Puhelimen kuvakansioiden kätköistä

Hui siitä on ikuisuus, kun viimeksi toteutin teille koosteen puhelimella räpsityistä kuvista… Eli eiköhän ole aika päivittää tämäkin osa-alue takaisin kartalle! Tiivistin tähän parin viimeisimmän viikon aikana kansioihin ikuistetut hetket.

Ja tosiaan, jos nämä kuvat kiinnostavat reaaliajassa niin mut löytää Instagramista nimimerkillä @saijis.

IDKUVA

1. Oli kiva nähdä erään lukijan snäppi mun reseptin mukaisesti valmistetusta leivästä! Onko kukaan muu vielä testaillut näitä? Reseptit löytyvät täältä. 2. Mä oon tällä viikolla hieman järjestellyt paikkoja ja jälleen KonMarin kirjan innoittamana karsinut tavaraa. Tykkään tästä kodista vaan päivä päivältä enemmän  3. Tein hetki sitten erään ostoksen – arvaatteko mitä tämän kokoisesta LV:n pakkauksesta paljastuu? 4. Sitä herkullista, terveellistä pikaruokaa. Niin hyvää, että voisin lähteä takaisin Tukholmaan vain tämän annoksen takia.

instagram blogi postaus

1. Syksyinen lookki ja älyttömän nopeasti kasvaneet hiukset. Siitä on vain kaksi kuukautta, kun leikkasin nämä lähes olkapäille asti! 2. Nälkäisenä on hyvä tehdä tällaista postausta, joka koostuu pääasiassa ruokakuvista… 3. Uudet kengät ja niin kauniin sävyiset lehdet. Lisää asusta täällä. 4. Ruotsissa tuli vastaan, jos minkälaisia söpöjä karvakamuja. Saatiin Juulian kanssa tältä kaverilta muistoksi kuraiset tassunjäljet housuihin. Mutta se ei haitannut, onhan tämä nyt niin valloittava!

instagram postaus

1. Nukuin elämäni ensimmäisen kerran yksin hytissä tai no oikeastansa ylipäätänsä missään tällaisessa paikassa. Se oli yllättävän hauskaa, vaikka ei musta kyllä yksin matkustajaa saa. 2. Meidän yhdeksi vakkaripaikaksi Helsingissä pyörähtäessä on muodostunut Friends & Brgrs. Tämä saisi tulla Seinäjoellekin! 3. Näillä kukilla voisin täyttää koko Instagram feedini, niin kauniita  4. Nemon yksi lempipaikka on jomman kumman  haarojenvälissä. Ilmeisesti vielä kivempaa on, jos mulla sattuu olla viltti.

insta blogipostaus

1. Marjaanan kanssa Valkoisessa Puussa herkuttelua, tuon jättikaakaon juomiseen meni lähes tunti! 2. Lennon saavuttua Helsinkiin oli pakko kentällä ikuistaa mun reppu, joka sopi yhteen koko laukkuhihnan kanssa :D 3. Oon jälleen koukuttunut Weheartiin, se on niin inspiroiva paikka. 4. Tällaiseen aamiaispöytään toivoin herääväni tänään…


10 Responses to “Puhelimen kuvakansioiden kätköistä”

 1. Avatar Inka sanoo:

  Nää on tosi kivoja, tällaiset postaukset. Ihan Nemo!♡ xx

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on mukava kuulla:) Täytyy toteuttaa näitä useammin! Hihi eikö, niin pieni ja suloinen <3

 2. Avatar Ansku k sanoo:

  Tosi kiva postaus!:)

 3. Avatar Nessa sanoo:

  Ihania kuvia! :)

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Ei liity tähän oikeen, mutta haluaisin kysyä miten pääsisin liittymään Desing Corner tai Louis Vuitton Forum Finland ryhmiin facebookissa? Niihin tarviin jonkun ryhmän jäsenen ns. suosituksen eikä mulla ole yhtään tuttua kummassakaan ryhmässä:-(

  • Saija Saija sanoo:

   Ääh joo tämä on niin hankala juttu :( Yritin jäsenenä suositella kaveriani LV:n ryhmään, mutta häntä ei olla hyväksytty… En tiedä onko ryhmät sitten jo riittävän täynnä (ymmärtääkseni toinen ryhmä ainakin haluaa pitää pienen jäsenmäärän myynnin ja ostosten valvomisen vuoksi). Mutta kannattaa kokeilla vaikka kysyä Facebook-kavereilta, että olisiko joku siellä ryhmässä tai tietääkö joku jonkun jäsenen. Sitten sua voitaisiin suositella jäseneksi. Toivottavasti onnistuu! :)

 5. Avatar Michela sanoo:

  these photos are amazing :)
  Miki xx

  littletasteofbeauty.blogspot.it

Kommentoi