Korukokoelmani aarteet

Kulta. Se number one kriteeri, kun lähden ostamaan koruja. Okei, ostan koruja ehkä kerran kolmessa vuodessa… Mutta 90 % omistamistani koruista on kultaisia. Käytin lapsesta yläasteelle saakka vain ja ainoastaan hopeaa, mutta yhtäkkiä se alkoi tökkimään. Niin koruissa kuin jopa laukkujen yksityiskohdissa. Nyt oon pikkuhiljaa alkanut taas lämmetä sille, mutta kaikista eniten vannon kullan nimeen. Ja vähän epäilen, että tämä tulee aina olemaan mun korujen pääväri.

Innostuin eilen järjestelemään korulokerikoita ja sain samalla idean esitellä kaikki tämän hetken suosikkikoruni. Moni näistä saattaa olla teille jo tuttuja asukuvista, mutta jos vielä herää jotain kysymyksiä näihin liittyen niin vastailen mielelläni!

IDKUVA

Marc by Marc Jacobs, Katie Bracelet

Harvoin ylipäätänsä isken silmäni mihinkään tiettyyn koruun. Oon aina ollut enemmän laukku -ja kenkäihminen… Mutta tässä yksilössä oli joku mikä teki muhun heti vaikutuksen! Tämä keikkui kauan aikaa must have-listallani, kunnes Tatu osti sen parisen vuotta sitten mulle joululahjaksi. Rannekoru on siitä asti ollut käytössä viikottain eikä mitään kulumista näy vieläkään (eikä toivottavasti koskaan tulekaan näkymään).

korvakorut

Marc by Marc Jacobs, Logo Disc Stud Earring

Marc by Marc Jacobsin ”ruuvimaiset” korvakorut tulivat samassa lahjapaketissa. Nämä korvakorut valitsen oikeastansa aina, kun haluan jotain näyttävää, mutta ei liian erottuvaa. Ainoa huonopuoli näissä on se, kun niiden pintaan tulee todella herkästi näkyviin sormenjäljet.

kultainen rannekoru

Marc By Marc Jacobs, Skinny Logo Bangle Bracelet

Ostin tämän rannekorun itselleni jo jokunen vuosi sitten. Kultainen ja valkoinen toimii niin hyvin yhdessä  Tätä rannekorua on tullut paljon käytettyä kellojen kaverina. Tämä piristää tylsänkin näköisen kellon! Mutta tietysti toimii myös sellaisenaan.

michael kors korvakorut

Michael Kors, Gold-Tone Stud Earrings

Nämä korvakorut taas puolestansa muistuttaa hieman muttereita :D Haha! Mutta näyttävät korvissa jopa yllättävänkin hyvältä. Korvikset ovat hieman pyöreät, joten ne tulee kauniisti esille pitkien hiuksien välistä.

Michael Kors, Tri-Tone Belt Buckle Bangle Bracelets

Vielä yksi rannekoru! Kuten huomaatte niin postauksesta ei löydy yhtäkään kaulakorua… En ole löytänyt moniakaan kivoja, paitsi tällä hetkellä iskevät chokerit. Anyway viimeinen on MK:n lukollinen rannekoru, joka menee kans niin yksinään kuin kellon kaverina  En aluksi pitänyt noista ”pallo” -kohdista, mutta nykyään en osaisi edes kuvitella sitä ilman niitä. Se olisi aivan liian tylsä sileänä.

Minkä värisiä koruja te tykkäätte käyttää? Entä mitä piditte näistä mun suosikeista?

PS. Tänään päättyy Halosen lahjakorttiarvonta kello 23:00. Joten jos et ole vielä käynyt osallistumassa niin kannattaa tehdä se samantien TÄÄLLÄ. Ilmoitan voittajan heti huomenna!


23 Responses to “Korukokoelmani aarteet”

 1. Avatar Inka sanoo:

  Kiva on kyllä tuo ekan kuvan rannekoru! :)

 2. Avatar Roosa sanoo:

  Mulle taas hopea on ehdoton! Musta se on jotenkin tosi fresh, ja sopii nuorelle! Ja sekä tummille että vaaleille. Aika usein vaan on ongelma kun kivoja laukkuja on vaikea löytää hopeisilla yksityiskohdilla, sillä kulta on paljon yleisempi väri. Enkä pysty yhdistämään hopeisia koruja ja kultaisia yksityiskohtia millään :/

  Mut nää sun esittelemät korut näyttää kyllä kivoilta myös kultasina, vaikka ite pidänkin enemmän siitä ”toisesta” väristä :)<3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi se on kiva, että sä pidät enemmän hopeasta :) Voi uskon… Tuo on kyllä inhottavaa :/ Muistan kans sen ajan, kun en ollut vielä lämmennyt kultaiselle ja huomasin jokaisen uuden laukun tulevan kultaisilla yksityiskohdilla. Kulta on selvästi yleisempi väri ja se on huono, jos ei siitä yhtään tykkää :/ Mä oon samanlainen kuin sä, en pysty yhdistää eri värisiä koruja ja yksityiskohtia. Niiden täytyy aina olla saman sävyiset. Ihana kuulla, että kuitenkin pidit näistä vaikka et niin kultaisesta välitä :) <3

 3. Avatar Anniina sanoo:

  Myös mun koruista suurin osa on kultaisia, sillä jotenkin se vaan nappaa :’) Noita Korsin korviksia oon kuolannut siitä asti kun ne näkyivät ensimmäisen kerran sun blogissa♥

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh vähän kiva nähdä myös sun pitävän enemmän kultaisesta :) Se on kyllä niin toimiva väri laukuissa ja koruissa, tai no oikeastansa missä vaan! Korsin koruja en voi kuin suositella, niin laadukkaita ja ajattomia ♥:)

 4. Avatar Laura sanoo:

  Oi vitsi miten ihania koruja! ♡ Kirjottelinkin sun blogimuuton aikaan, miten oon niin inspiroitunut sun kullan värisistä koruista ja että päätin kertaheitolla vaihtaa kihlasormusta valitessa mun aina käyttämän hopeen ja valkokullan keltakultaan! Enkä oo kyllä katunut, ainoastaan kiva rannekoru on puuttunut kokoelmasta :) Oon nimittäin vasenkätinen eikä kellon pitäminen vasemmassa kädessä oo ollenkaan luontevaa, vaikka jotkut aina ihmettelee kun pidän oikeessa ja vasemmassa on sitten ainoastaan sormus… :D Ootko muuten itse huomannut, että tuleeko kelloon/rannekoruun jälkiä, jos ne on samassa kädessä, ”koliseeko” häiritsevästi toisiinsa?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Laura <3 Kiva nähdä sun pitävän :) Hei mä muistan sun kommentin! Mahtavaa, että et ole katunut valintaasi :) Seo li selvästi sitten oikea. Mä oon kans vasenkätinen, mutta pidän kelloa melkein aina vasemmassa. Joskus myös oikeassa. Mun mielestä sillä ei ole mitään merkitystä, missä tuntuu luontevammalta. En ole huomannut minkäänlaisia jälkiä ja todella harvoin ne kolisee. Ainoastaan tuo Marc Jacobsin kova pyöreä rannerengas kolisee välillä, mutta ei aina (:

 5. Avatar Ansku k sanoo:

  Mä käytän yleesä vaan hopeisia koruja!:)
  Ihania koruja♡

  • Saija Saija sanoo:

   Hopeat korut ovat kyllä kans kauniita, vaikka en itselle oikein osaa kuvitella :) Kiitos paljon Ansku <3

 6. Avatar Cami sanoo:

  Mulla ei oo varmaan yhtään korua keltakultasena, mutta ruusukultaisena on sitten useampikin juttu. Kihlasormuksessa oli ihan ehdotonta, että se on valkokultainen :) Täytyy ehkä laittaa toi vika rannekoru pukin toivelistalle, jos vaikka mies sattuisi sellaisen mulle löytämään ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi ruusukultaiset korut ovat myös upeita :) Ja valkokulta miellyttää myös mua kihlasormuksissa. Hei joo laita ihmeessä! Mä pidän peukkuja, että kyseinen koru löytää tiensä pukinkonttiin ;-) Ootko muuten tulossa I love me-messuille :)?

   • Avatar Cami sanoo:

    Joo oon tulossa! Mä mietin kanssa sitä lauantaita, kun sanoit että oot sillon menossa? :) Ois kiva törmätä! Sovitaanko jossain tarkemmin vai luotetaanko sattumaan?

    • Saija Saija sanoo:

     Joo! Lauantaina oon menossa :) Uskalletaanko luottaa sattumaan :p Voit vaikka laittaa mulle Facebookin (mun oman profiilin) kautta viestiä, jos ei törmätä. Saan siitä sitten heti puhelimeen ilmoituksen niin voidaan sopia paikka. Vai miltä kuulostaa :)?

 7. Avatar Riikka sanoo:

  Niin ihania! Haha, huomaa mitkä on sun suosikkibrändit koruissa kyllä :)

 8. Avatar Inka sanoo:

  Voisitko suunnilleen kertoa paljonko olet maksanut koruista jotka olet itse ostanut tai jos tiedät lahjaksi saatujen arvon? Olis kiva myös nähä sun kellokokoelmasta samanlainen esittely! =)

  • Saija Saija sanoo:

   Itse oon maksanut suurin piirtein 170€ ja lahjaksi saadut ovat olleet noin 130€. Kiitos ideasta, laitetaan tämä ylös :)!

Kommentoi