Snack ideas by me

Moikka ihanat! Selvisin eilisestä luomien poistosta, kiitos kaikille tsemppiviesteistä. Itse toimenpide ei kovan puudutuksen vuoksi tuntunut missään, mutta ilta ja yö oli tuskaa… Puudutuksen loputtua alkoi kovat kivut, jonka vuoksi nukkumisesta ei tullut yhtään mitään. Kaiken kruunasi vielä se, että oon kipeänä jo toista kertaa kahteen viikkoon. Blääh, mutta eikö se tästä! Nyt vaan paljon kuumaa teetä, särkylääkkeitä ja lepoa.

Viime viikolla kirjoittamaani postaukseen kertyi paljon toivomuksia koskien ruokapostauksia. Esimerkiksi ruokapäiväkirja näytti kiinnostavan teitä jopa yllättävän paljon. Ja sellainen on teidän toiveesta myös tulossa! Eräs lukija kyseli myös välipalavinkkejä ja päätin nyt koota tähän postaukseen mun tämän hetken top 5 snackia – nämä ovat kaikki melko yksinkertaisia, mutta toivottavasti saatte edes vähän vinkkejä irti :)

mansikka smoothie

Mansikka-vadelmasmoothie

Kourallinen tuoreita tai pakastettuja mansikoita sekä vadelmia, chian siemeniä, luonnonjogurttia ja loraus kauramaitoa. Kaikki blenderissä sekaisin, jonka jälkeen hetkeksi kylmään. Päälle gojimarjoja!

IDKUVA

Avokadonäkkäriä

Supernäkkileipää (jossa mm. chian siemeniä), avokadoa, manteleita ja pähkinöitä. Yksinkertaista, mutta niin herkullista!

suklaapuuro

Suklaapuuroa lisukkeilla

Suklaapuuroa, (joko itsetehtynä tai valmiista pussista), vadelmia, kookosjugurttia + kookoshiutaleita.

täytetty ananas

Hedelmillä täytetty ananas (kestosuosikkini jo vuosia)

Halkaise ananas ja leikkaa sisältö tyhjäksi. Täytä ylimääräisillä ananaksen paloilla, kiivillä, mandariinilla ja mansikoilla. Yammm 

chia pudding

Chia pudding

Kulhoon chian siemeniä, pähkinäistä jogurttia ja loraus kauramaitoa. Jääkaappiin vähintään 20 minuutiksi ”paisumaan”. Ripottele valmiin annoksen päälle tuoreita marjoja tai hedelmiä. 

ehdokasbanneri_header_800x300

Eikä siinä vielä kaikki vaan syksyn Inspiration Blog Awardsit lähestyy! Ja mulla on kunnia olla ehdolla kategorissa Indiedays, muiden upeiden bloggaajien kanssa. Käy ihmeessä äänestämässä omaa suosikkiasi, koska osallistuneiden kesken arvotaan lippupaketteja itse gaalaan, joka järjestetään 5.11. Äänestämään pääset joko klikkaamalla yläpuolella olevaa kuvaa tai suoraan TÄÄLTÄ.


24 Comments
 • Inka
  Posted at 14:27h, 06 lokakuun Vastaa

  Pitääpäs kokeilla! :) Ja voi kun tekisi mieli syödä tuo ananas-kulho;) Yksikin hyvä välipala tai yleensä mulla aamupala vinkkinä on omenoita ja maitoa sekaisin ja siihen päälle vähän kanelia.

  • Saija
   Posted at 14:30h, 06 lokakuun Vastaa

   Tuollainen täytetty ananas on aina niin hyvää, sisältöä vaihdellen :) Kiitos vinkistä! En olekaan kokeillut tehdä noin, mutta tämä lähtee varmasti testiin. Kuulostaa niin herkulliselta :p

 • Ella
  Posted at 15:35h, 06 lokakuun Vastaa

  Taitaapi smoothiohjeesta puuttua vatukat vai tuleex niit vaa koristteks. Ei varmaa maidtu paljooka vatulta sitten.

  • Saija
   Posted at 17:23h, 06 lokakuun Vastaa

   Oho hyvä, kun sanoit! Huomaa, että oon kipeänä kirjoittanut tekstin :D Eli tosiaan vadelmia tulee myös blenderiin :p

 • Camppu
  Posted at 19:02h, 06 lokakuun Vastaa

  Siiis mitä?! En oo IKINÄ kuullutkaan tuosta ”ananaskulhosta” tai sit ku mul on ihan kunnon black out..joka tapauksessa tuo pääsee niiiin testaukseen ja toivon mukaan pian pääseekin! Kiitos siis todella paljon vinkeistä :) ja namm, mulle tuli kauhee nälkä xD Siis onks toi suklaapuuro kaurapuuroa vai mannapuuroa? Ja mistä toi kullattu lusikka on hankittu jne? Ihanaa illanjatkoa <3
  P.S. Joku viikon ruokapäiväkirja vois oikeesti olla kiva! Sit ku se olis nimenomaan sellainen "rehellinen", niin monet huomais että ihminen voi syödä ihan normaalisti. Tai siis ymmärtääkseni sä pysyt hyvässä kunnossa vaikket diettaiskaan :D

  • Saija
   Posted at 21:53h, 06 lokakuun Vastaa

   Eikä :D Se on mun jo vuosia sitten kokeilema yhdistelmä <3 Toimii myös tosi hyvin vesimelonin kanssa :p Et tiedäkään, kuinka iloiseksi tuun, kun kuulen teidän testaavan mun vinkkejä. Toivottavasti tuut tykkäämään :) Suklaapuuro on kaurapuuroa. Kullattu lusikka on osa aterinsettiä, joka on muistaakseni Jotexilta. Myös Ellokselta saa samoja :) Joo ehdottomasti! Mä pyrin syömään terveellisesti, mutta en todellakaan laske kaloreita tai edes tarkkaile sen kummemmin paljonko syön eli rehellinen päiväkirja on tulossa :'D

 • Kat
  Posted at 19:18h, 06 lokakuun Vastaa

  Nam. Kaikki kuulostaa ihanilta :) Chia pudding vielä tänään testaukseen ;)
  Iteki olin vasta kipeenä. Keitetty inkivääri auttaa kans.

  • Saija
   Posted at 21:46h, 06 lokakuun Vastaa

   Kiitos hirmu paljon :) Kiva kuulla, että innostuit testaamaan! Eikä… Inhottavaa :/ Tämä on niin flunssaista aikaa. Hei täytyykin kokeilla tuota keitettyä inkivääriä jo huomenna (:

 • Noora
  Posted at 19:38h, 06 lokakuun Vastaa

  Ihania ohjeita, teen ite tosi usein just smoothieita. Pelkkä omenakin ois niin hyvä välipala, mutta oon sille allerginen :-( Mutta ääni meni sulle ja toivon, että voitat sillä postaat niin ahkerasti ja postauksen laatu on todella hyvä!

  • Saija
   Posted at 21:51h, 06 lokakuun Vastaa

   Kiitos kovasti Noora kommentistasi sekä äänestäsi <3 Ihanasti sanottu! Tällainen palaute ilahduttaa suunnattomasti :) Harmi kuulla, että oot omenalle allerginen :/ Mutta onneksi sen voi korvata vaikka kiivillä tai banaanilla :)!

 • Isla
  Posted at 20:17h, 06 lokakuun Vastaa

  Moikka! Ihania ohjeita, lähtee testaukseen ainakin toi hedelmillä täytetty ananas ♥ onko se miten vaikea kaivertaa sillee hyvin? Kuvat on myös tosi ihania, kuten aina.

  Ja tää ei liity postaukseen, mutta muistanko oikein et oisit tulossa I love me -messuille lauantaina? Kenen kanssa tuut sinne vai tuutko yksin? Oon itekki nimittäin ehkä tulossa, ni ois kiva tulla moikkaamaan :)

  • Saija
   Posted at 21:55h, 06 lokakuun Vastaa

   Kiitos tuhannesti ♥ Hyvä juttu, että vinkeistä oli apua :) Kun on mahdollisimman kypsä ananas niin ei ole vaikeaa, kannattaa veitsellä ensin vetää viilto reunaa pitkin ja sitten lusikalla kaivaa isoja paloja. Joo oon tulossa lauantaina kaverini Sannin kanssa. Voi tuu ihmeessä moikkaamaan, se olisi tosi kiva! :)

 • Iina / MouMou
  Posted at 22:11h, 06 lokakuun Vastaa

  EIKÄ! Katoin Facebookin pikkukuvasta, että näkkäreiden päällä oli lihapullia ja prinssinakkeja. Oli pakko tulla katsomaan, näinkö oikein! :D <3

  • Saija
   Posted at 22:13h, 06 lokakuun Vastaa

   Mitää eikä, haha illan piristys :D <3

 • Hanna
  Posted at 05:29h, 07 lokakuun Vastaa

  Oi vitsi toi näkkäri menee testiin! :o❤
  Ootko muuten menossa I love me -messuille? :-)

  • Saija
   Posted at 06:06h, 07 lokakuun Vastaa

   Oi joo! Tuut varmasti tykkäämään <3 Joo oon tulossa lauantaina :-)

 • Annn
  Posted at 08:13h, 08 lokakuun Vastaa

  Voitko vielä kertoa tosta chia-puddingista, että minkä verran mitäkin siihen laitat? Oon tehnyt erilaisilla ohjeilla, ja tullut vähän erilaisia koostumuksia siitä! :-D heh. Minkä merkkinen blender teillä muuten? Omani hajosi vuosien käytön jälkeen, joten taitaa olla edessä uuden hankinta :-D

  • Saija
   Posted at 10:28h, 09 lokakuun Vastaa

   Mä otan sellaisesta isommasta jugurttipurkista, joten hankala sanoa tarkkaan paljonko siinä on :/ Mutta noin kolme pientä jugurttia, kaksi tai kolme pientä ruokalusikallista chian siemeniä, joskus lorautan mukaan vielä vähän vettä jos tuntuu olevan liian ”tönkköä”. Meillä on Philipsin valkoinen blender. Edellinen kans hajosi ja päätin sitten ostaa kunnon blenderin, jossa on erikseen smoothie-nappi. On toiminut todella hyvin jo kohta vuoden :)!

 • Nelli
  Posted at 13:45h, 08 lokakuun Vastaa

  Ihania, simppeleitä ideoita ♥ saat ruokakuvatkin onnistumaan aina niin hyvin ♥

  • Saija
   Posted at 10:08h, 09 lokakuun Vastaa

   Voi sinä ihana, tuhannet kiitokset ♥ Niin mukava kuulla, että kuvat ovat mieluisia :)!

 • Michela
  Posted at 12:24h, 10 lokakuun Vastaa

  very useful :)
  Miki xx

  littletasteofbeauty.blogspot.it

  • Saija
   Posted at 17:11h, 10 lokakuun Vastaa

   Thank you :)!

 • Nimetön
  Posted at 15:39h, 12 lokakuun Vastaa

  Mistä noi marmorikuvioiset alustat on? :)

  • Saija
   Posted at 10:06h, 13 lokakuun Vastaa

   Ensimmäinen on Zicos-nimisestä verkkokaupasta ja toinen H&M Homesta :)

Post A Comment