Mustavalkoinen päivitys keittiöön

Meillä on ollut viimeiset 3 kuukautta käynnissä eräs projekti: keittiön lookin uudistaminen. Tähän asuntoon muuttaessa aloitettiin suunnittelemaan ruokailuryhmän vaihtamista. Liian valkoinen yhdistelmä alkoi tökkiä ja ruokapöytä tuntui hieman ”ulkopuoliselta” muusta sisustuksesta. Niinpä meillä alkoi uuden ruokailuryhmän metsästys, josta myös kirjoittelin teille oman postauksen tänne. Nyt vihdoin ja viimein, voin kertoa projektin tulleen päätökseen ja pääsen esittelemään teille lopputuloksen!

mustat keittiönpöydän tuolit

mustavalkoinen sisustus

pyöreä pöytä

Sain Tatun pään käännettyä pyöreän pöydän suhteen! Muistatte varmaan, kun kerroin hänen olevan sitä vastaan… Lopulta hän suostui ja nyt ei kuulemma osaisi enää kuvitella meille muuta pöytää ;-) Pyöreä pöytä mätsää paremmin kuin hyvin olohuoneen pyöreän sohvapöydän kanssa. Tämä ruokapöytä on valkoista korkeakiiltoa ja siinä on krominen jalka, jota löytyy myös tuoleista. Vaikka pöytä ja tuolit ovat eri paikoista hankittu niin silti kokonaisuutena ne näyttävät siltä kuin ne olisivat suunniteltu toisiaan varten!

IDKUVA

mustat kromi tuolit

pyöreä keittiönpöytä

Laittakaa ihmeessä tulemaan kommenttia muutoksesta – iskeekö ruokailuryhmä teihin?


71 Responses to “Mustavalkoinen päivitys keittiöön”

 1. Avatar miina sanoo:

  minusta ainakin musta sopii älyttömän hyvin teille ja ruokaryhmä on ihana! itselleni en osaa kuvitella vielä mustaa valkoisen tilalle, se tuntuu niin rajulta väriltä meille, ainakin vielä, heh ;D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon :) Mä kans tykkään älyttömästi! Voi tiedän tunteen :D Mä ajattelin vielä puoli vuotta sitten samalla tavalla, mutta jotenkin tämä asunto oli niin vaalea, että se kaipasi kontrastia. Mutta valkoinen on myös erittäin toimiva väri :p

 2. Avatar Jeannay sanoo:

  Voi miten upealta näyttää ja nää kuvat on yli makeet!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, kiitos kivasta kohteliaisuudesta :) Ja mukava kuulla sun pitävän <3 xx

 3. Avatar Annukka sanoo:

  Aivan ihanan näköistä! Teidän koti on todella kutsuva ja kodikas <3

 4. Avatar Anniina sanoo:

  Mä haaveilen myös pyöreästä pöydästä ja noista tuoleista! :D Noi tuolit ovat nimittäin aivan ihanat♥ Vähän aikaa pitää malttaa, sillä oon viikonloppua muuttamassa ensimmäistä kertaa, enkä heti aluksi noita tuoleja sinne kämppään saa :P Aivan ihana uudistus, joka miellyttää mun silmää♥ Saan sun blogista ihan super paljon inspiraatiota! :>

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh meillä on sitten niin samanlainen maku ♥ Niin ne kyllä ovat ja noissa on todella tukeva istua :) Ihana kuulla, että sulla on muutto edessä, onnea! Ja hei hyvää kannattaa odottaa ;> Mahtavaa, että saat inspiraatiota – kiitos kovasti näistä tsemppaavista sanoista ♥

 5. Avatar Viivi sanoo:

  Näyttääpä yllättävän hyvältä vaikken välitäkkään mustista tuoleista tai korkeakiiltoisista pinnoista! :-D teille toi sopii kyllä paremmin kuin hyvin!

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana :D Mahtavaa, että pidät näistä vaikka et normaalisti kyseisistä jutuista tykkää. Mäki oon vasta nyt pikkuhiljaa lämmennyt mustille tuoleille =)

 6. Avatar Tiia sanoo:

  Wau, upea pöytä ja tuolit! (: Sopivat hyvin teidän sisustukseen, tykkään! (: Sisustus-/ asuntopostausta odottaen ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhannet kiitokset Tiia :) Superia, että oot tuota mieltä! Mä aluksi hieman pelkäsin, että onko mustat tuolit liian synkät sittenkin… Mutta nämä ovat huomattavasti paremmat kuin valkoiset :p

 7. Avatar Ansku kï sanoo:

  Sopii kyllä teille ja upealta näyttää!:)

 8. Avatar Cami sanoo:

  Musta ois meille aivan liian vahva väri, kun huonekalut ja tekstiilit ovat pääosin valkoista ja beigeä. Sopii kyllä teille hyvin ja tuo kivasti vaihtelua! Noi tuolien jalat on itsessään tosi kivat :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voih :/ Mutta sen ymmärtää, musta tuo niin paljon kontrastia kerralla. Meillä on pikkuhiljaa muuttunut sisustus mustavalkoiseksi, joten nyt nämä ovat kuin tehdyt tänne. Sanos muuta – kivan simppelit, mutta näyttävät jalat :’)

 9. Avatar emma sanoo:

  meillä oli ennen täsmälleen samanlainen pyöreä pöytä, mutta se oli loppujen lopuksi jalan takia tosi hutera eikä pöytää vasten voinut nojata – vaihtoon siis lähti! onhan se kaunis, mutta meillä vaan epäkäytännöllinen :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mitä :o Voi ei! Olikohan siinä sitten joku tehdasvirhe? Harmi kuulla, että jouduitte vaihtamaan sen :/

 10. Avatar Essi sanoo:

  Ah, noi tuolit on niin ihanat! Oon myös kuolannut noiden perään, mutten viitsi hankkia kun nykyiset on vielä niin tuoreet.. Mut onneks aina saa kuolailla! ;-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo kuulla sun tykkäävän (: Voi ei! Mä kans sanoin, että uudet hankitaan vasta sitten kun nämä joskus hajoavat (toivottavasti ei kuitenkaan vuosiin). Mutta oot oikeassa, aina saa kuolata ja haaveilla ;-)

 11. Avatar Laura sanoo:

  Näyttää aivan ihanalta ja sopii hyvin teidän sisustukseen! Voi kunpa itsekin joskus sais nuo tuolit ruokapöydän kanssa, se tosin valitettavasti vaatis niin uuden plydän kuin erimallisen keittiönkin… :’D Meillä on kaikki muut tilat mustavalkoista, mutta keittiössä on jostain syystä lohenväriset kaapistot… Ne on kyllä kivat ja tuo tietynlaista ”lämpöö” kotiin, mut esimerkiks mustavalkoinen ruokaryhmä ei tulis kysymykseen. No ehkä sit seuraavassa kodissa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hurjasti kiitoksia :) Niin ilahduttavaa kuulla, että näin moni tykkää. Voi ei :/ Mutta se on hyvä, että tulee vähän lämpöä. Mustavalkoinen yhdistelmä on siitä huono, että se tekee nopeasti just sen kylmän vaikutelman. Mutta toivotaan, että saat hankittua haluamasi jutut sitten seuraavaan kotiin :)!

 12. Avatar Pinja sanoo:

  Voi ei, muistan kuinka kirjoitin kommentin että meillä oli sama ongelma ruokapöydän kanssa ja sain puhuttua ympäri ja suosittelin edelleen yrittämistä ;-D onko pöytä mistä ostettu? Meillä valkoisella jalalla mutta muuten suht samanlainen :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo!! Tiedätkö, että sun kommentista oli apua :p Mä näytin sen Tatullekin. Sen nähtyään hän halusi lähteä karsimaan pyöreitä pöytiä ja lopulta laitettiin yksi tilaukseen ;-) Pöytä on ostettu Kalustekaverit-nimisestä huonekaluliikkeestä. Voi me kans katsottiin valkoisella jalalla, mutta sitten lopulta tämä sopi paremmin meille :)

 13. Avatar Annika sanoo:

  Tosi kivalta näyttää! Kelpuuttaisin itsellenikin :) teidän kämppä näyttää ihanalta!

  • Saija Saija sanoo:

   Suuren suuret kiitokset :) Me ollaan kyllä viihdytty tässä asunnossa niin hyvin. Kiva kuulla, että ruokailuryhmä on sellainen, jonka voisit itsekin ottaa (:

 14. Avatar Elisabet sanoo:

  VAU!! Upean näköistä

 15. Avatar Eeva sanoo:

  Iskee kyllä! Vaikka en ehkä omaan kotiin haluaisi pelkkää mustavalkoista, mutta teidän keittiöön se passaa hyvin!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä, että suhun iskee :> Mustavalkoinen on vähän sellainen yhdistelmä, että siitä joko tykkää tai ei. Kaikkiin kotiin se ei sovi (esim meidän edelliseen ei olisi yhtään sopinut), mutta tänne tämä on just täydellinen :)

 16. Avatar Julie sanoo:

  Hei, mistä noi ihanat tuolit on? :)

 17. Avatar Suusuli sanoo:

  Meille tuli kans uuteen kämppään pyöreä pöytä ja samantyylisen tuolit,meillä vaan pöydän ja tuolien jalat on puut :) tykkään kyllä
  Tosi paljon ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit ne kuulostaa myös upeilta :) Kiva, kun pöydän ja tuolien jalat ovat ns. yhtenäiset ♥

 18. Avatar Petra sanoo:

  Iskee! Ihana ruokailuryhmä!!

 19. Avatar Sofia sanoo:

  Ompa kaunis kokonaisuus!! :-) saanko kysyä mistä ootte noi tuolit löytänyt? Oon etsiny just tollasilla jaloilla olevia tuolia iäisyyden(ainaki siltä tuntuvan ajan…) ja noi ois ihan täydelliset meidänkin kotiin!❤

  • Saija Saija sanoo:

   Hih, kiitos Sofia :) Nämä ovat kyllä niin täydelliset niin ulkonäkönsä kuin tukevuutensa puolesta ♥ Ja tuolit on tilattu Ellokselta. Näitä on kyllä yllättävän vaikea löytää, mutta onneksi vihdoin etsintä tuotti tulosta :’)

 20. Avatar Heidi sanoo:

  Itsekkin olen haaveillut tuollaisesta pöytäryhmästä.
  Pitää laittaa idea talteen.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi on ilo olla avuksi! Laita ihmeessä talteen, voin jo nyt sanoa tämän olevan todella toimiva ratkaisu :-)

 21. Avatar Sofia sanoo:

  oii näyttääpä upealta <3! todellakin iskee muhun :)! noi tuolit on tosi mageet :>

  fashionsituation.blogspot.com

 22. Avatar Aino sanoo:

  Ihana kokonaisuus! Sopii hienosti teidän asuntoon :)

 23. Avatar Erika sanoo:

  Hyvältä näyttää! Istun ite tällä hetkellä samanlaisella tuolilla, meiltäkin löytyy siis samat tuolit, hyvä maku teillä! ;) <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti paljon! Tykkään näistä kyllä älyttömästi <3 Voi miten kiva, että teiltä löytyy samat - teillä on myös hyvä maku ;-)

 24. Avatar Olivia sanoo:

  Näyttää siltä että tuo mustavalkoisuus on menny vähän överiksi muuaalla kodissa.. Pelkkää raitaa ja samaa kaavaa toistavia asioita siellä :/ muista et sen ei tarvi olla pelkistetty ja tylsä näyttääkseen hyvältä. Mä niin ennen tykkäsin kun sulla on eri värejä ja kuoseja eikä kotisi suoraan sanottuna näyttäny miltään köyhän opiskelijan ikea -sisustukselta..

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas hassusti sanottu, kun tästä näkyy vain murto-osa meidän kodista :o Edellisessä asunnon esittelyssä loput. Mutta oot ilmeisesti sekoittanut mut johonkin toiseen, koska mulla ei ole koskaan ollut eri värejä ja kuosia. Koti on aina ollut täysin valkoinen, joten nyt on ensimmäistä kertaa kunnolla jotain ”kontrastia” täällä :) Mutta se on makuasia, ymmärrän ettei kaikki tykkää. Tärkeintä, että me pidetään ja viihdytään täällä :)!

 25. Avatar Emilia sanoo:

  Siis huh miten täydellinen! Toi pyöree pöytä on ihan mielettömän kiva ♥ Itelle on myös tulossa mustat ruokapöydän tulit, tuo mustan sekä harmaan yhdistäminen vaaleaan sisustukseen on kyllä just nyt se juttu :) Ihana sisustus teillä vaan on edelleen, vautis ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana sinä ♥ Jätti kiitokset :) Pyöreä pöytä oli kyllä todella hyvä ratkaisu! Tilasta tuli huomattavasti avarampi ja nyt myös verhot pääsevät oikeuksiin, kun eivät enää peity ison pöydän taakse. Voi vähän kiva, että sullekin on tulossa mustat tuolit – ne vaan näyttävät niin hyvältä ja pysyvät paremmassa kunnossa kuin valkoiset (:

 26. Avatar s sanoo:

  Istuu kauniisti teidän sisustukseen :) meidän kotiin ei sopisi, vaikka noista tykkäänkin! :) nappi valinta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiiitos =) Mukava kuulla, että sun mielestä nämä sopivat tänne! Harmi kuulla, että teille ei sopisi :/

 27. Avatar Iikkuuu sanoo:

  Oi näyttääpä hyvälle! Pitää tulla viikonloppuna kattomaan ihan livenä ;) Noi oli kyllä hyvä päätös, sopii täydellisesti♥

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hirmuisesti! Jooo tulkaa ihmeessä katsomaan ;) Niin oli, Tatu lopulta päätti kummatko otetaan. Nämä on kuin tänne tehty ♥

 28. Avatar Nimetön sanoo:

  Aivan ihanalta näyttää toi uudistus!! Sopii niin hyvin:) onko teillä muuten lattiassa parketti vai laminaatti?

  • Saija Saija sanoo:

   Hirmuisesti kiitoksia! Ihania kommentteja ootte tänne kirjoitellut. Meillä on parketti :)

 29. Avatar hmm sanoo:

  joku wow-efekti puuttuu :/ ei iske kyllä..

 30. Avatar Milla sanoo:

  Ihanan näköinen ruokailuryhmä! Mä oon himonnut noita tuoleja valkoisina, kun oon Jyskissä pyörinyt pari kertaa. Tosin mulla ei oo just nyt tarvetta niille, mutta aina voi haaveilla seuraavasta ruokailuryhmästä haha! :-D Ja tosiaan tuo pyöreä pöytä sopii tosi hyvin tuohon! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Milla <3 Haha oot oikeassa, aina saa haaveilla :D Mä kans sanoin, että seuraava ryhmä hankitaan vasta jos tämä joskus hajoaa käyttökelvottomaksi. Eikö sovikin, tilasta tuli jotenkin huomattavasti avarampi :)!

 31. Avatar sanna sanoo:

  Heips, keikkuuko pöytä jos esimerkiksi käsillä hieman nojaa pöydän reunaan? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä, mutta hyvin vähän. Jos oikein kunnolla nojaa vain toiseen reunaan niin sitten :)

 32. Avatar Miina sanoo:

  Tosi nätin näköinen ruokailuryhmä, vaikka en tiedä tykkäänkö vaiko en noista tuolin jaloista :D omalla tavallaan ne on tosi nätit, mutta menisi ehkä aikaa tottua niihin. Sopii kyllä teille aivan mahtavasti! :) tälläinen pikainen kysymys, että mikä mikro teillä on ja mistä se on ostettu? Tai suositteletko edes? Mun mikro alkaa vetämään viimeisiä, enkä yhtään tiedä millanen kannanttaisi ostaa.. Entä mistä nuo nätit keittiönpöydän koristeet ovat? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Mä tykkään kyllä niin paljon, ne on yllättävän käytännölliset! Kiitos sulle :) Meillä on musta-krominen Samsungin mikro. Se on jo pari vuotta vanha ja edelleen kuin uusi. En vaan muista yhtään, mistä se on ostettu :/ Varmaan Gigantista. Mutta suosittelen, Samsungin tuotteet ovat aina olleet luotettavia. Keittiönpöydän kynttelikkö on Clas Ohlssonilta ja kukat + maljakko on Minimanista :>

 33. Avatar Jenni sanoo:

  Kummallista, että henkilö, joka kirjoittaa kokonaisen postauksen piratismista ja kertoo, ettei kannata sitä, päätyy ostamaan selkeät kopiot Vitran tuoleista.. :o

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että sä et sitten selvästikään ole lukenut mun piratismiin liittyvää postausta kunnolla ennen tätä kommenttia :/ Feikkituotteilla tarkoitan/tarkoitetaan nimenomaan tuotteita, joissa on käytetty ”aidon oikean” brädin logoa tai kuosia ns. väärin. Esimerkiksi, jos tuoleissa olisi lukenut Vitra, mutta ne eivät olisi Vitran niin silloin ne olisivat feikkituotteet. Mallin tai muodon kopioimista ei voi sanoa piratismiksi, koska silloin mikä tahansa tuoli olisi piratismi. En tiedä ymmärsitkö tästä mitään, mutta kannattaa vaikka googlettaa feikkituotteen ominaisuudet niin se selventää lisää :)!

   • Avatar Jenni sanoo:

    Kyllä, ymmärsin! :-) ja tajuan myös ajattelutapasi, vaikka eihän se sitä muuta, että joku on nähnyt Vitran tuolit ja ajattelut, että tekemällä niistä selkeät kopiot saa hyvin myyntiä :)

 34. Avatar Sari sanoo:

  Todella kaunis kokonaisuus! :) mikä pöytä kyseessä? Itsellä myös pyöreä pöytä hankintalistalla.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Sari :) Pöytä on ostettu Kaluste Kaverit-nimisestä huonekaluliikkeestä. Mutta näin juuri samanlaisen myös Elloksella :)

Kommentoi