Linkitä blogisi-suosikit X 6

Moikkaa! Ensimmäisenä haluan lähettää jättimäisen kiitoksen kaikille bloginsa tähän postaukseen linkittäneille  Löysin ennätysmäärän uutta luettavaa ja nyt olisi aika näyttää mun suosikit! Päädyin esittelemään kuusi blogia, mutta jos teitä kiinnostaa niin voin tehdä vielä myöhemmin toisen osan. Eniten blogeissa mun mieleen oli isot ja värikkäät kuvat, monipuoliset postaukset, asukuvat ja erilaiset vinkit, kuten reseptit ja liikunta-aiheiset jutut. Toivottavasti löydätte uutta luettavaa!

Ps. Esittelyteksti on itse bloggaajien kirjoittama ja blogeihin pääset klikkaamalla kuvaa.

linkitä blogisi

”Krokotiilin Kyyneleet on 23v. kampaajan – nimeenkin viitaten – kepeän pinnallinen blogi täynnä kauneus, terveys ja asujuttuja. Haluan pitää blogini hyvän fiiliksen ja positiivisuuden lähteenä, joten postauksissa on runsaasti kuvia ja negatiivisuudet on jätetty kokonaan pois. Viimeisimpänä blogista löytyy mm. uuden Louis Vuitton-laukun esittelyä.”

link your blog

”20-vuotiaan tytyn lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen.”

linkitä blogisi postaus

”KIDULT -blogista löydät höpöttelyä meikeistä ja vaatteista, kaikenlaista kevyttä hömppää. Jos aiheet on mieluisia, niin hyppää ihmeessä mukaan! :-)”

linkitä blogisi suosikit x 6

”Tyttö joka ei tunne sanaa tabu. Lifestyle/Perhe/Hyvinvointi/Treeni genressä aitoutta isolla Aalla :)”

linkkaa blogisi

”24-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle- ja hyvinvointiblogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, hyvinvoinnin, liikunnan, ruuan, terveellisten reseptien, sisustuksen, parisuhteen, luokanopettajaksi opiskelun ja syvällistenkin höpinöiden äärellä. Tervetuloa tutustumaan! :)”

linkitä blogisi suosikit

”Olen Anne, 21-vuotias helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.”


20 Comments
 • Avatar
  Anne
  Posted at 23:52h, 17 elokuun Vastaa

  Wau! Kiitos valtavasti tästä kunniasta Saija ♥ Olen lukenut sun blogia jo vuosia ja katson sua todella paljon ylöspäin, joten tälle listalle pääseminen on todellakin iso juttu! Lämmin kiitos siis sulle! ♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:46h, 18 elokuun Vastaa

   Voi ei… ♥ Ihana oot! Sä et tiedäkään, kuinka hyvä mieli mulle tulee tästä :) Mahtavaa, että ilahduit tästä näin paljon. Ehdottomasti halusin esitellä blogisi. Kiitos sulle blogin linkittämisestä ja näistä sanoista ♥ xx

 • Avatar
  Tiina/ Fitfatmama
  Posted at 06:31h, 18 elokuun Vastaa

  Wow ihan sydän pomppasi kun huomasin että mie oon tuolla :D. Kiitos maininnasta :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:38h, 18 elokuun Vastaa

   Mulla nousee ihan hymy huulille, kun luen teidän kommentteja :) Super iso kiitos itsellesi linkityksestä! Ilo oli kokonaan mun puolella (:

 • Avatar
  Essi
  Posted at 08:39h, 18 elokuun Vastaa

  Et tiedäkkään miten huippu yllätys tämän postauksen avaaminen näin aamutuimaan oli! Kiitos paljon Saija, tämä merkkaa mulle paljon ❤️ Nyt vain sitten tutkimaan muita linkittämiäsi blogeja, jospa oma lukulistakin saisi täytettä!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:12h, 19 elokuun Vastaa

   Super ihana yllätys saada teitlä tällainen vastaanotto! Kiitos kuuluu itsellesi ♥ Hei, toivottavasti löydät uutta luettavaa – ja toivotaan, että moni muukin saa täydennystä lukulistalle :’)

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 09:06h, 18 elokuun Vastaa

  Nää postaukset on parhaita, kun voi löytää uutta hyvää luettavaa! Toinen osa siis vielä kehiin ehdottomasti. :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:20h, 18 elokuun Vastaa

   Onpas ilo kuulla, että sä oot tuota mieltä :) Mä kans tykkään tällaisista postauksista, kun tässä tulee kerralla useampi uusi blogi lukulistalle. Voisin kyllä laittaa toisen osan tulemaan ;>

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 09:19h, 18 elokuun Vastaa

  Voi kiitos Saija!<3 Tää oli niin ihana yllätys heti aamusta :) Ps. Ihan mahtavia muitakin blogeja oot listannut tähän postaukseen :) Xx Kivaa loppuviikkoa<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:24h, 18 elokuun Vastaa

   Ihana kuulla, että yllätyit positiivisesti :) Toivotaan, että mahdollisimman moni löytäisi tästä uutta luettavaa! Kiitos ja hyvää loppuviikkoa myös sinne <3

 • Avatar
  Katri
  Posted at 13:34h, 18 elokuun Vastaa

  Oi kiitos paljon Saija mun blogini maininnasta <3 Ihan huippua, että just mun pikkuruinen blogi sai tällaisen kunnian! :) Sun blogia oonkin jo kauan seuraillut ja tykännyt kyllä kovasti :) Kiitos vielä ja kivaa torstain jatkoa!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:38h, 19 elokuun Vastaa

   Eikä <3 Ihanasti sanottu! Ehdottomasti, näitä esitellessä ilo on kokonaan mun puolella :> Kiva nähdä, että oot seuraillut mun blogia – tästä ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Kiitos ja samoin sulle :)

 • Avatar
  Sini Tuuli
  Posted at 15:18h, 18 elokuun Vastaa

  Nää postaukset on aina kivoja, kun löytää uutta luettavaa :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:14h, 19 elokuun Vastaa

   Kiva kuulla, että sä pidät – mä tykkään itsekin näistä postauksista juuri sen vuoksi! (:

 • Avatar
  Noora
  Posted at 18:32h, 18 elokuun Vastaa

  ei vitsit!! kiitos superisti ♥ minäkin täällä oon sun blogia lueskellut jo ties kuinka kauan ja tykkään edelleen tosi paljon!

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:13h, 19 elokuun Vastaa

   Ei mitään, mielelläni esittelin ♥ Suuren suuret kiitokset sulle! Tämä oli piristävää kuulla :) xx

 • Avatar
  netta
  Posted at 23:03h, 18 elokuun Vastaa

  tylsää, tylsää, toinen toistaan persoonattomampia ja sisällöttömiä blogeja. hohhoijakkaa

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:36h, 19 elokuun Vastaa

   Ikävä kuulla, että sä oot tuota mieltä :s Mutta se on niin makuasia, että minkälaisista blogeista tykkää. Nämä on juuri sellaisia, joita mä lueskelen mielelläni :)

 • Avatar
  katja
  Posted at 17:58h, 21 elokuun Vastaa

  moi :) mä missasin sen sun postauksen kun pyysit linkittämään blogejaan.. :( mutta jos etsit vielä jotai uutta ja kivaa, niin täällä ois ainaki yks – http://www.katjaekaterina.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:21h, 21 elokuun Vastaa

   Voi ei :-/ Mutta nou hätä, mä käyn katsomassa myös sun oman :)

Post A Comment