Pink skirt with tights

IDKUVA

michael korsin kellot

Hame asu

kiiltavät kengät

vaaleanpunainen-syys-asu

vaaleanpunainen hame zara

Sweater Jacqueline de Yong (gift) | Skirt Zara | Bag Saint Laurent | Shoes River Island (adlink) | Watch Michael Kors | Sunnies Ray-Ban (adlink)

Tässä parempia asukuvia vaaleanpunaisen hameen yhdistämisestä syksyisemmin. En aikaisemmin edes tajunnut, kuinka monikäyttöinen tämä hame on. Vaikka en ole mikään sukkahousujen ylin ystävä niin tämä yhdistelmä iskee muhun kympillä. Saa nähdä, jos tämän asun myötä innostuisin käyttämään enemmän hameita!

Mulla on huomenna edessä kahden luomen poistaminen… Huomaan, että jännitys alkaa pikkuhiljaa nousta, tekstikään ei oikein suju. Vaikka tiedän, että kaikki menee varmasti hyvin niin ajatus ahdistaa. Varsinkin, kun lääkäri ei ollut nopealla katselulla varma, onko toinen luomi hyvä -vai pahanlaatuinen.

Nyt yritän siirtää ajatukset muualle ja liityn Tatun kaveriksi katsomaan leffaa, jonka oon jo kauan halunnut nähdä. Palailen myöhemmin vielä vastailemaan kommentteihin, mutta uuden postauksen kanssa heti huomenna Hyvää yötä, xx.


14 Comments
 • Avatar
  Inka
  Posted at 07:45h, 05 lokakuun Vastaa

  Aivan ihana tuo asu!<3 Kertoisitko hyvät aamu- väli- ja iltapala vinkit :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:34h, 05 lokakuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 Hyvinä vinkkeinä lähes jokaiseen kohtaan voin sanoa puuron eri lisukkeilla, smoothiet, hapankorppu/ruisleipä + avokado, luonnonjugurtti + granola yms. Jos tulee vastaan jotain uusia niin voisin joskus tehdä niistä oman postauksen, mutta toivottavasti tästä oli edes hieman apua :)!

 • Avatar
  m
  Posted at 09:14h, 05 lokakuun Vastaa

  hei, sellaista olisin kysellyt, kun olen miettunyt tuon ysl laukun ostoa, niin se näyttä kuvissa melko suurelta että onko se tosiaan vaan 28 x 37 cm ?? ja nyt kun sulla on ollut se tovin käytössä niin onko tohon nahkaan tullut jälkiä tai onko sulla jotain huonoja puolia sanottavana tosta laukusta ja nuo kahvat näyttää niin hepposilta että onko niihin tullut jotain kulumaa ? kiitos jos jaksat vastata ja ihana asu !

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:17h, 05 lokakuun Vastaa

   Hei mä vastailin sulle tuohon aikaisempaan kommenttiin :) Indiedaysilla on ollut katkoksia, joten en päässyt aikaisemmin tänne vastailemaan. Mutta kysy ihmeessä, jos tulee vielä jotain – autan mielelläni :)!

 • Avatar
  ada
  Posted at 13:03h, 05 lokakuun Vastaa

  nyt täytyy kyllä sanoo ettei iske tää asu :( löysä ylä- ja alaosa näyttää jotenkin säkkimäiseltä ja raskaalta! näyttäs paremmalta jos alaosa ois tyköistuvampi eikä tollanen ”liehuva”.

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:02h, 05 lokakuun Vastaa

   Harmi kuulla, että oot tuota mielt :( Tuo neule on kieltämättä ehkä pikkusen liian iso hihoista, mutta mun mielestä kokonaisuus on silti toimiva. Kiitos sulle kuitenkin mielipiteestäsi (:

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 13:10h, 05 lokakuun Vastaa

  Heippa, lasien addlinkki ei toimi, mistä noi lasit on? oon yrittäny ettii samanlaisia mutta en vaan löydä mistään

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:28h, 05 lokakuun Vastaa

   Hyvä, kun sanoit :) Aurinkolasit olivat loppuneet varastosta, jonka vuoksi linkki oli lakannut toimimasta. Korjasin kuitenkin linkin, kannattaa tarkkailla jos niitä tulisi varastoon lisää. Ne ovat Zalandolta. Voih, mä pidän peukkuja että saat omasi :)!

 • Avatar
  Michela
  Posted at 17:11h, 05 lokakuun Vastaa

  I love this ensemble very much. Also I love the hint of pink you used :)
  Miki xx

  littletasteofbeauty.blogspot.it

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:16h, 06 lokakuun Vastaa

   Thank you so much Michela :)!

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 19:17h, 05 lokakuun Vastaa

  Miten poisto sujui? :o Jos saa kysyä mihin menit poistattamaan sen ja siis ennen sitä poistoa niin menitkö ihan tk vai esim terveystalon lääkärille?

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:56h, 05 lokakuun Vastaa

   Hyvin sujui! Puudutus sattui, mutta itse toimenpide meni äkkiä ohi. Mä kävin Terveystalolla työterveyden kautta :)

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 21:16h, 05 lokakuun Vastaa

  Hei te kun olitte Tatun kanssa eronneet ja palasitte yhteen… Mulla on sellanen tilanne että erottiin poikaystävän kanssa, koska hänellä on elämässä tällä hetkellä asioita mitkä täytyy selvittää ja tarvitsee siihen aikaa, eikä hän halua nyt siksi seurustella kenenkään kanssa. Sanoi minulle kyllä myös, että kai ymmärrän että hän ei heti ota mua takaisin kun on saanut asiansa selvitettyä. Mietin siis että onkohan kuitenkin olemassa mahdollisuus että palattaisiin yhteen, sä osaisit varmaan jotenkin kannustaa kun sullakin ollut tuo tilanne että olette eronneet ja sitten palannutkin yhteen. Kun eikös se niin ole, että jos on ollut erossa niin se voi myös tehdä hyvää ja kasvattaa ja kun antaa aikaa niin voikin käydä niin että palataan yhteen ja suhde on silloin jopa vahvempi? Ajan antaminen on kuitenkin varmaan aika tärkeetä.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:52h, 06 lokakuun Vastaa

   Aika on kaikista tärkeintä, molemmille. Me oltiin puoli vuotta erossa ja sen aikana molemmat oppi enemmän kuin koko elämänsä aikana. Ja voin rehellisesti sanoa, että ilman kyseistä breikkiä ei varmaan nyt oltaisi tässä tilanteessa. Eli onnellisesti yhdessä, yhteisen asunnon ja koiran omistajia. Se tekee teille molemmille hyvää :) Kuulostaa vaikealta uskoa, mutta yksinolo on oikeasti todella kasvattavaa. Sitä oppii näkemään asiat eri tavalla. Uskon, että kun poikaystäväsi saa asiat hoidettua ja vietettyä aikaa itsensä kanssa niin se avaa hänen silmänsä uudella tavalla. Kun on yksin niin huomaa melkein heti, että kaipaako sen toisen siihen rinnalle vai ei. Jos haluat niin voit laittaa mulle vaikka vielä spostia niin keskustellaan lisää :) Mutta mä toivotan sulle paljon tsemppiä, kaikki menee varmasti hyvin <3

Post A Comment