Heinäkuun kootut suosikit

Huomasin eilen, että eletään jo elokuun toista viikkoa enkä ole vielä esitellyt teille edellisen kuun suosikkeja. Eli korjataan asia välittömästi  Heinäkuu oli paras. Okei, se on joka vuosi… Aurinkoa ja lämpöä (sadetta myös), reissaamista, kavereita, juhlia, hyvää ruokaa, pitkiä yöunia, kesävaatteita ja paljon muuta! Tässä muutamia suosikkejani:

IDKUVA

Jätin tahallani yhden laivan tax free-ostoksen esittelemättä, nimittäin tämän Lancómen Juicy Shaker huuliöljyn. Kyseinen tuote sai mut koukuttumaan heti ensimmäisen testauksen jälkeen, joten se soveltui parhaiten tämän postauksen suosikkien joukkoon. Nimensä mukaisesti tuotetta ravistetaan ennen huuliin levitystä! Pehmeän applikaattorin avulla lopputulos on tasainen.

antti tuisku

Yksi heinäkuun odotetuimmista tapahtumista oli Solar Sound-festarit, jossa oli tänä vuonna ensimmäistä kertaa sisällä. Kolme päivää kestäneet festarit piti sisällään hyvää musiikkia, kavereita, festariruokaa, kylmää juotavaa ja hauskanpitoa ♥ Ensi vuotta odotellessa!

vihersmoothie

Mä kyllästyn helposti smoothieyhdistelmiin, joten oon aina testailemassa uusia raaka-aineita keskenään. Tässä yksi viimeisin herkulliseksi todettu smoothie, johon tulee pinaattia, avokadoa, banaania, puristettua limen mehua, vettä ja päälle kookoshiutaleita. TOIMII!

meikkien puhdistus

Meikkisiveltimien puhdistus on tärkeää, mutta työlästä. Bongasin hetki sitten eräältä kauneussivustolta jutun uudenlaisesta apuvälineestä – silikonisesta ”hankaimesta”. En muista mikä tämän virallinen nimi oli, mutta ilokseni huomasin Keskiselle ilmestyneen näitä. Valkoinen versio lähti mukaan ja onneksi lähti, en nimittäin osaisi enää puhdistaa siveltimiä ilman tätä. Siveltimiä hangataan tähän, jolloin kaikki meikkijämät lähtevät koko harjaosasta.

vaatteita naisille

Playsuit SheIn (gift)

Tänä kesänä on tullut käytettyä ennätysmäärä playsuitteja! Nämä ovat niin huolettomia jokapäiväisessä käytössä. Onnistuin jopa pelastamaan yhden asukriisinkin tällaisen avulla ;-) Mutta mikäs nämä korvaa, kun tulee syksy ja talvi?

Rodos

Ja tietysti Rodos  Tuosta matkasta tuntuu olevan jo ikuisuus, vaikka siitä on kulunut vasta kuukausi. En millään malttaisi odottaa, että pääsee seuraavan kerran lämpöön ja näkemään maailmaa.

yollibox

Viimeisenä yksi kesän herkuista eli Yolliboxin kookosjäätelö. Jos vähänkin tykkäät kookoksen mausta niin tässä on sun tuleva lempijäätelö! Jaoin aikaisemmin tähän liittyvän reseptin täällä. Eli uppoaa sellaisenaan tai osana erilaisia yhdistelmiä.


32 Responses to “Heinäkuun kootut suosikit”

 1. Milja sanoo:

  Niin ihanan näkösiä noi rodoksen kuvat.. :) mä lennän ylihuomenna santorinille!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitti paljon Milja :) Oii, oon kateellinen! Ihanaa reissua – nauti <3

 2. emma sanoo:

  playsuitit on kans kulutetuimpia vaatekappaleita täälläkin suunnalla! :D ja älä huoli talvesta, ne käy hyvin myös suklahousujen ja paksun takin tai neuleen kaverina (ehkei kuitenkaan ihan kesäsimmät versiot mutta kuitenkin) :)

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas kiva kuulla, että säkin oot hurahtanut niihin :) Totta muuten, tuota en ole tullut ajatelleeksikaan. Suurin osa on melko kesäisiä versioita, mutta löytyy onneksi myös perus musta ja valkoinen. Kiitos sulle vinkistä :>

 3. Ihania juttuja! Täytyy kyllä kanssa päästä maistamaan tuota Yolliboxin jäätelöä, näyttää ihan täydelliselle! ♥ Ja hei onko sulla puhelimessa joku tuollainen sovellus/juttu että näytöllä näkyy noin kellon aika vai mikä se on? :D Mäkin haluun!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti Marianne :) Kannattaa! Kookos maistuu tuossa juuri sopivasti ja vielä jopa sellaiselta ihanan raikkaalta. Joo se on sovellus, josta saa halutessaan tuollaisen kellonajan näkyviin. Sen lisäksi sitä kautta näkee muiden maiden kellonajat ja sovelluksen kautta tulee uusia herätysääniä. Se löytyy App Storesta, kun kirjoittaa sinne Clocks ja valitsee ensimmäisen hakuvaihtoehdon :) Toivottavasti tästä oli apua ♥

 4. Nimetön sanoo:

  Mistä tota jäätelöö saa? Ihan tavis kaupoista vai…? ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Ainoastaan K-ryhmän kaupoista eli kannattaa etsiä isoimmista Citymarketeista :’)

 5. Erika sanoo:

  Miten saat puhelimen näytölle tollasen ”näytönsäästäjän” joka näyttää koko ajan mitä kello on? En tiiä tajusitko mitä tarkoitan mut joo :D Tossa vihersmoothiekuvassa siis on sellainen.

  • Saija Saija sanoo:

   Tuota ei saa puhelimelle näytönsäästäjäksi (ainakaan tietääkseni), mutta koneelle saa :) Puhelimella kello täytyy halutessaan aina klikata auki. Mutta se löytyy App Storesta Clocks-nimellä. Ja niistä hakuvaihtoehdoista ensimmäinen kohta :>

 6. Hanna sanoo:

  Ihania kuvia! ♡
  Täytyykin seuraavan kerran laivalla katsoa tota Juicy Shakeria.

  • Saija Saija sanoo:

   Hih, kiitos ihana Hanna <3 Suosittelen, se ei kuivata huulia niin kuin osa kiilloista ja punista tekee vaan päinvastoin pehmentää!:)

 7. Cami sanoo:

  Rodos oli ihana paikka niinkuin Kreikka muutoinkin! Seuraavana haaveena olisi joskus päästä Santorinille :)

  • Saija Saija sanoo:

   En voisi olla enempää samaa mieltä <3 Rodos vei heti sydämen mennessään! Oih Santorini vaikuttaa myös näkemisen arvoiselta paikalta :)

 8. Oi kun kaikki kuulostaa niin hyvälle, Rodos tietty, mutta smoothie, jätski, playsuit ja tuo juicy shaker! Oma heinäkuu meni muuttaessa, ja nyt on vähän sellainen olo että ”mikä heinäkuu?” :D

  Ihania kuvia kyllä otat <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana nähdä, että pidät :) Eikä! Mutta se on palkitsevaa, kun saa muuton tehtyä. Ja onhan tässä vielä elokuuta aikaa nauttia kesästä, ainakin toivottavasti :p Onnea uuteen kotiin ja kiitos sulle hirmuisesti <3

 9. ellu sanoo:

  Hieman tyhmä kysymys mutta onko tuo taustakuva smoothie-kuvassa ns. ”feikattu” vai voiko iPhoneen oikeasti jotain kautta saada noin hienon taustakuvan? Ja sun blogi on aivan ihana, kuvat on niin täydellisiä ja tykkään hirveesti sun kirjotustyylistä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ole veikattu vaan se on ihan oikea sovellus :) Kellonaika täytyy vaan klikata siitä aina auki. Löytyy App Storesta nimellä Clocks ja siitä hakuvalikosta, kun valitsee ensimmäisen kohdan =) Eikä, ihanasti sanottu – kyllä tulee hyvä fiilis, kun lukee tällaisia kommentteja. Piristit mun päivää ♥

 10. Nelli sanoo:

  mitä toi huuliöljy tarkalleen ottaen tekee? :) vitsit mä en oo vieläkään maistanu noita yollibox frozen yogurtteja, pitää kyllä testata! kiitos hyvästä postauksesta, tuli paljon uusia kokeiltavia juttuja ja vinkkejä ;-)

  ps. jäin miettimään, että miten tuo hankain putsataan kun eikö ne kaikki meikkitahrat jää siihen kiinni? :o

  • Saija Saija sanoo:

   Se on huulipuna, mutta hieman öljymäinen eli kosteuttaa, ravitsee yms. huulia samalla :) Joo ehdottomasti kannattaa testailla. Ja hei, superia että löytyi uusia juttuja testailtavaksi. On ilo olla avuksi! Se huuhdellaan samalla, kun vielä huuhtelen meikkisiveltimet, joten siihen ei jää mitään tahroja :’)

 11. Heli sanoo:

  Hei mistäs tollasen kellon saa iPhoneen näytönsäästäjäksi? Törkeen makea! <:

  • Saija Saija sanoo:

   Sitä ei käsittääkseni saa puhelimeen näytönsäästäjäksi, vaan se pitää aina halutessaan klikata auki! Mutta se löytyy App Storesta, kun kirjoittaa hakuun Clocks ja valitsee sen ensimmäisen kohdan. Se on kyllä siisti :p

 12. Hei sanoo:

  Mistä tuo kultainen lusikka mahtaa olla?:)

  • Saija Saija sanoo:

   Meillä on noita aterimia kokonainen setti ja ne on Jotexilta! Mutta käsittääkseni Ellokselta saa myös samantyyppisiä :)

 13. Inka Nitta sanoo:

  Ihania suosikkeja sulla<3 Playsuitit kyllä on niin ihania ja rentoja <3

 14. minja sanoo:

  brush egg nimellä oon itse ostanut tuon siveltimien putsaajan :-) siskoille annoin myös viime jouluna lahjaksi ja kovin ovat tykänneet! Puuterin ”sienikin” putsaantui ihan vitivalkoiseksi :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Juurikin se! Kiitos paljon, oon miettinyt tuota nimeä kauan :D Oi vähän kiva, että siskosi on myös pitänyt. Puuterin sivellintä en olekaan testannut, mutta tämän kommentin jälkeen kyllä täytyy. Kiitos kommentistasi Minja :-) xx

 15. Sini Tuuli sanoo:

  Oo varmaan pakko hankkia tuo siveltimen putsaaja

  http://sinituulii.blogspot.fi

Kommentoi