Decor cravings and plans

Syksy on vuodenajoista kodikkain – siinä lause, jonka kuulin eilen radiosta. Ja se pitää kyllä täysin paikkansa. Mikään ei voita syysiltoja kotona lämpimän viltin alla, kynttilänvalossa teetä hörppien Kodista puheenollen, kuten aikaisemmin mainitsin niin meillä on tiedossa kodin ”fiksausta”. Eli turhat tavarat pois, enemmän pelkistetympää lookkia ja lisää viherkasveja. Lisäilen kuvia lopputuloksesta, kun saadaan muutokset tehtyä! Sitä ennen ajattelin jakaa inspiskuvat, joiden selailun parista oon löytänyt itseni lähes joka ilta. Mitään ihmeellisempiä hankintoja ei siis olla tekemässä ja itse asiassa suurin osa näistä meiltä jo löytyy, mutta yleisellä tasolla eniten mun silmää kuvissa miellyttää:

IDKUVA

√ Lasikuvut koriste-esineiden (tai kaktuksien) päällä

√ Lattialla, seinään nojaavat isot julistetaulut (meiltä löytyy tauluja, mutta ainakin Nemon vuoksi vielä mahdoton ajatus, heh)

√ Valkoiset kukat valkoisissa tai kirkkaissa maljakoissa

√ Teksteillä varustetut valotaulut

√ Liitutaulut tai liitutaulutarralla päällystetty kaapinovi yms.

√ Mustavalkoiset, kuvioidut matot

Pellavalakanat

√ Taloaiheiset koristeyksityiskohdat, kuten lyhdyt

murmur

√ Designkirjat ja niiden päällä olevat koriste-esineet

√ Avohyllyt

√ Kirjainvalot

√ Metalliset kynttilänjalat tai kyntteliköt

√ Marmoriset lasinaluset (lasinalusille olisi uuden keittiönpöydän myötä tarvetta eli jos joku tietää, mistä näitä löytyy niin vinkkaa ihmeessä)

√ Isot muistitaulut

√ Numero -ja kirjainastiat

√ Valosarjat niin sisällä kuin pihalla

Iskeekö teihin yhtään samat jutut? 


12 Comments
 • Avatar
  Katri
  Posted at 11:37h, 20 lokakuun Vastaa

  Heippa! En ole täysin varma just marmorisista lasinalusista, mutta juuri tuon kuvan tyylinen marmoriastia/alunen löytyi meille Granitista. Oulusta ja Helsingistä tuo kauppa ainaki löytyy, mutta käsittääkseni heillä on nettikauppakin :) Ja itseasiassa siltä vois löytyä muitakin noista jutuista mitä mainitsit!

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:22h, 20 lokakuun Vastaa

   Moikka :) Oi täytyy katsoa jos viikonloppuna kävisi Helsingin liikkeessä. Kävin siellä Tukholman reissulla, mutta en tajunnut katsoa marmorialusia tarkemmin. Kiitos sulle kovasti avusta :’)

   • Avatar
    Silja
    Posted at 16:45h, 20 lokakuun Vastaa

    Heips! Jos haluaa tehdä itse niin Dc-fixillä saa helposti, kun päällystää haluamansa kokoisen vaneripalan sillä.:)

    • Saija
     Saija
     Posted at 05:58h, 21 lokakuun Vastaa

     Totta muuten! Sillä saa ilmeisesti päällystettyä vähän kaikenlaista, kiitti paljon Silja vinkistä :’)

 • Avatar
  Suusuli
  Posted at 16:13h, 20 lokakuun Vastaa

  Ei liity sinällään aiheeseen mut Nemo mainittu joten :D Ootteko jo käyneet siellä mustin ja mirrin pentutapaamisessa? :) Meillä tulee lauantaina 11vk täyteen että vielä hetki pitää odotella :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:57h, 21 lokakuun Vastaa

   Ei haittaa, vaikka ei liity aiheeseen:) Ei olla vielä käyty, mutta tarkoitus olisi mennä parin viikon päästä. Oon kuullut siitä osalta hyvää ja osalta huonoa palautetta, joten kiva nähdä itse millaista isellä on. Voi äkkiä se aika menee, ihania pentuhetkiä sinne :p

 • Avatar
  Noora
  Posted at 17:21h, 20 lokakuun Vastaa

  Ihania inspiskuvia! Tykkään itekkin just tuon tyylisestä sisustuksesta <3 innolla ootan kuvia lopputuloksesta :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:56h, 21 lokakuun Vastaa

   Voi, kun kiva kuulla myös sun pitävän tällaisesta sisustustyylistä :) Ja ihana nähdä, että odottelet jo lopputulosta, kiitos Noora kommentistasi <3

 • Avatar
  Saija
  Posted at 17:22h, 20 lokakuun Vastaa

  Aaah! Kauhea sisustuskuume ja muuttokuume kaksiosta omakotitaloon eikä nämä sun sisustuspostaukset ei ainakaan helpota tai kasvata budjektiakaan! Mutta silti, lisää näitä!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:59h, 21 lokakuun Vastaa

   Eikä! Mutta vähän ihanaa, jos pääset pian asumaan omakotitaloon <3 Näiden inspiskuvien selailu on kyllä vaarallista puuhaa, varsinkin lompakon kannalta :D Toki kiva, että pidät näistä. Mä toteuttelen näitä sitten jatkossakin (:

 • Avatar
  Nea
  Posted at 20:47h, 20 lokakuun Vastaa

  Tuli tän postauksen myötä nostatettua jo pidemmän aikaan kestänyttä sisustusintoa entisestään. <3 Kunpa pääsisin jo muuttamaan porukoilta pois ja sisustamaan omaa kotia juuri sen näköiseksi kuin haluan ilman, että on kukaan sanomassa mitä en saa tehdä. Harmillisesti ei vaan tämän hetkinen elämäntilanteeni salli omaan kotiin muuttoa. Toivottavasti ehkä ensi vuonna tämä olisi jo mahdollista. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:03h, 21 lokakuun Vastaa

   Super kiva kuulla, että sisustusintosi nousi tämän postauksen myötä <3 Voi oman kodin sisustaminen on kyllä parasta, mutta hyvää kannattaa odottaa. Ja sulla on siitä hyvä tilanne, että ehdit katsoa jo valmiiksi hankintoja tai ainakin sulla selvästi sisustustyyli tiedossa niin se helpottaa paljon :) Mulla nimittäin ei ollut mitään hankittuna, kun muutettiin ja se ei ollut kivaa :-D

Post A Comment