltiin oltu liikenteessä, poikaystäväni tuoksui silti edelleen päivällä laittamaltaan hajuvedeltä (en muista sen tuoksun nimeä, mutta aivan i-ha-na!!). Siinä sitten silitin hänen päätään, nuuhkutin häntä, hän katsahti minuun päin ja sanoi ekaa kertaa ikinä rakastavansa minua. Siinä hetkessä oli niin kova tunnelataus, että se on jäänyt mieleen erittäin hyvin. Vieläkin kun poikaystävä käyttää sitä samaa tuoksua, tulee mieleen tuo tietty ihana hetki. ♥

  Voin vannoa, että jokaiseen tuoksuun mitä kaapista löytyy liittyy jokin muisto. Yhden ostin Skotlannista vaihdossa ollessani, josta tulee ne muistot mieleen. Yhden sain poikaystävältäni vuosipäivänämme, josta tulee automaattisesti mieleen hän. Yhdestä tulee mieleen paras ystäväni ja lukioajat, kun hän käytti samaa hajuvettä runsaasti silloin. Jokaisen tuoksun takana on siis jokin ihana muisto. :)

 • Avatar
  Maya
  Posted at 13:26h, 20 marraskuu Vastaa

  Ihana arvonta! Minun pitäisi ilman muuta kokeilla uusia tuoksuja. Olen viimeisen 5 vuoden aikana käyttänyt yhtä ja samaa tuoksua, marc jacobsin kukkatuoksua. Sain ensimmäisen marc jacobsin tuoksun mieheltäni noin 5 vuotta sitten syntymäpäivänäni. Se upposi ja kovaa, ja sillä tiellä ollaan vielä. Olisi kivaa löytää joku yhtä ihana, vaihtelua tuovaa tuoksun <3

 • Avatar
  O
  Posted at 13:27h, 20 marraskuu Vastaa

  Omistan edelleen hajuveden jota käytin paljon seurustellessani entisen poikaystäväni kanssa ja josta hän piti paljon. Se tuo mieleen paljon niin hyviä kuin huonojakin muistoja!

 • Avatar
  JenniM
  Posted at 13:37h, 20 marraskuu Vastaa

  Itse tykkään ostaa just joltain reissulta tuoksun ja käyttää sitä matkan ajan. Myöhemmin sitten tuoksusta tulee mieleen kaikki muistot :) Se on jotenkin tosi mielenkiintosta miten tuoksuun voi sisältyä niin paljon muistoja ja tunteita..
  Kesäisin tykkään käyttää jotain freesimpia tuoksuja mutta nyt just vanha Guessin tuoksu vetelee viimesiään ja haluaisin jonkun uuden joka sopis syksyyn ja talveen. Tätä Bossin tuoksua pitää kyllä käydä tuoksuttelemassa mahdollisimman pian! :)

 • Avatar
  Jenny
  Posted at 13:39h, 20 marraskuu Vastaa

  Itselläni ei niinkään hajuvesien tuoksut tuo mieleen mitään muistoa, muut tuoksut kyllä tuovat kuten meri.:) En myöskään käytä eri hajuvesiä eri vuodenaikoina, mutta usein valitsen jostain kumman syystä tuoksun vaatteen värin perusteella.:D

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 13:45h, 20 marraskuu Vastaa

  Joka vuodenaikaan on oma tuoksunsa! Kesäisin vähän raikkaampaa ja talvella on kiva suihkauttaa jotain vaniljaisempaa ;-) Ensimmäisiä tuoksujani saattoi olla Justin Bieber Someday (XD)

 • Avatar
  Kkatja
  Posted at 13:45h, 20 marraskuu Vastaa

  Mä oon saanut yleensä tuoksut joululahjaksi, vähän on aina jotutunu tonttuja auttamaan! Osaan yhdistää muutaman vuosien takaisiin jouluihin tuoksun, minkä olen silloin saanut! Tuo niin hyviä muistoja mieleen :-)

 • Avatar
  Eveliina
  Posted at 14:05h, 20 marraskuu Vastaa

  Lempituoksuni on se, jota laitan aina kun lähden ulos. Oli sitten tiedossa treffit, baariinmeno, tapaaminen tai joku muu. Aina tulee vähän parempi fiilis, kun saa laittaa tuota tuoksua! Fiilis on heti laitetumpi, iloisempi ja juhlavampi. Arkijuttuja varten on oma tuoksunsa, jota en sekoita ulos lähtöön, jotta saisin säilytettyä tuon tietyn tuoksun fiiliksen parantamisen. :-)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 14:09h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla ei oo oikeastaan mitään kunnon tuoksumuistoa. Paitsi no tämän voisin kertoa. Yhdestä ”hajuvedestä” tulee yleensä tämä mieleen. Oltiin siskon kans shoppailemassa ja se oli just miettimässä mitä ostaa mulle synttärilahjaksi. Sit näin yhen ”tuoksuveden” tai se ei siis ollu periaatteessa hajuvesi vaan miedompi mut ei body shoppikaan, nii sit sanoin et tuo olis kiva tai jotain sellaista niin sit se oli mennyt ostamaan sen ja lahjasta paljastui sit myöhemmin se. ♡

 • Avatar
  Carita
  Posted at 14:11h, 20 marraskuu Vastaa

  Erityisin tuoksuun liittyvä muisto on se, kun löydettiin poikaystävän kanssa laivalla hänelle sopiva täydellinen, miehekäs ja raikas tuoksu. Pakkohan se oli ostaa ja nyt sitä käytetään aina juhlissa. Paras tuoksuun liittyvä on kuitenkin poikaystäväni joka päivä käyttämä Axen suihkusaippua, sitä nuuhkiessa tulee vaan niin hyvä olo ja pakko käpertyä kainaloon -fiilis :)

 • Avatar
  Emmmi_
  Posted at 14:14h, 20 marraskuu Vastaa

  Eri tuoksuilla saan nopeasti hyvän fiiliksen päivään ja/tai iltamenoihin. Välillä saatan unohtaa lempparituoksuni hyllylle muutamaksi piväksi ja oi sitä fiilistä kun taas pääsen sitä tuoksuttelemaan! <3 Aikakaudesta viis, lempituoksu toimii aina!

 • Avatar
  Julia
  Posted at 14:16h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulle tulee mun yhdestä VS:n tuoksusta iha joulu mieleen! Sain sen äidiltäni jouluna ja suihkuttelin sitä silloin aktiivisesti. Nyt tuo toimii taas loistavasti joulumielen nostattajana!

 • Avatar
  Airiina
  Posted at 14:29h, 20 marraskuu Vastaa

  Muistan vieläkin oman ensimmäisen hajuveden jonka ostin itse, se oli Antilope niminen ja nyt kun luin tätä blogiasi niin tuoksu palautui mieleeni vaikka siitä on jo paljon aikaa enkä ole käyttänyt sitä kuin silloin teininä.

 • Avatar
  Miisa
  Posted at 14:30h, 20 marraskuu Vastaa

  Poikaystävän joululahjaksi antama tuoksu tuo paljon muistoja mieleen.

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 14:40h, 20 marraskuu Vastaa

  Viime kesänä ostin VS:ltä ihanan herkullisen body spray tuoksun Kööpenhaminan kentältä, jota en ole nähnyt Suomessa missään. Käytin sitä koko kesän Skotlannissa olessani ja nyt sitä haistellessa palaa mieleen kaikki kivat kesä muistot!

 • Avatar
  Henna28
  Posted at 14:40h, 20 marraskuu Vastaa

  Kun sain ensimmäisen lapseni 2014 niin mieheni ostin minulle Escadan Joyful Moments tuoksun jota olen nyt sitten ostanut itsekin.

 • Avatar
  Teija
  Posted at 14:41h, 20 marraskuu Vastaa

  Muistan aina, kun ensimmäisen kerran tutustuin puolisooni, hänen upealta tuoksuvan partavetensä, se tuoksu oli jotain aivan hurmaavan huumaavaa. Hän on myös aina osannut valita, ja saanut minultakin lahjaksi, itsellensä juuri sopivan tuoksun, ja uskoisin arvonnan Boss’n tuoksujen osuvan juuri oikeaan – meille molemmille!

 • Avatar
  Peppi
  Posted at 14:42h, 20 marraskuu Vastaa

  Ei oikein ole mitään tuoksu- muistoa mutta miesten tuoksuissa on hyvän tuoksuisia sellaisetkin joissa tuoksuu nahka ja sikari, hieman.

 • Avatar
  Jennakaroliina
  Posted at 14:49h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksutarinasta tuli heti mieleen viime joulu! Sain poikaystävältä joululahjaksi VS:n tuoksu boksin. Idea lahjaan oli lähtenyt meidän yhteiseltä shoppailu reissulta Helsingissä, ja piipahdettiin myös VS:llä jossa olin nuuskutellut ja ihastellut yhtä tiettyä tuoksua mutta poikaystävä ei enää muistanut kotiin päästyä, että mistä tuoksusta oli puhetta. Joten poikaystävä päätti tilata netistä boksin, josta löytyi noita tuoksuja pienemmässä koossa enemmän :D ihaninta koko tarinassa on, että tuon boksin saaminen oli kyllä kovan työn alla ja poikaystävä kävi lukuisia sähköposti keskusteluja kolmella eri kielellä koska tuota boksia ei suostuttu lähettämään Suomeen mutta poikaystävä sai ylipuhuttua ja sain ihanan boksin joululahjaksi <333

 • Avatar
  Elina
  Posted at 14:56h, 20 marraskuu Vastaa

  Kihlattuni laivalta ostama tuoksu tuo aina mieleeni tuon ensimmäisen yhteisen matkamme Viroon: juoksun vilpoiseen rantaveteen iltamyöhään auringonlaskussa,kauniit puutarhat vanhan Tallinnan kaduilla ja Olde Hansassa kynttilänvalossa ruokailun❤ Tuoksujen ja muistojen voima on mahtava! Lohduttavat nyt kun ollaan eri maissa lähes jouluun saakka :)

  Elina.Hautala@sedu.fi

 • Avatar
  Kiia
  Posted at 15:09h, 20 marraskuu Vastaa

  Poikaystäväni saa luultavasti tänä jouluna uuden pullon hajuvettä, juurikin Bossilta, jota hän käytti vuosia sitten, kun aloimme seurustella. Silloin yöpaitanani oli hänen paitansa, johon oli suihkutettu tätä tuoksua <3

 • Avatar
  Annika
  Posted at 15:10h, 20 marraskuu Vastaa

  Mä oon hajuvesien suurkuluttaja ja kaikista vanhoista hajuvesistä tulee mieleen tietty aikakausi tai muisto :) yks hajuvesi tuo vahvasti mieleen yhden elämäni parhaimmasta kesästä ja toinen taas tuo mieleen ajan jolloin alettiin seurustelemaan poikaystäväni kanssa :) mä en myöskään tykkää enää uudestaan ottaa näitä hajuvesiä käyttöön, koska sit se muisto tavallaan menis siinä :D

 • Avatar
  Salla
  Posted at 15:35h, 20 marraskuu Vastaa

  Itse tykkään vaihdella tuoksua ihan fiiliksen mukaan eli en yhdistä tiettyä tuoksua johonkin tiettyyn aikakauteen. On kuitenkin todella hämmentävää, kun esimerkiksi kadulla ohikulkevalla voi olla tuoksu, joka tuo muistoja mieleen vaikka kyseistä tuoksua ei tunnistaisikaan! Itselle on usein käynyt juuri näin.

 • Avatar
  Riina
  Posted at 15:36h, 20 marraskuu Vastaa

  Eräs Puman tuoksu tuo aina vahvasti mieleen yläasteen, ja pelkästään positiivisella tavalla. Sain tuoksun joululahjaksi, joten varsinkin joulu ja uusivuosi muistuvat siitä mieleen. Lisäksi siihen liittyy eräs ihastukseni noilta ajoilta. Ihania muistoja! <3

 • Avatar
  Teija
  Posted at 15:37h, 20 marraskuu Vastaa

  Kesäisin tykkään käyttää kevyempiä kukkaistuoksuja ja talvisi enemmän mausteisia ja voimakkaimpia tuoksuja.

 • Avatar
  Henna
  Posted at 15:49h, 20 marraskuu Vastaa

  Escadan kesätuoksu turquoise summer tuo paljon muistoja mieleen ikimuistoisesta kesästä. Oon säästelly kesästä asti hajuvesipullon pohjalla ihan vähän kyseistä tuoksua,jotta voin käyttää sitä taas kesällä ja muodostaa lisää muistoja :D

 • Avatar
  ttanjatu
  Posted at 15:57h, 20 marraskuu Vastaa

  Ensimmäisenä tuli mieleen vahvat tuoksut, joita käytin ihan ensimmäisinä hajuvesinä. Seppälästä joku Vanilja keltaisessa putkessa ja sen jälkeen tulikin Escadan tuoksut! :D

 • Avatar
  anni
  Posted at 16:01h, 20 marraskuu Vastaa

  Omat tuoksumuistoni liittyvät vahvasti esim. ihmisten kotien, kahviloiden, paikkojen ym. ominaistuoksuihin. Poikaystäväni ei käytä hajuvettä säännöllisesti, mutta aina illanviettoon tai muuhun tapahtumaan lähdettäessä laittaa sitä hitusen. Itsekin käytän hajuvesiä vain erikoistilanteissa, joten niistä tulee aina mieleen kaikki ihanat illanvietot kaverien kanssa tai ravintolassa kahdestaan. :)

 • Avatar
  Minna
  Posted at 16:03h, 20 marraskuu Vastaa

  Tämä on tarina on totta! Mieheni mielestä juuri minun kainaloide ”tuoksu” on se maailman paras tuoksu mitä maailmassa on olemassa. Näin olen kuullut monta kertaa.

 • Avatar
  Katri
  Posted at 16:12h, 20 marraskuu Vastaa

  Eri tuoksuista tosiaan tulee monenlaisia ’ajanjaksoja’ mieleen, yksi hajuvesi on vieläkin käytössä arkituoksuna josta tulee aivan yläaste vibat :D

 • Avatar
  Jenna Susanna
  Posted at 16:17h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut muistuttaa mua aina jostain tapahtuneesta ja luo tunteen elää mielessä sama tapahtuma uudelleen, mikä on kyllä mulle enemmän posiitivinen juttu. Kaikkea mitä ei välttämättä aina muistaisi, niin tuoksut saa muistamaan. :)

 • Avatar
  Iida
  Posted at 16:25h, 20 marraskuu Vastaa

  Itselle tuoksuista puhuessa tulee aina mieleen hämmennyksen hetki kun lukion miesopettajalla oli samaa hajuvettä kuin omalla poikaystävällä… Oli ”hämmentävä” kokemus ja opettajan neuvoessa oli haastava keskittyä… niin ne tuoksut vaan vaikuttaa! :D
  Mutta vaikuttaa kyllä tosi hyvältä tuo Bossin uusi hajuvesi!

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 16:29h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulla eniten tuoksumuistoja liittyy paikkoihin, joissa on tietty tuoksu. Esimerkiksi yhden kaverini koti, jossa on vahva ominaistuoksu, tuo mieleen vahvasti ala-asteen kun siellä tuli vietettyä paljon aikaa silloin.

 • Avatar
  ilsu
  Posted at 16:36h, 20 marraskuu Vastaa

  Havupuun, hien ja työn tuoksu lapsuudesta kun isän metsurikamppeet kuivu lattialla :D

 • Avatar
  Anni
  Posted at 16:37h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulle tulee tuoksuista aina mieleen ensimmäinen pikkutyttönä saamani hajuvesi, joka tuoksui omenalta. Sitä ei harmikseni saa enää mistään. Lisäksi tuoksuja on aina kiva testailla uusia ja löytää siten niitä omia suosikkeja ja vakkareita :)

 • Avatar
  Saija
  Posted at 16:43h, 20 marraskuu Vastaa

  Miehen hajuvettä käyn välillä kaapissa nuuhkaisemassa ihan vain että saan saman muiston ja tunteen kuin yli neljä vuotta sitten kun tapasimme. Mies käyttää haju liian harvoin, mutta kun hän käyttää, palaan ensimmäisen yhteisen kesämme muistoihin

 • Avatar
  Helmi Maria
  Posted at 16:44h, 20 marraskuu Vastaa

  Hajuaisti on omalla kohdallani varmaan yksi hallitsevimmista aisteista ja osaan nimetä varmaan kymmeniä hajuvesiä pelkän tuoksun perusteella :D klassikkotuoksut, kuten Chanelin vitonen, Lancomen Hypnose ja YSL:n Manifesto on esimerkiksi todella helppo tunnistaa! Tuoksut liittyvät vahvasti eri elämänvaiheisiin, ihan uskomatonta miten pelkkää hajuvesipulloa haistamalla voi palata ajassa taaksepäin niin elävän tuntuisesti.. Osa tuoksuista on tämän takia jäänyt pois käytöstä, sillä esim. Burberryn Beat-hajuvesi tuo mieleen ikäviä muistoja, mikä on sääli koska kyseinen tuoksu on todella hyvä..
  Varmaan vahvimpia muistoja herättävät Charles de Gauillen lentokentältä ostettu Marc Jacobsin Daisy-hajuvesi, josta tulee aina mieleen Pariisin-matkani, sekä Juicy Couturen Viva la Juicy (lemppari!), joka on ollut suurta huutoa baari-iltoina.. Nyt olisi etsinnässä vuodelle 2017 oma tuoksu!

 • Avatar
  Ria
  Posted at 16:49h, 20 marraskuu Vastaa

  Paras tuoksumuisto liittyy Burberry the brit sheer hajuveteen. 2014 kesällä käytin kyseistä hajuvettä kahdessa konsertissa, jotka olivat unohtumattomia. Nykyään aina kun suihkautan kyseistä hajuvettä muistot tuolta kesältä tulevat mieleen samantien.

 • Avatar
  Ria
  Posted at 16:51h, 20 marraskuu Vastaa

  Paras tuoksumuisto liittyy Burberry the brot sherr hajuveteen. 2014 kesällä käytin kyseistä hajuvettä kahdessa konsertissa, jotka olivat unohtumattomia. Nykyään aina kun suihkautan kyseistä hajuvettä muistot tuolta kesältä tulevat mieleen samantien. Se on kuin halaus vanhalta ystävältä.

 • Avatar
  julianna
  Posted at 16:55h, 20 marraskuu Vastaa

  Minun hajuvesi valikoima on aina ollut suppea. Mutta haaveillut aina erilaisista hajuvesistä mutta harvoin mikään hajuvesi voittaa nykyisen, jonka vuoksi ei ole tullut ostettua. Joten nyt voisi aika vaihtaa.

 • Avatar
  emma
  Posted at 16:58h, 20 marraskuu Vastaa

  suurin osa hajuvesistä tulee ostettua suomen lentokentältä tulevaa matkaa varten – siksi jokaisen omistamani tuoksun tarinana on jokin tietty matka. varsinkin yks calvin kleinin tuoksu muistuttaa palavasti kreikan matkasta, jolloin samassa hotlassa oli yksi älyttömän suloinen tanskalainen jätkä :D

 • Avatar
  Mona
  Posted at 17:03h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulla tulee tietyista tuoksuista mieleen, eri ihmiset ja yhteiset tapahtumat menneisyydestä. :)

 • Avatar
  Noora K.
  Posted at 17:09h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla tulee heti mieleen kun teini-iässä suihkuttelin aina salaa äitini hajuvesiä, erityisesti JLo:n Glow oli mun lemppari. Myöhemmin kotoa muutettuani aloin itsekin käyttämään sitä, se olikin ensimmäinen tuoksu minä itse ostin, koska se oli niin tuttu, ja siitä muistui mieleen hauskat teinivuodet :) Nykyisin ostan vähän kokeilevasti tuoksuja, harvemmin ostan kahteen kertaan samaa.

 • Avatar
  Ella
  Posted at 17:24h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulle tulee tuoksuista vain mieleen oma hajuveteni, oon käyttänyt tätä samaa jo lähes viisi vuotta. Tää tuoksu on marc jacobsin daisy eau so fresh, jonkun tietyn kesän kesätuoksu. Harmi että mun täytyy ehkä lopettaa tämän pullollisen jälkeen sillä tätä ei ole enään myynnissä..

 • Avatar
  Neea
  Posted at 17:24h, 20 marraskuu Vastaa

  Yksi tuoksu muistoistani oli se kun pääsin ensimmäistä kertaa käymään Berliinissä. Sain kummitädiltäni hajuveden kun olimme Alexander Paltzilla, aina kun nuuhkaisen tätä tiettyä hajuvettä tulee ensimmäinen saksan reissuni mieleen! <3

 • Avatar
  Sara
  Posted at 17:41h, 20 marraskuu Vastaa

  Mun äidillä on tapana ostaa joka joulu mulle uusi hajuvesi ja jokainen muistuttaakin aina juuri niistä jouluista joina ne olen saanut :)

 • Avatar
  Meiku
  Posted at 17:45h, 20 marraskuu Vastaa

  Itse pidän raikkaista hajuvesistä ja vaihtelen niitä usein.
  Cliniguen hajuvesistä tulee ihan nuoruusvuodet mieleen, mutta en enää siedä kyseistä tuoksua ollenkaan :)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 18:13h, 20 marraskuu Vastaa

  Tykkään paljon tuoksuista, sekä varsinkin siitä kun tietyistä tuoksuista tulee ns ”throwback” fiilis kun niitä suihkauttaa.

 • Avatar
  oona
  Posted at 18:31h, 20 marraskuu Vastaa

  Rakkain tuoksumuisto on eräs Kap Verdeltä ostettu aurinkorasva. Unohdin ottaa kyseiselle reissulle mukaan aurinkorasvan ja tietenkin poltin itseni ekana päivänä. Äiti hermostui ja osti ensimmäisen aurinkorasvan mikä tielle sattui ja vannotti minut käyttämään sitä runsaasti siitä eteenpäin. Muutama viikko reissun jälkeen äitini menehtyi, mutta aurinkorasvapurkki on tiukasti hyllyllä jotta voin aina ikävöidessä nuuhkaista rasvaa ja tuntea äidin levittävän sitä hartioilleni, ihan kuin taikarasvaa joka suojaa kaikelta ikävältä. :)

 • Avatar
  Sirpale
  Posted at 18:34h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut merkitsee itselle paljon. Esimerkiksi muistan tuoksuista hyvät ja huonotkin hetket… :)

 • Avatar
  Maisa
  Posted at 18:41h, 20 marraskuu Vastaa

  Rakastan tuoksuja, mutta olen myös hyvin herkkä niille. Tuoksut yhdistyvät tunnelmiin ja muistoihin. Joulun tuoksuista rakastan omenaa ja kanelia. <3 Hugo Bossin tuoksut miellyttävät usein. Mieheni on niihin erityisen tykästynyt ja usein Bossin tuoksut muistuttavat minua turvallisesti hänestä. <3 Tämäpä taas oiva uutuustuoksu joulupakettiin.

 • Avatar
  Laura
  Posted at 19:05h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla on yks tuoksu, jonka sain synttärilahjaksi silloiselta yli-innokkaalta ihailijaltani. Käytin sitä sen jälkeen tosi usein ja varsinkin bileissä. Mulla oli parin vuoden kausi että en käyttänyt sitä tuoksua ollenkaan, mutta nykyään käytän silloin tällöin. Jokainen kerta kun käytän sitä, tulee mieleen nuoruus ja ne villit sinkkuajat, kun tuntui että kaikki on mahdollista ja koko ajan tapahtui jänniä juttuja.

 • Avatar
  Emmmi
  Posted at 19:20h, 20 marraskuu Vastaa

  Sain mummoltani muutama vuosi sitten joululahjaksi aivan ihanan hajuveden, mutta harmikseni samaa tuoksua ei ole tullut missään vastaan. Luulen hajuveden olevan jokin tilaajalahja, koska mummoni on kova tilaamaan lehtiä yms. vain tilaajalahjojen takia. Tämän tajuttuani olen aina tarkistanut lehtien ym. tilauslahjat mainoksista! Hah. :D

 • Avatar
  niina
  Posted at 19:34h, 20 marraskuu Vastaa

  Ite ostan tai saan hajuvesiä aina jouluna :). Parhain tuoksu on vanilja ja sellasta hajuvettä oonkin nyt metsästänyt aika kauan.

 • Avatar
  Katri
  Posted at 19:48h, 20 marraskuu Vastaa

  Sain muutama vuosi sitten joululahjaksi poikaystävältäni juurikin Bossin ihanan hajuveden ja se tuoksu on ollut lyömätön lempparini siitä asti. Joskus joku muu ihminen voi osata itseä paremmin löytää juuri sen tuoksun, joka kuvaa omaa persoonallisuutta parhaalla mahdollisella tavalla :)

 • Avatar
  NK
  Posted at 19:58h, 20 marraskuu Vastaa

  Ensimmäinen poikaystäväni sanoi rakastuneensa mun hajuveden tuoksuun :D nykyään tästä tuoksusta tulee nuoruus mieleen.. mukana arvonnassa :)

 • Avatar
  Sannukka
  Posted at 20:00h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut tuo muistoja ehdottomasti! Itselläni kaikkiin tuoksuihin liittyy jokin muisto, parhain on myöskin juuri viime kesältä, kun poikaystäväni kanssa teimme ensimmäisen yhteisen lomamatkan. Ostettiin molemmat uudet tuoksut lentokentältä, jotta lomalta jäisi taas yksi ihana uusi tuoksu mukaan!

 • Avatar
  Maarit
  Posted at 20:15h, 20 marraskuu Vastaa

  Itselläni hugo boss femme hajuveteen liittyy muistot vuodelta 2009 ja goom-risteily yhdessä parhaiden ystävien kanssa. Yhdessä taxfreessä mietimme mitä kukin ostaa.. ystäväni suositteli hajuvettä minulle. Sen jälkeen tuoksua suihkauttaessa mieleen palaa parhaat opiskelija-billet ikinä! :)

 • Avatar
  Essi
  Posted at 20:22h, 20 marraskuu Vastaa

  Tykkään vaihdella hajuvesiä vuodenajan mukaan, siten muistan aina myöhemmin tuoksun haistaessani sen tietyn kesän tai talven :) tykkään myös käyttää aina lomalla jotain tiettyä tuoksua jotta myöhemmin on helppo palata samaan tunnelmaan!

 • Avatar
  S
  Posted at 20:41h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla on myös erityinen tuoksu, jota käytän vain juhlissa. Viime kesänä poikaystäväni kanssa umpirakastuneina olimme eräissä juhlissa, johon laitoin tietenkin juhlatuoksuani. Rakkaani nuuhki mua koko päivän ja joka kerta sanoi, kuinka mahtavalle tuoksun. Se toi ihanan fiiliksen koko päivälle <3

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 20:52h, 20 marraskuu Vastaa

  Eräs the body shopin miesten tuoksu tuo aina mieleen juhannuksen 2011! Oltiin silloisen poikaystävän kanssa saaressa kaksin rannalla istumassa yöllä <3 ihania aikoja

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 20:54h, 20 marraskuu Vastaa

  Sain jouluna lahjaksi Lancomen Hypnosen poikaystävältäni. Aina sitä suihkauttaessa tulee mieleen viime joulu ja maailman ihanin mies <3

 • Avatar
  riikkamariann
  Posted at 20:55h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla vahvimman muiston tietystä tuoksusta tuo omieheni tuoksu (emporio armanin he), jota hänellä oli 5 vuotta sitten ensitreffeillämme. Hän tuoksui niin hyvältä, ja se on yksi asia mitä ensitreffeiltämme jäi muistoihini!

 • Avatar
  Mari
  Posted at 20:57h, 20 marraskuu Vastaa

  Olin kerran ihmispaljouden keskellä kun ihana, vanha papparainen, ehkä noin 70-vuotias, osui eteeni. Hän tuoksui aivan vasta kuolleelta ukiltani, jolla oli arkikäytössä juuri Bossin tuoksu. Nosti kyyneleet silmiin, piti käydä kynttilä ostamassa ja viemässä ukin haudalle ❤️

 • Avatar
  Hanna
  Posted at 21:03h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla tulee mieleen aina kun lapsena äiti käytti Diorin Poisonia. Nykyäänkin mun on aina pakko nuuhkia kyseistä tuoksua kun oon vaikka itselle metsästämässä hajuvettä. Sen tuoksu ei millään muotoa miellytä mun omaa nenää, mutta tuo mieleen äidin! <3

 • Avatar
  Henna
  Posted at 21:10h, 20 marraskuu Vastaa

  Löysin muutama vuosi sitten sattumalta erään ihanalta tuoksuvan hajuveden. Hehkutin tätä äidilleni, joka kertoi löytäneen myös aivan ihanan uutuuden. Myöhemmin selvisi, että olimme bonganneet saman tuoksun ja lähes samoihin aikoihin, eri paikoissa vain. Ostimme hajuveden yhteiseksi. Kun sitten muutin pois kotoa, äiti antoi hajuveden minulle omakseni. Tästä jonkin ajan päästä, äiti laittoi viestiä, kuinka jollain tytöllä oli ollut samaa hajuvettä päällä ja kuinka kova ikävä hänelle oli tullut minua. <3 Kyseinen tuoksu on meille molemmille erittäin merkittävä siis.

 • Avatar
  Maija
  Posted at 21:12h, 20 marraskuu Vastaa

  Muuton yhteydessä tavaroita pakatessa voimakkaan tuoksuinen hajuvesi tippui kylppärin kaakelilattialle. Onneksi ei ollut lempituoksuni :D eihän se haju millään meinannut haihtua pois! Pää tulee kipiäksi ku edes ajattelee asiaa ;D

 • Avatar
  J
  Posted at 21:13h, 20 marraskuu Vastaa

  Paras tuoksu muisto on ehdottomasti se, kun olin jo useamman vuoden kehunut ystävälleni kuinka hyvältä hän aina tuoksuu, ja viime kesänä hän päätti yllättää minut. Ostamalla minulle saman tuoksun syntymäpäivä lahjaksi. Kyseinen tuoksu tuo aina mieleen kaikki parhaat kokemukseni ystäväni kansaa, olemme tunteneet jo ensimmäiseltä luokalta asti. <3

 • Avatar
  Elina
  Posted at 21:23h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulle eräs mieheni tuoksu tuo mieleen meidän kihlautumispäivän! Olin tuonut tuliaisiksi laivalta hänelle Bossin hajuveden, josta kyllä piti mutta jätti silti sen käyttämättä. Välillä vähän suutahdinkin kun ei hän sitä käyttänyt ja sitten se unohtuikin joksikin aikaa… kunnes sitten olimme syömässä lounasta, tuli hän halaamaan ja sanoi että ”haista” (niinkuin täällä etelä-pohjanmaalla sanotaan :D) ja mun hymy nousi korviin saakka! hän oli laittanut juuri sitä Bossin hajuvettä ja samassa hän polvistui ja sanoi että käytän sitä vain tärkeinä päivinä, mennäänkö kihloihin! Ollaan kummatkin tosi huumorintajuisia ja tämä kosimishetki oli just meidän näköinen. Tuota hajuvettä tuoksutellen palaan aina siihen hetkeen <3

 • Avatar
  Henna
  Posted at 21:31h, 20 marraskuu Vastaa

  Itelläni löytyy yksi Diorin tuoksu minkä sain lahjaksi juuri ennen Lontoon matkaani muutama vuosi sitten ja vain sitä käytin matkani ajan. Samaa tuoksua käytin myös tänä syksynä Lontoossa vieraillessani, yhdistän aina kyseisen hajuveden Lontooseen.

 • Avatar
  Saakku
  Posted at 21:31h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksut ja maut herättävät minussa aina muistoja. Juuri äsken löysin kaapistani yhden hajuveden jonka ostin yhdeltä yhteiseltä lomamatkalta eksäni kanssa. Tuoksuttelin sitä ja mieleeni muistui ne onnelliset hetket kyseiseltä lomalta. Aurinko, ihana ruoka ja nähtävyydet. Upeat hetket ja kokemukset yhdessä. Suhde loppui vuosi sitten mutta onneksi mulle jäi ihanat muistot yhteisiltä vuosilta.

 • Avatar
  V
  Posted at 21:32h, 20 marraskuu Vastaa

  Tälläisiä muistoja on paljon, mutta yksi on kyllä ylitse muiden! Ruettiin seurustelemaan poikaystävän kanssa kasi-luokan lopulla ja silloin hän käytti erästä hajuvettä, jonka nimeä en nyt muista… Aina kun hänellä oli sitä, tuli sellainen turvallinen ja rauhaisa olo ja oisin voinut vaan tuoksutella sitä <3 vuosien saatossa kun hänelle on noita hajuvesiä kertynyt, välillä kaulalla voi tuoksua se sama hajuvesi kun silloin kasiluokan lopulla, tulee edelleen jotenkin erityinen olo. Se tuo mieleen sen alkuhuuman ja turvallisuuden tunteen. Ja aina sillä hetkellä sanon, kuinka tämä hajuvesi on jäänyt mulle niin mieleen ja tehnyt jotenki sellasen ihanan oudon fiiliksen! :-D <3

 • Avatar
  MarjaKoo
  Posted at 21:34h, 20 marraskuu Vastaa

  Seurusteluaikojen tuoksu, joka liittyi vahvasti silloiseen poikaystävääni. Hänen vaatteitaan oli ihana tuoksutella.

 • Avatar
  Elena
  Posted at 21:36h, 20 marraskuu Vastaa

  Ihana lukea myös näitä muiden tuoksutarinoita!

  Itselläni vahvoja tunteita herättää Calvin Kleinin Summer 2014. Se tuoksu vie mut samantie hetkeen jolloin tapasin poikaystäväni ensimmäisen kerran, vaikken silloin vielä osannut ajatellakaan että meistä tulisi mitään. Kaikki se jännitys ja ihastus on kuin osa sitä tuoksua. Tietääkseni kyseistä tuoksua ei myydä enää oikeen missään, mutta onneksi ostin poikaystävälleni sitä varastoon pari vuotta sitten!

 • Avatar
  kada
  Posted at 21:42h, 20 marraskuu Vastaa

  Ystäväni joka asuu eri maassa oli ostanut kalvin kleinin beautyn jota hän sitten suihkutteli ahkerasti. Kun palasin Suomeen laivalla minun oli ostettava tämä tuoksu, johon itsekin tykästyin. Tästä on nyt useampi vuosi ja useampi pullo beautya mutta tuoksu yhä muistuttaa yhdessä vietetystä ajasta ja asioista jota tuli tehtyä. Lisäksi se on vaan niin hyvä, nykyään käytän sitä harvemmin että haistan sen paremmin :D Tulee muutenkin noita vähän sekalaisesti vuodenajasta riippumatta käytettyä. Pitäisi varmaan valita joku ”bile”hajuvesi kivoihin tapahtumiin niin kuin moni täällä näköjään on tehnyt.

 • Avatar
  Mira
  Posted at 21:48h, 20 marraskuu Vastaa

  Tuoksuista mulle tulee ihan ensimmäisenä mieleen nuorena pitkään ja paljon käytetty Boum- merkkinen hajuvesi. Voi että sitä kulutettiin monta pulloa vuodessa, ja vielä nykyäänkin jos satun kyseisen pullon jossain näkemään, on sitä pakko suihkaista ilmaan ja muistella teini-ikää. :D
  Muuten käytän hajuvesiä lähes aina vapaa-ajalla, ja muutamasta hajuvedestäni valitsen aina sen päivän fiiliksen mukaan sopivimman :).

 • Avatar
  Moona
  Posted at 21:53h, 20 marraskuu Vastaa

  Mun lempparituoksun ostin ku erosin mun entisestä poikaystävästä, se tuo mieleen kaikki ajelut ja hölmöilyt kavereitten kanssa,eron jälkeen tosta tuoksusta tuli yks mun suosikkeja. se pari vuotta eron jälkeinen elämä oli ihan huippua enkä kadu mitään, ja sen tuoksusena myös tutustuin nykyseen mieheen, jonka kanssa ollaan oltu yli 4v yhdessä ja meillä on ihana tyttö. Käytän sitä edelleen, mutta olis kiva jo vaihtaa ”uuteen”,jospa se tois oman säväyksen meiän suhteeseenkin.

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 21:57h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla on eräs tietty tuoksu joka tuo aina tosi nostalgisia muistoja mieleen ja joka tuoksuu taivaalliselta, mutta mulla ei ole mitään hajua mikä se tuoksu on! Ehkäpä vielä joku päivä selvitän sen:)

 • Avatar
  Eve
  Posted at 21:58h, 20 marraskuu Vastaa

  Rakastan tuoksuja! Kesällä minulla on kevyempää ja talvella naisellisemman mystistä.
  Mieheni tuoksu saa minut aina rauhoittumaan ja hymy nousee aina kasvoille. Se tuo turvallisen ja lempeän olon joka ikinen kerta.

 • Avatar
  Piiia
  Posted at 21:59h, 20 marraskuu Vastaa

  Yhdessä shampoossa on tuoksu joka vie lapsuuteen. Muistan kun sain mummolta rasian, joka tuoksui juuri samalle kuin tuo shampoo. Olen törmännyt samaan tuoksuun myös jossain muualla eli joku tietty aine/kukka tms.on varmaan tuoksun lähde.

 • Avatar
  Biret Luolamo
  Posted at 22:13h, 20 marraskuu Vastaa

  Mä oon viime vuosina ostanu vaan escadan kesätuoksuja ja niitä tulee käytettyä kyllä läpi vuoden, ne on niin ihanan raikkaita ja nuorekkaan tuoksusia, eikä mitään pöyristyttävän kalliitakaan :) Kesä on oma lemppari vuodenaika, en vaan voi hyväksyä että talvi on taas tulossa.. Saa vähän lohtua noista kesäsistä tuoksuista

 • Avatar
  Inka
  Posted at 22:17h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulle tulee mieleen yks ihana tuoksu yhestä kesästä :)

 • Avatar
  minävain
  Posted at 22:25h, 20 marraskuu Vastaa

  Yhdestä tietystä tuoksusta tulee mieleen ripari ja sen aikainen ihastus. Aina kun tuo tuoksu tulee jossain vastaan niin haluaisin vain mennä ajassa taaksepäin ja elää ripari viikon uudestaan. Ikävä niitä aikoja…

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 22:43h, 20 marraskuu Vastaa

  Mulla on yks tuoksu, josta tulee ihan mieleen 2 vuotta takainen kesä. Sitä tuoksua tuli aina käytettyä ja se oli tuoksu, jolloin tutustuin paremmin mun nyk. poikaystäväni kanssa. Se on pian loppu ja tekisi mieli ostaa sitä lisää, ihan vain fiiliksen tuomiseen + onhan se ihanan tuoksuista!

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 22:57h, 20 marraskuu Vastaa

  Tapasin mieheni Espanjassa 2011 ja hän käytti Bossin tuoksua. Tuoksu on aikoja sitten suihkittu loppuun, mutta käyn aika ahoin nuuskimassa sitä hajuvesiosastolla ;) Siitä tulee aina mieleen ne hetket, kun oli perhosia vatsanpohjassa!!

 • Avatar
  saya
  Posted at 23:08h, 20 marraskuu Vastaa

  Jostakin body shopin raikkaasta tuoksusuihkeesta, olisiko ollut mandariinin tuoksuinen, tulee teini-iän kesät mieleen. Silloin piti lotrata kunnolla :D

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 23:35h, 20 marraskuu Vastaa

  Käytiin nuorena paljon tansseissa ja yksi lemppari tuoksu oli Hugo Boss XX summer edition. Harmi, että sen tuotanto jäi vain siihen yhteen kesään… Sitä on mulla vielä ihan pieni tippa pullon pohjalla ja aina korkin avatessa, kulkeudun niihin muistoihin!!

 • Avatar
  Saija
  Posted at 23:36h, 20 marraskuu Vastaa

  Minulla tuoksuihin liittyy vahvoja muistoja. Esimerkiksi eräs vaniljan tuoksuinen hajuvesi tuo vahvasti mieleeni minun ja poikaystäväni ensi hetket <3 Jos kaupassa kävelee ohi henkilö, jolla on samaa tuoksua kuin jollain tuntemallani henkilöllä, niin välittömästi päässäni alkaa vilisemään muistoja sen henkilön kanssa. Tuoksut muistuttavat ihanista asiosta, kuten vanhat biisitkin, mutta vielä ihanemmalla ja vahvemmalla tavalla. :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 23:49h, 20 marraskuu Vastaa

  Todellakin eri tuoksuilla on omat tarinansa! Itselläni on neljä eri tuoksua, joita käytän tilanteen mukaan. Yksi on vain juhlakäyttöön, yksi tuo kesän mieleen, yhden ostin kauan sitten ja yksi on suosikkini, koska ostin sen lomareissulta, jolloin olin hyvin onnellinen,puolivälissä raskauttani, pieni ihmisen alku vatsassani. ❤

 • Avatar
  Minna
  Posted at 00:02h, 21 marraskuu Vastaa

  Ostan usein uuden tuoksun lentokentältä, joten tietyistä tuoksuista tulee aina mieleen jokin tietty matka <3

 • Avatar
  Annika.J
  Posted at 00:21h, 21 marraskuu Vastaa

  Eletään miehen kanssa etäsuhteessa, mies jätti mun luokse hajuvetensä. Nuuhkin sitä aina välillä kun ikävä iskee oikein suureksi. Tuoksu tuo rakkaan lähemmäksi.

 • Avatar
  Viltsu
  Posted at 00:41h, 21 marraskuu Vastaa

  tuoksut ovat olleet aina tärkeitä minulle ja olenkin onnekas, kun en niille ole yliherkkä. Rakastan pelkästään jo voiteita, joissa on ihana tuoksu. Lapsena keräsin hajuvesiä lähinnä pullojen takia, mutta nyt aisteja on tässä asiassa muitakin, oleellisesti. Hemmottelen ihan itseänikin tupsautuksella edt:tä tai sipaisu ranteelle lempiparfyymiä, mutta myös puolisoni kanssa toinen toistamme tuoksumalla hyvältä.

 • Avatar
  Sara
  Posted at 00:45h, 21 marraskuu Vastaa

  Mulla on monta eri tuoksua, joita käytän eri tilanteissa. Juhliin yksi, töihin toinen, arkikäyttöön kolmas ja neljättä käytän säästeliäästi. Tähän neljänteen juuri liittyy eniten muistoja, koska käytän sitä vain erityisinä päivinä. Ensimmäinen kerta oli poikaystäväni kanssa ensimmäisillä treffeillä, ja tuoksu taisi tehdä vaikutuksen… :D

 • Avatar
  liinail
  Posted at 06:52h, 21 marraskuu Vastaa

  Olen pitkään jo käyttänyt samaa hajuvettä, aina kun se loppuu niin tulee aina ostettua samaa. Ehkä pitäisi uskaltaa kokeilla muitakin.

 • Avatar
  Greta
  Posted at 08:24h, 21 marraskuu Vastaa

  Tuoksuihin liittyy erilaisia muistoja, tykkäänkin antaa lahjaksi muille tuoksuja. Tulee hyvä mieli, jos lahjan saaja tykästyy tuoksuun ja huomaan hänen käyttävän sitä.

 • Avatar
  Sandra
  Posted at 09:29h, 21 marraskuu Vastaa

  Aina pikkutyttönä mummin pukeutumispöytä oli jotain niin maagista ja sen tutkiminen oli kuin olis sukeltanut ihan omaan maailmaan. Sieltä löytyi huulipunia, helmikoruja ja ihania sormuksia, joita oli kaikkia kokeiltava aina samaan aikaan. Pöydällä oli myös aina paljon mummin kasvovoiteita ja muita pikkutytön mielestä ei niin kiinnostavia juttuja, mutta ne tuoksui kaikki samalle, sellaselle puhtaan raikkaalle, mutta samalla tosi turvalliselle ja lämpimälle. Mummi on jo vuosia sitten menettänyt musitinsa eikä varmasti muista näitä meidän yhteisiä koruleikkejä enää, mutta mulle ne nousee aina vhvasti mieleen, kun törmään samantapaiseen tuoksuun jossain. Löysin yhdestä liikkeestä voidetta jossa oli ihan sama tuoksu – oli pakko kiikuttaa se kotiin ihan vaan siksi, että se toi niin rakkaita muistoja mieleen ♥

 • Avatar
  Essi
  Posted at 10:07h, 21 marraskuu Vastaa

  Tuoksu, jota poikaystäväni käytti ekoja kertoja nähdessämme on jäänyt mieleen! Hän käyttää tätä tuoksua satunnaisesti vieläkin, ja ai että mitä muistoja sillon aina mieleen tulee. <3

 • Avatar
  Miia
  Posted at 10:10h, 21 marraskuu Vastaa

  Tuoksuista tulee mieleen paljon muistoja. Ensimmäinen hajuveteni, boum oli tuoksu,johon liittyy niin paljon hyviä, mutta myös huonoja muistoja. Boumin käyttö loppui siihen, kun entinen poikaystäväni jätti minut. Nyt hajuvesivalikoimani on kasvanut… Jopa niin isoksi, että on vaikea valita, mitä laittaisi. Ehkä tämä Bossin hajuvesi helpottaisi valintaa

 • Avatar
  Noora
  Posted at 11:36h, 21 marraskuu Vastaa

  mulla tulee monista hajuvesistä mieleen ihmiset keneltä oon saanut niitä lahjaksi :) joistain tuoksuista tulee myös mieleen eri vuodenajat kun kesällä tulee käytettyä eri tuoksuja kun talvella :)

 • Avatar
  Marika
  Posted at 11:39h, 21 marraskuu Vastaa

  Käytän joka päivä hajuvettä, vaikka olisin kotonakin vain. Nuoresta tytöstä asti olen aina saanut vanhemmilta tuliaiseksi hajuvesiä lentokentältä. Omistan muutaman hajuveden, joita käytän eri tarkoituksiin. Yhtä käytän arkisin, muutamaa muuta juhlassa. Muisto lapsuudesta, mulla oli barbie jolla oli jotain hawaiji tuoksuista hajuvettä, se oli ihanan tuoksuista ja melkein vieläkin haistan sen nenässäni, saispa sitä vielä :D

 • Avatar
  Julia
  Posted at 12:34h, 21 marraskuu Vastaa

  Escadan Taj Sunset oli niin hyväntuoksuinen hajuvesi ja harmittaa että tuoksua ei enää myydä missään , sillä hajuvedestä tulee mieleen kesäiset illat poikaystäväni kanssa .

 • Avatar
  Nea
  Posted at 12:45h, 21 marraskuu Vastaa

  Mulla tulee myös tiettyjä muistoja tietyistä hajuvesistä! Yhdestä tulee kesä 2015 mieleen, se oli muuten paras kesä ikinä! <3 Yhtä 007 -hajuvettä tykkään käyttää kun menen juhlimaan :) Omistan 6 hajuvettä ja on kiva kun ei tarvitse yhtä tuoksua käyttää joka päivä :D

 • Avatar
  Minttu-Maaria
  Posted at 13:09h, 21 marraskuu Vastaa

  Minun tuoksu muistoni liittyy siihen kesään kun tulin täysi-ikäiseksi ja tapasin jo nykyisen exäni, ensi rakkauteni. Se kesä tuoksuu christina aguileiran halpis malliston ekalta hajuvedeltä, jonka nimeä en kyllä kuollaksenikaan enää muista. Tuoksu oli mielestäni jännittävä, niinkun ovat siitä mieleen tulevat kutkuttavat muistot ensi suudelmasta, intohimosta ja viilenevistä kesäilloista :D

 • Avatar
  Salla
  Posted at 13:23h, 21 marraskuu Vastaa

  Lemppari hajuvedestäni tulee mieleen yksi mieleen jäänyt reissu. :)

 • Avatar
  Nona
  Posted at 13:47h, 21 marraskuu Vastaa

  Ostan tuoksuja yleensä matkoilta, tämän ansiosta osaan aina yhdistää tuoksun johonkin tiettyyn maahan tai paikkaan. Minulla on myös paljon tuoksuja entisestä kotimaastani, ja aina nämä tuoksut haistaessani tulee mieleen entinen kotini ja perheeni.

 • Avatar
  Marine
  Posted at 13:51h, 21 marraskuu Vastaa

  Omistan itse muutaman tuoksun, toinen ihanan raikas guess joka soveltuu arkipäiviin, yksi suihkaus riittää. Orpo olo tulee päivän mittaan jos suihkaus on jostain syystä unohtunut. Juhliin minulla on voimmakkaampi tuoksu jonka sain mieheltäni tuliaisiksi kun hän oli reissussa. Tästä tuoksusta tulee aina mieleen se ikävä joka reissun aikana oli.
  Miehelläni on myös yksi luottotuoksu joka on aivan ihana.
  Muuten en ihmisiä yleensä nuuskuttele mutta jos ihana tuoksu jostakin nenään kantautuu niin kysyn ehdottomasti mikä tuoksu on kyseessä.

 • Avatar
  Juulia Jolkki
  Posted at 14:14h, 21 marraskuu Vastaa

  Voi vitsit! Ostin poikaystävälleni lahjaksi juuri kyseisen hajuveden ja hän on tykännyt siitä kovasti! Olisi mahtavaa saada hänelle toinen pullo jo odottamaan kun eka tyhjentyy;) Itse olen haaveillut monta kertaa jo laivan taxfreessä tuosta vaaleanpunaisesta versiosta, olisi ihana voittaa! ❤️

 • Avatar
  Amanda
  Posted at 14:31h, 21 marraskuu Vastaa

  Oi että, Bossin tuoksut ovat niin hyviä ❤️ Tuoksut ovat niitä, jotka jäävät pitkäkestoiseen muistiin. On tilanteita lapsuudesta, joita ei muista yksityiskohtaisesti – saati suurimmaksi osaksi – mutta kerran, juuri Sokoksella tuoksutellessani yhtä Bossin tuoksua tuli niin lämmin, kesäinen, tuttu tunne, jostain kaukaisuudesta. Ehkäpä lapsuuudesta, vaikka en muista tiettyä hetkeä (missä olin, kenen kanssa, milloin) mielen valtasi niin kaunis tunne ja maisema sen ympärille – missäpä ehkä saatoin olla joskus:) Tuoksut yhdistettyinä muistoihin saavat inhon ja rakkauden väliltä kaikenlaisia fiiliksiä pintaan, mutta kultaisimpina nuo salaperäiset tuntemukset lapsuuden ajoilta

 • Avatar
  Saana
  Posted at 15:20h, 21 marraskuu Vastaa

  Oma tuoksumuistoni liittyy vahvasti tämän hetkiseen poikaystävääni. Muisto on viime syksyltä jolloin tapasimme ja hän käytti sellaista aivan ihanaa hajuvettä. Muistan, kun laskin pääni ekaa kertaa hänen kainaloon ja hänellä oli juuri tätä kyseistä tuoksua. Harmikseni hän vaihtoi merkkiä talvella mutta käyttää vielä joskus vanhaa tuoksuaan josta tulee aina mieleen viime syksy ja leffaillat.

 • Avatar
  Kati
  Posted at 15:55h, 21 marraskuu Vastaa

  Valkoisesta myskistä tulee teinivuodet ja naiseksi kasvaminen mieleen. Isosiskolla oli kyseistä tuoksua ja kävin aina salaa sitä suihkuttelemassa.

 • Avatar
  emma
  Posted at 17:58h, 21 marraskuu Vastaa

  Ala-asteella sain ensimmäisen hajuveteni, siitä erityisesti jäänyt mieleen silloinen, ensimmäinen ihastus ja koulun discot, jonne tuoksua oli aina laitettava. Tuoksu oli tosiaan nuorille suunnattu, eli ei ole ala-asteen jälkeen tullut käytettyä, mutta palauttaa kyllä aina nuo vanhat muistot mieleen.

 • Avatar
  Matilde
  Posted at 18:01h, 21 marraskuu Vastaa

  Olen käyttänyt opiskeluaikoina Yves Saint Laurentin Opium-tuoksua. Tykkään nykyään vaniljan tuoksusta.

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 18:52h, 21 marraskuu Vastaa

  Itsekkin käytän yhtä tiettyä tuoksua vain juhlissa, juurikin juhlatunnelmaa nostattamaan. Toinen tuoksu muisto, mikä tulee heti mieleen on ystäväni hajuvesi. Tunnistan aina pelkän tuoksun perusteella, että hän on paikalla. Tuo bossin uusi tuoksu on ihana, olen sitä juuri sokoksella käynyt tuoksuttelemassa!

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 19:15h, 21 marraskuu Vastaa

  Tykkään Chanelin tuoksuista ja niistä tulee aina mieleen viime syksy/talvi, kun niitä tuli suihkuteltua jokaisella Sokos käynnillä

 • Avatar
  kristiina
  Posted at 20:37h, 21 marraskuu Vastaa

  marc jacobsin oh la-tuoksun sain 18v. synttärilahjaks, siitä tulee aina mieleen se ilo ja energia kun aikuistuminen alkoi. tykkään tuoksusta edelleen, mutta koska se tuo muistoja mieleen haluan mielummin luoda uusia muistoja

 • Avatar
  NelliinaX
  Posted at 20:53h, 21 marraskuu Vastaa

  Eka itse hankkimani hajuvesi oli Yves Rocherin joku tumman mausteinen tuoksu teinivuosinani. Vieläkin tunnistan sen tuoksun <3 Mukaan kivaan arvontaan :)

 • Avatar
  Maija
  Posted at 21:32h, 21 marraskuu Vastaa

  Calvin Kleinin One -tuoksusta tulee aina mieleen äiti <3

 • Avatar
  hennasofiasi
  Posted at 22:05h, 21 marraskuu Vastaa

  Tuoksutarinoista tuli heti mieleen vuoden 2014 Kreikan matkamme poikaystävän kanssa. Joka päivä kävelimme rannalla ja löysimme sieltä söpön puupenkin rannan varrelta. Penkillä tuli istuttua useamman kerran ihaillen kaunista merinäköalaa, mutta ihanin muisto jäi siitä, kun päädyimme penkille eräänä iltana katselemaan tähtiä ja kuuntelemaan aaltoja. Hetki oli elämäni parhaimpia siinä miehen halauksessa. Muisto poikaystävän tuoksusta sekoittuneena meren tuulahdukseen saa vieläkin pään pyörälle.

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 22:08h, 21 marraskuu Vastaa

  Ihana arvonta ja vielä ihananpi ”tehtävä”! :-) Parhaiten mielessäni tuoksuista on ehdottomasti äidin käyttämä hajuvesi! Hän käyttää tuoksuja tosi harvoin, oikeastaan vain juhlissa ja siitä hänen vakkarituoksustaan tuleekin aina mieleen joulut, uudet vuodet, jne. juhlat. Itselläni on tuoksuja melko suppea valikoima, mutta kaikkia tulee käytettyä! Versacen Bright Crystal tuo mieleen etenkin kasiluokan talven, kun sitä tuli silloin suihkuteltua vähän enemmän kuin laki sallii… Hyvä tuoksu se on silti vieläkin! Joku Puman tuoksu taas tuo mieleen ala-asteen, vaikka sekin on ihan käytettävä tuoksu vielä nyt vuosia myöhemminkin :-) ah, tulee niin kivoja muistoja mieleen!

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 22:28h, 21 marraskuu Vastaa

  Ensimmäisenä tulee mieleen kun tutustuttiin nykyisen miehen kanssa, hän käytti James Bondin 007 mustassa purkissa olevaa hajuvettä. Nykyäänkin kun hän laittaa sitä, tulee mieleen ensimmäinen kunnon tapaaminen kahdestaan yli kolmen vuoden takaa <3
  Toiseksi mulla tuli heti mieleen kun löysin Victoria's Secretiltä lentokentän myymälästä täydellisen biletuoksun, aina ku lähtee ulos nii se on varma valinta! :)

 • Avatar
  Sari
  Posted at 22:29h, 21 marraskuu Vastaa

  Minulla tulee Escadan Cherry in the air tuoksusta aina mieleen eräs ulkomaan matka, koska ostin sen lentokentältä joskus. Minulla on myös tietty tuoksu mitä laitan aina erityisempinä ja ”laittautuneempina” päivinä. Muuten tykkään arkena käyttää Zaran vanilja tuoksua.

 • Avatar
  SI
  Posted at 22:39h, 21 marraskuu Vastaa

  Kun aloimme seurustelemaan poikaystäväni kanssa hän käytti erästä tiettyä tuoksua ja aina kun haistan sen vaikka ohi kulkevalla miehellä tulee siitä vain mieleen poikaystäväni. Tuoksuista tulee itselle paljon muistoja mieleen etenkin nuorena käytetty hajuvesi ja esimerkiksi juurikin monilla matkoilla käytössä olleet tuoksut tuovat aina sen matkan mieleen! :)

 • Avatar
  Eve
  Posted at 23:05h, 21 marraskuu Vastaa

  Parhaat muistoni tuoksuihin liittyvät lapsuuteen, kun mummolassa parasta oli päästä tuoksuttelemaan mummon upeita hajuvesipulloja, joihin koskeminen oli ehdottomasti kielletty, sillä tuoksut olivat niin kalliita. Joka kerta sain valita yhden tuoksun jota ihan pikkuriikkisen suihkautettiin kaulalle. Ja kyllä siitä sitten oltiinkin ylpeitä :)

 • Avatar
  Sara
  Posted at 23:47h, 21 marraskuu Vastaa

  Mulla on monta eri tuoksua, joita käytän eri tilanteissa. Juhliin yksi, töihin toinen, arkikäyttöön kolmas ja neljättä käytän säästeliäästi. Tähän neljänteen juuri liittyy eniten muistoja, koska käytän sitä vain erityisinä päivinä. Ensimmäinen kerta oli poikaystäväni kanssa ensimmäisillä treffeillä, ja tuoksu taisi tehdä vaikutuksen… :D

 • Avatar
  Jassu
  Posted at 09:48h, 22 marraskuu Vastaa

  Tuoksut tuovat mieleen ensitapaamisen aviomieheni kanssa <3

 • Avatar
  Iina
  Posted at 10:11h, 22 marraskuu Vastaa

  Mulla on 6 hajuvettä joita käytän mielenmukaan,kesällä vähän enemmän kevyempiä tuoksuja. Ehdottomasti Lemppari tuoksu on versacen bright crystal!

 • Avatar
  MI
  Posted at 10:45h, 22 marraskuu Vastaa

  Omistan kanssa sellaisen tuoksun, jota käytän vain juhlissa. Tuoksu tuo aina hyvän fiiliksen. Samalla se muistuttaa kaikista niistä henkilöistä joiden kanssa olen jotain juhlinut (:

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 11:56h, 22 marraskuu Vastaa

  Itsellä tulee yhdestä tietystä hajuvedestä ensimmäiset treffit mieleen! Mies sanoi ravintolasta lähdössä miten ihanalle olin tuoksunut koko illan ja hän oli vain ”tuoksutellut” hajuvettä aina kun haistan saman tuoksun muistan hänen sanansa täydellisesti! Tuoksuilla on niin suuri merkitys

 • Avatar
  Janita
  Posted at 13:31h, 22 marraskuu Vastaa

  Eräästä tietystä Macro Polon miesten tuoksusta tulee mieleen juuri hiljattain edesmennyt pappani, ja aina kun esimerkiksi kaupassa joku mieshenkilö pyyhältää ohitseni samaa tuoksua käyttäneenä, meinaa kyllä tulla pala kurkkuun. Tuoksusta tulee mieleen kaikki rakkaat lapsuusmuistot isovanhempien luona ja luulen, että aion ostaa itselleni tämän kyseisen tuoksun joululahjaksi tänä vuonna ihan vaan välillä haisteltavaksi. Niin ihania muistoja se herättää!

 • Avatar
  Venla
  Posted at 15:18h, 22 marraskuu Vastaa

  Yksi hauska tuoksumuisto oli lukiossa pari vuotta sitten, kun käytin aina Lancomen hajuvettä. Kaverillani oli samaa hajuvettä, mutta käytti sitä harvoin. Eräänä päivänä kuitenkin hän oli laittanut sitä ja poikaystäväni oli kysynyt häneltä ihmeissään: ”Miksi tuoksut ihan tyttöystävältäni?” :D

 • Avatar
  Julia
  Posted at 15:24h, 22 marraskuu Vastaa

  Jokainen tuoksu tuo omat muistonsa, esimerkiksi äidin, siskojen, poikaystävän yms tuoksujen haistaminen tuo mukanaan rakkaita ajatuksia läheisistä. <3

 • Avatar
  Noora
  Posted at 16:04h, 22 marraskuu Vastaa

  Rakastan älyttömästi hajuvesiä ja sellainen ihana muisto on kun kaverit osti mulle hajuveen mitä olin kauan himoinnu!! Siitä tulee aina hyvä mieli kun suihkuttelee sitä

 • Avatar
  Helena
  Posted at 16:55h, 22 marraskuu Vastaa

  Ensimmäisenä tulee ehdottomasti mieleen Escadan Moon Sparkle tuoksu, joka on kaikkien aikojen lempi hajuveteni ja toivon todella, että se tulisi vielä joskus takaisin myyntiin! Tähän liittyy myös paljon ihania muistoja <3

 • Avatar
  NinniV
  Posted at 18:54h, 22 marraskuu Vastaa

  Tuoksuihin liittyy aina kyllä muistoja! Mulla on kesä ja talvi tuoksut erikseen, talveksi jotain pehmeää ja naisellista ja kesäksi raikasta ja kukkamaista. Mulle yksi vanha Escadan hajuvesi tuo esimerkiksi vahvasti mun ja mun poikaystävän alkuajat mieleen!

 • Avatar
  Rii
  Posted at 05:21h, 23 marraskuu Vastaa

  Matkalle lähtiessä on kentältä kiva ostaa uusi tuoksu, joka sitten aina muistuttaa kyseisestä reissusta.

 • Avatar
  Elise H.
  Posted at 08:08h, 23 marraskuu Vastaa

  Minulla on useampia tuoksuja, joita käytän lähes vuorotellen, joten mikään tuoksu ei minulla liity erityisesti mihinkään tiettyyn elämänvaiheeseen. Ainoastaan Escadan kesätuoksut ovat sellaisia, että niitä tulee käytettyä pelkästään kesällä :)

 • Avatar
  Nina
  Posted at 14:41h, 23 marraskuu Vastaa

  Käytin ala-asteella aina semmosta seppälästä saatavaa vadelmatuoksua, joka oli sillon ihan parasta. Se tuoksu oli sellanen makea karkkimainen ja muistan sen ku eilisen! Yks päivä nuuhkaisin jossain kaupassa ihan sen tuoksuista hajuvettä ja tuli kyllä niin nuoruus mieleen:D

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 15:49h, 23 marraskuu Vastaa

  Muistan aina kun tulevan aviomieheni kanssa tavattiin ja hän tuoksui niin hyvältä! En ole antanut hänen vaihtaa tuota hajuvettä mihinkään toiseen, sen tuoksu tuo aina hyvät muistot mieleen ja tulee jollain tavalla turvallinen ja rauhallinen olo :) Toinen muisto tulee äidin hajuvedestä, esimerkiksi äidin huivia lainatessa tulee huivia aina nuuhkittua kun siinä on äidin tuoksu. Tuoksut tuovat kyllä paljon muistoja mieleen!

 • Avatar
  M
  Posted at 16:57h, 23 marraskuu Vastaa

  Parasta maailmassa on se, kun näkee 120 kilometrin päässä asuvaa poikaystävää pitkästä aikaa, painautuu häneen kiinni ja suorastaan tuntee tutun ja turvallisen tuoksun. Siitä tulee aina onnellinen fiilis!❤

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 18:48h, 23 marraskuu Vastaa

  Oon kaukosuhteessa ja nähdään poikaystävän kanssa melko harvoin. Ikävää helpottamaan ollaan aina lähdön koittaessa suihuteltu omia hajuvesiämme toisen tyynyihin, jolloin se toisen tuoksu jää niihin pitkäksi aikaa. Tällöin esimerkiksi iltaisin nukkumaan mennessä voi nuuhkia tyynyä ja kuvitella että oma rakas nukkuisi vieressä <3

 • Avatar
  Minnie
  Posted at 21:04h, 23 marraskuu Vastaa

  Olen töissä kaupan kassalla ja usein siellä tulee eri tuoksuisia ihmisiä vastaan, joista tulee tiettyjä muistoja mieleen :D Joistakin tulee mieleen ystävät, bileet, hetket ja kokemukset. Jännä, miten tuoksu voi jättää muiston!

 • Avatar
  tiiu
  Posted at 12:00h, 24 marraskuu Vastaa

  En ole käyttänyt juurikaan tuoksuja sitten teini-iän. Joskus muiden tuoksuista tulee mieleen nuoruus jos ne tuoksuvat yhtään samalle kun silloin käyttämäni tuoksut.

 • Avatar
  ansu88
  Posted at 14:36h, 24 marraskuu Vastaa

  Tietystä tuoksusta tulee mieleen entinen poikaystäväni.

 • Avatar
  sarita
  Posted at 15:36h, 24 marraskuu Vastaa

  Joistakin tuoksuista tulee mieleen tietyt tapahtumat vaikka ei edes tietäisi tuoksun nimeä. Joskus olen päiväkausia miettinyt miksi jokin tuoksu muistuttaa jostain, en vain saa mieleeni mistä.

 • Avatar
  Macaron
  Posted at 20:05h, 24 marraskuu Vastaa

  Muistan vieläkin, kun käytin ensimmäistä kertaa hajuvettä. Olin isoäitini kanssa Pariisissa lomamatkalla. Juuri, kun olimme lähdössä hotellilta Eiffel tornia katsomaan, niin pyörin hajuvesipilvessä kuin lumisateessa. Olo oli niin aikuinen. Tänä vuonna ostin kyseisen pitkään metsästetyn Escadan kirsikan tuoksuisen hajuveden ja on se kyllä omituista, kuinka vahvasti joku muisto voi tarttua tiettyyn tuoksuun ja aktivoitua aina sen haistaessa!

 • Avatar
  A
  Posted at 20:49h, 24 marraskuu Vastaa

  Kun tapasin nykyisen poikaystäväni mietin, että kylläpäs hän tuoksuu hyvälle ja jotenkin tutulle. Myöhemmin huomasin, että hän käyttääkin samaa tuoksua kuin isäni. Niin kai se on, että tyttö etsii isänsä kaltaista miestä, mutta ehkä täytyy ostaa poikaystävälle tämä uusi Bossin tuoksu jouluksi vanhan tilalle, jos onni ei suosi. :D

 • Avatar
  piitu
  Posted at 21:51h, 24 marraskuu Vastaa

  Ei oikeastaan ole mitään erityistä tuoksumuistoa, aika harvoin käytän hajuvesiä. Mukana arvonnassa!

 • Avatar
  jennajasmin
  Posted at 14:54h, 25 marraskuu Vastaa

  Ensimmäinen hajuvesimuisto,jonka muistan oli 5-vuotiaana. Kävin hakemassa mummilta salaa hänen hajuvetensä vessan peilikaapin toiselta hyllyltä, suihkuttelin sitä päälleni vaikka kuinka monta kertaa isovanhempien makuuhuoneessa. Huone tuoksui mummin hajuvedelle vaikka kuinka kauan senkin jälkeen. Ja vaikka olin vain 5vuotias, tunsin oloni niin naiselliseksi – vaikkakin suihkuttelin hajuvettä monia kerroksia. Edelleen 21 vuotiaana muistan täysin mille se tuoksui, ja voin jopa haistaa sen nenässäni – kirpeä haju, joka silti tuoksui ihan mummille. Hän ei koskaan vaihtanut tuoksuaan, vaan käytti sitä loppuun asti.

  Olen aina rakastanut hajuvesiä, ja tällä hetkellä luottosuosikkini on Marc Jacobsin Daisy – se vain on ollut se luotto jo pari vuotta ja olisi aika kokeilla jotain uutta. BOSS the scent for her, voisi olla se. ♥

 • Avatar
  Janika
  Posted at 10:00h, 26 marraskuu Vastaa

  Vahvasti liittyy tuoksut elämääni, muunmuassa yksi tuoksu vie muistot suoraan parinvuoden takaiseen hääpäivään..
  Käytän tuoksuja ainoastaan vapaa ajallani, sillä työni estää hajuvesien käytön. Tuoksu siis tekee itselleni sen ns. Viimeisen silauksen koko asuun ja iltaan!

 • Avatar
  ninni
  Posted at 11:01h, 26 marraskuu Vastaa

  Ainoa selkeämpi tuoksumuisto on kun lapsena saatiin suihkautella äidin hajuvettä jos oli jokin erityinen syy.

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 11:08h, 26 marraskuu Vastaa

  Mulle tulee mieleen suhteeni ensimmäinen vuosi, jolloin olin itse au pairina Englannissa ja poikakaverini Suomessa. Hän lähetteli mulle aina kirjeitä, johon oli suihkuttanut omaa tuoksuaan. Mä sitten heikkoina hetkinä haistelin kirjeitä :D Harmi vaan, ettei tuoksu kestänyt yleensä kovin kauan. Nykyään ollaan onnellisesti kihloissa ja tuoksukin on vaihtunut jo toiseen.

 • Avatar
  Rosaliina Rousu
  Posted at 11:34h, 26 marraskuu Vastaa

  Olen käyttänyt Bossin Femme-tuoksua jo useamman vuoden. Se on vaan niin hyvä! :) Aina kun sitä laittaa, tulee paljon itsevarmempi ja naisellisempi olo. Suosittelen!

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 12:56h, 26 marraskuu Vastaa

  Kyllähän sitä aina yhdistää tietyt tuoksut tiettyihin tilanteisiin tai ihmisiin. Itsellä tärkeimpiä tuoksuja ovat ehkä enemmän luonnosta tulevat tuoksut, esim. kesä tuoksuu vaan niin hyvälle pitkän talven jälkeen. Se tunne kun olet keväällä/alkukesästä jossain järven rannalla, aurinko paistaa ja linnut laulaa, siinä on kyllä ihan oma tuoksunsa. Sen kun saisi purkkiin!

  Itse käytän tuoksuja ainoastaan vapaa-ajalla, yleensä vaan niitä kahta tarkkaan harkittua (Versace Yellow Diamond ja Escada Magnetism), töissä ei voi mitään tuoksuja käyttää. Kyllä se oloo on itsevarmempi ja jotenkin itsetietoisempi tuoksujen myötä!

 • Avatar
  heidil
  Posted at 13:44h, 26 marraskuu Vastaa

  Yhden hajuveden yhdistän aina kaveriini.

 • Avatar
  Katja
  Posted at 14:03h, 26 marraskuu Vastaa

  Käytin yläasteella yhtä hajuvettä, joka oli ehdottomasti mun lemppari! Enää sitä ei myydä, mutta mulla on edelleen se pullo tallella ja aina välillä kun siihen törmää ja tuoksuttaa sitä, tulee paljon hyviä muistoja mieleen :)

 • Avatar
  Sonja
  Posted at 16:32h, 27 marraskuu Vastaa

  Itselläni on luottohajuvesi. Hauska sattuma, että sama tuoksu on myös yhden kaverini luottohajuvesi.

 • Avatar
  Sussu
  Posted at 20:11h, 27 marraskuu Vastaa

  Äitini on käyttänyt aina tuoksua nimeltä Evidence. Se on muodostunut perheessämme kestosuosikiksi miedon, mutta hyvän tuoksunsa vuoksi.

  Ihana arvonta! :)

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 21:03h, 27 marraskuu Vastaa

  Moi! Halusin vaan kysellä, että onko 26.11 lähettämäni kommentti lähtenyt kun ei näy julkaistuissa? :(
  Ystävällisin terveisin: Sofia

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:09h, 27 marraskuu Vastaa

   Selasitko kaikki kommentit eikä näkynyt? :o Tässä nimittäin pitäisi olla ihan kaikki kommentit, jotka on tullut… Mutta jos sitä ei näy niin laita varmuuden vuoksi tulemaan uusi kommentti tai vaikka vaan sähköpostiosoite niin oot mukana :)

 • Avatar
  minttu47
  Posted at 21:05h, 27 marraskuu Vastaa

  Ekana tulee mieleen Samba, se vie nuoruuteen.

 • Avatar
  Hiisukas
  Posted at 21:41h, 27 marraskuu Vastaa

  Matkoilta on tullut ostettua silloin tällöin tuoksuja, joten ne tuoksut vievät toki mielessä niihin kohteisiin, joista ne on ostettu. Muutama tuoksu on sellainen, jotka pystyy heti liittämään tiettyihin elämänvaiheisiin.

 • Avatar
  Sofia
  Posted at 22:50h, 27 marraskuu Vastaa

  Moi! Joo selasin kaikki kommentit läpi eikä omaani löytynyt niin kirjoitan uudelleen, toivottavasti ehtii vielä arvontaan :)…

  Tosiaan mun tuoksumuisto kuuluu näin: jokainen parusuhteessa oleva tietää alkuhuuman. Sen ihanan, perhosia vatsassa herättävän, jännittävän ajanjakson. Omani oli keväällä 2014. Tämä oli mulla se hetki, kun ostin ensimmäisen hajuveteni – Guess Girl edT tuoksun. Enää kyseistä hajuvettä ei tule kunnolla käytettyä (jos ei lasketa, kun laitan sitä yllättääkseni poikaystäväni ja hän yhdistää tuoksun tuohon aikaan ja hymyilee leveästi <3.)

  Olen etsinyt jo kauan itselleni just sitä omaa tuoksua, mikä vie jalat alta ja kolahtaa. Lukuisia hajuvesihyllyjä kierrellessä, sain myös poikaystäväni kiinnostumaan erilaisista tuoksuista. Nyt myös häneltä löytyy jokaiselle vuodenajalle oma hajuvesi.

  Muutama kuukausi sitten poikaystäväni tuli luokseni ja näytti uutta, juuri hänen tuoksuistaan hajuvettä - BOSS the Scent. Oli hienoa nähdä, että hän oli löytänyt itselleen just sen oikean tuoksun mutta edelleen etsin omaani. Ja mikä parasta olisi, että se täydentäisi poikaystäväni tuoksua.

  Nyt on kulunut kaksi ja puoli vuotta mainitsemastani keväästä 2014. Vuoden vaihteen jälkeen alamme mahdollisesti etsimään poikaystäväni kanssa yhteistä ensimmäistä asuntoa sekä parisuhteessamme tulee kolme vuotta täyteen. Jo nyt miettiessäni jälleen minulla alkaa tulemaan perhosia vatsaan, aivan kuin kolme vuotta sitten.
  Muutaman vuoden kuluttua voimme yllättää poikaystäväni kanssa toisemme, laittaa tuoksua josta tulee mieleen jännittävä kevät 2017 - BOSS the Scent <3 BOSS the Scent for Her.

Post A Comment