Kun verkkokauppa ei toimita tuotetta

Blaah, otsikkoon kiteytyy tämän postauksen juoni. Meinasin aluksi, etten kirjoita aiheesta… Tajusin kuitenkin, että tästä voi olla tulevaisuudessa jollekin hyötyä tai jos ei niin olkoon tämä ainakin esimerkki siitä, että kaikki ei aina mene niin kuin pitäisi.

IDKUVA

Oon joutunut elämäni ensimmäistä (toivottavasti myös viimeistä) kertaa tilanteeseen, jollaisesta en ollut aikaisemmin edes kuullut. Monet teistä tietävät, että oon suorittanut lähes 90% ostoksistani verkkokaupoista, jo lähemmäs neljän vuoden ajan. Tänä aikana on sattunut ja tapahtunut; joskus on saattanut tulla aivan eri tuote, väärä koko, tuotekuva ei olekaan vastannut todellista ilmettä ja mitä näitä nyt on… Todella pieniä juttuja. Kaikki on vuosien aikana mennyt täydellisesti, ilman mitään sen suurempia ongelmia. Mutta ensimmäistä kertaa tilauksen tehtyäni en ole saanut koko tuotetta!!

Kyllä vain ja arvatkaa mitä? Oon maksanut tuotteen. ÄRGH, tähän väliin tekisi mieli kirjoittaa vaikka mitä tunteiden purkauksia, mutta onneksi oon ehtinyt sulatella asiaa.

Kerrotaan alkuun hieman faktoja! Tilasin tuttuja hampaidenvalkaisuliuskoja eräästä ulkomaalaisesta verkkokaupasta, jolla on täysin suomalaiset sivut. Googlettelin käyttämiäni liuskoja ja tämä oli ainoa verkkokauppa, jossa niitä näytti olevan varastossa. Mä oon nähnyt kymmeniä, jos ei jopa satoja verkkokauppoja – tämä oli erittäin luotettavan näköinen. Klikkailin liuskat ostoskoriin, maksoin ostoksen verkkopankilla ja sain tilausvahvistuksen. Tällöin elettiin päivää 11.8.

musta-adidas-mekko

Sivustolla tilausvahvistuksessa oli kerrottu arvioiduksi toimitusajaksi 3-7 arkipäivää, mutta kuulemma yleensä tuotteet lähetetään jo samana päivänä. Tuotettani oli varastossa, joten odotin sen saapuvaksi seuraavalla viikolla. Ei saapunut. Eikä sitä seuraavalla, eikä sitä. Meni kolme viikkoa, jolloin otin verkkokauppaan ensimmäistä kertaa yhteyttä. Sivusto oli Suomeksi, joten kirjoitin viestini samalla kielellä. Sain ilmoituksen viestin lähetyksestä ja automaattivastauksena asiakaspalvelun ruuhkautuneen, jonka vuoksi vastaamisessa saattaa kestää. Voitte vaan kuvitella, kuinka tällaisessa tilanteessa alkaa mielikuvitus laukata. Aloin jo pohtimaan, että onko muille käynyt samoin? Googlettelin lisää ja eksyin erääseen keskusteluun, jossa jollekin toiselle oli täydellisesti samalla tavalla, samassa verkkokaupassa. Vuonna 2014??? Miten ihmeessä tämä verkkokauppa on  sitten vielä pystyssä? Okei ei saisi uskoa kaikkea mitä nettikeskusteluissa puhutaan, mutta tässä kohtaa asiat meni aivan liian hyvin yhteen.

Odotin vastausta viikon, jonka jälkeen aloin olla jo hieman vihainen. Kirjoitin toisen viestin, enkä enää niin ystävälliseen sävyyn kuin aluksi. Jos mulle oltaisiin aluksi ilmoitettu, että toimitus viivästyy niin ei siinä mitään. En ollut kuitenkaan saanut minkäänlaista infoa kuin ”tilausvahvistuksen 3-7 arkipäivällä”.

Lähdin reissuun Tukholmaan ja elin siinä toivossa, että tuote saapuu sinä aikana. Sattumalta käytiin vielä porukalla keskustelua Anttilan tilanteesta, joissa asiakkaat olivat maksaneet tuotteet mutta eivät konkurssin vuoksi saaneet tuotteita. Elin kuitenkin toivossa, kunnes saavuin kotia. Saapumisilmoitusta tai pakettia ei näkynyt missään. Eikä sähköpostiini oltu vastattu.

adidas-mekko

Tässä kohtaa aloin googletella lisää, toki tällä kertaa kuluttajansuojalakia. Vaikka kyse oli ”vain” 39€:n liuskoista niin pelkkä ajatus siitä, että verkkokauppa vie muiden rahat saa mut näkemään punaista.

Tilanne oli mulle niin uusi, että ajattelin sen olevan ainoa laatuaan… Olin kuitenkin väärässä. Eksyin Kuluttajansuojalain Facebook-sivuille, jossa näkyi kymmeniä viimeisimpiä yhteydenottoja eri yrityksiä koskien. Luin eräältä sivustolta, että olisi hyvä ottaa yhteyttä maksutavan haltijaan. Ja näin tein. Arvaatteko auttoiko? Tarkistin s-postista, että mitä kautta maksun on pitänyt mennä verkkokauppaan ja klikkasin itseni heidän sivuilleen. Siellä alhaalla oli keskustelupalkki, jossa juteltiin erään työntekijän kanssa. Hänen ainoa neuvonsa oli, että ota yhteyttä verkkokauppaan. NO MITEN, KUN EI NE VASTAA MULLE? Ja puhelinnumeroa ei löydy.

adias-mekko-netista

Jacket BikBok (new) | Dress Adidas | Shoes Nike Watch CLUSE | Sunnies Ray-Ban

(kuvituksena Tukholman asua)

Teki mieli heittää kone seinään. Sitä on kuluttajana aivan hukassa tällaisissa asioissa, joista kukaan ei puhu missään. Eilen kuitenkin löysin erään lomakkeen, jonka kautta laitan tämän postauksen jälkeen menemään selvityspyyntöä kuluttajaneuvontaan. Päättäkööt he sitten, että onko tilanteeni heti selvityksen arvoinen vai ei.

Halusin kirjoittaa tästä aiheesta, koska tiedän siellä ruudun toisella puolella olevan monta netin kautta ostoksiaan tekeviä. Vinkkini on, että maksakaa ostos vasta, kun tuote on saapunut. Tätä mäki tuun noudattamaan loppuelämäni.

Pidetään peukut pystyssä, jos ei valkaisuliuskojen vuoksi niin edes asian selviämisen :D Huh, ehkä huomenna parempi päivä! Nyt se lomake ja sit nukkumaan, kauniita unia  xx

Sisältää mainoslinkkejä


59 Comments
 • Avatar
  toisenilotoisensuru
  Posted at 23:11h, 19 syyskuun Vastaa

  Vihdoinki sun elämä kuullostaa todelliselta eikä postaukset anna sun elämästä kiiltokuvamaista fiilistä..

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:16h, 19 syyskuun Vastaa

   Onpas sulla surullinen nimimerkki… Mutta haluan sanoa, että blogit ovat vain pintaraapaisu bloggaajan elämästä. Se on sellainen asia, joka unohtuu aivan liian usein :/ Ei sitä kukaan halua jakaa koko elämäänsä tuhansille ihmisille, mutta aina välillä on kiva mennä pintaa syvemmälle. Ja tässä oli aihe, josta halusin ehdottomasti kirjoittaa. Kiva, että ilmeisesti pidit ja kiitos kommentista :)

 • Avatar
  Iina
  Posted at 23:27h, 19 syyskuun Vastaa

  Hyvä kirjoitus! Itse aina haluan kanssa maksaa laskulla että näkee tuotteen ja että se oikeasti saapuu :D. Toivottavasti sunkin tilanne vielä ratkeaa tai saisit ainakin rahat takaisin.

  PS. Kiitos kivasta blogista <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:54h, 20 syyskuun Vastaa

   Kiitos sulle paljon! Niin kiva kuulla, että pidät <3 Se on hyvä keino varmistaa, ettei näin käy. Suosin itsekin jatkossa sitä tai luottokorttia. Pidetään peukut pystyssä, että tämä selviäisi :)

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 23:53h, 19 syyskuun Vastaa

  39 euroa on ihan tarpeeksi, tai ois terveeksi vaikka se ois 0.50 snt. Mä en koskaan oo tullut ajatelleeksi tilata postiennakolla (eikse oo niin että siinä maksetaan hakiessa pakettia?) koska jotenkin oon luottanut että tietenkin tuotteet tulee. Mutta ei ilmeisesti itsestäänselvyys. Mullakin on ollut raivostuttavia pakettien ”katoamisia” ja oon tietyistä toimittajista soittanut (maksulliseen) aspaan miljoona kertaa ennenku paketti on toimitettu.. Mut ei kyllä koskaan oo ns. varastettu rahoja :O toivottavasti vielä selviäisi!

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:02h, 20 syyskuun Vastaa

   Niin olis :s Kyllä ärsyttää… Postiennakko olisi myös hyvä, mutta en ole varma tarjoaako kaikki sitä mahdollisuutta? Täytyy kyllä alkaa käyttämään sitä, laskua tai luottokorttia. Jos nyt olisin maksanut luottokortilla niin saisin rahat sieltä takaisin :( Mutta normi verkkopankin kautta ei ole mitään takuita. Voi ei, tuo on inhottavaa :s Turhauttavinta on odottaa puhelimessa jonossa johonkin asiakaspalveluun. Niinpä, toivotaan parasta :)

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 23:55h, 19 syyskuun Vastaa

  *tarpeeksi. Oho mitä tää puhelin kirjoittaa :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:06h, 20 syyskuun Vastaa

   Haha mulle käy usein puhelimella kirjoittaessa näin :D

 • Avatar
  Pipa
  Posted at 00:02h, 20 syyskuun Vastaa

  Vitsit niin ärsyttävää tuommonen! Vaikka onki suht pikku summasta kyse mutta silti. Mä oon aina ottanut laskulle kaikki, vaikka olis kuinka tuttu Henkkamaukka tms josta tietää että saa tuotteet varmasti. Oon niin epäluulonen ja vanhanaikanen :D mahollisimman turvallisesti yritän aina tilailla :D
  Mut kiitos kivasta blogista, en oo ennen sulle tainnu kommentoidakkaan :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 05:58h, 20 syyskuun Vastaa

   Niin ärsyttää :/ Jo periaatteesta… Ja varsinkin, kun tällaisiin tilanteisiin ei löydy kunnon vastauksia mistään. Voi se on kyllä hyvä! Aina kannattaa tehdä niin, koska se on turvallisempi ja varmempi keino saada paketti perille. Oi mukava nähdä sun nyt kommentoivan, kiitti paljon :)!

 • Avatar
  sini
  Posted at 00:55h, 20 syyskuun Vastaa

  Vitsi miten ikävää, tälläistä aina itsekin tulee pelättyä netistä tilatessa.. onneksi kaikki on kuitenkin mennyt mulla parhain päin ja toivotaan, että saat asian selvitettyä!

  Pakko mainita, että mulla kävi kesällä Daniel Wellingtonin kanssa vähän samantapanen juttu. Tilasin kellon ja rannekkeen, postista tuli vain ranneke. Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja hirmu näppärästi saatiin asia hoidettua ja lähettivät mulle puuttuvat tuotteet supernopeaan! Onneksi on siis myös tälläisiä tosi mahtavia nettikauppoja :-)!

  • Saija
   Saija
   Posted at 06:08h, 20 syyskuun Vastaa

   Sanos muuta =( Hyvä juttu! Netistä on niin helppo tilata, mutta tämä on se varjopuoli… Mutta onneksi löytyy myös ihania asiakaspalveluja, joissa homma hoituu heti. Kiva, että sait puuttuvan kellon – just tuollaisesta palvelusta tulee niin hyvä mieli :)!

 • Avatar
  Inka
  Posted at 07:29h, 20 syyskuun Vastaa

  Kyllä mullakin tuommosessa tilanteessa kiukku purkautuis! Toivottavasti asia selviää pian.

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:34h, 21 syyskuun Vastaa

   Tämä on kyllä niin ärsyttävää. Täytyy vaan toivoa, että paketti saapuu ja mahdollisimman pian :(

 • Avatar
  Nipsu
  Posted at 08:57h, 20 syyskuun Vastaa

  Mulle kävi melkeinpä samalla lailla. Tilasin beauty europelta hampaidenvalkaisuliuskoja 19.8 ja vieläkään ei ole paketti tullu perille. Mä yritin laittaa niiden aspachattiin viestiä mut se alkoi aina herjaamaan. Yritin myös soittaa heille mutta ”valitsemanne numero ei ole käytössä”. Firmalla ei myöskään ollut Facebook-sivuja, mikä myös alkoi epäilyttämään. Mutta viime viikolla sain sähköpostia, että tavarantuonnissa on jostain syystä kestänyt kauan ja tuotteet ovat nyt lähetetty… Nyt vaan odottelen, että liuskat todellakin saapuvat perille.

  Kauan jo luulin, etten tuu samaan maksamaani tuotetta ollenkaan. Olin myös lukenut jo ennen ostopäätöstä ko firmasta kokemuksia ja palstoilta löytyi samankaltaisia tarinoita. Myös muutamia hehkutuksia, että tuote tosiaan tuli viikon sisällä, mutta nekin on varmaan firman omien työtekijöiden sepostamia :D Siksi halusin luottaa, että kyllä saan ostokseni ajallaan. No enpä taida enää tilata tuolta mitään vaan jatkan ebaylla jatkossa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:13h, 20 syyskuun Vastaa

   MITÄÄ!! Et ikinä arvaa… Tein ostoksen samasta verkkokaupasta. Mutta sua aikaisemmin :o Enkä ole saanut mitään viestiä. Voi nyt alkaa varmistui se, että kyseiseen verkkokauppaan ei voi luottaa :/ Tämä oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun tilaan sieltä. Mä en löytänyt ollenkaan puhelinnumero, mutta nyt alkoi epäilyttämään entistä enemmän… He selvästi huijaavat ihmisten rahat. Täytyy pitää peukut pystyssä, että meidän paketit saapuisivat pian :(

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 09:55h, 20 syyskuun Vastaa

  Omaa kokemusta ei löydy kuin huuto.netistä mutta siis yksi vinkki tosiaan valita se postiennakko tai luottokortti. Koska se luottokorttiyhtiö maksaa sitte sen jos sitä ei koskaan tuu tai tulee se konkka. Tämä on niin kyllä ärsyttävää :( oli sitte kyse 5€ tai 50€ :(

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:48h, 21 syyskuun Vastaa

   Ajattelin kans alkaa käyttämään tästä lähtien luottokorttia tai laskua. Niin tällaisia tilanteita ei enää tulisi vastaan. On kyllä inhottavaa, varsinkin kun mistään ei vastata yhteydenottoihini. Sitä on kuluttajana hieman hukassa tällaisissa tilanteissa :/

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 10:13h, 20 syyskuun Vastaa

  Mulle kävi ikävästi n. vuosi sitten kun tilasin Boohoo nimisestä verkkokaupasta. Ostin yli 40 eurolla vaatteita, mutta paketti ei koskaan saapunut perille.. Laitoin asiakaspalveluun viestiä ja vaadin rahojani takasin, mutta koskaan ei oo vastattu viestiin saatika rahoja palautettu :’D Jäi vähän huono maku suuhun kyseisestä verkkokaupasta enkä kyllä aio jatkossa enää tilata kyseisestä paikasta mitään..

  Todella ikäviä nää verkko-ostos kokemukset kun tuote ei saavu ollenkaan perille eikä siitä saa välttämättä koskaan rahoja takasin. Kyllä se laittaa harmittaan yllättävän paljon!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:57h, 21 syyskuun Vastaa

   Eikä! Otitko mihinkään yhteyttä? Käsittääkseni tällaisissa tilanteissa pystyy tehdä myös rikosilmoituksen. Se on mun seuraava tehtävä, jos ilmoitus Kuluttajaneuvontaan ei tuota tulosta. Niin on… Kyllä se harmittaa, vaikka kyse olisi millaisesta summasta tahansa. En enää ikinä maksa tuotetta etukäteen vaan tilaan laskulla tai maksan luottokortilla :s

 • Avatar
  Julia
  Posted at 10:17h, 20 syyskuun Vastaa

  Millä muokkaat kuviasi? Ja teetkö millä ohjelmalla kun joskus ollut kuvakollaaseja? :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:58h, 20 syyskuun Vastaa

   Käytän kuvien muokkaamiseen Lightroomia ja kollaasit teen PicMonkeyllä :)!

 • Avatar
  Kristiina
  Posted at 10:21h, 20 syyskuun Vastaa

  paypalia kannattaa myös käyttää jos siihen on mahdollisuus, siinä pitäisi saada rahat takaisin jos tuote ei saavu perille. Itse ainakin käytän paypalia aina kun mahdollista plus se on vielä nopeampi kun verkkopankin kautta maksaminen :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:35h, 21 syyskuun Vastaa

   Multa löytyy Paypal-tili, mutta en ole sitä koskaan käyttänyt :) Täytyy kyllä ottaa käyttöön tai valita aina luottokortti/lasku. En enää ikinä maksa mitään tuotetta heti. Kiitti sulle vinkistä, tästä on varmasti monelle muullekin hyötyä :’)

 • Avatar
  Janina
  Posted at 10:25h, 20 syyskuun Vastaa

  Mua vähän pelottaa, että oon joutunut samaan tilanteeseen… tilasin nimittäin eräästä nettikaupasta neulemekon ja sielläkin tuote maksettiin heti (yleensä haluan laskun ettei näin pääsisi käymään). Kesti todella kauan, että sain edes vahvistusviestin ja vielä kauemmin kesti paketin lähtö heiltä. Laitoin heille viestiä, että pakettini ei ilmeisesti ole lähtenyt teiltä ja vasta sitten, kun olin laittanut viestiä niin paketti lähetettiin. Sain myös seurantakoodin, mutta postifirmassa sanotaan, että ei ole yhtään saapuvaa lähetystä tällä koodilla… ja tästäkin on jo melkein kuukausi :/ harmittaa koska tämäkin on melko suosittu verkkokauppa…

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:33h, 21 syyskuun Vastaa

   Eikä! Apua :o Voi hyvinkin olla… Tällaiset tilanteet ovat aivan liian yleisiä :( Jos heiltä löytyy puhelinnumero niin kannattaa ottaa yhteyttä. Toki postin tietoihin saattaa tulla viiveellä seurannat yms. mutta kuulostaa kyllä oudolta. Onneksi sulla on kuitenkin todistus siitä, että paketin olisi pitänyt lähteä. Siihen pystyy vedota sitten, jos paketti ei koskaan tule :(

 • Avatar
  Posted at 12:03h, 20 syyskuun Vastaa

  Luottokortilla kun ostaa, niin saa rahansa takaisin ihan mukisematta.. Välikätenä on tällöin rahoitusyhtiö joka käytännössä on sinulle velkaa niin kauan kun ostamasi tuote sinulla on ja edellyttäen on sellainen kun pitääkin olla. En itse osta mitään netistä pankkikortilla/verkkopankilla koska mitä tahansa voi tapahtua. Varsinkin isommat ostokset; lentoliput jne. Ostakaa luottokortilla, se ei maksa mitään! Tietenkin ymmärrän, että kaikilla ei sellaista ole.

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:51h, 21 syyskuun Vastaa

   Joo tuon vuoksi aion jatkossa käyttää luottokorttia :) Ja oon sitä käyttänytkin joissain paikoissa. Tässä tilanteessa en jotenkin ajatellut asiaa, kun kyse oli kuitenkin ”melko pienestä summasta”. Mutta jos olisi ollut isompi summa niin olisin käyttänyt sitä. Ääh täytyy alkaa maksamaan kaikki sillä tai laskulla niin välttyy näiltä tilanteilta jatkossa. Lentoliput ja ulkomaanmatkat varsinkin on hyvä maksaa luottokortilla, kun saa kaiken takaisin jos tapahtuu jotain. Kiitos sulle kommentistasi – toivotaan monen lukevan tämä vinkki :)!

 • Avatar
  Kkettu
  Posted at 14:07h, 20 syyskuun Vastaa

  Mikset sä heti postauksen alussa tai edes muutenkaan postauksessa maininnut verkkokaupan nimeä josta puhuit? Mun mielestä asiasta on joo hyvä kertoo yleisestikin mutta tässä ois ihan paikallaan ollut mainita ko firman nimi..

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:30h, 21 syyskuun Vastaa

   Koska en tiedä tuleeko siitä seurauksia, jos sen kirjoitan :/ Kyseinen verkkokauppa voi syyttää mua vaikka mistä loukkauksista… Tilanteesta on nyt kulunut reilu kuukausi, joten he voivat vielä vedota toimitusten viivästymiseen yms. Nettiin kirjoittaessa tällaisista jutuista on hyvä olla tarkkana. Blogikirjoitus on eri asia kuin keskustelupalstan mielipide eli toivottavasti ymmärrät mitä tarkoitan :)

 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 14:30h, 20 syyskuun Vastaa

  Ensiksi pakko sanoa, että aivan ihastuttava asu ja kuvat! <3 Tosi harmi, että sulle on käynyt noin. Toivottavasti sun pakettis saapuu pian..

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:31h, 21 syyskuun Vastaa

   Voi ihana, kiitos paljon <3 Kuvista kiitos Colour Me-blogin Juulialle :) Niinpä... Täytyy pitää kaikki peukut pystyssä, että paketti saapuisi...

 • Avatar
  Minttu
  Posted at 14:30h, 20 syyskuun Vastaa

  Hitsi, miten ärsyttävää! :( ite oon aina hirveen vainoharhanen ja en oikein uskalla tilata mitään ennen, kun olen googletellut, että kauppa on varmasti luotettava :D toivottavasti kuitenkin saat tilauksesi! Asu on muuten taas kerran superihana! Oon harkinnut tuon mekon ostamista, mutta en tiiä viitsiikö enää, kun talvi on jo niin lähellä :D

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:53h, 21 syyskuun Vastaa

   Niin on :-( Se on hyvä! Voi, kun sitä olisi itsekin tehnyt tässä tilanteessa niin… No tästä lähtien googletan aina jokaisen vähänkin tuntemattoman verkkokaupan :D Kiitti paljon Minttu! Mä ostin tämän kans just Tukholmasta ja uskon, että käyttöä löytyy. Välillä tulee tilanteita, joissa tämä toimii ja on tässä vielä hetki ennen kuin talvi tulee, joten suosittelen :p

 • Avatar
  Ansku k
  Posted at 14:52h, 20 syyskuun Vastaa

  Eikä, tosi tympiää varmasti tollanen!:(
  Hyvä et kummiski kirjotit tästä aiheesta, koska tää voi varoittaa joitakin:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:27h, 21 syyskuun Vastaa

   On kyllä inhottavaa :/ Vaikka ei iso summa ollutkaan niin silti ärsytttää suunnatomasti. Voi toivotaan, kiitos sulle Ansku :)

 • Avatar
  Minttu
  Posted at 15:18h, 20 syyskuun Vastaa

  Voi ei!
  Toivottavasti saisit joskus pakettisi. Tämän takia en koskaan tilaa epäilyttäviltä sivuilta ja goolaan aina kokemuksia. Myös kaikki kannattaa maksaa vasta kun saa paketin.
  Mulle ei oo koskaan onneksi tollasta tapahtunut. Tilaan kylläkin aina vaan perus zalandosta ja adidakselta tms.
  Toivottavasti asia ratkeaa jotenkin!
  Kirjoitteletko sitten jos asia jotenkin ratkeaa tai etenee?
  Hyvää syksyn jatkoa!:)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:47h, 21 syyskuun Vastaa

   Mäki yleensä tilaan vaan perus Zalandolta, Nellyltä jne. Mutta tätä tuotetta ei myynyt kuin muutama verkkokauppa ja tämä oli ainoa, jossa sitä oli varastossa. Mutta toivotaan parasta! Pidetään yhdessä peukut pystyssä, haha :p Joo mä voisin kirjoitella aiheesta, jos ja toivottavasti kun asia ratkeaa. Kiitos ja samoin sulle Minttu :’)

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 16:13h, 20 syyskuun Vastaa

  Mulla oli ihan sama juttu Beauty Europen kanssa, tosin minulle vastattiin joka kerta ,kun viestiä laitoin ja aina sanottiin, että tulee sinä ja sinä päivänä. Loppujen lopuksi tuotteet tulivat noin kolmen kuukauden jälkeen tilaamisesta… Tänä aikana ehdin laittaa noin 4 viestiä heille ja sanoin jo haluavani perua tilauksen, mutta paketti tuli perille juuri kun kyseisen viestin laitoin. Eli voi olla toivoa, että sinunkin paketti tulisi jossain vaiheessa… Toivotaan niin!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:43h, 21 syyskuun Vastaa

   Eii!! ÄÄH. Nyt kyllä ottaa päähän. Miten ne voi tehdä näin. Mutta lohduttavaa on se, että toivoa löytyy. Taidan laittaa sinne viestiä joka viikko, jos pakettia ei näy. Toivotaan, että Kuluttajaneuvonnasta on apua ja tähän toimintaan puututaan. Mulle ei olla kertaakaan vastattu, joka pelottaa myös. Mutta pidän toivoa yllä, ehkä se sieltä vielä tulee :s

 • Avatar
  verkkokauppias
  Posted at 20:49h, 20 syyskuun Vastaa

  Kannattaa yleensä myös huomioida jos yritys ei anna mitään tietoja itsestään. Virallinen nimi, y-tunnus yms. Tai jos antaakin niin ne ovat olemassa, toisin kuin kyseisen ”verkkokaupan” postiosoite. Toisaalta myöskin se jos domainin omistaja on piilotettu. Kyseinen ”yritys” löytyy ilmeisesti Gibraltarilta (GX111AA)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:26h, 21 syyskuun Vastaa

   Tästä verkkokaupasta löytyi tietoja ja sivusto vaikutti luotettavalta, mutta ei ilmeisesti sitä ollutkaan :( Mutta vasta myöhemmin tajusin katsoa kokemuksia.. Mutta hyvä tietää ja kiitos tästä, nämä auttavat jatkossa paljon :)

 • Avatar
  Mm
  Posted at 21:44h, 20 syyskuun Vastaa

  Isosmile.com oon tilannu hampaidenvalkaisu liuskoja, aina tullu pkt perille :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:31h, 21 syyskuun Vastaa

   Mulla on kans hyviä kokemuksia tuolta ja alunperin katsoinkin heidän sivuiltaan… Mutta sillä hetkellä tuote oli loppunut :/ Ensi kerralla tilaan kyllä jälleen tuolta :)!

 • Avatar
  Ainoa
  Posted at 22:53h, 20 syyskuun Vastaa

  Niin ärsyttävä juttu varmasti! Verkkokauppojakin on vaikka mihin junaan ja vaikka kuinka paljon, ja aina pitäisi muistaa tarkistella ja tutkia vähän taustoja, mutta ei sitä aina huomaa tai tule ajatelleeksi tuollaisia asioita :/

  Itse tilasin Asokselta kerran paidan, ja he lähettivät täysin väärän tuotteen, joka oli vielä väärää kokoakin. Jotta sain paidasta maksamani rahat takaisin jouduin palauttamaan väärän tuotteen Asokselle omakustanteisesti postin kautta. Eli maksoin yli 10 euroa postikuluja enkä saanut mitään tuotetta, en oikeaa enkä väärää. :D Pieni summa, mutta harmitti silti.

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:56h, 21 syyskuun Vastaa

   Niinpä :/ Aion kyllä jatkossa tarkistaa jokaisen tuntemattoman verkkokaupan taustat ja maksaa ostokseni vasta, kun tuote on saapunut. Eikä :s Tuo on kans inhottavaa, jos kuluttajalle tulee lisämaksuja. Mä oon sitä mieltä, että tuon maksun olisi kuulunut yrityksen tehdä. Uskon, että harmitti :(

 • Avatar
  Sara
  Posted at 01:33h, 21 syyskuun Vastaa

  Mä itse käytän tosi paljon ebaytä ja sitä monta vuotta selanneena oon oppinut että aina kannattaa varautua ”pahimpaan”. Ite harvemmin tilaan netistä kalliimpia juttuja juuri siksi koska oon tosi epäileväinen aina ja jos jotain vähänkään kalliimpaa pitää tilata sivulta josta en tiedä mitään, alkaa google laulamaan ja koluan kaikki mahdolliset kokemus jutut läpi :D Täällä on peukut pystyssä sun puolesta :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:39h, 21 syyskuun Vastaa

   Voi sä oot kyllä fiksu! Juuri noin on hyvä tehdä :) Vältyt tällaisilta ikävyyksiltä… Mä en ole koskaan ebaytä käyttänyt, mutta Tatu on sieltä tilannut ja aina on kaikki tullut perille. Onneksi tässä tilanteessa ei ollut kyse satojen eurojen tuotteesta, mutta inhottaa silti. Googlea tuun jatkossa itsekin käyttämään enemmän, kyllä sieltä löytyy parhaimmat kokemukset. Varsinkin ne huonot, jos niitä on. Kiitti sulle Sara :)!

 • Avatar
  Kiia Innanmaa
  Posted at 10:20h, 21 syyskuun Vastaa

  Mä tosi harvoin shoppailen netissä eikä tällasesta oo kyllä kokemusta, mutta voin vaan kuvitella miten ärsyttää… Sinänsähän vajaa neljäkymppiä ei oo loputtoman iso summa, mutta jos sen maksaa jostain sellaisesta, mitä ei sitten koskaan saakkaan, niin onhan se sitten! Toivottavasti asia nyt selviää tai saat ne sun liuskat tai rahat edes takaisin, ihan hirveää tollanen :(

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:42h, 21 syyskuun Vastaa

   Kyllä ärsyttää :/ Ei onneksi ole, mutta on se silti sellainen asia joka häiritsee. Varsinkin se, jos verkkokauppa jatkaa tätä hommaa ja ”huijaa” muita. Mä toivon samaa, tässä tilanteessa en enää tiedä haluanko liuskat vai rahat takaisin… Noh ehkä tärkeintä on saada edes jommat kummat :(

 • Avatar
  Satuska
  Posted at 11:32h, 21 syyskuun Vastaa

  Ihana tuo sun addun mekko! Onko miten reilua mitoitusta ja mikä Koko sulla on? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:00h, 21 syyskuun Vastaa

   Se on kyllä niin ihana ja kivan pehmeää materiaalia :) Tämä vastaa hyvin sitä mitä valitsisin t-paidoissa. Mulla on koko 32, mutta koko 34 olisi ollut ehkä vielä parempi niin olisi ollut sentin tai pari pidempi :)

 • Avatar
  R
  Posted at 23:26h, 21 syyskuun Vastaa

  Anttilan tuotteet saa kyllä toimitusvahvistusta vastaan noutaa :) alussa tuli tieto että ei saa mutta se muuttui, älä siis levitä väärää tietoa.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:28h, 22 syyskuun Vastaa

   Tätä en tiennytkään, hyvä juttu :) Kiitos korjauksesta! Toivotaan, että mäkin saan tuotteeni pian :(

 • Avatar
  S
  Posted at 22:35h, 04 lokakuun Vastaa

  Moikka! Tosi ikävä kuulla sun tilanteesta! Olis mielenkiintoista tietää, joko oot saanut paketin perille tai edes vastauksen viestiisi?

  Mulle kävi muutama vuosi sitten Nellyn kanssa vähän samanlainen tilanne, kun tilasin useamman mekon ja maksoin ne postiennakolla. Palautukseen niistä lähti kolme ja niiden arvo yhteensä oli yli 200 euroa. Laitoin kyllä tilinumeron ym tarvittavat tiedot rahojen palautukseen, mutta rahoja ei kuulunut. Useamman sähköpostiviestin jälkeen soitin sinne melko äkäisen puhelun, jonka jälkeen rahat palautuivat tililleni, tosin tuolloin oli kulunut jo lähes vuosi tapahtuneesta. Tämän jälkeen olen vältellyt sekä postiennakkoa, että kyseistä firmaa.. :D

  Toivottavasti säkin saat paketin perille tai edes rahasi takaisin! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 14:39h, 05 lokakuun Vastaa

   Heippa :) En ole… Enkä viestiä :( Blääh! Niin turhauttavaa. En oikein tiedä enää mitä tehdä. Voikohan tällaisesta tilanteesta tehdä rikosilmoituksen. Apua :o Ohoh! Selvästi tällaista voi tapahtua vaikka missä. Aina saa olla varoillaan. Tässä on taas hyvä esimerkki, miksi on hyvä maksaa vasta kun on saanut tuotteet. Täytyy toivoa, että mä saisin ne! Kiitos sulle kommentistasi :) xx

 • My year in review 3/3 - Saijis
  Posted at 22:13h, 09 tammikuun Vastaa

  […] upeaa syksyistä luontoa, opeteltua arkea Nemon kanssa, takuttua verkkokaupan kanssa, joka ei toimittanut maksamaani tuotetta sekä vietettyä pidennetty viikonloppu Juulian ja Nadjan kanssa Tukholmassa. Loppukuusta blogini […]

 • Avatar
  V
  Posted at 03:36h, 07 toukokuun Vastaa

  Moikka! Mua kiinnostaisi tietää miten tilauksesi kanssa kävi? Nimittäin itse kanssa tilasin Beautyeuropelta tuotteita melkein 7 viikkoa sitten, ja viikko sitten lähetin sähköpostia aiheesta. Sähköpostiin ei ole vastattu, ja vielä hienompi homma on se, ettei nettisivut ole edes toiminnassa, herjaa ”account suspended”. Ja mulla on tilauksessa kiinni 100€!

  • Saija
   Saija
   Posted at 13:09h, 08 toukokuun Vastaa

   Voi ei :( Todella ikävä kuulla, että sulle on käynyt samoin… Tällaiset jutut on niin inhottavia. Mulla kävi niin, että monien viikkojen päästä sain sähköpostin tuotteen loppumisesta, pahoittelut ja rahat takaisin tilille. Onneksi lopulta niin, vaikka verkkokaupasta jäi ikävä maku. Kannattaa jatkaa pommittamista sähköpostilla ja jos ei auta niin ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Tsemppiä :)!

Post A Comment