Last Stockholm moments

Se olisi perjantai! Apua, miten nopeasti nämä viikot menevät… Juurihan kerroin teille viime viikonlopun tekemisistä ja kohta saan höpötellä tulevista. Tällä kertaa meillä ei kuitenkaan ole mitään erityisiä suunnitelmia. Varmaan vain töitä, blogijuttuja ja kavereita – just tällaiset viikonloput ovat syksyllä niitä parhaimpia ♥ Nyt kuitenkin aloitetaan viikonloppu blogissa viimeisillä Tukholman kuvilla ja hetkillä!

IDKUVA

Hah, kukkahullu vauhdissa. Pitihän näistä nyt nauttia, koska ikinä ei voi tietää milloin sataa ensilumi…

kengät netistä

Oon aina vannonut valkoisten lenkkareiden suhteen, mutta ensimmäistä kertaa alan innostumaan myös mustista versioista. Varsinkin nämä kiiltävät ovat aika mageet 

aamiainen tukholma

Aamiaista Blog Housen läheisessä leipomokahvilassa, josta sai tuoretta leipää, itsetehtyä jogurttia, lattea sekä tuorepuristettua appelsiinimehua, yamm.

louis-vuitton

Pyrin kukkien ja ruokien kuvaamisen lisäksi ikuistamaan kameraan myös rakennuksia. Tämä LV:n liike oli kyllä kokonaisuudessaan upea!

itsetehdyt sipsit

Itsetehtyjä sipsejä ja dippiä, ei yhtään hassumpia nämäkään.

sephoran ostokset

Shirt Jacqueline de Yong | Pants SheIn | Bag Saint Laurent | Shoes Nike (adlink) | Sunnies H&M | Watch CLUSE

Löydettiin kaunis puisto asukuville! Olisi muuten hauska joskus toteuttaa postaus siitä, mitä kuvien takana tai vieressä tapahtuu. Tämänkin kuvan oikealla puolella räpsittiin hääparin yhteiskuvia ja koko juhlaväki oli vieressä katsomassa :D

mall-of-skandinavia

Jättimäinen Mall of Skandinavia, jossa olisi voinut viettää kokonaisen päivän!

oysho

Ja sen sisällä olevat upeat liikkeet…

meksikolainen brunssi

Tässä vielä aikaisemmin mainitsemani meksikolainen brunssi, joka oli positiivinen yllätys – nachoja, salsaa, miniburgereita, salaatteja, patonkia, vohveleita, pannukakkuja, smoothieta jne.

sephora

Vielä tulee ostosten esittely, jonka jälkeen Tukholman reissu olisi kokonaisuudessaan käyty läpi.

Mitäs te ootte pitänyt näistä postauksista?


4 Responses to “Last Stockholm moments”

 1. Avatar Milla sanoo:

  oioi, nuo ruokakuvat on niin herkullisen näköisiä! :–D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Milla :) Sitä ne ovat! Vaarallista katsottavaa varsinkin nälkäisenä :D

 2. Avatar Kiia sanoo:

  Heh, käytiin juuri viikonloppuna Tukholmassa, ja juurikin tuo kyseinen Oysho saattoi aiheuttaa pienen sekoamisen tässä tytössä… Mutta kun siellä oli niin ihanan pehmoisia kotivaatteita <3 Silittelin itseäni koko illan, kun laitoin ensimmäisen kerran päälleni ostamani vaatteet :D

  • Saija Saija sanoo:

   Se oli kyllä aivan ihana liike! Olisin kans voinut ostaa vaikka mitä <3 Voi ei :D Mua alkoi nyt suunnattomasti harmittamaan, kun en ostanut sieltä mitään! Ne vaatteet ovat varmasti ihania :)

Kommentoi