#MEOLLAANINDIEDAYS

Nyt, kun ollaan kunnolla päästy vauhtiin erilaisten haasteiden ja blogiin liittyvien postauksien suhteen niin eiköhän jatketa samalla kaavalla? Ja yhdistetä nämä kaksi samassa postauksessa  Eli tulin päivittelemään teille hieman blogiuutisia. Viimeksi jännittäviä uutisia tähän aiheeseen liittyen on tullut jaettua helmikuulla, kun kerroin blogini muutosta Indiedaysin portaalin alle. 

Maaliskuun ensimmäisestä päivästä saakka elämää blogin kanssa on eletty tässä nykyisessä osoitteessa ja täytyy kyllä myöntää, että aika on mennyt kuin siivillä. Muistan, kuinka aluksi jännitin portaalin alle muuttamista. Monet asiat muuttuivat, mutta silti tuntui kuin mikään ei olisi muuttunut. Tunsin oloni heti ”kodikkaaksi”. Oli sellainen fiilis, että täällä mun kuuluukin olla. Oon saanut tutustua moniin uusiin ihmisiin, reissata, vierailla tapahtumissa, toteuttaa kampanjoita sekä paljon muuta. Nyt mulla on ilo paljastaa, että tällä viikolla Indiedaysin portaali koki uudistuksia!

Nimittäin Blogirinki Media ja Indiedays ovat julkaisseet kaksi uutta blogisivustoa. Nykyään löytyy siis kolme eri sivustoa; Indiedays, Lifie ja Foodlover. Suurimmat muutokset tosiaan tapahtui näiden kahden jälkimmäisen sivuston aukeamisessa, mutta tässä samalla Indiedays terävöitti omaa profiiliaan ja jatkaa erityisesti muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin sivustona.

IDKUVA

Tiedän, että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy monia, jotka tykkäävät lukea vain yhden osa-alueen postauksia. Toinen tykkää katsoa esimakua tulevan vuodenajan mallistosta, toinen lukee mielummin perhearjesta ja toinen taas haluaa löytää uuden herkullisen reseptin testattavaksi. Nyt lukeminen, selailu ja etsintä on entistä helpompaa, kun nämä kaikki löytyvät eri sivustojen alta. Kätevää, eikö? Tässä vielä esittelyt tarkemmin:

”Indiedays.com on vuonna 2010 perustettu nuorten naisten muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin keskittyvä sivusto ja oman alansa ylivoimainen ykkönen. Uusien sivustojen lanseerauksen yhteydessä Indiedaysin sisältöä terävöitetään takaisin juurilleen ja kohderyhmää tarkemmin palvelevaksi.”

”Lifie.fi on kuin naistenlehti verkossa – ystävä, viihdyttäjä ja ajatuksien herättäjä. Sivuston sisällöt vaihtelevat hyvinvoinnista ja sisustuksesta perheeseen ja päivän polttavien aiheiden ruotimiseen.”

”Foodlover.fi on Suomen ensimmäinen ruokaan ja leivontaan keskittyvä blogisivusto. Laadukas sisältö ja toimiva haku mahdollistavat niin reseptien pikaisen etsinnän kuin inspiraation hakemisen ja fiilistelyn.”

Sivustot tosiaan avautui tällä viikolla ja mä kävin heti uteliaana kurkkimassa, että minkälaisia blogeja mikäkin sivusto pitää sisällään. Vastaukseksi tähän voin kertoa, että monipuolisia, pieniä, isoja, eri ikäisten, naisten ja miesten blogeja. Ja tähän liittyy mun alulle laittama haaste eli #meollaanindiedays.

Eli esittelen teille nyt 5 mielenkiintoista blogia Indiedaysin sivustolta! Osa on mulle entuudestaan tuttuja ja osa uusia tuttavuuksia – toivottavasti löydätte kans lukulistalle täydennystä. Ja hei, käykää ihmeessä katsomassa millaisia blogeja löytyy näistä kahdesta muusta sivustosta.

Huom! Blogit eivät ole missään järjestyksessä.

lempiblogit

1. Colour Me!

Aloin lukemaan Juulian blogia muutettuani itse Indiedaysin alle. Muistan kiinnittäneeni heti ensimmäisenä huomiota Juulian ihanan värikkäisiin kuviin. Colour Me-blogista löytyy postauksia muun muassa niin Juulian upeaan tyyliin, kauneuteen kuin matkustamiseen liittyen. Ihastelin juuri tänään Juulian ottamia kuvia Linnanmäen Valokarnevaaleista!

suosikkiblogit

2. JATTAPAULIINA

En muista tarkalleen, kauanko oon Jatan blogia lukenut. Mutta muistan löytäneeni blogin ensimmäisen kerran erään ostosten esittelyn kautta! Nimittäin tykätään hyvin paljon samantyyppisistä vaatteista ja oonkin muutaman löydön tehnyt Jatan blogin kautta. Ollaan pari kertaa nähty ja aina ensimmäisenä oon ihastellut jotain hänen vaatetta tai asustetta ;-) Muotijuttujen lisäksi blogista löytyy myös lifestyleen painottuvia postauksia, kotijuttujen esittelyä, kosmetiikkatestailuja ja paljon muuta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Hannamaria

Tämä blogi on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta bongasin tämän suoraan Indiedaysin etusivun Kauneus-kohdasta. Kiinnostuin erityisesti Hannan tekemästä laajasta I Love Me-messupostauksesta! Hannamaria-blogista löytyy kauneusaiheisten kirjoitusten lisäksi sisustuspostauksia, kokkailuja ja aitoja fiiliksiä opiskelijan elämästä. Aion tänään illalla tutustua blogiin entistä enemmän ja lukea myös vanhempia postauksia.

blogien-esittelyja

4. HOME AT LAST

Toinen uusi lisäys lukulistalleni on upean Tarun blogi, jonka kuvat saivat mut selaamaan blogia vain pidemmälle ja pidemmälle. Erityisesti hänen asukuvat ovat mun mieleen! HOME AT LAST-blogista löytyy myös paljon vinkkejä ihonhoitoon sekä meikkeihin. Tarun blogista löytyy myös mielenkiintoinen postaussarja, jossa haastatellaan muodin ja kauneuden parissa menestyneitä suomalaisia naisia.

bloat esittelyssä

5. Are you feeling fashionable?

Viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Nadjan blogi! Oon löytänyt blogin jo vuosiavuosia sitten. Itse asiassa Nadjan blogi taisi olla yksiä ensimmäisiä, joita aloin lukemaan. Oltiin yhdessä Tukholman reissulla ja muistan, kuinka siellä mietittiin miten hassulta musta tuntuu istua hänen kanssaan saman pöydän ääressä.  Silloin vuosia sitten en olisi uskonut, että tämän bloggaajan kanssa lähdetään vielä blogireissulle. Tai ylipäätänsä edes sitä, että mä perustan joskus blogin :D Anyway Are you feeling fashionable-blogista löytyy paljon tyyliin liittyviä kirjoituksia, matkapostauksia sekä hänen tulevien häiden suunnittelua!

Nyt mä haastan nämä viisi bloggaajaa, Indiedays-sivuston kaikki muut blogikollegat sekä miksei myös teidät kaikki muut jakamaan omat lempibloginne. Täydennetään yhdessä omia lukulistojamme!

Indiedaysin etusivu löytyy siis täältä, Instagram täältä sekä Facebook täältä.

Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte tästä blogien esittelystä entä löysittekö uutta luettavaa?


23 Responses to “#MEOLLAANINDIEDAYS”

 1. Avatar Suusuli sanoo:

  Colour me blogi on niin ihana,lukenut sitä jo todella kauan,en ihan alusta asti mutta ei kaukana oo :D
  Ihan eka blogi mitä alkaisin lukea on Nelliinan,ja luen sitä vieläkin :) Tuntuu kyllä hassulta että on jotain tyyliin 10 vuotta lukenut toisen elämästä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on :) Voi miten kiva, että oot seuraillut lähes alusta saakka! Niinpä, jotenkin todella hassua ajatella, miten sitä kulkee toisen elämässä ”mukana” vuodesta toiseen blogin avulla. Aivan kuin tuntisi bloggaajan, kun tietää hänen elämästä niin paljon :-D

 2. Avatar nadjastrange sanoo:

  Kiitos paljon ihanista sanoista! Tosi hauska haaste myös, täytyy ehdottomasti toteuttaa ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo oli mun puolella <3 Hei joo toteuta ihmeessä! Olisi kiva saada lukea muiden toteutuksia :)

 3. Avatar Tiia sanoo:

  No, Indiedaysin uudistukset ovat olleet mielestäni huonoja. Iso osa parhaimmista blogeista on siirtynyt muualle tai lopettanut. Tulee fiilis, että uudistuksia tehdään paniikkimielentilassa, kuilun rotkolta alas katsoen. Toivottavasti olen väärässä.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kommentistasi ja kiva, että kerroit oman mielipiteesi :) Blogimaailma on muuttunut vuosi vuodelta ja tulee varmasti vielä muuttumaan. Olisi hassua, jos näin iso portaali ei uudistuisi siinä samalla. Tällä niin kuin monella muullakin alalla tulee kehittyä :) Mä oon ollut bloggaajana uudistuksiin tyytyväinen, mutta ymmärrän ettei kaikki ole. Mutta se jos bloggaaja lopettaa tai vaihtaa blogialustaansa, harvemmin johtuu itse portaalista vaan päinvastoin bloggaajan omasta tahdosta. Ei ketään pakoteta bloggaamaan vaan jokainen saa tehdä omat päätöksensä. Harmi, että moni suosikkisi on lopettanut, mutta toivottavasti löydöt jatkossa myös uutta luettavaa, vaikka tämän postauksen blogeista :)!

 4. Avatar Jattapauliina sanoo:

  Voi ihania sanoja Saija! Kiitos <3 Mä tykkään tästä uudistuksesta kyllä kovasti, löytää just helpommin uutta luettavaa itselleen :) ja hei kiva tää haaste- juttu, täytynee pistää siis toteutukseen!

 5. Avatar Noora sanoo:

  ihana haaste, pääsee perehtymään oikein kunnolla uusiin sivustoihin ja bloggaajiin <3 toteutin itsekin tän heti, ei voinut jäädä odottelemaan!

  http://tthekidult.blogspot.fi/2016/10/meollaanindiedays.html

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Noora :) Hyvä juttu, että tämä postaus on pidetty. Ja vitsit, miten ihana nähdä sun toteuttaneen tämän – huippua <3!

 6. Avatar hanna sanoo:

  Hei ihana Saija, kiitos kauniista kuvauksesta ja haasteesta! Täytyy ottaa se työn alle, itse tein vähän aikaa sitten linkkaa blogisi -postauksen, mutta tämän aion toteuttaa täysin ID:n blogeihin tutustuen :)

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana kuulla, että tämä oli mieluinen yllätys! Ja suosittelen. Tämä haaste on kivan erilainen, kun keskitytään vain tietyn paikan bloggaajiin :)

 7. Avatar Sara S sanoo:

  Taru on ihana <3 Ollaan tuttuja ja hänen bloginsa kuvat ovat aina niin upeita :)

  Kiva haaste, tein oman listani. Toivottavasti moni tekisi tämän,on kiva tutustua uusiin blogeihin.

  Suloista sunnuntaita !

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on <3 Oi vähän kiva kuulla, että ootte tuttuja :) Ja superia, että lähdit kans haasteeseen mukaan. Lukulistalle on aina kiva saada täytettä. Kiitos ja samoin sulle Sara :>

 8. Avatar Jenni R sanoo:

  Mää tykkään aina näistä blogien esittely -postauksista, sillä aina on kiva löytää uutta luettavaa! :) Tuntuu että kaikki blogit on nykyisin niin samanlaisia, joten tässä oli kivasti vähän erilaisia ja massasta erottuvia blogeja :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että pidät :) Ja hei tosi kiva, jos juuri nämä blogit olivat sun mieleen. Halusin valita tähän erilaisia blogeja niin, että mahdollisimman moni löytäisi itseään miellyttävää luettavaa. Kiitos sulle Jenni kommentistasi (:

 9. Avatar Susanna sanoo:

  Tää ei liity mitenkää kyseiseen postaukseen mutta onko sulla yhtään mustaa croptoppia, vaaleita hieman revittyjä farkkuja tai pitkää harmaata neuletakkia?

  • Saija Saija sanoo:

   Kaikkia löytyy yhdet, paitsi farkkuja kahdet :) Itse asiassa juuri uusimmassa postauksessa esittelin yhdet revityt farkut!

 10. Hei kiitti superisti tästä kunniasta, oli heti pakko piipahtaa täällä kun linkki löytyi statistiikan seasta! :D Kauniista sanoistasi tuli tosi hyvä mieli, sekopäisen kiireisen semi-flunssapäivän päätteeksi. <3 Vedetääs toisiamme hihasta, jos törmätään ens la Brunossa! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ilo oli kokonaan mun puolella :) Kiva kuulla, että tästä tuli hyvä mieli! Se tarttui tämän kommentin myötä myös muhun :D Voi ei, paranemisia sinne <3 Ja joos ehdottomasti, olisi mukava tavata :)

 11. Avatar Cami sanoo:

  Tää oli kiva postaus! :) Etenkin Inspirationin puolella on monia blogeja, joita tulee lueskeltua ja olisi kiva itsekin joskus päästä mukaan!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti :) Hyvä juttu, että tämä oli mieluinen! Ja voi pidetään peukkuja, että pääsisit kans mukaan :’)

 12. Avatar Sandra sanoo:

  Ihana blogi sulla, ja kiva esittelypostaus ja heto pakko käydäkurkistamassa noita suosikkejasi. Uusia blogeja tuli lukulistalle!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Niin ihana kuulla sun pitävän! Ja mahtavaa, että löytyi uusia blogeja lukulistalle (:

Kommentoi