Beauty on a budget

Heissan! Huomasin juuri, että kesäiset meikkien esittelyt jäivät vähäiselle tänä vuonna… Syy on se, että suurin osa ajasta tuli jopa vietettyä ilman meikkiä. Nyt taas syksyä kohden tulee myös tällä osa-alueella palailtua normaaliin rytmiin. Mulla on tiedossa teille eräs vähän laajempi meikkien arvostelu-postaus, mutta sitä ennen ajattelin listata omat budjettikosmetiikkani. Tuotteen hinta, brändi tai ulkonäkö ei aina tarkoita, että tuote olisi toimiva. Tai vaikka olisi niin samanlaisen tai jopa paremman tuotteen saattaa löytää huomattavasti edullisemmin. 

IDKUVA

Kynsilakoissa on paljon hintaeroja, joten näitä kannattaa tarkkailla. Yksi hyvä vaihtoehto on Loréalin Color Riche-kynsilakka. Hennon vaahtokarkkinen sävy, joka pysyy paremmin lohkeleimatta kuin muutamat muut omistamani lakat. Sävyn nimi on Nudedemoiselle.

nyx lingerie

Vihdoin löysin sen! Nimittäin NYXin Lingerie-huulipunan. Oon kuullut, että näitä on verrattu Kylie Jennerin huulituotteisiin, mutta en sitten tiedä pitääkö paikkansa… Piti tai ei niin tässä on ainakin huomattavasti edullisempi vaihtoehto! Täyteläinen mattainen väri – näitä tuun varmasti hankkimaan jatkossa lisää.

essence

Moni teistä tietää meikkimerkin Essence, vai mitä? Mä oon testaillut kyseisen merkin huulituotteita sekä silmämeikkikyniä. Tälle Essencen valkoiselle kajaalille lähtee kymmenen pistettä! Käytän sitä silmien sisäosissa, kirkastamaan katsetta ja suurentamaan silmiä. Essencen oma pysyy hyvin paikoillaan ja mikä tärkeintä niin se levittyy tasaisesti. Eikä hintaakaan tainnut olla kuin 1,50€.

loreal ripsiväri

Ripsienpidennysten vuoksi ripsaria tulee laitettua vain silloin tällöin alaripsiin. Siihen tarkoitukseen käytössä on Loréalin Volume Million Lashes-ripsiväri. Tämä tuli aikoinaan kaupanpäällisenä, mutta ansaitsee vakiopaikan mun meikkipussissa. Kuminen harjas erottelee ja tekee ripsistä oikeasti todella mustat.

nyx luomiväripaletti

Jos NAKED-palettien ostaminen ei houkuttele niin lähes saman asian ajaa tämä NYXin Natural-luomiväripaletti. Nimittäin tästä löytyy erilaisia ruskean, nuden ja vaalean sävyjä. Näissä on paljon pigmenttiä! Ainoa miinus tulee mukana olevasta luomivärisiveltimestä, joka on todella huono… Mutta toisen siveltimen kanssa lähes täydellinen.

lumenen cc

Käytin vielä ennen kesää Lancómen BB-voidetta, mutta se alkoi jostain syystä yhtäkkiä kuivattamaan ihoani. Oltiin juuri lähdössä juhannuksen viettoon, kun satuin sattumalta kauppareissulla huomaamaan Lumenen CC-voiteen olevan tarjouksessa. Päätin testailla ja siitä lähtien ollaan oltu erottamattomat  Mielettömän hyvä koostumus, pysyy pitkänkin päivän kasvoilla eikä kuivata. Ostin silloin mediumin, mutta nyt ruskettuneena käytössä on dark.

eyeliner

Silmänrajauksia käytän juhlissa ja siihen paras + edullinen vaihtoehto on Maybellinen Master Ink-mattainen rajauskynä. Tästä löytyy tussimainen pieni sivellinen, jolla on helppo tehdä tarkat viivat. Mattamainen eyeliner kuivuu välittömästi ja näyttää kuin rajaus kuuluisi sun omaan silmään :D

Löytyikö uusia vinkkejä? Ja jos teillä on jakaa jotain omia budjettikosmetiikkoja niin laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin tulemaan. Nyt mä toivotan teille ihanaa lauantaita, palaillaan huomenna!


10 Comments
 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 13:07h, 13 elokuun Vastaa

  Mäkin oon metsästänyt just noita nyxin lingerieitä! Tuntuu että joka paikasta ollu loppu jo pitkään! Missä sävyssä tuo sinun on? Tosi kiva postaus:)

  http://tessaheikkinen.blogspot.fi/?m=1

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:46h, 13 elokuun Vastaa

   Sanos muuta :/ Mä sain kans metsästää hetken. Toivotaan, että varastontäydennystä tulisi pian! Mulla on sävynumero 7. Kiitos sulle hirmuisesti :) <3

 • Avatar
  Liisa
  Posted at 15:54h, 13 elokuun Vastaa

  Mikä objektiivi sulla on ollut käytössä näissä kuvissa? :) Tosi nättejä ja tarkkoja kuvia nimittäin!

  • Saija
   Saija
   Posted at 16:44h, 13 elokuun Vastaa

   Mulla on Sigman 35mm 1,4. Voi kiitos kovasti, kuvista saatu palaute ilahduttaa erityisen paljon :)!

 • Avatar
  Minttu
  Posted at 16:32h, 13 elokuun Vastaa

  Hei!

  Minua ei itseäni muuten kauheasti kiinnosta meikkipostaukset (ymmärrän kyllä, että moni lukee näitä mielellään), mutta sellainen kiinnostaisi, jossa osa kerrallaan näyttäisit meikkaamistasi! Aluksi kokonaan meikittömät kasvot, sitten siitä järjestyksessä pohjan, kulmakarvojen, silmien, huulien jne. meikkausta. En tiedä saisiko tällaisesta lainkaan järkevää postausta aikaan, mutta täällä olisi ainakin yksi kiinnostunut ;)

  Blogiasi on aina mukavaa lukea, sillä panostamisesi näkyy ja postauksia tulee tarpeeksi usein. Saan tästä usein inspiraatiota, siispä kiitos! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:19h, 14 elokuun Vastaa

   Heippa :) Harmi, että sua ei meikkien esittelyt kiinnosta. Mutta tuollainen postaus kuulostaa hauskalta! Sellaista en olekaan koskaan tehnyt. Tarvisin melkein kamerajalan tai jonkun kuvaamaan mun kasvot, mutta mä laitan tämän idean ylös :) Nyt syksyllä nimittäin tulee tehtyä erilaisia meikkejä ja panostetua siihen enemmän, joten esiteltävää olisi. Kiitos sulle ideasta ja ihanista sanoista <3 Mahtavaa, että täältä saa inspiraatiota :)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 18:37h, 13 elokuun Vastaa

  Ihania kuvia <3 Mäkin oon haaveillut noista Nyxin huulituotteista, niin herkullisia sävyjä!

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:16h, 14 elokuun Vastaa

   Kiitos ihana <3 Oi joo! Noissa on kyllä hyvä sävyvalikoima. Voisin itsekin ottaa kaikki :p

 • Avatar
  Johannan
  Posted at 16:35h, 14 elokuun Vastaa

  Heippa! Sellainen postaus olisi huippu, jossa esittelisit eri huulipuniasi (merkit ja sävyt) siten, että näkyisi, millaisia ne ovat oikeasti huulissa ja kertoisit vähän kokemuksia niistä! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:53h, 14 elokuun Vastaa

   Oon joskus tuollaisen toteuttanut, mutta toki uusia suosikkeja on tullut. Eli mä laitan tämän idean ylös! Kiitos sulle kommentistasi :)

Post A Comment