GIFT GUIDE: Her and Him

Myöhäistä lauantaita Me tultiin juuri leffasta, käytiin katsomassa Luokkakokous 2. Nyt vuorossa olisi kupillinen jos toinenkin detox-teetä ja postauksien kirjoittelua. Mistä päästäänkin päivän tai no illan aiheeseen eli osa teistä varmaan muistaa, kun jaoin omat lahjatoiveeni täällä. Samalla teemalla jatketaan, mutta tällä kertaa vuorossa olisi teidän lukijoiden pyynnöstä listaus mun lahjavinkeistä. Mä pidän peukut pystyssä, että näistä kollaaseista on edes hieman apua!

IDKUVA

Ystävälle, siskolle, tyttöystävälle, äidille jne…

– Kauneudenhoitoon liittyvistä jutuista pitää kaikki! Lahjakortti johonkin hoitoon tai vaikka ripsienpidennyksiin. Kosmetiikkaa ja meikkejä sisältävät lahjapakkaukset – näistä löytyy jokaisen tyyliin sopiva. Hajuvesi (tähän liittyvä lahjavinkki tulossa huomenna)!

– Pehmeitä juttuja; tupsupipo, aamutossut, yökkärit, kylpytakki, Uggit, villasukat, pyyhkeitä, torkkupeitto, sisustustyyny tai vaikka urheilukassi.

– Kotiin kaunis tuoksukynttilä, lahjan saajan keräämää astiastoa, koriste-esineitä, lahjakortti sisustusliikkeeseen yms.

– Elektroniikkaa sellaista tarvitsemalle. Ei tarvitse olla mitään isoa vaan esimerkiksi kuulokkeet, powerbank, sähköhammasharja, kiharrin jne.

– Kenties herkkuja? Teen ystävälle suloinen teelahjapaketti, kahvin ystävälle joulukahvia (Starbucksin oma on kuulemma hyvää) ja kauniit suklaarasiat. Kuka niitä voisi vastustaa? Itse tehty lahja toimii myös, viime vuonna tekemäni Rocky Road DIY-lahja oli menestys!

lahjavinkit

Poikaystävälle, kaverille, veljelle, isälle jne…

– Lahjakortit toimii aina, jokaisen lahjan saajan kohdalla. Oli kyseessä sitten kortti urheilukauppaan, vaateliikkeeseen, peleihin tai vaikka Netflixiin niin ei sen väliä, kunhan lahjan saajalla on sille edes vähän käyttöä.

– Miesten kosmetiikkaa. Meillä Tatu saattaa katsella hyviä tuoksuja, mutta harvemmin niitä itse hankkii eli nyt on loistava tilaisuus auttaa miespuolisia ;-)

– Pehmeään pakettiin takki, farkut, huppari, lippis, pipo, boksereita, sukkia ja lista on loputon. Urheilusta pitävälle voi hankkia vaikka uusia treenivaatteita.

– Asusteita, kuten lompakko, vyö, kello, koru, laukku yms. Tatu on suuri Superdryn fani, joten hän saa tuollaisen nahkaisen putkikassin joko joulukuulla olevien nimppareiden kunniaksi tai sitten joululahjaksi – toivottavasti hän ei vaan lue tätä postausta :D


6 Comments
 • Avatar
  Julia
  Posted at 10:42h, 20 marraskuun Vastaa

  Moikka! Super kivoja lahjavinkkejä <3 millä ohjelmalla teit nuo kollaasit? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:46h, 20 marraskuun Vastaa

   Voi kiitos paljon Julia <3 Ihana kuulla sun pitävän! Tein kollaasit Polyvore-sivustolla :)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 14:55h, 20 marraskuun Vastaa

  Jes! Ihanaa, että herran vuonna 2016 edes jossain asioissa nainen saa olla Nainen ja mies saa olla Mies! Tosi hyvä tää että joku tunnustaa tosiasiat, eli että tyttö kun tyttö suuntautuu luonnostaan kohti vaaleanpunaista ja kaunista ja haluaa kotoilla ja sisustaa sievästi :) ja että linkkuveitsi ym. työkalut kuuluvat miesten paketteihin. Hyvä, ettei tää muodissa olevaa sukupuoliroolien rikkomishömpötys ulotu joululahjoihin asti, kauheaa ajatella, että jossain heteroparisuhteessa kaunis jouluaattokuva menis pilalle kun tyttöystävän lahjapaketista paljastuisi viihde-elektroniikkaa ja poikaystävän paketista Mariskooleja! Siinä sitten ihmeteltäisi, että miten elämää jatketaan tästä eteenpäin, kun nämä lahjat eivät nyt ollenkaan sovi niihin hyviksi todettuihin perinteisiin mies– ja naisrooleihin, joihin nojaavat kaikki tasapainoiset ja hyvinvoivat parisuhteet.

  • Avatar
   Nimetön
   Posted at 23:51h, 20 marraskuun Vastaa

   Huoh trolli. Herää. On 2016.

 • Avatar
  S
  Posted at 16:46h, 20 marraskuun Vastaa

  Ihania vinkkejä!
  Tuli mieleen että nyt kun pikkujoulukausi on taas käynnissä niin mua ainakin kiinnostaisi lukea pikkujoulujen pukeutumisvinkkejä!
  Ihanaa joulun odotusta teille!

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:44h, 20 marraskuun Vastaa

   Kiitos :> Voi tämä kuulostaa hyvältä! Voisin laittaa toteutukseen. Kiitos postausideasta ja toivotuksista, samaa myös sulle :)

Post A Comment