Beauty picks – autumn edition

Kesän jälkeen mun tulee yleensä päivitettyä meikkipussi ”syyskuntoon”. Nimittäin tähän aikaan vuodesta meikkivoide vaihtuu asteen tai pari vaaleampaan (rusketus, kun alkaa pikkuhiljaa kadota…), vaalean sävyiset luomivärit väistyvät tummien tieltä ja kaipuu kesähehkua kohtaan saa turvautumaan hätäkeinoihin. Sain hetki sitten Bangerheadilta tähän vuodenajan päivitykseen sopivan paketin ja ajattelin nyt kertoa, että mitä mieltä olin sen sisältämistä tuotteista. Toivottavasti näistä on apua teidän tulevissa kosmetiikkahankinnoissa!

IDKUVA

Hävettää myöntää, mutta tässä on mun ensimmäinen highlighterini!! Haha tuntuu, että oon tässä trendissä jäljessä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Oon kyllä käyttänyt yhtä korostuskynää ja erään korostusväripaletin vaaleaa hieman kimaltelevaa sävyä tähän tarkoitukseen, mutta nyt vihdoin mulla on kunnon tuote. Olin näistä sen verran pihalla, että turvauduin etsimään suosituksia Youtubesta ja löysin paljon kehuja tästä theBalmin Mary-Lou Manizerista. Eli, kun tämä on ensimmäinen tällainen tuotteeni niin en osaa vertailla sitä muihin… Mutta kyllä tästä tulee ihanan eloisa ja sellainen freshin näköinen hehku.

Loreal infallible sculpt

Oon monesti harmitellut, kun reilut puoli vuotta käytössä ollut Anastasian Contour Kit on ison kokonsa vuoksi vaikea saada mahtumaan meikkipussiin. Sen vuoksi se on jäänyt lähes jokaisella kesän reissulta kotiin, mutta onneksi nyt L’oréal on kehittänyt pienemmän version. Kyseessä on L’oreal Infallible Sculpt Palette. Tästä löytyy niin korostukseen kuin varjostukseen tarvittavat sävyt. Plussaa mukana tulevista todella tarkoista ohjeistuksista!

pixi makeup mist

Pixi oli mulle entuudestaan tuntematon kosmetiikkamerkki, mutta koska rakastan testata uusia tuotteita niin kokeiluun pääsi Makeup Fixing Mist. Ruusuvettä ja vihreää teetä sisältävä meikinkiinnitykseen tarkoitettu suihke on oivallinen päivinä, jolloin meikin tulee kestää. Mulla ei ole meikkivoiteen pysymisen kanssa mitään ongelmia, mutta korostukset/varjostukset ja kulmaväri on sellaiset, joiden haluan pysyvän tip top. Tämä on myös hyvä virkistyskeino kasvoille keskellä päivää ;-)

nyx luomiväripaletti

Tänä syksynä ajattelin testailla viininpunaista luomiväriä ja tähän tarkoitukseen sopiva sävy löytyy NYXin pienestä Full Throttle Shadow-nimisestä neljän sävyn paletista. Näistä neljästä saa mixailtua, vaikka minkälaisia syyslookkeja!

essie gel lakat

Moni teistä tietää, että liputan Essien lakkojen puolesta. Mä luonnollisesti odotin kuin kuuta nousevaa näitä uusia Gel Couture-lakkoja. Varpaankynsissä nämä toimivat todella hyvin, koska lakkauksessa tulee mukana extrakiiltoa… Mutta sormien kynsiin levitys oli todella hankalaa, koska lakka ”valui” pois. Eikä lopputulos säilynyt. Eli varpaisiin kyllä, sormiin ei.

kardashian beauty

Muistatteko, kun kyselin teidän kokemuksia näistä Kardashian Beauty-tuotteista? Moni antoi suurimmalle osalle tuotteista peukun alaspäin, mutta puolestansa huulikiillot keräsivät pisteitä. Mä halusin itse selvittää, että millaisia nämä ovat ja voin kertoa, että olin ainakin täysin tyytyväinen Au Naturel Nude-settiin. Ihanan tumma sävy syksyksi! Huultenrajauskynä ei ole liian kova (vihaan sellaisia) vaan sävy levittyy tasaisesti   Ja tällä saa piirrettyä todella tarkan rajan.

nyx lipstick remover

NYXin mustavalkoisia tuotteita: vasemmalla puolella Control Freak Brown Gel-on väritön kulmakarvageeli – tämä pelastaa sellaisina päivinä, kun kulmiin ei ehdi panostaa 100%:sesti. Oikealla puolestansa on huippu keksintö eli Be Gone! Lip Color Remover. Tämä on siis huulimeikinpoistoaine! Moni tietää varmasti sen tunteen, kun testailee tummia huulipunia ja ne eivät suostu lähtemään pois muuta kuin kulumalla. Tätä ei tarvitse paljoa laittaa niin huulet ovat taas luonnollisen sävyiset.

nyx korostuspaletti

Viimeisenä sen lähes loppuneen Anastasian Contour Kitin tilalle NYXin Highlight and Contour Pro-paletti tarkemman lopputuloksen saamiseen. Eli tämä kotiin jokapäiväiseen käyttöön ja L’oréalin oma laukkuun mukaan! Tästä isosta paletista löytyy kahdeksan matta- ja helmiäissävyä. Monia varmasti kiinnostaa tietää, että onko tässä ja Anastasian omassa eroja? Tämä on hinnaltaan edullisempi ja tykkään erityisesti siitä, että sävyt tarttuvat paremmin meikkisiveltimeen. Anastasian omassa sitä sivellintä täytyy joskus hangata palettia vastaan…


16 Responses to “Beauty picks – autumn edition”

 1. Avatar Empuskaa sanoo:

  Tuo nyxin korostus/varjostus paletti on aivan täydellinen!!! Tykkään hulluna! Mulla kans loppu se anastasin vastaava ja kokeilin tuota nyxiä sitten :) tykkään enemmän ja hintakin vielä edullisempi! Tuota ensimmäisen kuvan tuotetta voisin itsekkin testata ja myös nyxin kulmakarvageeli kuulostaa hyvältä! Pientä tilausta vois siis laittaa tulemaan ;) kiitos vinkeistä siis<3

  • Saija Saija sanoo:

   Voin kyllä niin samaistua sun sanoihin <3 On se kyllä niin hyvä!! Ja kiva kuulla, että oot kans sitä mieltä, että tämä on parempi kuin Anastasian oma. Edullisempi hinta on suuri plussa. Oi testaile ihmeessä, tuosta highlighterista tulee kaunis hehku. Superia huomata, että mä olin avuksi :) Kiitos sulle tuhannesti Emilia <3 xx

   • Avatar Empuskaa sanoo:

    Ihanasti vastaat aina :)<3 haluaisin vielä kysyä, mistä tuo ihana ananas kulho on? Tuo missä on just noi kynsilakat? :)

    • Saija Saija sanoo:

     Vastailen mielelläni :)<3 Oon ostanut sen hetki sitten Glo & Interior-nimisen sisustuskaupan loppuunmyynnistä Seinäjoelta. Mutta kannattaa kokeilla googlettaa tällaista eri hakusanoilla, jos löytyis :)!

 2. Avatar mellu sanoo:

  Mistä tuo musta kynttelikkö on :)

 3. Avatar Elli Luoma sanoo:

  Just eilen mietin et voisin kysyy et onko tulossa tämmöstä meikkien esittely postausta ja nyt täällä oottikin tämmönen ihana yllätys! Nää on parhaita! <3 Onko toi Nyxin highlight and contour pro paletti semmonen puuterinen vai voidemainen? Näyttää tosi kivalta :) Tässä postauksessa nää kaikki kyl vaikuttaa siltä että haluis päästä testailemaan :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä! Vitsit mikä sattuma <3 Se aina ilahduttavaa, kun kuulee postausten olevan toivottuja ja mieluisia. Se on puuterimainen :) Ja yllätti mut kyllä täysin! Tykkäsin paljon Anastasian Contour Kitistä, mutta kyllä tämä voittaa sen. Tässä on niin paljon parempi koostumus. Ilo kuulla, että tämän postauksen tuotteet vaikuttivat testailemisen arvoisilta (:

 4. Avatar Mansi sanoo:

  Hei pisti silmään kun sulla näyttäisi olevan tuo KonMari -kirja, että oletko kokenut sen hyödylliseksi tai voitko suositella sitä? Olen itse miettinyt sen hankintaa, mutta en viitsisi ihan ”summamutikassa” ostaa :D Onko siitä ollut sulle apua?

  • Saija Saija sanoo:

   Joo voin kyllä suositella :) Se oli todella mielenkiintoinen ja ahmin kirjan melkein yhdessä päivässä kannesta kanteen. Paljon yksinkertaisia juttuja, joita ei ole itse edes ajatellut. Esimerkiksi vaatteiden rullaaminen. Kannattaa kyllä lukea, mulla ainakin käsitys tavaroihin ja siivoamiseen avartui :’) Kirjoittelin aiheesta oman postauksen tänne:

   http://saijis.indiedays.com/2016/03/23/reading-tips-konmari/

   • Avatar Mansi sanoo:

    Kiitos tästä! Mulla on jotenkin mennyt aivan ohi tuo postaus :) Mutta pitää kyllä nyt hommata tuo kirja itselle :)

 5. Avatar Taina sanoo:

  kiitos ihanasta blogista ja kiivaasta postaus-tahdista. Aina saa vinkkejä ja inspiraatiota ja ulkoasu on niiiin kaunis. Hyvää syksyä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh kiitos itsellesi =) Tällainen palaute ilahduttaa suunnattomasti. Ihana kuulla, että postaustahti on mieluisa ja että saat täältä inspiraatiota. Samoin myös sulle :) xx

 6. Avatar katja sanoo:

  moi :) en tiedä huomasinko oikein, mutta oliko siinä yhdessä kuvassa louis vuittonin meikkipussi? nimittäin haluaisin itsekin sen, mutta pelkään, et sitä on sit mahdotonta puhdistaa sisältä, jos ja kun joku meikkipurkki hajoo.. :D osaatko kertoa mitä matskua siinä on sisällä? ootko jo joutunu puhdistamaan sitä? kiitos <3
  p.s. sul on super ihana blogi <3 tänään ekaa kertaa eksyin tänne, ja oon katsonu melkein kaikki sun postaukset läpi <3

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on siinä :) Se on sisältä samaa canvasta kuin ulkopuolelta, joten helppo puhdistaa. Toki se on sisältä vaalea, mutta mulla ei ole koskaan mikään lika tarttunut lopullisesti kiinni. Kerran oon puhdistanut ja oli sen jälkeen heti kuin uudenveroinen :) Voi kiitos tuhannesti!! Ihana kuulla sun eksyneen tänne ja pitävän tästä :) Kiitos <3 xx

Kommentoi