6 + 1 Tukholman parasta

Hyvää huomenta ja kivaa alkavaa keskiviikkoa! Aivan ensimmäisenä lähetän jättimäisen virtuaalisen kiitoksen kaikille edelliseen postaukseen kommentoiville ja muiden kanavien kautta asiasta yhteyttä ottaneille  Yllätyin siitä, että niin moni on ollut tai on tällä hetkellä samassa tilanteessa… Tällaiset tapahtumat ovat selvästi aivan liian yleisiä, mutta kiva saada vertaistukea. 

Mulla on tällä hetkellä joku flunssa iskenyt päälle, jonka vuoksi eilen illalla vain makoilin viltin alla, Netflix kaverina. Voimat ei riittänyt edes avaamaan konetta, joten toivottavasti tänään paremmalla onnella. Nyt kuppi, jos toinenkin kuumaa kahvia niin ehkä se tästä pikkuhiljaa. Anyway mennään asiaan eli takaisin Tukholman juttuihin – tässä muutamia suosikkejani reissulta:

vaginan-tukholma

mustat-kengat

anna holtblad tukholma

Upeat muotiliikkeet

Vierailtiin perjantain ja lauantain aikana toinen toistaan näyttävimmissä liikkeissä. Erityisesti pidin Östermalmin tarjonnasta, joka oli muuten jo pelkkänä alueenakin nähtävyys. Liikkeiden ulkoasu, kadut, näyteikkunat, upeat autot, vastaantulevat tyylikkäät ihmiset ja paljon muuta!

taverna brillo alkupalat

taverna brillo

taverna brillo pasta

Taverna Brillo

Meidän lounaspaikka lauantaina. Herkullinen Italialainen taverna, jonka menusta olisin voinut maistaa lähes jokaista annosta. Päädyin kuitenkin kanttarellipastaan, mikä oli nappivalinta! Vaikka ei vieressä oleva pizzakaan näyttänyt hullummalta vaihtoehdolta ;-)

urban outfitters tukholma

adidas neatest

urban outfitters

Urban Outfitters

Yksi liike, johon me kaikki kolme haluttiin lähes ensimmäisenä mennä oli Urban Outfitters. Täältä löytyi kuvassa näkyvä Adidaksen mekko. Lisää ostoksia esittelen lähiaikoina! PS. Katsokaa noita suloisia sovituskoppeja, jotka sijaitsevat ”talossa”.

hornstullin markkinat ruotsi

IDKUVA

hornstullin markkinat

Hornstullin markkinat

Sunnuntaina suunnattiin suosituille Hornstullin markkinoille, jossa oli porukkaa myymässä vaatteita kirppishengessä, paljon ruokarekkoja, livemusiikkia sekä yleisesti ruotsalaisia nauttimassa aurinkoisesta sunnuntaista. Nämä järjestetään joka lauantai ja sunnuntai, huhtikuusta lokakuuhun. Eli jos ootte vierailemassa Tukholmassa niin suosittelen pyörähtämään täälläkin!

bubble room ruotsi

bubble room sweden

bubble room

Bubbleroomin kivijalkamyymälä

Tämä tuli meille kaikille yllätyksenä eli suositulta verkkokaupalta löytyy myös oma kivijalkamyymälä. Esillä oli paljon juhlamuotia Vilalta, Vero Modalta sekä muilta Bubbleroomissa myynnissä olevilta tutuilta brändeiltä.

rives island

frozen yoghurt

 Gallerian ostoskeskus

Se klassinen shoppailupaikka, johon tulee suunnattua aina Tukholmassa käydessä. Hehkutin koko reissun ajan Nadjalle ja Juulialle siellä sijaitsevasta Frozen Yogurt-paikasta ja viimeisenä päivänä päästiin vihdoin sinne herkuttelemaan.

astiasto

rym ruotsi

mustavalkoiset astiat

Suloiset sisustuskaupat

Muotiliikkeiden lisäksi pyörähdettiin sisustusliikkeissä, joista suosikkejani oli kuvissa näkymä Rym sekä Zara Home. Harmi vaan, kun lennettiin takaisin niin painorajoen vuoksi ei voinut kotiuttaa kaikkea haluamaansa… BUU.

Mitäs te ootte pitänyt näistä Tukholman postauksista? Kiinnostaako vielä nähdä jatkoa?


9 Comments
 • Saija
  Saija
  Posted at 14:40h, 21 syyskuu Vastaa

  Oli! Hyvin olisi pärjännyt t-paidalla ja shortseilla :)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 16:56h, 21 syyskuu Vastaa

  Vielä lisää Tukholma-postauksia, kiitos! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:04h, 21 syyskuu Vastaa

   Huippua, että ette ole vielä kyllästynyt :)!

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 20:54h, 21 syyskuu Vastaa

  Ihania kuvia, voisin lähteä Tukholmassa käymään nyt tältä istumalta :) ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:06h, 21 syyskuu Vastaa

   Kiitän =) Ihana nähdä, että innostuit kans Tukholmasta! Voisin kans lähteä vaikka heti ♥

 • Avatar
  js
  Posted at 21:19h, 21 syyskuu Vastaa

  Kiva postaus :) Vinkkinä vain (jos et tiennyt), että Seinäjoelta saa House Of Rymin tuotteita rengastiellä sijaitsevasta Sisustus Room2-myymälästä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:08h, 22 syyskuu Vastaa

   Kiitos kovasti :) En tiennyt! Voi kiitos paljon, tämä oli kiva tieto. Täytyykin pyörähtää jodkud tuolla myymälässä :)

 • Avatar
  Pirita
  Posted at 21:25h, 23 syyskuu Vastaa

  Hei kiva postaus! Itsellä kans luonnoksissa omat Tukholman suosikit, kun suuntaan sinne taas ensi viikolla työreissulle. Harmi vaan, että työreissulla suurin osa ajasta menee siihen TYÖNTEKOON ;)

  Toi Gallerian FroYo paikka on NIIN paras laatuaan! Sinne on päästävä aina ja käytiin keväällä siellä myös silloin 2,5veen kanssa. Tykkäsi :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:27h, 24 syyskuu Vastaa

   Kiitoksia :) Oi vähän kiva! Toivotaan, että sulle jää hyvin myös vapaa-aikaa kiertelyyn. Täytyykin käydä sitten lukemassa sun vinkkipostaus! Niin on, aivan liian herkullista! Mä kans vein tytöt sinne ensimmäistä kertaa ja luulen, että molemmat jäi koukkuun :p

Post A Comment