October phone snaps

Heissan tyypit Miten teidän keskiviikko on sujunut? Mä oon viettänyt melko kiireistä vapaapäivää kaupungilla asioita hoidellen, siivoillen sekä blogikirppikselle tulevia vaatteita katsellen. Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi tyhjentää myös puhelimen erilaisista kuvista ja ajattelinkin nyt pitkästä aikaa näyttää, millaisia räpsyjä sinne on tallentunut.

Lisää näitä löytyy niin Instagramista kuin Snapchatista nimimerkillä @saijis.

IDKUVA

1. Shoppailujen välissä pieni hengähdystauko! Ennen kuvan ottamista istuttiin tuossa lattialla kuolleena… Jalat olivat melko loppu edellisen päivän messuista eikä koko päivän kestävä shoppailukierros auttanut asiaa :D 2. Kokkolassa Juliaa treffaamassa herkullisen ruuan parissa  3. Vakkaripaikassa Iriksen kanssa – meidän vihreät annokset kruunasi tuo oikealla näkyvä kakunpala ;-) 4. Mustavalkoinen toimii aina. Myös kynsissä.

instagram-filtterit

1. Käytiin viikonloppuna pitkästä aikaa Vapianossa syömässä ja olihan tuo ruoka yhtä hyvää kuin muistin! 2. Teillä on vielä hetki aikaa käydä osallistumassa mun Instagram-tilillä suloisen juomamukin arvontaan. 3. Eräs perjantai koeteltiin vatsalihaksia, kun käytiin katsomassa Sami Hedbergin show. 4. Alkoholiton drinkki, joka maistuisi myös nyt.

instagram-blogipostaus

1. Vaaleanpunaista ja kukkia rakastavana ei ole epäilystäkään, mikä osasto oli I Love Me-messuilla kaikista eniten mun mieleen. 2. Tämä kuva on jo melko vanha, mutta jäänyt kokonaan julkaisemasta. Käytiin treffeillä ulkona syömässä. Tuolloin vielä kirjaimellisesti tarkeni syödä ulkona. 3. Lempparismoothie, jonka yksinkertainen resepti löytyy täältä. 4. Tällaisessa lookissa pyörin tänään kaupungilla, asusta tulossa parempaa postausta.

instagram-postaus-blogi

1. Tyttöjen iltapäivän kruunasi Fresita-lasilliset ja uutuusmaun testailut! 2. Kiertelen nykyään todella harvoin kaupoissa, mutta silloin kun kiertelen niin kaikki sisustusliikkeet ovat etusijalla. 3. Oottehan muistaneet käydä äänestämässä suosikkianne Blog Awardsien äänestyksessä? Mut löytää sieltä melko alhaalta, nimellä Saijis. Äänestämään pääset TÄSTÄ. 4. Loppuun vielä yksi ruokakuva perjantailta, jolloin käytiin Hard Rock Cafessa.


No Comments

Post A Comment