Blogger’s Inspiration Day 16′

Maanantai, uusi viikko edessä ja hyvä fiilis  Makoilen vielä sängyssä, Nemo kyljessä kiinni ja iso kahvikuppi vierellä. Takana on älyttömän hauska ja tapahtumarikas viikonloppu! Lauantai vietettiin kokonaan Helsingissä, josta palattiin sunnuntai päivällä takaisin kotiin. Pidin eilen pitkästä aikaa blogivapaan päivän, koska tämä kuukausi tai no koko loppuvuosi on melko kiireistä blogijuttujen kannalta, joten pieni rentoutuminen teki hyvää. Nyt on kuitenkin aika palata takaisin rytmiin ja aloittaa viikonlopun kuvasaldon läpikäyminen!

IDKUVA

max factor

bloggers inspiration day

anna skumppa

Lauantaina oli tosiaan vuorossa tämän vuoden toinen Blogger’s Inspiration Day-tapahtuma. Päivä starttasi ensin sillä, että treffattiin Indiedaysin porukan kanssa tapahtumapaikalla eli Konepajan Brunossa. Nostettiin yhdessä malja uusille sivustoille ♥ Oli kiva nähdä Lifie- ja Foodlover-sivustojenkin bloggaajia sekä samalla tutustua heihin paremmin. Melkein heti siirryttiin Vero Modan + Vilan pisteelle, jossa oli vuorossa stailaushaaste. Lopputuloksen voi käydä kurkkaamassa mun Instagramin feediltä!

gaijin

bloggers inspiration day 2016-postaus

olympus pen

ginger joe

Tapahtumassa oli esillä lukuisia yrityksiä ja brändejä, kuten Glade, Fresita, Vero Moda, Vila, Max Factor, Hugo Boss, Olympus, Vihreäkeiju, Instrumentarium sekä paljon muita. Heidän kanssaan pääsi kontaktoitumaan, pisteillä oli esillä uutuustuotteita, maisteltavina erilaisia juomia sekä ruokia. Ja osalta pisteeltä sai halutessaan myös meikkauksen tai kynsien lakkauksen!

vihreakeiju salaatit

fresita

bloggers inspiration day 2016

uusi fresita

Näiden tapahtumien yksi kohokohdista on ehdottomasti uusien tyyppien tapaaminen. On aina ilo nähdä ihmisiä, joilla on sama intohimo kuin sulla itsellä. Ja kuvien räpsiminen on normaalimpaa kuin missään muualla ;-) Tällaisessa tapahtumassa aika menee kuin siivillä, mutta onneksi ehdin höpöttelemään monien entuudestaan tuttujen sekä uusien tuttavuuksien kanssa!

glade tuotteet

bloggers inspiration day

veromoda

keisarinmorsian

Viihdyin paikan päällä reilut 3,5 tuntia, jonka jälkeen lähdin hotellille tapaamaan Tatua sekä valmistautumaan illan Blog Awardseihin. Kiinnostaisiko teitä nähdä vielä kyseisen gaalan ja illan tunnelmia omassa postauksessa?


25 Responses to “Blogger’s Inspiration Day 16′”

 1. Avatar Isla sanoo:

  TODELLAKIN postausta gaalasta! Tääkin postaus oli ihana <3 :)

  Ps. Mitä tuolla sun isossa Vilan kassissa on? :D <3

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas ihana vastaanotto mun kysymykselle :) Vilan kassissa oli iso harmaa huivi, farkkupaita, vesipullo sekä setti, johon kuului kynsiviila, peili, pinsetit yms. Voi kiitos sulle paljon kommentistasi :) <3

 2. Avatar Julia sanoo:

  Oi vaikuttaa ja näyttää niin kivalta tän postauksen perusteella! <3 Gaalapostausta kehiin vaan!

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo tapahtuma on kyllä aina niin kiva, kun pääsee näkemään tuttuja ja uusia kasvoja :) Jee! Kiva kuulla sellaisen kiinnostavan sua <3 xx

 3. Avatar Anniina sanoo:

  Joooo ehdottomasti postausta gaalasta!! :’) ihania kuvia tässä postauksessa <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit, kun kiva kuulla sellaisen kiinnostavan teitä =) Laitetaan toteutukseen! Ja tuhat kiitosta sulle Anniina tästä piristyksestä <3 xx

 4. Avatar Saga sanoo:

  Hauskaa kun oltiin melkein samikset noiden asujen kanssa <3 olit niin kauniina <3

  Ja postausta illasta ehdottomasti <3

  • Saija Saija sanoo:

   Niinpä <3 Hyvä sattuma! Viininpunainen on niin sopiva väri syksyyn :p Ja kiitos sulle, ihanasti sanottu. Oli niin kiva tavata sut :) Toivottavasti pian uudelleen <3

 5. Avatar Emilia sanoo:

  Joo ehdottomasti postausta myös gaalasta, ihanalta näyttää tuo päivä ja ehdottomasti parhainta noissa blogi päivissä on päästä tutustuu muihin bloggaajiin, mitä ihania persoonia sieltä aina löytyykään :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että gaalapostauksen kiinnostavan teitä :) Tuo päivä oli kyllä todella onnistunut! Sanos muuta, ihana saada vielä parempi ”tuntuma” jokaisesta bloggaajasta, kun näkee livenä :)

 6. Avatar Heidisusanna sanoo:

  Ei liity aiheeseen yhtään, mutta tarvisin apua :-D Yritin ettiä siun viime talvisista asupostauksista jotain postausta parkatakin kanssa, mutta en löytänyt oikeen ollenkaan :-D Aattelin kuitenkin että osaatko yhtään auttaa mitkä kengät ostaisin valkoisen parkatakin kanssa, koska tuolla lumessa ei pärjää enää slip-oneilla :-DD

 7. Avatar Niina sanoo:

  Mistä oot ostanu tuon mekon? Löytyykö netistä? :)

  • Saija Saija sanoo:

   BikBokista vähän aikaa sitten! Ja uskoisin, että löytyy myös netistä :)

 8. Avatar Julia sanoo:

  Ihania kuvia! Ja tosi kiva tuo sun neulemekko <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti ihanainen :) Sanos muuta! Siitä on tullut ihan mun suosikki <3

 9. Avatar Inka sanoo:

  Joo gaalapostaus ehdottomasti!

 10. Avatar Inka P sanoo:

  Toi mekko sopii sulle ihan törkeen hyvin! Ja oli kyllä niin onnistunut tapahtuma ja kiva päästä moikkaamaan myös sua! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi vitsit, kiitos hirmu paljon :) Niin oli – ensi kertaa odotellessa! Voi, kun kiva kuulla. Oli ilo tavata sutkin :)

 11. Avatar Katariina H sanoo:

  Tuo tapahtuma kuulostaa aivan mielettömän kivalle ja ennen kaikkea inspiroivalle. :) Myös illan tapahtuma kiinnostaa, eli ei muuta kun postausta siitäkin kehiin!

  • Saija Saija sanoo:

   Sä sen sanoit :) Tuo on todella inspiroiva tapahtuma, kun siellä on niin paljon kaikkea. Ja kun tutustuu uusiin ihmisiin niin sekin inspiroi lisää. Tosi kiva kuulla, että iltatapahtuman postaus kiinnostaisi myös :’)

 12. Avatar Jeannay sanoo:

  Oli ihan älyttömän hauskaa ja niin ihana nähdä suakin pitkästä aikaa!<3 :) Mä niin rakastuin tohon Vilan goodie bagin sisältöön :')

  • Saija Saija sanoo:

   Niin oli! Vitsit täytyy kyllä treffata pian uudelleen <3 Sama juttu, sen sisältö oli erityisen mieluinen :)

 13. […] Viime kuun yksi kivoimmista tapahtumista oli Blogger’s Inspiration Day, josta löytyi vielä yksi julkaisematon kuva. Päivä piti sisällään paljon uusiin ihmisiin tutustumista, yritysten kanssa kontaktoitumista, herkuttelua sekä tietysti kuvailua. Jos oot missanut päivästä tehdyn postauksen niin se löytyy täältä. […]

Kommentoi