Lately on my Snapchat

Pitkästä aikaa kurkkaus Snapchatin puolelle kuvakoosteiden kautta! Tässä näkyy niin loppukesän juttuja kuin reaaliaikaisia kuulumisiaJa koska esittelen näissä postauksissa vain murto-osan kuvista niin kannattaa seurailla mua nimimerkillä @saijis.

idkuva

Marjaanan kanssa NYX:in Lingerie-huulituotteiden bongailua // Höpöttelyä snäppiin laivan hytissä ja tietenkin suosikkifiltterissä // Paljon take away-kahvia ennen päivän ohjelmia, tässä kohtaa itse asiassa odotettiin metroa ensimmäiseen kohteeseen!

snapchat-filters

Keskiviikot on parasta viettää kotisohvalla, kun tulee niin paljon mielenkiintoisia sarjoja :D // Alkumaljat ennen 9 ruokalajin illallista. Tähän ruokailuun kului muuten lähes 4 tuntia! // Viime perjantain illallis seura eli Tiia Vanhatapio.

snapchat-seuraajat

Kuinka ikävä tätä pikkuista olikaan pienen reissun aikana  // Tukholma on aina näyttänyt upean puolensa eikä tämäkään kerta tuottanut poikkeusta! Rakastuin näihin kukkakauppoihin, joita löytyi lähes jokaiselta kadulta. // Äidin synttärilounaalla eräänä sunnuntaina.

snapchat

Sunnuntaina oli aika hyvästellä Tukholma ja lentää takaisin Suomeen // Pohjoismaiden suurin ostoskeskus ylitti kaikki odotukset! HUH, tuonne täytyy pian tehdä uusi reissu // Meksikolaiselta brunssilta löytyi muun muassa miniburgereita, tacoja, salsaa, erilaisia salaatteja, smoothieita jne. Miten ihana tapa aloittaa sunnuntai!

snapchat-score

Luomujääteetä muotiliikkeiden kiertelyn välissä // Reissun kaksi uutta ostosta pääsi heti sunnuntaina päälle – näistä lisää myöhemmin // Treffit ihana Jatan kanssa kahvittelun merkeissä.


16 Responses to “Lately on my Snapchat”

 1. Avatar ia sanoo:

  Ihana että se kaksarisnäppi pääsi mukaan listaukseen :’D Maistuis kyl ne minihampparit nyt ahh!

  • Saija Saija sanoo:

   Höpö höpö, ei ole mitään kaksaria! Niin maistuis <3 Ne oli kyllä brunssilla paras juttu :p

 2. Avatar Inka sanoo:

  Sun snäpit on vaan niin upeita!!♥

 3. Avatar Emilia sanoo:

  Just itsekkin olin viime viikolla tuolla mall of skandinaviassa, ja lähti tuo sama adidaksen t-paita sieltä liikkeestä mukaan :D
  Ja samaa mieltä, sinne on päästävä nopeasti uudestaan :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mitä eikä :D Vähän hyvä sattuma! Mall of Skandinavia oli kyllä mieletön. Siellä olisi voinut viettää kokonaisen päivän :)

 4. Avatar Miia sanoo:

  Voi vitsit mulle tuli noista Tukholma-snäpeistä kauhea kuume lähteä sinne taas! Niin ihana kaupunki <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  • Saija Saija sanoo:

   Ää sama kuume nousi täälläkin, kun tein näitä postauksia <3 On se vaan niin ihana kaupunki :)!

 5. Avatar Julia sanoo:

  Sun snapchat postaukset ovat ihan parhaita. Ehkä kaikista postauksista kaikista eniten odotan nimenomaan näitä sekä tietty suosikkilistauksia. Onnistut molempien toteutuksessa aina yhtä hyvin. :-) Jälleen kerra kivat kuvat!

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö? Voi kuinka ilo kuulla tämä :) Tiedän jatkossakin toteutella näitä aktiivisesti! Mahtavaa, että oot tuota mieltä – tästä palautteesta tuli niin hyvä fiilis. Kiitos sulle Julia :’)

 6. Avatar Jassu sanoo:

  Minkä sävyisiä nyxin lingerie huulipunia omistat? :)

 7. Avatar naada sanoo:

  Mä vähän jo oottelinkin, et millon sä lähet tohon Adidas-huumaan mukaan. Tuntuu että sä hommaat kaiken mikä on milläkin hetkellä pinnalla! Ennen sulla oli mun mielestä kivempi ja omaperäisempi tyyli, vaikka osaatkin tosi hyvin yhdistellä vaatteita ja värejä toisiinsa, on sun tyyli silti nykyään samannäkönen ku 95% kadulla vastaantulijoita :(

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että oot tuota mieltä :/ Hassua kuitenkin, että mulla on ollut Adidaksen Superstarit viime keväästä saakka ja esitellyt niitä monesti täällä blogissa :o Eli oon lähtenyt tähän ”huumaan” mukaan ennen kuin se edes alkoi. Mutta se on niin makuasia, toinen tykkää toisesta ja toinen toisesta. Toivon kuitenkin, että mun asut ja tyyli on jatkossa sun mieleen – kiitos palautteestasi :)!

 8. Avatar Eeva sanoo:

  Älyttömän suloinen koiruli, tossa kuvassa jotenkin erityisen :D :’)

Kommentoi