@ I Love Me 2016

i-love-me-messut-2016

invisibobble

kannellinen-muki

Tässä tarkempaa postausta viime viikonloppuna järjestetyistä I Love Me-messuista. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun vierailin kyseisillä messuilla. Oon monena vuonna suunnitellut sinne lähtöä, mutta aina se on jäänyt… Nyt nämä messut sattuivat samaan saumaan Sannin synttäreiden kanssa, joten päätettiin lähteä sinne viettämään tyttöjen keskistä iltapäivää!

make-up-for-ever

pasta-messukeskus

victorias-secret

saijis

Neule House of Brandon (gift) | Huivi Mulberry

Messuilta löytyi eri pisteitä niin kauneuteen, muotiin, terveyteen kuin hyvinvointiin liittyen. Yrityksien pisteillä sai tutustua itse brändeihin ja tuotteisiin, tehdä ostoksia tarjoushintaan, kokeilla vaikka uutta liikuntalajia tai maistaa uutuusmakuja monista eri tuotteista. Me pyörittiin Sannin kanssa messuilla lähes neljä tuntia. Käytiin läpi lähes kaikki pisteet, kävin blogiasioiden merkeissä tervehtimässä Biozellin porukkaa, treffasin ensimmäistä kertaa ihanan Camillan kanssa, syötiin pastaa (joka oli messujen ainoa pettymys) sekä katseltiin lavan esityksiä.

cocovi

i-love-me-messut

nyx-meikit

body-painting

Kokonaisuudessaan mielenkiintoiset ja onnistuneet messut Uskallan väittää, että tänne tulee suunnattua myös ensi vuonna!


14 Comments
 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 11:34h, 26 lokakuu Vastaa

  Olin itsekkin kyseisillä messuilla, mutta musta sieltä jäi puuttumaan jotakin. En osaa selittää mitä, mutta jäi sellainen fiilis messujen jälkeen että tässäkö nää muka oli vaan. :D Olin viimeks vuonna 2013 noilla, ja silloin musta siellä oli paljon enemmän kaikkea mielenkiintoista! Ehkä mä en vaan syttynyt niille kaikille superfood-hypetyksille tai jotain. :D Mut kaiken kaikkiaan kivat messut!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:46h, 26 lokakuu Vastaa

   Harmi kuulla, että susta tuntui tuolta :( En ollut aikaisemmin ollut kyseisillä messuille, joten en osaa yhtään verrata edellisiin vuosiin. Mutta noita superfood-pisteitä olisi saanut olla hieman vähemmän. Se oli nimittäin isossa roolissa ja ymmärrän hyvin, että jos ei ne jutut kiinnosta niin messuista ei saa yhtä paljon irti :s Mä taas tykkään superfoodeista niin musta tuntui, että pisteistä oli hyötyä. Se on niin makuasia, mutta toivottavasti ensi vuonna on vielä paremmat :p

 • Avatar
  Kiia
  Posted at 12:19h, 26 lokakuu Vastaa

  Ihanannäköistä siellä! Itsekin oon jo monena vuonna halunnut mennä, mutta en ole kertaakaan vielä ehtiyt käydä! Ehkäpä ensi vuonna… :P

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:42h, 26 lokakuu Vastaa

   Voi toivottavasti pääset messuille ensi vuonna :) Nuo olivat kyllä näkemisen arvoiset! Ja jos vähänkin kauneus ja terveys kiinnostaa niin suosittelen :’)

 • Avatar
  Harriet G
  Posted at 16:31h, 26 lokakuu Vastaa

  Tuonne on aivan pakko päästä ensi vuonna!

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:41h, 26 lokakuu Vastaa

   Suosittelen, tuolla oli kyllä paljon nähtävää :)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 18:59h, 26 lokakuu Vastaa

  Näyttää erittäin vaaralliselta tälläisen hyvinvointifriiin näkökulmasta! Löysitkö paljonkin ostoksia? :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:59h, 26 lokakuu Vastaa

   Voi ei :D Sun täytyy mennä tuonne ensi vuonna! Itse asiassa en yhtään, mikä oli lompakon kannalta hyvä juttu ;-)

 • Avatar
  Cami
  Posted at 13:20h, 27 lokakuu Vastaa

  Hei löysittehän sen Kardashian Beauty-jutun mitä koitin neuvoa? :) Oli kiva nähdä! ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:59h, 27 lokakuu Vastaa

   Jooo löydettiin, kiitos neuvoista :) Voi niin oli, toivottavasti nähdään pian uudelleen <3

 • Avatar
  Isla
  Posted at 15:41h, 27 lokakuu Vastaa

  Moikka! Oli kyllä ihanat messut, eniten tykkäsin joogatunnista ja siitä trampoliinijutskasta sekä muista, missä pääsi itsekin liikkumaan :)♥ Koititko sä mitä kaikkia niistä? Oli tosi kiva moikata sua ja kiitos vielä yhteiskuvasta ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:25h, 27 lokakuu Vastaa

   Oi sitä joogatuntia olisi ollut kiva testata ♥ Me ei testattu noita lajeja ollenkaan, kun suurimpaan osaan oli todella pitkät jonot :/ Mutta kiva, että sä pääsit testaamaan. Ja voi ilo oli mun puolella, oli kiva tavata :) ♥

 • My year in review 3/3 - Saijis
  Posted at 22:08h, 09 tammikuu Vastaa

  […] Tämä kuukausi tuli otettua rauhallisemmin. Kotona sarjoja, viltin alla hengailua ja unirytmin tasapainottamista. Uniongelmat vaivasivat, mutta ne katosivat (onneksi) nopeasti. Loppukuusta lähdettiin viikonlopuksi Helsinkiin juhlistamaan Sannin synttäreitä syömällä hyvin, vieraillen Linnanmäen Valokarnevaaleilla sekä viettäen tyttöjen päivää I Love Me-messuilla. […]

 • Voita lippu I Love Me-messuille - Saijis
  Posted at 13:10h, 06 lokakuu Vastaa

  […] Mä olin viime vuonna paikan päällä ensimmäistä kertaa (postaus messuista löytyy täältä) ja oon suuntaamassa sinne myös tänä vuonna. Suunnitelmat ovat vielä vähän auki, mutta paikan […]

Post A Comment