Linkitä blogisi-suosikit X 6

Moikkaa! Ensimmäisenä haluan lähettää jättimäisen kiitoksen kaikille bloginsa tähän postaukseen linkittäneille  Löysin ennätysmäärän uutta luettavaa ja nyt olisi aika näyttää mun suosikit! Päädyin esittelemään kuusi blogia, mutta jos teitä kiinnostaa niin voin tehdä vielä myöhemmin toisen osan. Eniten blogeissa mun mieleen oli isot ja värikkäät kuvat, monipuoliset postaukset, asukuvat ja erilaiset vinkit, kuten reseptit ja liikunta-aiheiset jutut. Toivottavasti löydätte uutta luettavaa!

Ps. Esittelyteksti on itse bloggaajien kirjoittama ja blogeihin pääset klikkaamalla kuvaa.

linkitä blogisi

”Krokotiilin Kyyneleet on 23v. kampaajan – nimeenkin viitaten – kepeän pinnallinen blogi täynnä kauneus, terveys ja asujuttuja. Haluan pitää blogini hyvän fiiliksen ja positiivisuuden lähteenä, joten postauksissa on runsaasti kuvia ja negatiivisuudet on jätetty kokonaan pois. Viimeisimpänä blogista löytyy mm. uuden Louis Vuitton-laukun esittelyä.”

link your blog

”20-vuotiaan tytyn lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen.”

linkitä blogisi postaus

”KIDULT -blogista löydät höpöttelyä meikeistä ja vaatteista, kaikenlaista kevyttä hömppää. Jos aiheet on mieluisia, niin hyppää ihmeessä mukaan! :-)”

linkitä blogisi suosikit x 6

”Tyttö joka ei tunne sanaa tabu. Lifestyle/Perhe/Hyvinvointi/Treeni genressä aitoutta isolla Aalla :)”

linkkaa blogisi

”24-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle- ja hyvinvointiblogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, hyvinvoinnin, liikunnan, ruuan, terveellisten reseptien, sisustuksen, parisuhteen, luokanopettajaksi opiskelun ja syvällistenkin höpinöiden äärellä. Tervetuloa tutustumaan! :)”

linkitä blogisi suosikit

”Olen Anne, 21-vuotias helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.”


20 Responses to “Linkitä blogisi-suosikit X 6”

 1. Anne sanoo:

  Wau! Kiitos valtavasti tästä kunniasta Saija ♥ Olen lukenut sun blogia jo vuosia ja katson sua todella paljon ylöspäin, joten tälle listalle pääseminen on todellakin iso juttu! Lämmin kiitos siis sulle! ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei… ♥ Ihana oot! Sä et tiedäkään, kuinka hyvä mieli mulle tulee tästä :) Mahtavaa, että ilahduit tästä näin paljon. Ehdottomasti halusin esitellä blogisi. Kiitos sulle blogin linkittämisestä ja näistä sanoista ♥ xx

 2. Wow ihan sydän pomppasi kun huomasin että mie oon tuolla :D. Kiitos maininnasta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla nousee ihan hymy huulille, kun luen teidän kommentteja :) Super iso kiitos itsellesi linkityksestä! Ilo oli kokonaan mun puolella (:

 3. Essi sanoo:

  Et tiedäkkään miten huippu yllätys tämän postauksen avaaminen näin aamutuimaan oli! Kiitos paljon Saija, tämä merkkaa mulle paljon ❤️ Nyt vain sitten tutkimaan muita linkittämiäsi blogeja, jospa oma lukulistakin saisi täytettä!

  • Saija Saija sanoo:

   Super ihana yllätys saada teitlä tällainen vastaanotto! Kiitos kuuluu itsellesi ♥ Hei, toivottavasti löydät uutta luettavaa – ja toivotaan, että moni muukin saa täydennystä lukulistalle :’)

 4. Nimetön sanoo:

  Nää postaukset on parhaita, kun voi löytää uutta hyvää luettavaa! Toinen osa siis vielä kehiin ehdottomasti. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas ilo kuulla, että sä oot tuota mieltä :) Mä kans tykkään tällaisista postauksista, kun tässä tulee kerralla useampi uusi blogi lukulistalle. Voisin kyllä laittaa toisen osan tulemaan ;>

 5. Jeannay sanoo:

  Voi kiitos Saija!<3 Tää oli niin ihana yllätys heti aamusta :) Ps. Ihan mahtavia muitakin blogeja oot listannut tähän postaukseen :) Xx Kivaa loppuviikkoa<3

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että yllätyit positiivisesti :) Toivotaan, että mahdollisimman moni löytäisi tästä uutta luettavaa! Kiitos ja hyvää loppuviikkoa myös sinne <3

 6. Katri sanoo:

  Oi kiitos paljon Saija mun blogini maininnasta <3 Ihan huippua, että just mun pikkuruinen blogi sai tällaisen kunnian! :) Sun blogia oonkin jo kauan seuraillut ja tykännyt kyllä kovasti :) Kiitos vielä ja kivaa torstain jatkoa!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä <3 Ihanasti sanottu! Ehdottomasti, näitä esitellessä ilo on kokonaan mun puolella :> Kiva nähdä, että oot seuraillut mun blogia – tästä ei voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Kiitos ja samoin sulle :)

 7. Sini Tuuli sanoo:

  Nää postaukset on aina kivoja, kun löytää uutta luettavaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sä pidät – mä tykkään itsekin näistä postauksista juuri sen vuoksi! (:

 8. Noora sanoo:

  ei vitsit!! kiitos superisti ♥ minäkin täällä oon sun blogia lueskellut jo ties kuinka kauan ja tykkään edelleen tosi paljon!

  • Saija Saija sanoo:

   Ei mitään, mielelläni esittelin ♥ Suuren suuret kiitokset sulle! Tämä oli piristävää kuulla :) xx

 9. netta sanoo:

  tylsää, tylsää, toinen toistaan persoonattomampia ja sisällöttömiä blogeja. hohhoijakkaa

  • Saija Saija sanoo:

   Ikävä kuulla, että sä oot tuota mieltä :s Mutta se on niin makuasia, että minkälaisista blogeista tykkää. Nämä on juuri sellaisia, joita mä lueskelen mielelläni :)

 10. katja sanoo:

  moi :) mä missasin sen sun postauksen kun pyysit linkittämään blogejaan.. :( mutta jos etsit vielä jotai uutta ja kivaa, niin täällä ois ainaki yks – http://www.katjaekaterina.com

Kommentoi