9 ✗ facts about Nemo

1. Nemo seuraa mua ja Tatua joka paikkaan, riippuen vähän siitä kumpiko liikkuu. Meni toinen meistä sitten vaatekaapille, keittiöön syömään, vessaan, suihkuun (!) tai pihalle niin se tulee uskollisesti perässä. Jos pysähdyt tekemään jotain niin se istuu alas tai laittaa makuulle. Tälläkin hetkellä se makaa pöydän alla mun jaloissa, kun oon koneella.

2. Nemo on nuoresta iästään huolimatta todella nokkela kaveri… Varsinkin ”varastamisessa”. Tippui lattialle sitten ruokaa tai olin mä tyhjentämässä pyykkejä pesukoneesta niin se hiipii paikalle, nappaa jotain ja lähtee muina miehinä pois paikalta. Kaikki aina paljastuu sen ilmeestä tai viimeistään katsomalla Nemon petiin, joka on näiden tavaroiden säilytyspaikka.

3. Ollaan opeteltu istu, maahan, paikka, tassu jne. Joskus Nemo saattaa heittää raksun mun eteen ja se tarkoittaa sitä, että nyt leikitään näitä kivoja käskyjä :D

IDKUVA

4. Sillä on yksi inhokkijuttu ja se on kynsien leikkaaminen. Okei, ei tämä ole munkaan lemppari puuhaa. Mutta todella hyvin oon oppinut leikkaamaan juuri oikeasta kohtaa. Kertaakaan ei ole mennyt liian tyvestä (kop kop*).

5. Nemo rakastaa raejuustoa. Oikeasti yli kaiken.

6. Nemo haukkuu todella vähän. Se haukkui elämänsä ensimmäisen kerran vasta muutama viikko sitten. Nykyään se haukkuu vaan tilanteissa, joissa joku puolituntematon tulee yhtäkkiä ovesta sisälle. Muuten se on melko hiljainen tyyppi.

chihuahua pentu

7. Paitsi, kun tullaan kotiin. Oltiin sitten poissa 5 minuuttia tai tunti niin vastaanotto on samanlainen! Voi sitä pienen riemua 

8. Jos makaan sängyllä ja Nemo on siellä myös niin ei mene kauaa, kun se siirtyy mun tyynyn yläpuolelle. Eli käytännössä mun pään päälle. Se on ilmeisesti kivempaa nukkua mamman yläpuolella, haha.

9. Nemo on käytännössä 90%:sesti sisäsiisti, se tekee tarpeensa paperille vain äärimmäisissä hätätilanteissa. Tarkoitus olisi huomenna kokeilla siirtää paperi lähemmäksi ulko-ovea ja kohta ottaa se kokonaan pois, wippii!

chihu

Lisää postauksia Nemosta löytyy sen omasta kategoriasta täältä. Mitäs piditte tästä postauksesta? Entä ootteko innokkaita kuulemaan lisää tästä pikkutyypistä ja meidän kuluneesta pentuajasta?


24 Responses to “9 ✗ facts about Nemo”

 1. Avatar Inka sanoo:

  Niin suloinen, ei voi muuta sanoa! <3

 2. Avatar jnnikl sanoo:

  Ihana Nemo ja tosi kiva postaus! :)

 3. Avatar Laura sanoo:

  Oiiii kuinka ihana pieni söpöläinen! Tykkäsin! :)

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Voi että sydän sulaa, ihan uskomattoman suloinen pikkunen! Täällä ainakin ollaan hyvinkin innokkaita kuulemaan hänestä lisää, ehdottomia suosikkipostauksia nämä :)

  Itelläkin on paha ja parantumaton koirakuume, toinen puolisko vaan pitäis saada vielä innostumaan.. :D

  • Saija Saija sanoo:

   <3 Nemo on kyllä niin ihana! Ja siitä riittää kerrottavaa vaikka millä mitalla, joten laitan myös jatkossa tulemaan siihen liittyviä postauksia. Eikä :D Haha paras vinkki on, että viet hänet katsomaan koiranpentuja - siinä tilanteessa ei voi enää vastustaa ;-D

 5. Avatar Milla sanoo:

  Siis apua, Nemo on kyllä uskomattoman suloinen! Ja tosi kiva postaus! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi se on kyllä kunnon sydänten valloittaja <3 Niin kiva nähdä, että pidit! Kiitti sulle :-)

 6. Avatar Anniina sanoo:

  Ääää apua miten ihania kuvia!! <3 nemo on ihan super suloinen :') tää faktapostaus oli todella kiva!!

  • Saija Saija sanoo:

   Super iso kiitos sulle Ansku <3 Nämä kuvat onnistuivat kyllä niin hyvin :) Vaikka haastetta riitti Nemon paikoillaan pitelemisessä :-D

 7. Avatar Juulia sanoo:

  Nemo on kyllä iha teidän oloinen koira, sopii teidän perheeseen paremmin kuin hyvin. Ja onhan Nemo nyt älyttömän suloinenkin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas tämä hymyn huulille nostattava kommentti, kiitos hirmu paljon! Nemo kiittää myös :)

 8. Avatar Lotta sanoo:

  Ihana postaus! :) Ehdottomasti lisää tällaisia! Mistä hankeitte Nemon? Kennelistä vai yksityiseltä henkilöltä? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Tuta kiitosta sulle Lotta =) Mä toteuttelen lisää juttuja Nemosta, kun nämä näyttävät niin selvästi olevan pidettyjä! Nemo on kennelistä :)

 9. Avatar Ilona sanoo:

  Hei!

  Olisi todella kiva kuulla mitä touhuatte Nemon kanssa ja näinpäinpois. Näitä postauksia on niin kiva lukea ja voi kun Nemo on söpö!

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo kuulla, että jutut Nemosta ovat tervetulleita – laitetaan niitä tulemaan lisää :) Kiitos sulle Ilona! Nemo on kyllä niin hurmuri <3

 10. Avatar Taru sanoo:

  On kyllä aivan äärettömän suloinen tapaus, vaikka oon ite enemmän aina tykännyt isoista koirista :) Mutta kyllä kaikki koirat on vaan ihania ♡ Multakin löytyy kotoa kaksi itäsiperianlaikaa :)
  ♡ #koiraihminen×100
  ps. Välitä mun puolesta rapsutukset ihanuudelle ♡♡♡

  • Saija Saija sanoo:

   Oon samaa mieltä, kaikki koirat ovat aivan ihania <3 Isot miellyttää myös mua (okei, kaikki koirat), mutta pieni oli tähän elämäntilanteeseen sopiva. Nemo on kyllä niin hurmaava :) Mä välitän rapsutukset eteenpäin, Nemolta isot kiitokset <3 :)

 11. Avatar Tuuli sanoo:

  Minkä ikänen Nemo on ja paljonko se painaa?:) Kuvista kauheen hankala hahmottaa kokoa

  • Saija Saija sanoo:

   Nemo täyttää huomenna 4 kuukautta :) Ja painaa noin 1,3-1,4 kiloa. Se on niin pikkuinen <3

 12. Avatar Aino sanoo:

  Se on sitten niin söpö :) tosi ihania kuvia!
  Meidänkin koira inhoaa kynsienleikkuuta, mutta vielä pahempi sille on korvienpuhdistus :D se välttelee loppu illan ja katsoo syyttävästi paikaltaan xD

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti paljon Aino :) Eikä! Haha voin niin kuvitella sen katseen :D Meillä on Nemolla samanlainen kynsien leikkaamisen jälkeen, niin surullinen, mutta syyttävä. Korvien puhdistaminen sujuu onneksi ongelmitta, mutta kynsien leikkaaminen on sen mielestä pahinta ikinä :-D

Kommentoi