Neljän vuoden blogimatka

IDKUVA

Tänään on se päivä. Päivä, jonka en olisi koskaan uskonut koittavan. Blogini täyttää 4-vuotta!! Siis NELJÄ vuotta. Ihan hullua. En tiedä miksi, mutta muistan ikuisesti sen päivän, kun rekisteröin Saijiksen blogimaailmaan. Koko homma lähti ”pienestä kokeilusta”, mutta tässä sitä ollaan edelleen. Muokkailemassa kuvia, näpyttelemässä postauksia ja vastailemassa kommentteihin. Vaikka matkan aikana on menty, jos minkälaista polkua niin kertaakaan en ole tätä katunut. Ja uskallan jopa väittää, että sellaista päivää ei tule.

blogin synttärit

Mä lähdin blogimaailmaan mukaan silloin, kun asukuvia räpsittiin digikameralla peilin kautta (joskus jopa salamalla). Tai, kun ruoka-annokset ja ostokset kuvattiin siinä asennossa kuin ne nyt sattui olemaan. Nykyään kaikki on harkitumpaa ja tarkoin suunniteltua. Valehtelisin, jos väittäisin ettei nykyinen blogimeininki nostattaisi älyttömästi paineita. Olla parempi, olla aktiivisempi, osata enemmän, tehdä enemmän… Pyrin kuitenkin välillä muistamaan, ettei mun tarvitse ottaa niin suuria paineita. Te siellä ruudun toisella puolella ootte hyvä esimerkki siitä, että jotain oon ainakin onnistunut tekemään oikein.

blogisynttärit

Jos täytyisi sanoa yksi blogivuosi, joka on ollut ylitse muiden niin vastausta ei tarvitsisi kauaa miettiä. Ehdottomasti tämä meneillään oleva, koska jo tähän mennessä vuotta on blogin puolella tapahtunut isoja juttuja. Suurin niistä on se, kun mun blogi muutti maaliskuussa Indiedaysin alle. Ja siihen vielä päälle teidän ihana yllätys, kun olitte äänestänyt Saijiksen Lukijoiden 2016 suosikiksi. Plus kaikki mahtavat kommentit ja muut yhteydenotot. Tai teidän kanssa tapahtuneet iloiset tapaamiset, milloin festareilla, milloin kaupan kassajonossa.

blogi 4-vuotta

Mä toivon, että meillä on monta ja vähintään yhtä hyvää tällaista blogivuotta edessä.

Kiitos, että just sä oot siellä matkassa mukana 

Näin synttäreiden kunniaksi saa heittää tulemaan kaikenlaisia ajatuksia, postaustoiveita, yleisiä vinkkejä tai ihan mitä vaan mieleen tulee! Oon täällä teitä varten.


48 Comments
 • Erika
  Posted at 13:06h, 28 syyskuun Vastaa

  On ollu ihanaa olla tässä mukana ja seurata blogin kehitystä ja siun innostusta ja intohimoa tähän hommaan <3

  • Saija
   Posted at 16:28h, 28 syyskuun Vastaa

   Voi mikä piristävä kommentti, kiitos hirmuisesti :) Ihana nähdä, että innostus ja intohimo on välittynyt sekä kehitys tapahtunut. Tällaisten sanojen jälkeen ei voi kuin hymyillä <3 :)

 • tiina
  Posted at 13:08h, 28 syyskuun Vastaa

  Onnea blogisynttäreinä! ♥
  1. Toive olisi Myday! Ehkä jopa videona. ;)
  2. Toive olisi ruokapäiväkirja. Viikkokin riittäisi :)

  • Saija
   Posted at 16:30h, 28 syyskuun Vastaa

   Isot kiitokset sulle niin onnitteluista kuin kivoista postausideoista ♥ Täytyy kirjoitella näitä heti ylös :)!

 • Susanna
  Posted at 13:14h, 28 syyskuun Vastaa

  Jee, mahtavaa! Mulla tuli vaan mieleen, kun kommentoit joskus n.4v sitten mun ”blogiin” kaikkee kannustavaa ja positiivista. Taisit laittaa vaan yhden kommentin, mutta se on jäänyt siitä asti mieleen :) Susta välittyi jo silloin postiivisuus ja ihana elämänasenne! Go Saijis! <3

  • Saija
   Posted at 20:10h, 28 syyskuun Vastaa

   Kiitos Susanna (: Voi eikä! Ihana kuulla, että se on jäänyt mieleen <3 Ja mahtavaa, että mun elämänasenne sekä positiivisuus on välittynyt ruudun toiselle puolelle. Niin hyvän mielen kommentti <3

 • camppu
  Posted at 13:22h, 28 syyskuun Vastaa

  Ihan mieletonta, etta oot kulkenut nain pitkan matkan ja mika hulluinta, oon itse lahes kulkenut yhta pitkan matkan sun kanssa. Tai siis olen melko alkuajoilta asti ollut mukana seuraamassa sun blogia ja elamaa. Vaikea uskoa, etta oikeesti oon jonkun blogia lukenut jo nain monta vuotta :’DD paljon onnea Saija <3 oot ihan alyton!!

  • Saija
   Posted at 16:35h, 28 syyskuun Vastaa

   Ei vitsit :o Mä just mietinkin, että onkohan täällä mukana alusta saakka seuranneita! Niin siistiä, että oot pystynyt näin monta vuotta matkassa mukana. Kiitos, että oot seurannut näin pitkän ajan ja toivottavasti pysyt mukana vielä tulevaisuudessa :) <3

 • Jenni
  Posted at 13:39h, 28 syyskuun Vastaa

  Oi onnea sulle ja sun blogille! Täytyy kyllä sanoa, että oot kehittynyt bloggajana hirveästi lyhyessä ajassa! :) oon nimittäin lueskellut sun blogias kohta kolme vuotta ja vielä nykyäänkin innostun, kun huomaan, että sulta on tullut uusi postaus <3 kiitos, että jaksat inspiroida ja piristää päivää postauksillasi !! Jatka samaan malliin ;)

  • Saija
   Posted at 08:33h, 29 syyskuun Vastaa

   Wau kiitti Jenni…<3 Miten ihanasti sanottu! Sä oot kulkenut mukana mielettömän pitkän ajan, niin siistiä! Ja ihana nähdä, että innostut vieläkin, kun multa on tullut uusi postaus. Et tiedäkään, kuinka tällainen motivoi mua blogin kanssa :) Kiitos vielä <3

 • Inka
  Posted at 14:23h, 28 syyskuun Vastaa

  Sä oot kyllä mun ehdoton lemppari blogaaja ylitse muiden!♥♥ Jatka vain samaan malliin

  • Saija
   Posted at 16:31h, 28 syyskuun Vastaa

   Eikä, ihana sinä! Niin mieltä lämmittävää kuulla sun olevan tätä mieltä :) Kiiitos ♥

 • Mima
  Posted at 14:36h, 28 syyskuun Vastaa

  Paljon onnea :) <3

  • Saija
   Posted at 16:26h, 28 syyskuun Vastaa

   Tuhannet kiitokset sulle :) <3

 • Ansku k
  Posted at 16:47h, 28 syyskuun Vastaa

  Onnea!:) 4-vuotta on jo hyvä saavutus, sul on huippu blogi!♡

  • Saija
   Posted at 20:11h, 28 syyskuun Vastaa

   Hihi kiitos hurjan paljon Ansku =) Ihana nähdä sun kommentoivan niin aktiivisesti ♥

 • Nena Sofia
  Posted at 17:02h, 28 syyskuun Vastaa

  Oi wau, onneksi olkoon! Neljä vuotta on jo tosi kunnioitettavan mittainen pätkä, ja miten upean blogin ootkaan siinä ajassa saanut hiottua kasaan! ♥ Nyt on se päivä, kun kannattaa olla ylpeä itsestään :)

  • Saija
   Posted at 08:32h, 29 syyskuun Vastaa

   Vau, kiitos sulle ihanista sanoista ♥ Se on kyllä pitkä aika! Mukava nähdä, että oot tuota mieltä :) Tällaiset kommentit inspiroivat niin paljon lisää. Ootte te vaan huippuja :) xx

 • Julia P
  Posted at 18:37h, 28 syyskuun Vastaa

  Onnea pitkästä blogimatkasta! jatka samaan malliin :) itse toivoisin päivitystä koira-arjen sujumisesta (sellaista varmasti onkin luvassa) ja sitten kiinnostaisi kovasti laukkupostaus johon kokoaisit kaikki tämän hetken laukut, kun on tullut uusia hankintoja :) niistä mielipiteitä ja vertailua kun sulla on esim. monta isoa tote-laukkua eri merkeiltä :)

  • Saija
   Posted at 08:45h, 29 syyskuun Vastaa

   Kiitos hurjan paljon =) Ja hei, tosi kivoja postausideoita! Koira-arjesta on tulossa lisää postauksia ja laukkupostauksen voisin toteuttaa heti, kun kokoelma on vähän ”vakiintunut”. Mulla on menossa sen päivitysprojekti, joten en ihan vielä viitsi tehdä postausta. Sitten, kun se on lähes valmis niin voisin kertoa kaikista hyvät ja huonot puolet sekä vertailla juuri noita eri merkkien samaa mallia :)

 • Aada
  Posted at 19:27h, 28 syyskuun Vastaa

  Mietin tässä että olisin sun blogia vuoden seurannut, mutta siitähän onkin jo pari vuotta! :D Silloin aluksi en niin aktiivisesti lueskellut kun jokin häiritsi, (en kyl varma mikä :D) mutta nyt sun blogi on oikeastaan mun lemppari!! <3 Innolla ootan tulevia blogivuosia. :) Toiveeni ois joku video esim. myday (tai videoita ;D). Onnee vielä!

  • Saija
   Posted at 08:18h, 29 syyskuun Vastaa

   Niinkö? Niin kiva kuulla :) Haha voi ei, mutta ymmärrän hyvin. Kaikki blogit eivät aina heti iske vaan saattaa mennä aikaa ennen kuin kunnolla kiinnostuu. Huippua, että nykyään pidät tästä näin paljon <3 Voi niin mäki! En malta odottaa, mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan. Hihi, katsotaan jos joskus uskaltautuisin videon eteen :p

 • Inka
  Posted at 20:07h, 28 syyskuun Vastaa

  Myday videolla olisi ihan super! Ja joku ehdottikin jo tuota ruokapäiväkirjaa, se olis kyllä kiva :) tää siun blogi on ainut blogi mitä on mielenkiintoista lukea ja huomaa että todellakin panostat tähän! Eli ihan syystä lukijoiden suosikki ;)

  • Saija
   Posted at 08:38h, 29 syyskuun Vastaa

   Kiva nähdä, että ideat kiinnostavat myös sua :) Ja kiitos mielettömän kivoista sanoista! Tällaisesta kommentista tulee vaan niin hyvä mieli <3

 • Ano
  Posted at 20:13h, 28 syyskuun Vastaa

  Onnittelut blogin synttäreiden johdosta! Oon nyt ollut sun blogin matkassa nyt puoltoistavuotta ja edelleen mun lempiblogi :) Ihana ja inspiroiva !
  P.s en tiiä miks mun silmät kostui ku luin ton ” kiitos, että just sä oot siellä matkassa mukana” :D ( herkkis)

  • Saija
   Posted at 08:04h, 29 syyskuun Vastaa

   Kiitos tuhannesti :) Ihan mieletön palaute, tällaiset saa mulle suuren hymyn huulille! Voi, kun kiva kuulla juuri tuon lauseen iskevän – se on vain teitä varten kirjoitettu :) Ihana sinä <3

 • Ponifani
  Posted at 20:58h, 28 syyskuun Vastaa

  Postaustoiveina sulle heitän: my day, kuulumiset videolla ja syksyinen yhteiskuva -postaus Nemon kanssa.

  Olisi muuten kiva saada myös tietää, että millä kuvaat ja mikä objektiivi?

  • Saija
   Posted at 08:01h, 29 syyskuun Vastaa

   Super kivoja ideoita, täytyy kirjoitella näitä ylös :) Kiitos sulle paljon! Mä kuvaan Canon EOS 1100D:llä ja mulla on käytössä Sigman 35mm 1,4 :>

 • Maiju
  Posted at 21:01h, 28 syyskuun Vastaa

  Ihanaa, onnea! :-) Mä oon alkanut seurailee sun blogia vasta noin vuosi sitten, mut koukutuin kyllä hyvin nopeasti ja nykyään vierailenkin täällä sun blogissa päivittäin, joskus jopa useampia kertoja! Tykkään välillä aina tulla ja käydä lueskelemassa myös joitain sun vanhempia postauksia. Ihana inspiraation lähde mulle tää sun blogi ja sä itse myös!
  Mulla on itelläni jo vuoden verran ainakin ollut hirveä hinku aloittaa blogin kirjoitus… Pari vuotta sitten jenkeissä olessani au- pairina pidin blogia (se on edelleen olemassa) mutta sen kirjoittaminen pysähty kuin seinään, kun palasin Suomeen. Nyt erittäin suuri halu ja mielenkiinto blogin kirjoittamisesta on taas palannut. Rakastan niin kirjoittamista ja valokuvaamista. Se aloitus vaan tavallaan ”jännitää”. Iiks.
  Mut hei Saija, onnea vielä ja jatka samaan malliin <3

  • Saija
   Posted at 09:03h, 29 syyskuun Vastaa

   Jättimäiset kiitokset sulle Maiju :) Niinkö! Voi kuinka ihana kuulla <3 Mahtavaa, että myös vanhat postaukset iskevät. Mun tavoite on aina ollut jakaa muille ihmisille inspiraatiota, joten on enemmän kuin mieluista kuulla mun onnistuneen siinä :) Olisi kiva lukea sun au pairina työskentelystä. Saisinko blogisi osoitteen? :) Ja hei ei muuta kuin aloittamaan! Se aloitus on kyllä todella jännittävää ja sellaista vähän tyylin ja tapojen etsimistä blogin suhteen, mutta nopeasti se siitä lähtee liikkeelle. Itsensä toteuttaminen kirjoittamisen ja valokuvaamisen muodossa on munkin mielestä ihan parasta. Mutta kiitos vielä kerran tästä <3

   • Maiju
    Posted at 14:29h, 29 syyskuun Vastaa

    <3
    Kysyit tuossa tätä mun auppariblogin osoitetta.
    Tosiaan, en ole sivuilla käynyt viimisen postauksen jälkeen muutakuin lukemassa itse postauksia ja muistelemassa aikoja. Kuvat eivät myöskään jostain syystä enää näy/ovat poistuneet (tosi harmi), jonka takia postauksien lukeminen voi olla vähän kurjaa, koska osa postauksista on pitkiä.
    Ja jos mä tässä uskaltaudun lähiaikoina perustamaan jonkun lifestyle tyyppisen blogin, niin tuun kertoilee sulle sit sen osoitteen myös :-D
    Kivaa torstaita sinne!

    • Saija
     Posted at 09:56h, 30 syyskuun Vastaa

     Kiitos linkistä :) Mä käyn kurkkaamassa! Ja hei, jos vaan innostut niin laita ihmeessä tulemaan siitäkin linkkiä :) Kiitos ja samoin sulle <3

 • Hemppe
  Posted at 21:10h, 28 syyskuun Vastaa

  On ilo ollut olla matkassasi mukana, ja tulen ehdottomasti jatkossakin olemaan <3 hyvää synttäriä blogille !!

  • Saija
   Posted at 08:34h, 29 syyskuun Vastaa

   Suuri hymy nousi huulille tästä kommentista, hirmu isot kiitokset sulle näistä sanoista :) <3

 • Nelli
  Posted at 21:21h, 28 syyskuun Vastaa

  Hei mahtavaa, 4 vuotta se on pitkä aika – ja on ollu niin antoisaa kulkee matkassa mukana :) Tänkin postauksen kuvat on niin inspiroivia ja koko blogista huokuu hyvä olo ♥ Vaikka me lukijat ollaan isossa osassa, niin kyllä sä oot itse löytänyt itses tähän pisteeseen ja ansainnut indiedaysilla blogipaikan ja vuoden lukija suosikki palkinnon ♥

  Ruokapäiväkirja olisi kiva idea, tai jotain muuta ruokaan liittyvää, esimerkiksi reseptejä :) Voisit tehdä myös life hack- tyylisen postauksen. Löytyy youtubesta monia, mutta kirjotustyylinä semmoinen ois kiva :)

  • Saija
   Posted at 08:57h, 29 syyskuun Vastaa

   Kiitos!! Niin ihana kommentti, että tässä menee ihan sanattomaksi ♥ Se on mieltä lämmittävää huomata, että sä ajattelet noin :) Erityisesti ilahduttaa kuulla, että paikka ja palkinto on ansaittu. Tästä nousi motivaatio kyllä toden teolla! Kiva nähdä, että ruokajutut ovat näin toivottuja. Tuollaisesta life hack-jutusta en olekaan koskaan kuullut, täytyy mennä katsomaan Youtubesta. Kiitos sulle vielä kerran Nelli ♥ :)

 • Helka
  Posted at 21:43h, 28 syyskuun Vastaa

  Mä liityin mukaan joku uusi vuosi, muistaakseni sun ootd oli kirkkaansininen paita ja hame ja nimenomaan uuden vuoden aattona. Tykkäsin ite kovasti siitä ja sen takia jäin seuraamaan!
  Toivottavasti muistan oikein, muuten tää on vähän noloa… :D

  Toiveena olis joku video, olisi ihana kuulla sun ääntä!

  • Saija
   Posted at 08:00h, 29 syyskuun Vastaa

   Voi, kun kiva että liityit silloin mukaan :D Olikohan mulla kirkkaansininen hame? Paita oli muistaakseni musta… Toki en nyt ole sataprosenttisen varma, mutta jotain tummansinistä ainakin oli :-D Voi mä oon niin huono kameran edessä, mutta täytyisi kyllä totutella siihen. Kiitos sulle :)

 • Hapsu
  Posted at 21:50h, 28 syyskuun Vastaa

  Olis kiva lukee sun viikon ruoka ja liikuntapäiväkirja!:)

  • Saija
   Posted at 08:36h, 29 syyskuun Vastaa

   En oikein tiedä, onko mun ruokavaliossa yms. erityistä nähtävää, mutta laitetaan toteutukseen :)

 • :)
  Posted at 21:51h, 28 syyskuun Vastaa

  Onnee!
  Muuten voisitko tehä liikunta – ja ruokapäiväkirjan?

  • Saija
   Posted at 07:53h, 29 syyskuun Vastaa

   Kiitos :) En ole varma, onko siinä mitään erityistä nähtävää… Mutta jos sellainen kiinnostaa niin voin toteuttaa :)

 • Nea
  Posted at 22:20h, 28 syyskuun Vastaa

  Onnittelut! :) Ja ehdottomasti jotai videopostausta :-)

  • Saija
   Posted at 07:54h, 29 syyskuun Vastaa

   Kiitos kovasti Nea! Voi mä oon niin huono kameran edessä, mutta katsotaan jos joskus jotain videoita tänne tekisin :-)

 • --
  Posted at 10:36h, 29 syyskuun Vastaa

  Luin juuri uusimman postauksesi ja huomio kiinnittyi kohtaan, kun kerroit miten toteutit uuden vaatekaapin sisällön. Mua kiinnostaisi nähdä vaatekaapin sisältöä esim kuvina millasia perusvaatteita jne vai onko tästå jo postaus. pitäisi nimittäin uudista omaakin kaapppia.. esim. 5 lempipaitaa/5 lempineuletta/ lempihousut / kengät ja vähän kuvia miten niitä yhdistelisi

 • Nimetön
  Posted at 16:34h, 30 syyskuun Vastaa

  Voitko tehä kuvapostauksen? :)

 • Julia
  Posted at 23:43h, 04 lokakuun Vastaa

  Mun mielestä olis kiva jos voisit tehä alottavalle bloggaalle sellasen postauksen missä kerrot hyviä vinkkejä jne. :)

Post A Comment