Q&A / Rintojen koko, opiskelu, lävistykset

Ootko aina ollut tyytyväinen omien rintojesi kokoon vai haaveiletko/ootko haaveillut isommasta povesta? Oon siitä onnekas, että mulla on aina ollut melko iso povi. En ole koskaan haaveillut mistään rintojen suurentamisesta vaan oon aina ollut tyytyväinen.

Mitä mieltä oot silikoneista? En oikein mitään mieltä. Jos joku haluaa ottaa niin mikäs siinä. Mä itse en ole tällaisia edes harkinnut.

Luotatko intuitioosi ja tunteeseen vai ajatteletko enemmän järjellä? Intuitioon. Mietin monesti, että ensimmäinen ajatus on aina oikea. Ja jos vähänkin arvelluttaa niin se on vaan merkki jostain. Haha saattaa kuulostaa hassulta, mutta tällä menetelämä on tähän asti tehty monia oikeita päätöksiä.

Mitä hiusöljyä käytät ja kerro mielipide siitä? Käytän tällä hetkellä Kardashian Beauty Hair-tuotesarjan Dry Oilia. Esittelin sen paremmin täällä. Öljyssä on täydellinen koostumus! Ja erityisesti latvat tulevat välittömästi ravitun tuntuisiksi. Plus, rakastan tämän tuoksua. 

Mitkä on sellasia perus elintarvikkeita, joita ostat lähes aina ruokakaupasta? Maitoa (normaalia ja kauramaitoa), raejuustoa, banaania, Skyr-rahkan mustikkapiirakan makuisena ja kaurapuuroa. Lisäksi tietysti päivän tai parin ruokaan tarvittavat ainekset, jotka vaihtelevat… Mutta tässä ne, jotka lähtee lähes joka kerta mukaan.

Mikä on suosikkimatkakohteesi? Thaimaa oli näkemisen arvoinen paikka, mutta sanon silti Kreikka. Tykkäsin siitä jotenkin älyttömän paljon.

Kuinka usein ostat vaatteita? Riippuu paljon kuukaudesta, tällä kuulla oon shoppaillut kerran ja se oli Tukholman reissulla. Viime kuulla taas ostin vähemmän. Oon muutenkin ostanut nyt vähemmän vaatteita, kun tein juuri erään isomman laukkuhankinnan.

Kuinka usein ja mitä herkkuja syöt? Nyt oon ollut lähes kuukauden syömättä herkkuja kotona, mutta esimerkiksi Tukholmassa sekä kavereiden kanssa kahviteltaessa on tullut herkuteltua. Eli aina silloin tällöin, erikoistilainteissa. Jos saan valita herkun niin vastaan karamellin tai suolaisen kinuskin makuisen jätskin.

Laitatteko viestiä Tatun kanssa päivisin? Kyllä me laitetaan, riippuen kuinka töiltämme ehditään. Mutta joka päivä tulee ainakin vähintään kaksi viestiä laitettua. Yleensä jutellaan päivän menoista, tapahtumista, mitä syödään jne. 

Minkä ikäisenä olet juonut alkoholia ensimmäistä kertaa? Olin muistaakseni juuri täyttänyt 15-vuotta, kun ensimmäisen kerran kunnolla maistoin.

IDKUVA 

Mitkä piirteet yhdistävät sinua ja Tatua? Huumorintaju! Meillä on niin samanlainen huumorintaju ja välillä sellaisia naurukohtauksia, ettei niille tule loppua. Joku tuntematon saattaisi vierestä katsoessa pitää meitä täysin hulluina 😀

Ootko jo luopunut sun kaikista MK:n laukuista? En ole, multa löytyy edelleen ihana sinivalkoraidallinen Jet Set sekä musta crossbody, kultaisilla yksityiskohdilla.

Millaisia elokuvia tykkäät katsoa? (genre) Rakastan toimintoja, mutta pidän myös komedioista ja kauhuista. Eli tässä top3 genret.

Miltä sun/teidän elämä näyttää 2-5 vuoden kuluttua? Mä luulen, että suurin piirtein noihin aikoihin aletaan miettiä seuraavaa isoa siirtoa; häitä, lapsia tai omakotitaloa. Antaa ajan näyttää, että missä järjestyksessä.

Entä jos olisi pakko muuttaa pois Seinäjoelta, niin mihin kaupunkiin muuttaisit(te)? Jos pakko olisi niin varmaan Tampereelle tai Helsinkiin. Tai sitten, jos ei Suomeen niin johonkin kauniiseen isoon kaupunkiin. Mutta Seinäjoella on nyt paras 🙂

Miten vältyt heräteostoksilta? Mulla on hyvä ”silmä” kaupoissa pyöriessä. Näen heti, että onko joku vaate mun tyylinen vai ei. Ja jos harkitsen jotain ostosta kauemmin kuin 5 minuuttia niin jätän sen ostamatta. Yleensä näin kauan miettimisen jälkeen ei ole täysin varma ostoksista. Eikä ole vielä kertaakaan jäänyt minkään ostamatta jättäminen harmittamaan!

Montako kertaa oot seurustellut? Vakavasti kaksi kertaa.

Korjaako Tatu teillä paikat jos tulee jotain korjattavaa, vai kutsutteko korjaajan? Kyllä korjaa. Vielä kertaakaan ei ole tarvinnut kutsua korjaajaa paikalle.

Mitä paikkoja suosittelisit Seinäjoella siellä ensi kertaa vierailevalle? Ehdottomasti Valkoinen Puu-nimistä suloista kahvilaa, Casa Grande-nimistä ravintolaa sekä kesällä Barbuuri-nimistä laivaa, jossa voi syödä, juoda ja nauttia auringosta.

Onko sinulla joitain kavereita, jotka ovat säilyneet lapsuudesta asti? Kyllä on, Sannin kanssa ollaan nyt tunnettu lähes 14-vuotta 

kysymyspostaus

Näetkö itsesi enemmän kerros-, rivitalo- vai omakotitaloasujana pitkällä tähtäimellä? Ehdottomasti omakotitalo. Haaveilen kaksikerroksisesta kivitalosta, isolla takapihalla. Ei sitä koskaan tiedä, mihin tie vie. Mutta onneksi aina saa haaveilla.

Lähtisitkö mielummin ranta,- vai kaupunkilomalle? Tällä hetkellä kiehtoo enemmän rantaloma. Aurinko ja rusketus kuulostavat aivan liian hyvältä!

Juotko maitoa? Jos et, mitä juot ruoan kanssa? Kyllä juon maitoa päivittäin.

Kauneudenhoidon kulmakivet? Meikkienpesu on kaiken a ja o. Riittävä kosteutus ja runsas vedenjuonti. Pieniä juttuja, mutta vaikuttavat positiivisesti ihoon!

Suosikki koirarodut? Tykkään paljon chihuista, ranskiksista ja corgeista.

Elääkö sinun isovanhempasi? Jos, oletko paljon heidän kanssaan tekemisissä? Ainoastaan mummini elää ja ollaan hänen kanssaan tekemisissä lähes kerran viikossa 

Mitä lävistyksiä sinulla on? Mulla on napakoru ja joskus teiniaikoina oli myös huulikoru.

Sattuiko napakoru? Siitä on jo melko pitkä aika niin en tarkalleen muista koko tilannetta. Mutta se sattui huulikorua vähemmän. Hyvin paljon vaikutti se, kuinka rentona pystyi pitämään koko vatsan alueen.

Leikkaatko usein hiuksiasi? Pyrin parin kuukauden välein käymään kampaajalla leikkaamassa latvat. Näin ne pysyy paremmassa kunnossa ja hiukset näyttää elinvoimaiselta.

Ootko ajatellut opiskella enää mitään? En ainakaan lähivuosina usko siihen olevan tarvetta tai aikaa. Katsotaan, jos myöhemmin innostuisin.

kysy blogi

Olitko hyvä peruskoulussa? Aivan ok. En mitenkään erityisen hyvä enkä huono, joltain siltä väliltä.

Oliko sinulla yläkoulussa muutama kaveri joiden kanssa olit esim. välitunneilla vai iso kaveriporukka? Pääasiassa meitä oli neljän tytön porukka, mutta aina silloin tällöin mukaan tuli muitakin. Varsinkin välitunneilla!

Onko sinun helppo tutustua uusiin ihmisiin? Kyllä on. Aluksi saatan olla ujo, mutta jo vartin jälkeen alan olla rennommin 🙂

Ootko koskaan maistanut tupakkaa tai nuuskaa? Tupakkaa oon maistanut, mutta nuuskaa en. Enkä tule koskaan maistamaan.

Miten usein lämpökäsittelet hiuksiasi? Noin kerran tai kaksi viikossa. 80%: ajasta hiukset ovat niiden luonnollisessa tilassa. Pyrin muutenkin välttelemään lämpökäsittelyjä mahdollisimman paljon.

Kuljetko paljon julkisilla? Jos joo, kuljetko mielummin junalla vai bussilla? Melko harvoin, ehkä kerran kuukaudessa? Kuljen mielummin junalla, koska sillä pääsee paikkoihin mihin oon yleensä matkalla. Esimerkiksi Helsinkiin. Toki sinne pääsee myös bussilla, mutta juna on kaksi kertaa nopeampi.

Miten paljon tiedät autoista eli hoitaako Tatu öljyn tarkistukset yms? Joidenkin mielestä tiedän yllättävän paljon ja joidenkin mielestä todella vähän. Tyyppilliseksi naiseksi ehkä aivan hyvin. Öljyn oon kerran itse tarkistanut 😀

Lempivaatekauppasi? Gina Tricot – sieltä tulee ostettua lähes kaikki vaatteet.

Ootko ajatellut avaavasi postin? (En tarkoita että kertoisit osoitteesi vaan että lukijat voisi lähettää sinulle kirjeen jonnekkin ja hakisit ne sitten sieltä. Ja jos kirjeen mukana olisi postimerkki ja toinen tyhjä kirje niin voisit vastata ilman että sinun täytyisi käyttää rahaa. Voisit rehdä semmosen kirjeiden avaamispostauksen). En ole koskaan harkinnut tätä, mutta kuulostaisi mielenkiintoiselta. Jos tällainen innostaisi niin mikäs siinä. Vaikka jonkun erityisen jutun aikana, kuten blogin synttäreiden… Jotka muuten ovat ensi viikolla!

Onko sulla vielä ne ”normaalin” väriset Timberlandit valkoisten lisäksi? Kyllä on, käytän molempia vähän vuorotellen.

Iso kiitos jo tähän mennessä kaikille kysymyksien laittajille! Koska toteutan näitä random järjestyksessä niin jatko-osiin ehtii vielä heitellä kysymyksiä. Ja sen voi tehdä TÄÄLLÄ.


No Comments
 • Hanipupu
  Posted at 06:44h, 22 syyskuun Vastaa

  Onko siihen jokin merkkiin liittyvä syy että miksi myit sun jet setin vai etkö vain enää pitänyt siitä?

  • Saija
   Posted at 09:07h, 22 syyskuun Vastaa

   Myin sen kokoruskean pois ja jätin raidallisen 🙂 Syy oli se, että nämä kaksi oli niin samanlaisia laukkuja (raidallisessa oli ruskeat yksityiskohdat), että toinen jäi lähes käyttämättä. En nähnyt sitten järkeä pitää molempia, joten luovuin toisesta (:

Post A Comment