October #favorites

Lokakuu oli tänä vuonna todella onnistunut kuukausi! Pyrin pimeyden ja sateisten päivien masentelun sijaan keskittymään hyviin puoliin. Ja mikä parasta niin aloitin jo pienen jouluhössötyksen  Aamupuuron syömistä ennen auringonnousua, jouluvalon valaistessa. Vanhan joululistan soittamista Spotifystä. Tulevien lahjapakettien suunnittelua eli millainen paperi, koristenauha ja nimikyltti… Voi en malta odottaa, että marraskuu etenee ja ollaan taas askeleen lähempänä joulukuuta. Okei, ei mennä liikaa asioiden edelle vaan katsotaan, millaisia suosikkeja mulle kertyi lokakuulta!

IDKUVA

Tarvitseeko näitä perustella? Älyttömän suloiset Cubuksen puputossut, joita tuli metsästettyä niin Helsingistä kuin täältä Seinäjoelta. Jälkimmäisestä onneksi löytyi vielä yksi pari  Tossut ovat pehmeät jalassa ja nämä pysyvät pienen kumilangan avulla tiukasti jaloissa! Mutta kyllä suurimman plussan saa itse ulkonäkö, heh.

marc jacobs divine decadence

Tässä uusi tuoksu, josta eilen puhuin. Eli Marc Jacobsin Divine Decadence. Tuoksussa yhdistyy muun muassa samppanja, vanilja ja sahrami. Tuoksu on lämmin ja ylellinen, joten se sopii paremmin juhlaan. Tai arkeen silloin, kun haluaa jotain pientä luksusta ;-) Pointsit kivasta pullosta!

black & white hampaidenvalkaisu

Kerroin tästä mustasta hampaidenvalkaisujauheesta täällä postauksessa ja se herätti teidän mielenkiinnon. Eli kyseessä on Black & White-niminen luonnollinen hampaidenvalkaisija*. Jauhe on aktiivihiiltä, joka kerää itseensä hampaista kaikki tummentumat, samalla valkaisten niitä.

kuukauden suosikit

Viikonloppu Helsingissä kaveriporukalla – yksi lokakuun kohokohdista, jota oli odotettu k-a-u-a-n. Pari yötä hotellissa, Sannin synttäreiden juhlintaa, hyvää ruokaa, I Love Me-messut, shoppailua ja hotellin aamupalaa.

dolce gusto eclipse

Saanko esitellä meidän uuden ufon! Haha, ei kai. Kyseessä on Buzzadorilta saatu kahvikone nimeltä Dolce Gusto Eclipse. Vaikka rakastan normaalia suodatinkahvia niin välillä on kiva herkutella muun muassa vaniljalatella, chailatella tai vaikka ihan vaan jääteellä. Viime kuun suosikkijuomani on ollut Macaron-tee, jonka esittelen paremmin täällä.

glamglow

En ole varmaankaan ainoa, joka aloitti huulien extrahoitamisen pakkasten ja kylmän viiman saapumisen johdosta? Mun iho kuivuu tähän aikaan vuodesta normaalia enemmän, mutta kaikista eniten kosteutusta vaatii huulet. Hetki sitten testaukseen pääsi uuden suosikkimerkkini GlamGlown Poutmud-tuotteet*, joista toinen kuorii ja uudistaa. Toinen taas pehmentää ja kosteuttaa. Kuorintaa käytän 2-3 kertaa viikossa ja kosteuttavaa voidetta joka päivä!

kirjainvalo

Iltojen pimentyessä on kiva polttaa kynttilöitä sekä panostaa valaistukseen. Yksi viime aikaisista suosikeistani on Jyskin &-kirjainvalo, joka toimii samana näyttävänä sisustusesineenä. Eikä hintakaan ollut läheskään niin paha kuin olisin tällaiselta odottanut!

Mitäs tykkäsitte tästä postauksesta? Entä miltä mun viime kuun suosikit vaikuttivat?

*saatu


10 Responses to “October #favorites”

 1. Avatar Sirpale sanoo:

  Oi, mikä hajuvesipullo, kaunis! :)

 2. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Mä en kestä noitten töppösten suloisuutta! :D <3

 3. Avatar Laura sanoo:

  Mulla on noi samat puputossut ja ne on ihanat <3 Ainoa miinus vain että ne on vähän liian isot mulle ja pienempi koko oli liian pieni :/ Mutta sukan kanssa menee. Ja ihana tuo &-valo! Saako kysyä paljonko maksoi? Mulla on sisustusprojekti menossa ja se sopisi meille :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi niin ne kyllä on <3 Eikä :/ Niistä oli kyllä tosi isot kokovälit. Tuo valo on myös mun mieleen :) Ja hintaa oli muistaakseni alle 5€ eli ei paha, kun yleensä nämä ovat todella arvokkaita. Toivottavasti löydät omasi :)!

 4. Avatar Saila sanoo:

  Minkä koko tuo keittiön valkoinen kori ? :)

 5. Avatar Sara sanoo:

  Moikka! Aattelin vaan kertoa,että itselläni on sellaiset huulet että ei mitkään ´´normaalit´´ huulirasvat kylmillä keleillä auta, niin itse laitan aina kuiviin huulin iltaisin yöksi bebanthen-rasvaa eli kyllä varmaan tiedät mitä se on :) sitä saa ainakin apteekeista en tiedä saako normaaleista marketeista.. mutta kun itse laitan niin ei päivisin tarvitse huulia rasvailla! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos vinkistä :) Meiltä taitaa sitä löytyä kaapista, joten täytyy testailla. Se on inhottavaa, kun kylmillä ilmoilla kuivuu huulet älyttömän nopeasti. Täytyy nyt testata tätä :)

Kommentoi