Joulun tunnelmaan virittäytyminen

joulusuklaat

piparitaikinan ohje

kuusen koristeita

Arvatkaa mitä? Nyt se on virallisesti aloitettu, nimittäin lähtölaskenta jouluun Mun sisällä on pienestä saakka asunut jouluhulluus… Vuosi toisensa jälkeen se sieltä nousee esille. Jos vain saisin niin voisin aloittaa aamuni glögillä ja joululeffoilla vaikka heti syyskuun alusta saakka. Oon kuitenkin pyrkinyt hillitsemään itseni tähän marraskuun alkuun, mutta ei onneksi tarvitse enää odotella!

joulupukin kuumalinja

christmas eve blog

christmas porridge

Vanha jouluinen Spotify-lista on laitettu repeatille soimaan, ensimmäinen joulukalenteri hankittu (tällä kertaa suklainen versio sai jäädä kaupan hyllylle), kahdet jouluvalot on asennettu ja lahjojen ostaminen korkattu. Viikonlopulle suunnittelin ensimmäisten joulutorttujen leivontaa ja legendaarisen Skipataan Joulu-leffan katsomista.

IDKUVA

gingerbreads

Joulun tunnelmaan virittäytyminen

Oli erittäin iloinen yllätys, kun eilen jo parikin lukijaa kyseli jouluisten postausten perään. Pieni varoituksen sana – niitä on tulossa ja paljon. Ajattelin jakaa yhden ja ehkä jopa toisenkin jouluisen reseptin, lahjavinkit niin naisille kuin miehille sekä kokeilla blogihistorian ensimmäistä joulukalenteria (jonka valmistelu olisi varmaan hyvä jo aloittaa, krhm). Sellaista, jossa aina jokaisen päivän luukusta paljastuisi teille mieluinen arvonta. Olisi kiva päästä hemmottelemaan teitä joulun alla  Miltäs mun ideat kuulostavat? Entä ootteko te jo aloittaneet joulun valmistelut?


62 Responses to “Joulun tunnelmaan virittäytyminen”

 1. Avatar Anna sanoo:

  Jee joulukalenteri! Sun blogi on kyllä noussut ihan lempparieni joukkoon, kuvat on aina kauniita ja sun tyyli on tosi kiva. Mukavaa (loppusyksyä) joulunodotusta! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Vitsit, kun oli kiva nähdä sun heti innostuvan :) Ja kiiitos <3 Miten ihanasti sanottu! Tällaisen kommentin myötä ei voi päivästä tulla kuin onnistunut. Sitä samaa myös sulle :) xx

 2. Avatar Taru sanoo:

  Mäkin rakastan joulua kyllä ihan tosi paljon, mutta vielä en ihan joulutunnelmissa ole :D Mun mielestä joulua ei saa aloittaa liian aikaisin, koska sitten tuntuu kivemmalta kun ei oo ole jo valmiiksi katsonut kaikkia joululeffoja ja kyllästynyt joululauluihin. Ehkäpä sitten joulukuun alusta voisi laittaa Spotidyn joululistan laulamaan :) Lahjoja vois jo kyllä alkaa kohta miettiä ;) Joulu on kyllä yksi vuoden kohokohdista ♡♡♡
  Ps. Joulukalenteri blogiin ois tosi jees !

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Haha mä taas oon! Toki koristeita ja piparien leipomisia täytyy jättää joulukuulle, mutta mun mielestä kaikki jouluhössötykset piristävät synkkää marraskuuta :) Mä en kyllästy leffoihin tai lauluihin varmaan ikinä, mutta ymmärrän hyvin että osa kyllästyy heti. Oon sun kanssa samaa mieltä, joulu on vuoden yksi parhaimmista kohokohdista <3 Hei kiva kuulla, että kalenteri kiinnostaa :)

 3. Avatar Ansku k sanoo:

  Hyvältä kuulostaa joulukalenteri!♡ Mäki ootan joulua nii paljon ja en oo vielä alottanu, koska en haluu iha näi aikasi:)

  • Saija Saija sanoo:

   Hienoa, että innostuitte joulukalenterista ♥ En ole sellaista ikinä tehnyt, joten olisi hauska nyt kokeilla. Onhan tässä hyvin aikaa fiilistellä. Mä oon niin jouluhullu, että haluan aloittaa mahdollisimman ajoissa :-)!

 4. Avatar Heidisusanna sanoo:

  Oi, joulukalenteri! En malta oottaa :-D Oon nii oottanu kaikkii sun joulupostauksii! :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Jes, mahtavaa nähdä teidät innoissaan aiheesta! En malta odottaa, että pääsen toteuttelemaan sitä :-D Voi se on kiva, että mun joulupostaukset ovat tervetulleita <3

 5. Avatar Cami sanoo:

  Ihanaa, että teit tän jo heti ♥ Meidän uusi valkoinen joulukuusi saapui kans just ja saa nähdä kauanko pystyn olemaan kasaamatta sitä :D Teukalle lähti myös tänään joulukalenteri ja joululahja tilaukseen. Ajattelin tänä vuonna panostaa myös kauniisiin paketteihin ihan eri tavalla :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mielelläni ♥ Odotan joulua jo niin innoissani! Voi ei :D Et kauaa, kokemuksella voin kertoa. Mä kasasin pari vuotta sitten kuusen heti ostamista seuraavana päivänä, kun en malttanut odottaa. Tänä vuonna yritän malttaa sen kanssa vähän kauemmin. Voi kauniit lahjat ovat kyllä itsessään jo niin suuri piristys :)

 6. Avatar Empuskaa sanoo:

  Oii ihanaa joulupostaus :)<3 mää aattelin alkaa koristelemaan joulua kotiin parin viikon päästä ja joulukuusi saa tulla jo joulukuun alussa, koska joulupyhät kuitenkin vietän muualla :) täällä siis ollaan innoissaan joulupostauksista ja joulukalenteri kuulostaa ihan huipulta <3 tosin mun arpaonni on surkea :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti <3 Oi kuulostaa hyvältä suunnitelmalta! Meille tulee kans kuusi vasta joulukuun alussa (jos maltan odottaa sinne) :D Jes, niin ilahduttavaa nähdä teidän innostuvan. Ja ei sitä tiedä, koska arpaonni osuu kohdalle ;-) <3

 7. Avatar Riikka sanoo:

  Mä rakastan joulua, mutta aloitan silti joulufiilistelyt yleensä vasta marraskuun lopulla tai joulukuun alussa. Okei, ehkä jotkut pikkujoulut pitää juhlia jo aiemmin ja ehkä ensimmäiset tortut on pakko leipoa, mutta muuten säästän fiilistelyt myöhemmäksi :) Joulun odotus tuo kyllä kivasti valoa ja iloa tähän pimeään vuodenaikaan!

  • Saija Saija sanoo:

   Joulu on kyllä ihan parasta aikaa<3 Mö oon sen verran jouluhullu, että haluan aloittaa aikaisin niin ehtii nauttia tästä ajasta mahdollisimman kauan. Mutta ymmärrän hyvin, että osa haluaa aloittaa vasta lähempänä itse joulukuuta :)!

 8. Avatar Annika sanoo:

  Voin samaistua tuohon joulun odottamiseen, oon itsekin niin jouluihminen! Joulukalenteri kuulostaa tosi kivalta, ihanaa että jaksat sellaisen toteuttaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin ilo nähdä täällä olevan muitakin joulun odottajia :) Joulu on vaan niin parasta aikaa! Mukava kuulla, että joulukalenteri on sun näin kiva idea myös teidän mielestä – toteutan sen erittäin mielelläni :’)

 9. Avatar Maria M sanoo:

  Voi miten suloisia kuvia <3 mulla marraskuu on myös merkkipaalu joulun aloittamiselle. Laitoin heti joulumusat soimaan ja lämmintä kaakaota tulille + kynttilät loistamaan. On tää vaan niin ihanaa aikaa, kun saa fiilistellä:) Ja tää sun postaus sai niin hyvälle mielelle. Ootan innolla sun joulureseptejä ja arvonta kuulostaa tosi hyvältä :)
  Ihanaa joulun odotusta sulle Saija :)!

  • Saija Saija sanoo:

   Suuret kiitokset <3 Voi kuinka piristävää kuulla, että sä oot kans jo aloittanut jouluvalmistelut =) Oon niin samaa mieltä sun kanssa - tätä joulunaikaa ei kyllä voita mikään. Kiitos vielä ja samoin myös sulle :) xx

 10. Avatar Anniinaa sanoo:

  Yleensä en mikään ihan hullu joulu fani ole, mutta nyt vietän syksyä ulkomailla ja täällä ollessa on alkanu iskeä joulu-ikävä! Ei mikään yleinen Joulu-ikävä vaan nimenomaan ikävä suomalaista joulua. Täytyy alkaa selvittelemään saisko täältä ulkomailta jostain pipareita ja glögiä..:D ps. ompa kiva banneri!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi eikä, uskon! Suomalainen joulu on kyllä sellainen, että sitä sen samaa fiilistä ei kovin helpolla tunne maailmalla :/ Mutta mä pidän peukut pystyssä, että löytäisit glögiä ja pipareita. Onpas kiva kuulla bannerin olevan mieluinen, kiitos sulle ja kivoja hetkiä sinne maailmalle :)

 11. Avatar Roosa sanoo:

  Ei vitsi nousu joulufiilis entisestään näitä kuvia katsoessa! Itse olen jo lokakuun puolella leiponut ekat tortut, juonut glögit, syönyt riisipuuroa ja kuunnellut joulumusiikkia, olen kyllä tästä saanut vähän kuulla mun kavereilta XD. Toisaalta joulu on vaan kerran vuodessa, niin haluan ainakin itse nauttia siitä kunnolla oikeen pitkän kaavan mukaan :)

  • Saija Saija sanoo:

   Wippii, niin kiva kuulla sun joulufiiliksen nousseen <3 Haha ihana :D Mä en kestä! Oot sit ihan yhtä jouluhullu kuin mä, haha. Mutta oot oikeassa, tästä ajasta täytyy ottaa kaikki ilo irti (:

 12. Oiii ihanaa, joulujuttuja! <3 Täällä meilläkin on jo ihan täys joulu kotona :D Ja joulukalenteri kuulostaa aina hyvältä, mutta ihan superkiva juttu, jos jaksat järjestää vieläpä arvonnan joka päivälle, huh!

  Niin ja ps: uusi banneri on ihan huippu! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä sun tykkäävän <3 Ja jes! Niin "helpottavaa" kuulla, että muillakin on jo joulu saapunut kotiin :) Voi ehdottomasti! Musta olisi kiva hemmotella teitä. Ootte sen ansainneet! Kiitos tuhannesti <3

 13. Avatar terhi sanoo:

  Aivan super upeen näkönen tää sun blogis ulkoasu! Varsinkin tuo yläbanneri! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten ihana kohteliaisuus, kiitos hirmu paljon! Se on aina ilahduttavaa, kun kuulee ulkoasun miellyttävän lukijaa :)

 14. Avatar Vera sanoo:

  Mulla ei oo kyllä ollut vielä melkeen ollenkaan joulufiilistä, mutta tän postauksen ja erityisesti kuvien myötä mullakin alkaa kyllä nyt jouluun virittäytyminen! :D Oi että! Niin ihana postaus <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit miten ihana nähdä sun joulufiiliksen nousseen tämän postauksen myötä :) Nyt ei muuta kuin glögiä juomaan ja joululeffoja katsomaan :p Iso kiitos sulle <3

 15. Avatar Heidi sanoo:

  Sun banneri on niin ihana! Oon odottanutkin vaikka kuinka kauan että vaihdat sen, ja nytkun se tuli niin se on vaan jotenkin niin sopiva sun blogiin<3 Oot kyllä tämän puolentoista vuoden aikana noussut ihan parhaimpien bloggaajien joukon kärkeen ja stalkkaan joka päivä noin viis kertaa että ootko päivitellyt:D Ja mulla joulufiilistelyt alkoivat jo heinäkuun lopussa, kun tajusin että voisin tänä vuonna yrittää toista kertaa (viimevuonna meni pilalle) joulukalenteria muttei blogiin, vaan tubeen !:D En vielä tiedä riittääkö uskallusta, mutta sun joulukalenteria odotan ainakin todella kovasti!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos Heidi <3 Et tiedäkään, kuinka hyvä fiilis mulle tuli :) Oon suunnitellut sen vaihtoa jo ikuisuuden, mutta oikeanlaista kuvaa ei ole tullut räpsäistyä. Nyt löytyi "mun tyylinen" kuva, joten banneri lähti heti vaihtoon :> Eikä, tässä menee ihan sanattomaksi. Tällainen palaute nostattaa suuresti mun motivaatiota blogin suhteen. Voi toivottavasti saat joulukalenterisi onnistumaan. Toivottavasti myös mä omani :D On ollut kiva huomata, että sitä ainakin selvästi jo odotetaan <3

 16. Avatar Roosa sanoo:

  Mä ainakin odotan jo joulua, se on paras juttu koko talvessa :) Näin kylmän ja pimeän marraskuun keskelle joulun odotus tuo kivaa piristystä! Oon jo alottanut joululahjojen tekemisen, nimittäin neulomaan sukkia äidille ja tekemään torkkupeittoa kummipojalleni Ja ensimmäiset jouluvalotkin on asennettu ja viikonloppuna ajattelin leipoa joulutorttuja :D

  • Saija Saija sanoo:

   Samaa mieltä sun kanssa Roosa :) Joulu on vaan vuosi vuoden jälkeen parasta aikaa. Niin ihanan tunnelmallista! Miten ihania juttuja oot aloittanut tekemään, varsinkin torkkupeitto kuulostaa kivalta. Meillä on sitten samat suunnitelmat viikonlopulle eli joulutorttujen leipominen :p

 17. Avatar Maiju sanoo:

  Oi ihanaa, mä niin ootan joulupostauksia! Rakastan joulua, niin kaikki jouluun liittyvät postaukset on jo enemmän kun tervetulleita haha. Mä aloitin joululaulujen kuuntelut tossa lokakuun lopulla ja tällä viikolla ne on jo soinutkin joka päivä aina jossain vaiheessa. Kotia laittelen pikkuhiljaa joulusemmaksi vaikka voisin nyt ihan kertarysäyksellä laittaa tän jouluseen kondikseen kuusta myöten mut jarruttelen siinä vielä hetken jos toisenkin hihi. Pipareiden ja torttujen tekemistä säästelen kuun vaihteeseen. Tänne satoi eilen ensilumi ja voiettä kuinka se nostikaan mun joulufiilistä entisestään (ihanku se vois tästä enää hirveen paljoa enempää nousta!) Ja mä katoin just eilen Skipataan joulu :-D on se vaan joka kerta niin hauska.
  Ihanaa marraskuuta sulle Saija ♡

  • Saija Saija sanoo:

   Vitsit, että tällaisen kuuleminen ilahduttaa <3 Joulu on vaan yksinkertaisesti parasta aikaa! Kiva kuulla, että sä oot kans alkanut kuuntelemaan joululauluja :) Mä suunnittelin kuun vaihteeseen kuusen laittamista, mutta saa nähdä pystynkö odottaa niin kauan, haha. Voi joulutorttuja on kyllä pakko tehdä jo viikonloppuna. Ihana kuulla, että sinne on jo satanut ensilumi :) Tänne ei... Mutta toivottavasti kans viikonlopun aikana. Oih Skipataan Joulu on ihan huippu! Siitä on tullut jokavuotinen perinneleffa. Kiitos ja samaa sulle Maiju <3

 18. Avatar Jenni sanoo:

  Oi, kun ihana joulufiilis tulee tästä postauksesta! :) Tuo sun uus banneri on myös ihana! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Super kiva nähdä, että tämä postaus nostatti monen joulufiilistä! Ja kiitos sulle Jenni sanoista :) xx

 19. Avatar Riikka sanoo:

  Ihana postaus ja kannatan joulukalenteria! <3 Itsekin oon jo alottanut joulufiilistelyt - jouluvalot asennettu ja ekat glögit juotu ja piparit syöty! Viime vuonna mulla oli loppuvuosi niin kiireinen, etten ehtinyt oikein yhtään fiilistellä tai edes odottaa joulua ja se meni tosi nopeasti ohi ja harmitti.. Tänä vuonna täytyy korjata asia! ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Joulukalenteri on saanut paljon kannatusta, mahtavaa <3 Vitsit, että odotan jo että saan toteuttaa sen :) Voi ei, uskon... Inhottavaa. Mutta jos sitten tänä vuonna viime vuodenkin edestä ;-)

 20. Avatar jenni sanoo:

  Haha, jouluhulluna voin vinkata, että iltapulusta löytyy ohjelmat noin kuukauden eteenpäin, joten nyt sielä näkyy jo 1.12 ohjelmat :) Sitä tulee kyllä nyt kytättyä ahkerasti, koska haluan ainakin heti kun mahdollista tietää että mitä jouluelokuvia tvstä tulee. Eli jos joulunajan ohjelmat kiinnostaa, niin suosittelen seuraamaan sitä :) Itse olen jo ensimmäiset tortut syönyt ja juonut melkein 3 pulloa glögiä!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Jenni vinkistä :) Tämä tulee tarpeeseen! Täytyykin mennä heti katsomaan, koska odotan itsekin aina innolla. Ja ylipäätänsä koko joulunajan sarjoja ja leffoja. Vaikka niitä näkisi Netflixistä yms. niin silti ne kiinnostaa, kun tulevat telkkarista :D Ohoh! Sä oot ehtinyt juoda jo paljon glögiä!

 21. Avatar Inka sanoo:

  Niiin ihania nuo kuvat, et ei voi muuta sanoa! <3 Voi kun niin ilahduin tästä jouluisesta postauksesta, innolla siis odottelen tulevia joulu postauksia!:) Ps. Oot paras!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana sinä <3 Kiitos kovasti illan piristyksestä! Tällaiset kommentit ilahduttaa suunnattomasti :)

 22. Avatar Lellu sanoo:

  Siis ihanaa JOULU on lähellä ja lähtölaskenta on alkanut täälläkin! :D Innolla siis odottelen jouluaiheisia postauksia ja mahdollisia makeita reseptejä. Joulukalenteri myös kiehtoo, sillä olen miettinyt jos jättäisi suklaisen version pois. Ousko mahdollista käydä omasi postausmuodossa ennen joulukuun alkua, josa siitä saisi itselle idean? Hih,voimia pimeään arkeen!

  • Saija Saija sanoo:

   EIKÖ :D Oonn iin fiiliksissä tästä <3 Jooo! Makeita reseptejä on tulossa; yksi herkku ja yksi juoma ;-) Mulla on tänä vuonna suklaakalenterin sijaan teekalenteri. Voin laittaa siitä jotain kuvaa, jos haluat. Itse tehtyä yms. kalenteria meiltä ei löydy ainakaan tänä vuonna. Kiitos ja samaa sulle :) xx

   • Avatar Lellu sanoo:

    Hahhah, ihana idea tuo tee juttu! Pitääkin alkaa miettiä, miten itse joulukalenterin kanssa tekee. :D

    • Saija Saija sanoo:

     Eikö :D Se on kyllä täydellinen teestä pitävälle! Voi toivottavasti löytyy mieluinen (:

 23. Avatar Venla sanoo:

  Ihana tuo uusi banneri! Niin simppeli mutta kuitenkin näyttävä :-) Ite en ehkä ihan vielä aloita joulufiilistelyä, vaikka vähän houkuttelisikin – tänään bongasin ekat jouluvalot kaupungilla <3 Kiva kuulla, että harkitset joulukalenteria, täällä innolla odotellaan ;-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia Venla :> Kivasti sanottu! Mä oon siihen kans tosi tyytyväinen, värimaailma on just sellainen kuin halusin. Voi täällä päin Suomea on jo todella monella jouluvalot, mutta kiva että siellä on kans jo joulufiilistä havaittavissa :) Jee! En malta odottaa, että pääsen toteuttamaan sitä teille <3 xx

 24. Avatar Iitu sanoo:

  Aivan ihania kuvia! :) JEE JOULU TULEE!! <3 Innolla jään seurailemaan :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos <3 Voi oon niin iloinen, että joulupostaukset ja kuvat ovat tervetulleita! Joulu on kyllä niin ihanaa aikaa :)

 25. Avatar Sirpale sanoo:

  Odotan jo jouluisia postauksia! Pieni jouluhullu asuu munkin sisällä ;)

 26. Avatar Anniina sanoo:

  Siis oi vitsit mä oon oottanut näitä sun joulupostauksia jo ns. kieli pitkällä! :D Ihania jouluisia kuvia, ja näitä katsellessa joulufiilis on kyllä taattu!♥ Me korkattiin ekat glögit tossa pari viikkoa sitten, mutta muuten mäkin oon koittanut hillitä tätä jouluintoa :D Ihanaa, että sulla tulee blogiin joulukalenteri!<3

  Hei muuten, eikös sulla ollut tossa blogin sivupalkissa joskus aikoinaa se we♥it kuvakollaasijuttu, vai muistanks mä ihan väärin? :D Jos oli, niin muistatko, että mistäpäin we♥it:iä löytyy joku koodin pätkä, jonka voisi laittaa blogiin? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ootko!! Voi täältä niitä tulee :D Mun joulufiilis on niin katossa, että tuutte kuulemaan mun hössötyksistä kyllästymiseen saakka. Voi ihan turhaa sitä hillitsemään :p Joulu kestä niin hetken, että tästä ajasta on otettava kaikki ilo irti <3 Jes, oon niin innoissani teidän kommenteista - - ilo huomata joulukalenterin olevan mieluinen yllätys <3 Joo oli mulla joskus! En ole satavarma meneekö se vielä niin, mutta sieltä oma profiili - widget - image collage. Toivottavasti löytyy (:

 27. Avatar Laura sanoo:

  Oi, joulupostaus! Vitsi miten ihana joulufiilis tuli <3 Just pohdiskelin alkuviikosta, että millonkohan bloggaajat alkaa touhuamaan joulusta, koska sitten se on itellekin jo vähän niinkun "luvallista"! Ekat glögithän on jo korkattu viikkoja sitten :D Jos mies sais päättää, niin mitään joulukoristeitahan ei laitettais, mutta itse ainakin haluan ajoissa alottaa fiilistelyn ja koristella muuten niin mustavalkoisen kodin vähän värikkäämmäksi! Ollaan joululoma kotipaikkakunnalla meidän lapsuudenkodeissa, niin on jotenkin kiva ajoissa laittaa oma koti joulukuntoon niin ehtii sitten nauttimaan siitä ennen lähtöö.

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, mahtavaa <3 Haha täällä ensimmäinen bloggaaja, joka korkkasi tämän :D En millään enää malttanut odottaa ja heti, kun pari lukijaa kyseli joulupostausten perään niin päätin toteuttaa ensimmäisen. Meillä on kans niin mustavalkoinen koti, että kiva saada tänne hieman väriä kerran vuodessa <3 Voi ihanaa! Kyllä kannattaa olla ajoissa, koska joulunaika kestää aivan liian hetken. Kivaa joulunodotusta sulle Laura (:

 28. Avatar Jemina sanoo:

  Täällä ilmottautuu kans yks joulufani!!

  Oootan joulua niiiin paljon ja itsekkin oon jo ihan hurahtanut taas noihin joululauluihin jotka repeatillä soi!
  Rakastan sitä joulun tuomaa lämmintä fiilistä ja sitä hentoa lumihiutaleiden putoilua maahan, kylmiä pakkaspäiviä, jouluruokaa, glögiä… rakkautta <3

  Jos kiinnostelee niin multa löytyy kans blogia, kirjottelen omasta elämästä, fiiliksistä, tunteista, oikeestaan aikalailla kaikennäkösestä. Ja muutama postaus sitten videota banaanipananreista. Muutakin sosiaalista mediaa löytyy:
  sc:jeminaneaa insta:jeminanea ja mut löytyy kans bloglovinista :)

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

  Ihanaa talvea ja joulun odotusta sulle <3

 29. Avatar hanna sanoo:

  Joulu on kyllä ihan paras! Meillä ei saa hössöttämistä ja koristelua kuulema aloittaa ennen joulukuun alkua (jolloin päästään kuusiostoksille), mutta olen salaa jo hiukkasen aloittanut ;)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 30. Avatar SariS sanoo:

  Mun on pakko kirjoittaa tästä vaikka nyt onkin pian helmikuu :)

  Kuuntelin joulumusiikkia netistä ihan hulluna. Välillä joulumusaa jenkeistä ja välillä saksasta. Olin saksassa kielikurssilla ja jäi vähän ikävöitävää sinne.

  Tää oli siihen hommaan paras
  http://www.nettiradiomaailmalla.com/joulumusiikkia-soittavat-nettiradiot/#.WImt3i196M8

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei se mitään :) Ihanaa, kun tulit kirjoittamaan tämän. Voi miten kiva, täytyykin tutustua tuohon nettiradioon paremmin. Kiitos vinkistä :>

Kommentoi