All good in Stockholm

Viimeinen päivä Tukholmassa starttaa pian, aika on mennyt aivan liian nopeasti! Lähdettiin tänne Visit Swedenin kutsumana ja tähän mennessä reissuun on kuulunut muoti -sekä vintageliikkeiden kiertelyä, 9 ruokalaijin maistelumenu, monia hyviä illallisia, shoppailua muun muassa Mall of Skandinaviassa (Pohjoismaiden yhdessä suurimmassa ostoskeskuksessa), toimittajan haastateltavana istumista, suunnistusta metroilla ja junilla sekä paljon kuvailua.

kukat

tukholma-keskusta

IDKUVA

victorias-secret-mall-of-skandinavia

kanakeitto

tukholma

Tänään on vielä vuorossa Hornstullin markkinat, viimeiset shoppailut ja brunssi, jonka jälkeen lennetään takaisin Suomeen. Palailen Tukholman kuulumisiin myöhemmin lisää, aurinkoista sunnuntaita kaikille!


10 Comments
 • Avatar
  Saana
  Posted at 11:09h, 11 syyskuun Vastaa

  Tukholmassa on kyllä aina niin nättiä! Ja ai että vaikuttaa siltä, että on ollut mukava reissu, pitäisi itekin päästä joillekin markkinoille seuraavan kerran kun käy Tukholmassa haha :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:10h, 11 syyskuun Vastaa

   Niin on :) Vitsit, että tykkään tästä paikasta! Reissu on kyllä ollut kaikin puolin onnistunut – tästä riittää vielä paljon kerrottavaa! Joo ne vaikuttavat mielenkiintoisilta, innolla odotan :’)

 • Avatar
  anna
  Posted at 13:31h, 11 syyskuun Vastaa

  Arvasin että käyt Mall of Skandinaviassa! (Se on suurin, ohitti Kööpenhaminan Field’sin! Joka myös on hauska paikka, krhm..) tuolla on _ihanat_ vessat, ohitti kyllä kirkkaasti ”maailman upeimmat” Pariisin Ritzissä :D tykkäsin siis tosta paikasta, ja jos ois vaan mahdollista, muuttaisin täältä Pariisista heti Tukholmaan asumaan ♥ Tukholma on niiin rentouttava paikka. Samoin myös linköping, jonne ois ihanaa rakentaa oktalo. Ootko käynyt? Suosittelen :) kävittekö Södermalmilla? Se on mulle aina se must-fikapaikka. Sieltä saa maailman parhaat kanelbullet! Viime reissulla Tukholmaan käytiin vaan siellä ja Lidingön saarella (se on lähellä Värtahamnenia) fikalla. Mulla on se etu että mamma asuu Uppsalassa niin tulee oltua usein i Sverige.

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:34h, 12 syyskuun Vastaa

   Joo!! Se oli meidän must-listalla ensimmäisenä ;-D Onko? Vitsit, me mietittiin että onko se suurin vai yksi suurimmista. Kiitos korjauksesta :) Hyvä tietää. Ja sanos muuta – ihan mielettömät vessat. Siellä olisi ollut täydelliset meikkausvalot :-D Tukholma on kyllä sellainen kaupunki, johon voisin itsekin muuttaa. Niin kaunis ♥ Linköping ei kuulosta yhtään tutulta, mutta Södermalmilla vierailtiin. Vähän kiva, että sun mamma asuaa siellä – oot varmasti päässyt näkemään paljon Ruotsia! Mä sanoin kans, että täytyy lähteä pian uudestaan, koska siellä on vielä paljon näkemisen arvoisia paikkoja :)

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 21:52h, 11 syyskuun Vastaa

  Ihana tuo kolmas kuva <3 Oliko tää teidän reissu joku sponssattu juttu vai miten oot päässyt toimittajan haastateltavaksi? :) Nautihan viimisestä reissupäivästä :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:24h, 12 syyskuun Vastaa

   Kiitos Nelli…<3 Joo tämä oli Visit Swedenin järjestämä, jonka kautta tuli myös toimittaja. Voi nautin, Tukholma on aina niin ihana paikka :)

 • Avatar
  Marianne
  Posted at 08:25h, 12 syyskuun Vastaa

  Tukholma on todella niin kaunis :)
  Niin onnellinen että olen saanut elokuusta lähtien kutsua tätä kaupunkia kodikseni :)
  xx
  http://mariannelle.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:24h, 12 syyskuun Vastaa

   Niin on :) Voi vitsit miten ihanaa! Tukholma on kyllä sellainen kaupunki, jonne voisin itsekin muuttaa <3

 • Avatar
  wall hanging tapestry
  Posted at 09:44h, 12 syyskuun Vastaa

  nice thought i really inspire by your article thanks for sharing !!!!!!!!

  • Saija
   Saija
   Posted at 11:23h, 12 syyskuun Vastaa

   Nice to hear that, thank you :) xx

Post A Comment