IN // OUT part 21

Täällä kirjoittelevalla bloggarilla on jo vähän parempi olo, onneksi! Nimittäin meillä on melkein koko viikonlopuksi tekemistä tiedossa. Ollaan itse asiassa aivan näillä näppäimillä lähdössä kaveripariskunnan kanssa ulos syömään ja katsomaan Sami Hedbergin showta. Sitä ennen toivottelen teille kivaa viikonloppua  Sekä jaan uusimman osan suositusta IN & OUT-postauksesta. Kertokaa ihmeessä, että ollaanko tällä kertaa näistä kohdista samaa vai täysin eri mieltä?

IN & OUT-postaus

IDKUVA

iPhone 7

Mun nykyinen iPhone on kohta kolmisen vuotta vanha, mutta edelleen toimiva. Jossain välissä tulee kuitenkin eteen uuden puhelimen hankinta… Erityisesti tämä iPhonen uuden version pluskokoinen malli miellyttää mun silmää. En kyllä osaisi millään valita ruusukultaisen ja mattamustan välillä… Onneksi ei vielä tarvitsekaan, haha. Onko teillä kokemuksia jo tästä? Kuva 1 & 2.

neulemekko

Edestä solmittavat neulemekot

Tänä syksynä kauppoihin on ilmestynyt toinen toistaan upeampi neulemekkoja! Oon iskenyt silmäni tällaisiin edestä solmittavilla-yksityiskohdilla varustettuihin malleihin. Tällainen olisi pitkähihaisena niin kivannäköinen. Katselin eräällä showroomilla jo alkusyksystä vaaleanpunaista neuleversiota enkä ole saanut sitä millään pois mielestäni :D Kuva 1 & 2.

vaaleanpunainen nahkatakki

Värikkäät nahkatakit

Nyt, kun viime kuulla löytyi vuosien etsinnän jälkeen mulle oikeasti istuva nahkatakki niin oon alkanut kiinnittämään näihin enemmän huomiota. Varsinkin värillisiin versioihin, joita tuntuu näkyvän paljon katukuvassa. Eniten iskee vaaleanpunainen (yllätys, yllätys). Joten, jos joku tietää mistä sellaisen löytää niin saa huikkailla. Vaikka ei viininpunainen tai sinapinkeltainenkaan olisi yhtään hullumman näköinen. Kuva 1 & 2.

IN & OUT-postaus

tekstipipot

Tekstipipot

Myönnetään, myönnetään… Oon itsekin käyttänyt tällaisia joku vuosi sitten. Sen vuoksi olinkin ihmeissäni, kun huomasin näiden olevan jälleen myynnissä! Ja jopa todella ”rumilla” teksteillä. Mä sain aikoinaan paljon kuulla, että näytän tällaisen pipon kanssa pojalta. Haha en tiedä sitten, mutta joku näissä alkoi hetken käytön jälkeen tökkiä. Varmaan se naisellisempaan tyyliin saapuminen? Anyway kyseinen trendi ei iske muhun yhtään. Kuva 1 & 2.

fake-piercing

Feikkilävistykset

En tarkkaan muista, että koska nämä kyseiset korut saapuivat myyntiin… Mutta oon törmännyt näihin lähes jokaisessa isomman ketjun liikkeessä. Varsinkin Tukholmassa näistä oli todella suuri valikoima. Ymmärrän, jos tällaista kokeillaan ennen oikean lävistyksen hankkimista tai tätä pidetään sen vuoksi, ettei halua ”aitoa oikeaa”. Mutta oon monesti nähnyt, että ihmiset omistavat näitä monia erilaisia ja sitten niitä vaihdellaan? Eli käytännössä joka päivä eri lävistykset. Ehkä mä oon liian vanha ymmärtämään tätä :-D Kuva 1 & 2.

ruutupaita

(Ruutu)paita lantiolla

Tämä trendi on vuosien saatossa tullut ja mennyt. Mulle tulee tästä ihan mieleen ala-aste, jolloin aina koulussa laitetaan pitkähihainen paita lantiolle, jos tuli kuuma. Mä oon myös melko lyhyt, joten tällainen yhdistelmä lyhentäisi mua entisestään ilman korkoja. Eli mä taidan skipata tämän tänäkin syksynä… Kuva 1 & 2.

Muistakaa, että kaikki nämä 21 IN & OUT-postausta löytyy saman kategorian alta TÄÄLTÄ.


28 Comments
 • Avatar
  Eve
  Posted at 17:39h, 07 lokakuun Vastaa

  Oon melkein kaikissa kohdissa sun kanssa samaa mieltä! Zarassa on ainaki ollut vaaleanpunainen nahkatakki myynnissä, joka on kyllä aivan ihana! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:15h, 07 lokakuun Vastaa

   Voi, kun kiva kuulla :) Ooh! Täytyykin katsoa, onko niitä Zarassa jäljellä parin viikon päästä. Tuollainen olisi niin kiva <3 :p

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 18:10h, 07 lokakuun Vastaa

  Oho ootpa tehnyt jo monta osaa kun tää oli jo 21! Mut nää on kyllä tosi kivoja postauksia :) Varsinkin toi Iphone houkuttais ja värikäs nahkatakki! <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 20:16h, 07 lokakuun Vastaa

   Niinpä! Huh, näitä on tullut tehtyä jo yli vuosi :o Tuhannet kiitokset sulle :) Voi iPhone ja värikäs nahkatakki on kyllä niin houkuttelevia ♥

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 21:17h, 07 lokakuun Vastaa

  Mua jäi hirveesti häiritsemään tuo kun kirjoitit, että nykyinen sun iPhone on ollut sulla 3 vuotta. Eikös se kuitenki ole iPhone 6? Silloin sehän ei edes voi olla 3 vuotta vanha, sillä iPhone 6 julkaistiin 2 vuotta sitten. Aloin sitten vielä kaiken lisäksi tekemään salapoliisin työtä ja kurkkasin Instagram-tililtäsi, milloin julkaisit kuvan uudesta puhelimestasi ja siitä näyttäisi olevan noin 1,5 vuotta.

  Sun postaukset ovat kyllä todella kivoja, mutta ehkä olen vain liian tarkka pienistä (ja merkityksettömistä) asioista, toivottavasti et pahastu! :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:43h, 07 lokakuun Vastaa

   Johan oot salapoliisi, hah :p Mutta joo siihen piti kirjoittaa kohta 2-vuotta. Tuli näköjään kolme, vaikka pitkä aika mun käytöllä on myös kaksikin vuotta :D No jokatapauksessa osto ei ole kuitenkaan nyt ajankohtainen. Kiva, että pidät – kiitos :-)

  • Avatar
   Nanna
   Posted at 23:41h, 07 lokakuun Vastaa

   Mulla kiinnitti huomiota kun tekstissä lukee ”pluskokoinen malli” mutta kuvissa ja väliotsikossa on kuitenkin perus iPhone 7 eikä 7+ :D ihmetyttää kovasti, että mitä tuolla plussalla tarkotit!

   • Saija
    Saija
    Posted at 06:26h, 08 lokakuun Vastaa

    Häh :D iPhone 7 plus-mallia, joka on isompikokoinen? En nyt oikein ymmärtänyt, että mikä tässä on outoa :o Tuo tarkoittaa, että yleisesti IN-kohtaan kuuluu iPhone 7, mutta jos saisin nyt päättää niin ottaisin sen plussan eli isomman? Lukeehan nahkatakki-kohdassa maininta sinapinkeltaisesta, vaikka se ei ole kuvissa. Kun yleisesti tarkoitin värikkäitä nahkatakkeja :-D

 • Avatar
  Inka
  Posted at 22:21h, 07 lokakuun Vastaa

  Mukavaa viikonloppua myös sulle Saija <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:37h, 08 lokakuun Vastaa

   Voi kiitos kovasti Inka :) <3

 • Avatar
  Annn
  Posted at 08:09h, 08 lokakuun Vastaa

  Kuulemma iphone7:ssa on reilusti enemmän muistia, se on ainakin hyvä juttu.. Sit jos/kun sen joskus hankkii:) Noi värikkäät nahkatakit on niin söpöjä! Mikä nahkatakki sulal oli entuudestaan?

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:03h, 08 lokakuun Vastaa

   Hei niin muuten taitaa olla :) Se on kyllä hyvä! Samaa mieltä sun kanssa, on ne niin upeita :) Multa löytyy ennestänsä tämä:

   http://saijis.indiedays.com/2016/09/26/kolme-asiaa/

   • Avatar
    Pii
    Posted at 22:25h, 08 lokakuun Vastaa

    Onko musta nahkatakkisi oikeaa nahkaa vai tekomatskua?

    • Saija
     Saija
     Posted at 10:05h, 09 lokakuun Vastaa

     Se on tekonahkaa, mutta yllättävän hyvälaatuista sellaista :)!

 • Avatar
  Sini
  Posted at 10:04h, 08 lokakuun Vastaa

  Zarasta saa vaaleenpunasii ja viininpunasii nahkatakkeja :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:16h, 08 lokakuun Vastaa

   Mun täytyy kyllä suunnistaa Zaraan! Tuollainen vaaleanpunainen olisi niin upea <3 Kiitos vinkistä:)

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 10:10h, 08 lokakuun Vastaa

  Kiva postaus!:) oon melkein kaikista samaa mieltä

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:14h, 08 lokakuun Vastaa

   Isot kiitokset sulle Ansku! Ja se on kiva kuulla, että me oltiin samaa mieltä :’)

 • Avatar
  Elina L
  Posted at 11:40h, 08 lokakuun Vastaa

  Itse ostin iPhone 7 samana päivänä kuin se julkaistiin mattamustana. Sillon ei vielä ollut kuoria saatavilla, joten olen mennyt ilman niitä ja sen ainoan kerran kun puhelimen olen tiputtanut, lähti musta maali pois kulmasta ja paljasti hopean värin alta:/ Toimii todella hyvin ja nopeasti, tosin vertailukohteena itselläni on iPhone 4s, joka on ollut käytössä noin kolme vuotta…

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:45h, 08 lokakuun Vastaa

   Mitää :o Apua! Eli musta väri ei ole siinä siten kovin kestävää :/ Oon tippunut kutoseni ja sen kultauksille ei käynyt kuinkaan. Niihin kohtiin ei tullut edes naarmuja :o Mutta kiva kuulla, että oot tykännyt. Tuo nopeus on kyllä positiivista :)!

 • Avatar
  Saga
  Posted at 12:14h, 08 lokakuun Vastaa

  Ihana et julkaiset näitä postauksia, vaikka nää tunnetusti aina helposti aiheuttaa jonkinlaista kränää kommenttiboksissa :D Muuten plussaa sulle siit et julkaiset myös kritiikkikommentteja sekä vastaat kommentteihin <3 Mua vähän harmittaa kun ihmiset jotka bloggaa indiedaysin virallisina bloggaajina, unohtaa lukijat ja jättää kommentteihin vastaamisen, sekä kaunistelee julkaisemalla vain ne ylistyskommentit. Ehkä tästäkin syystä sä oot yks lempibloggaajia nykyään <3

  Itse postaukseen, toi ruusukultainen iPhone7 ois kyl aika ihana *_* Muut tän postauksen jutut ei oikeestaan herättänyt mitään fiiliksiä :D Tosin, toi vpunainen nahkatakki ois kyl ihan supersöpö!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:16h, 09 lokakuun Vastaa

   Ehdottomasti, vaikka tosiaan nämä saavat aikaan kaikenlaista kommentointia :D Suurimmaksi osaksi onneksi positiivista. Se on vaan harmi, kun multa monesti pyydetään mun omia mielipiteitä koskevia postauksia, mutta sitten kun teen niitä niin osa loukkaantuu ja alkaa haukkumaan mua (tätä on tapahtunut edellisiin osiin). Eikä :( Voi ei, harmi kuulla. Mun ykkösjuttu koko hommassa on alusta saakka ollut kommentteihin vastaaminen. Teen sitä enemmän kuin mielelläni. En edes pystyisi olla vastaamatta näihin kommentteihin, koska mulle tulisi siitä heti paha mieli. Mun mielestä on niin ilo päästä ”tutustumaan” teihin tämän kommenttiboksin kautta:) Kiitos hirmu paljon sulle <3

   iPhone 7 on kyllä kivannäköinen ja hyvä, että niistä on eri värivaihtoehtoja. Haha voi ei :D Onneksi sentään nahkatakki miellytti - vaaleanpunainen olisi kunnon piristys pimeään syksyyn :p

 • Avatar
  Inka
  Posted at 13:23h, 08 lokakuun Vastaa

  Värikäs nahkatakki olis kyllä ihana! Joku vaaleansininen tai mintunvihreä <3
  Nää on kyllä tosi hyviä postauksia :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:17h, 09 lokakuun Vastaa

   Oi mintunvihreä kuulostaa myös hyvältä :) Kiitos sulle kovasti Inka! Näitä on niin kiva toteuttaa, joten on mukava nähdä teidän pitävän <3 xx

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 13:50h, 08 lokakuun Vastaa

  Ihanaa että jatkat näiden tekemistä, ihan mun lemppari postauksien joukossa :) ♥ värillinen nahkatakki olis kyllä kiva! ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:18h, 09 lokakuun Vastaa

   Niinkö ♥ Huippua! Näitä on mielenkiintoista toteuttaa, pyrin tekemään nyt jatkossa joka kuukausi uuden osan. Eikö, niin hauskan erilainen takki syksyyn :’)

 • Avatar
  Emma
  Posted at 10:26h, 10 lokakuun Vastaa

  Nää postaukset on niin parhaita!

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 17:59h, 10 lokakuun Vastaa

  Kyl mä oon aika hyvin sun kans taas kerran samaa mieltä, ihan en oo vielä lämmennyt noille edestä solmittaville mekoille mutta eiköhän munkin kaapista sellanen jossain kohtaa löydy ;) Tuo ruutupaita lantiolla mä ehkä näkisin jossai festareilla, mutta en mä sitä muuten enää mihinkään kadulle osaa yhdistää.. ne ala-aste ajat tulee hyvinkin mieleen tosta yhdistelmästä :D

Post A Comment