Tiny shopping haul

Hei ja oikein kivaa maanantaita kaikille! Startataan viikko blogissa yhdellä teidän suosikkipostauksella, nimittäin ostosten esittelyllä. Mitään kovin erikoisia hankintoja en ole tänä syksynä tehnyt ja hyvä niin – jää enemmän rahaa laukkusäästöön ja matkakassaan ;-) Tässä kuitenkin muutamia juttuja, osa on löytynyt Helsingistä ja osa on verkkokaupoista.

adidaksen lenkkarit

Kengät* – täältä

Tässä suoraan käytöstä kuvaan päässeet Adidaksen lenkkarit. Älkää antako likaisten pohjien häiritä :D Omistan aika monia lenkkareita/vapaa-ajan kenkiä ja nämä ovat yhdet pehmeimmästä päästä. Materiaali on sellaista joustavaa ja ilmavaa kangasta, joten näitä voi käyttää vaikka ilman sukkia (nimimerkillä, kokemusta on).

IDKUVA

Hetki sitten täällä esittelemilleni Tommy Hilfigerin yöhousuille tuli yläosa* kaveriksi. Tämä on tosiaan tarkoitettu yöpaidaksi, mutta voisin hyvin kuvitella käyttäväni sitä myös ihan arkena. Saa nähdä! Tämä setti on muuten hyvä joulun lahjaidea, jos joku sellaisia jo pohtii.

kellot

Kello* – täältä

Tämä Junkyardin kello on mun ja Tatun yhteinen… Lukon kohdasta saattaa arvata, kumpiko tätä on käyttänyt enemmän. Yksinkertainen malli, jonka ranneketta tosiaan pystyy tarvittaessa itse säätämään. Harvemmin tykkään hiilenharmaasta sävystä, mutta joku tässä iskee ja lujaa!

puputossut

Oon saanut näistä molemmista tassuista älyttömästi kyselyjä eli ne on ostettu Cubuksesta. Metsästin noita oikeanpuoleisia puputossuja kaikista Helsingin liikkeistä eikä missään ollut mun kokoa jäljellä! Onneksi kävin kurkkaamassa vielä Seinäjoen myymälän, koska siellä oli yksi pari jäljellä 

tupsupipot

Rakastan tupsupipoja!! Mutta arvatkaa, mikä on ollut suuri ongelma jo parin vuoden ajan? Löytää sellainen malli, joka istuu päähän ja jonka tupsu ei tipu taakse päin. Nyt etsintä vihdoin tuotti tulosta ja löysin nämä täydelliset versiot, jotka ovat tekoturkista. Beige versio* näkyi asukuvissa täällä.

chanel meikit

Bongasin viime viikolla Facebookin luottokirppikseltäni Chanelin poskipunan. Tätä oli vain kerran testattu, joten purkki oli käytännössä uusi. Ja mikä parasta niin en maksanut tästä postikulujen kanssa kuin 13€!

neulemekko

Raitamekko* SheIn – täältä

Pari pitkähihaista mekkoa syksyyn! Tummansininen sailor toimii aina ja vihdoin löysin myös kauan haaveilemani edestä solmittavan mekon. Viininpunainen sävy yksi suosikkini tähän aikaan vuodesta. Vitsit en millään malttaisi odottaa, että pääsen pukemaan tämän ensimmäistä kertaa päälleni! Tämä on BikBokista ja hintaa oli 39.95€.

Miltäs mun vaatekaapin uutuudet näyttävät? Entä löytyikö jotain erityisiä suosikkeja?

*saatu


27 Responses to “Tiny shopping haul”

 1. Avatar Weera sanoo:

  Hei =) mistä oot ostanut tuon tommy hilfigerin paidan?

 2. Avatar Inka sanoo:

  Kivoja ostoksia!♡♥

 3. Avatar Pilvi sanoo:

  Voi, että noi kengät olis ihan täydelliset!!❤ Ja muutenkin tosi kivoja ostoksia jälleen :)

  http://pilvipikivirta.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on aivan i-h-a-n-a-t <3 Ja niin hyvät jalassa! Kiitos sulle kovasti Pilvi :)

 4. Avatar Sibs sanoo:

  Tommy Hilfiger

  • Avatar Siiri sanoo:

   Jja emojit ei vissiin näy mutta piti olla *sydänsilmäemoji* :’D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha joo ei se mitään :D Saisi kyllä näkyä emojit, niitä olisi paljon kivempi käyttää. Mutta Tommy Hilfigerin tuotteet ovat kyllä kaikki niin kivoja, että voisin ottaa niistä lähes jokaisen :p

 5. Avatar Elli sanoo:

  Noi hilfigerin yöasujutut näyttää ihanilta!! :) Tykkään!

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa täysin samaa mieltä :) Ja ne on päällä niiiin pehmeät <3

 6. Avatar Kiia Innanmaa sanoo:

  Ihania juttuja!! Varsinkin noi pipot on söpöt ja toi BikBokin tummanpunainen mekko! BikBokin mekot on kyllä ihan parhautta, juuri tänään ostin yhden harmaan mekon sieltä! :D

  kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia =) Se on myös mun suosikki, oon niin kauan etsinyt tuollaista mekkoa! Oi vähän kiva, että sä löysit kans itsellesi sieltä mekon. Ne tuo syksylläkin kivaa vaihtelua farkkuille :-)

 7. Avatar Hemppe sanoo:

  Ihana tuo viininpunainen mekko!! ♥ Tuollaiset ihanat lämpöiset tossut tulis kyllä tarpeeseen tännekin, kuin myös tuollainen ihana pipo :)

  • Saija Saija sanoo:

   Se on täydellinen ♥ Lämpöisille tossuille on kyllä käyttöä erityisesti näin syksyllä ja tulevana talvena. Kuin myös pipoille! Nuo tupsupipot olivat paras löytö pitkiin aikoihin :’)

 8. Avatar Laura sanoo:

  Aah miten ihania ostoksia! Ihan ehdoton lemppari on nuo puputossut, niin söpöt! Mulla on aina se ongelma, että jos saan vaikka lahjaksi jotkut söpöt tossut, niin käytän niitä hetken ja sitten siirryn takaisin vuosia vanhoihin ”helppoihin” karvasukkiin, jotenkin en tunne kotoisaks oloa jos kotona jalassa muutkin kuin sukat… Isoja ongelmia! :’D Ja myös tuo Hilfigerin setti on ihana! Osaatko yhtään kertoa, mitä sellanen on maksanut?

  Ja pakko vielä mainita, että kävin kotiuttamassa asupostauksessa ihailemani takin, eikä yhtään haitannut kun siihen oli ilmestynyt kunnon kanta-asiakasale! Kotona tuli arvio, että enää korvat puuttu niin olisin ilmetty jääkarhu, mutta ai että mä tykkään!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Laura :) Eikä! Haha :D Mutta luottojuttuja ei voita mikään! Mulla on myös karvasukkia ja täytyy myöntää, että ne tuntuu jalassa myös kivalta. Tuo Hilfigerin setin osat näyttävät olevan loppu joka paikasta, mutta hinnat pyörii vähän ostopaikasta riippuen noin 30€ osa. Kävitkö!! Voi miten kiva, että sä ostit sen ja huippua, että sait siitä vielä alennusta. Nyt meitä jääkarhuja on sitten kaksi, hah ;-D

 9. Onpas ihania löytöjä! Erityisesti minun silmää viehätti poskipunalöytö ja ne söpöt puputossut, jota pehmeämpiä ja suloisempia saa hakea :) Ja totta tosiaan on hankalaa löytää tupsupipoa, jossa tupsu ei valuisi taaksepäin. :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Annika:) Ilo kuulla sun pitävän näistä! Tuo poskipuna oli kyllä todellinen löytö ja varsinkin, kun se oli niin edullinen. Nuo puputossut ovat olleet niin pehmeät jalassa, että niitä on tullut pidettyä aina kotona ollessa. Eikö :D Mistäköhän se johtuu… No onneksi nyt löytyi sopiva malli :)

 10. Avatar Mintti sanoo:

  Kivoja ostoksia kaikki! Pari kertaa olen noita pipoja hiplaillut, mutta en vielä ostanut, kun en oo osannut päättää väriä :D ehkäpä loppuviikon Helsingin reissulta kotiutan vihdoin yhden :) nuo mekot on kyllä myös aivan ihania!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti (: Voi tuo värin valitseminen on kyllä hankalaa! Mä ainakin voisin ottaa kaikki, mitä kaupoista vaan löytyy :D Kiva kuulla, että sä kans pidät mekoista. Tuo viininpunainen on mun erityinen suosikki <3

 11. Avatar Sonja sanoo:

  Mikä sun Facebookin lempparikirppis on, josta löysit tuon poskipunan? Tuntuu etten löydä sieltä mitään kivoja itse… :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Mäkin löysin tämän ihan sattumalta :D Ja onneksi löysin, oon tehnyt vaikka mitä löytöjä! Sen nimi on Kynsi, Meikki ja Hiustarvike-kirppis :)

 12. Avatar Empuskaa sanoo:

  Aivan ihania ostoksia :)<3 etenkin muhun iski nuo molemmat tossut :) pakko käydä katsomassa oulun myymälästä!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon :) Nuo tossut on niin suloisia! Erityisesti puputossuja voin suositella, ne pysyy niin hyvin jalassa ♥ Toivottavasti löytyy (:

 13. Avatar Laura sanoo:

  Hei!

  Ensimmäisessä kuvassa kenkien alla on luultavasti matto?. (musta-valko). Mistä olet maton ostanut? juuri tuollaista olen etsinyt :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei :) Se on itse asiassa viltti ja löytynyt juuri Minimanista! Mutta samaa kuosia olevia mattoja oon nähnyt Jotexilla ja H&M Homessa :’)

Kommentoi