TB Style: marraskuu

Oh god, jälleen oli aika kurkistaa vanhoihin kuvakansioihin… Nimittäin vuorossa on TB Style-postauksen marraskuun osa. Kyllä mä jälleen mietin, että miksi joskus on tullut puettua joku vaate näin ja joku asuste noin. Mutta onneksi muoti on vaihtuvaa! Eiköhän siis aloiteta:

IMG_91091

2013. Tämä oli sitä aikaa, kun kuvat otettiin siellä missä sattui olla rauhallisinta. Joko kotona peilin kautta tai esimerkiksi tällaisella tiellä keskellä tehdasaluetta… En tiedä tykkäänkö tästä asusta, mutta en silti lähtisi muuttamaan siinä mitään :) Voi nuo uggit 

IMG_4171m

2014. Tätä asua katsoessa ei ihan heti uskoisi sen olevan pari vuotta vanha. Nimittäin käytän hyvin paljon samanlaisia juttuja myös tänäkin päivänä; Niken Air Forceja (mutta ei noin valkoisena!!), mustaa paksua talvitakkia, raitaneuletta, kultaista kelloa ja niin edelleen. Muuttaisin asua ainoastaan ottamalla lompakon pois!

kamelitakki

2015. Viime vuoden asussa yhdistyy monia mun syksyisiä suosikkeja. Kuitenkin vaihtaisin asuun mustat farkut tai nahkahousut. Siniset farkut pomppaavat liikaa esille ja ne vähän riitelee punaisten huulien kanssa. Taidan muuten kaivaa tuon karvakauluksen jo käyttöön tällekin vuodelle!

neulemekko

2016. Tämä uusin asu on kuin eri vuodenajalta :D Ei vaan eräältä lämpöisemmältä päivältä, jolloin liikuin vain autolla. Ja sain vihdoin ikuistettua neulemekon käytössä! Hassua seurata näiden kuvien kautta eri vuosien säänvaihteluja. Vime vuonna tähän aikaan oli ilmeisesti satanut jo ensilumi? Tänä vuonna taas näkyy vielä vihreää nurmikkoa.

Miltäs nämä asut näyttävät teidän silmään?


44 Responses to “TB Style: marraskuu”

 1. Avatar tiiina sanoo:

  ehottomasti asupostaus viimmeisimmästä asusta *sydänemoij*

  • Saija Saija sanoo:

   Miten piristävä ensimmäinen kommentti tähän postaukseen! Kiitos sulle, laitetaan asupostausta tulemaan :p

 2. Avatar Ansku k sanoo:

  Mun mielestä nuo kaikki asut on kivoja!♡:)

 3. Avatar Anniina sanoo:

  Tykkään jokaisesta asusta, mutta eniten iskee vika kokonaisuus, sillä haaveilen neulemekon ja ylipolven saappaiden hankinnasta! <3 Sun pukeutuminen on ihan super inspiroivaa!!

  • Saija Saija sanoo:

   Aw kiitos hirmu paljon ♥ Ilo kuulla, että saat mun pukeutumisesta inspiraatiota – tästä palautteesta ei voi kuin tulla hyvälle mielelle! Oon kans tänä syksynä ihastunut neulemekkoihin. Ne on niin kivan huolettomia :)

 4. Avatar Karoliina sanoo:

  Hei! Alottelevana bloggaajana mua kiinnostais tietää vähän tarkemmin että jos saa lahjoja ja tuotteita testiin niin pitääkö niistä maksaa veroa? Miten sä oot toiminu? Tarviiko tuotteista ilmoittaa johonkin verohallintoon? Ääh.. Alkoi mietityttää :)

 5. Avatar Taru sanoo:

  Ihan kivoja asuja kaikki vaikka eniten tykkään vikasta asusta :) Neulemekkoa en osaisi itse varmaankaan käyttää, mutta sulle sopii super hyvin varsinkin noiden saappaiden kanssa ♡

  • Saija Saija sanoo:

   Super iso kiitos Taru :) Viimeinen asu on myös oma suosikkini. Mä kans aluksi hieman epäröin, että tuleeko tuollaiselle neulemekolle käyttöä, vaikka olin sellaisesta pitkään haaveillut. Mutta kyllä sille onneksi tuli :) Munkin mielestä nuo saappaat on kuin tehty mekkoa varten ♥

 6. Avatar iitu sanoo:

  Hei mistä toi viimeisen kuvan harmaa neulemekkko on? Aivan ihana <3

  • Saija Saija sanoo:

   Romwe-nimisestä verkkokaupasta :) Tässä suora linkki siihen. Se on kyllä niin ihana ja maailman pehmein päällä <3

 7. Avatar Kiia sanoo:

  Nää sun tb postaukset on kyllä ihan huippuja! Tän postauksen vanhoissa asuissa ei oo niin suurta eroo tosin nykyiseen, kuin monissa muissa postauksissa… Toi tän vuoden asu on kyllä ehdottomasti suosikki, niin makee!! Tykkään kaikesta, tosta mekosta, huivista, kiharoista ja bootseista <3

  Ja ekan kommentoijan tavoin tahon kyllä ehdottomasti nähdä lisää kuvia tuosta, asupostausta vaan tulemaan <3

  kiiainnanmaa.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä sun pitävän näistä :) Totta, ei olekaan. Näissä on yllättävän vähän eroja. Ilmeisesti tämä syyspukeutuminen on ollut mulla aina samantyyppistä :) Vautsi, kiitos paljon sun sanoista! Mä laitan siitä asupostausta tulemaan vielä tällä viikolla <3 xx

 8. Tuo vika asu on ehdottomasti lemppari, ihana neule!!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo nähdä sun pitävän siitä eniten! :) Tuo neulemekko on kyllä aivan ihana <3

 9. Avatar Jenni sanoo:

  Miun mielestä kaikki asut on kivoja, mut eniten iskee vika <3 Pakko kysyy mistä tuo ihana neulemekko on? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Suuren suuret kiitokset sulle kommentistasi :) Tuo viimeinen mekko on myös mun mieleen. Se Romwe-nimisestä verkkokaupasta, tässä suora linkki <3

 10. Avatar Isla sanoo:

  Moikka! Ei nyt liity aiheeseen, mut mitä nyt oon sun blogia lukenut, ni oon saanu sellasen käsityksen, että oot aika jouluihminen? :) Täällä ois ainakin yks, joka tykkäis lukea joulupostauksia! Ja ei, mun mielestä nyt on jo ihan jees oottaa joulua haha :D

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Oi oon!! Rakastan joulua <3 Oon alkanut jo tekemään pieniä jouluvalmisteluja. Just yksi päivä mietin, että koska alkaisin täällä bloginkin puolella puhumaan tästä. Joten tämä sun kommentti tuli hyvään aikaan - voisin aloittaa pian niiden toteuttamisen :p

 11. Avatar Jenni sanoo:

  tuo viimeinen asu on ihan lemppari näistä! mistä tuo ihana neulemekko on ja milloin oot ostanut sen? ♥_♥

  • Saija Saija sanoo:

   Se näyttäisi olevan monen suosikki :) Tykkään itsekin siitä kaikista eniten, juuri tuon neulemekon takia. Se tuli viime viikolla postissa eli on ihan uusi <3 Ja löytyy Romwe-verkkokaupasta - tässä tarkempi linkki :)

 12. Avatar Sini sanoo:

  Voi miten ihania asuja! :) mun lemppari on tuo vika asu, niin superkiva!

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhannet kiitokset :-) Tuo viimeinen asu näyttäisi olevan eniten teidän mieleen! Täytyykin toteuttaa siitä hetken päästä oma asupostaus (:

 13. Avatar Ada sanoo:

  Wauu oletpa kaunis varsinkin tässä tämänvuoden kuvassa!!

 14. Avatar sinituuli sanoo:

  Voi miten ihania asuja, etenkin tuo vika!!

 15. Avatar Johanna sanoo:

  Toi ruskea takki on ihan unelma! Mutta silti ehkä viimeinen asu on mun lemppari, oot todella kaunis! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä kiva, vaikka juuri myin sen blogikirppiksellä eteenpäin :) Mukava kuulla, että löysit suosikkisi! Ja kiitos paljon sanoistasi :) xx

 16. Avatar Saara sanoo:

  Herranen aika… Aivan älyttömän ihana tuo neulemekko ♥ Sopii sulle todella hyvin, ja muutenki ite tykkään ihan sikana tosta asu yhistelmästä !! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta ♥ Haaveilen tuollaisesta neulemekosta niin kauan ja vihdoin löytyi, juuri sellainen kuin halusin! Niin kiva kuulla, että asuyhdistelmä on myös sun mieleen. Kiitos kommentistasi :) xx

 17. Avatar Silja sanoo:

  Oii tuo neulemekko on ihan superkiva!! Odotan innolla asupostausta siitä ❤

  • Saija Saija sanoo:

   Jee! Ihana nähdä, että asupostausta jo odotellaan :) Sellainen on tulossa vielä tällä viikolla <3

 18. Avatar Empuskaa sanoo:

  Kaikki kuvat on jotenkin super ihania :)<3 etenkin tuo uusin! Odotan että nään lisää kuvia tuosta asusta <3 tykkään myös tuosta asusta mikä on toissa vuonna kuvattu! :) tosin taas tuo ruskea takkikin on aivan ihana <3 sun asukuvat on kyllä kehittynyt tosi paljon :) ja varmaan just noiden kuvaustaustojenkin myötä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Aww kiitos paljon Emilia <3 Sun kommentit on kyllä aina toinen toistaan ilahduttavampia! Huippua, että pidät näistä kaikista :) Tuosta viimeisestä asusta on tulossa aivan pian lisää kuvia, joten kannattaa olla kuulolla. Mä kans uskon, että suurin kehitys on tapahtunut taustojen myötä, mutta myös objektiivi on vaikuttanut asiaan :) Kiitos kommentistasi <3

 19. Avatar Cami sanoo:

  Ei oo tosiaan eroa kauheasti näiden asujen välillä tällä kertaa, oikeestaan yhtä kivoja kaikki! :) Bongasin tuolta kommentin, jossa toivottiin jouluvalmistelupostausta ja joo pliis, tee sellanen äkkiä :D Jos et oo sattunut huomaamaan niin mäkin oon melkonen jouluhullu! ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Oot oikeassa, ei ole suurta eroa :) Jopa yllättävän pieniä! Voisin hyvin kuvitella pukevani lähes kaikki asut samanlaisina päälle. Muutamilla muutoksilla taas ne olisivat täysin mun nykyiseen tyyliin sopivia. Voi ihanaa, että joulufiilistelyjä saa jo kirjoitella. Oon niin jouluhullu, että postauksia tästä aiheesta tulee varmasti ja paljon ♥ ;-)

 20. Avatar Jani-75 sanoo:

  Jees Saijis nahkahousut:)

 21. Avatar Harriet G sanoo:

  Super ihana tuo neuelmekko! Näyttää niin lämpimältä<3

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on kyllä aivan ihana :) Ja on tosi lämmin! Se päällä voisi vaikka nukkua <3

 22. Avatar Emmi sanoo:

  Aivan ihania asuja mun mielestä kaikki ja tuo neulemekko on ihan jumalainen ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hurjasti Emmi =) Et tiedäkään, miten hyvä mieli mulle tulee! Neulemekko on myös mun mieleen, se on niin monikäyttöinen ja mukava päällä ♥

Kommentoi