Must fall fashion essentials

syksyn must have 2016Erään lukijan toiveesta vuorossa olisi syksyn must have-hankintojen listaus  I know, I know… Ei saisi vielä puhua syksystä, kun kesä on edelleen käynnissä – mutta oon sitä mieltä, että tulevan vuodenajan hankintoja kannattaa alkaa etsimään nyt jo! Huomasin juuri, että mulla itsellä on edessä syksy ilman mitään älyttömän suuri hankintoja. Takkeja, huiveja, neuleita yms. löytyy jo tarpeellinen määrä. Sen lisäksi oon vähentänyt shoppailua ja keskittynyt enemmän säästämiseen, mutta jos jotain juttuja täytyisi listata niin tällä hetkellä erityisesti kiinnostavat nämä:

Björn Borgin alusvaatteet. Omistan tällaiset mustana ja oon tykännyt niiden laadusta. Materiaali on kestävää ja pehmeän tuntuista. En omista yksiäkään beigejä liivejä, vaikka niille olisi vähän liiankin usein käyttöä… Joten tässä olisi yhdet hyvät vaihtoehdot!

Kultainen ”kuunsirppi”-kaulakoru. Oon selvästi hurahtanut kaulakoruihin ja viimeisen bongaamani kaunokainen on tämä kultainen versio suosituista kuunsirppi-koruista.

Kylie Jennerin huulituotteet. Jos luit tämän postauksen niin nämä eivät enää tarkempia esittelyjä kaipaa. Kyseiset huulituotteet ovat saaneet todella paljon positiivista palautetta, joten kiinnostaisi hankkia syksyksi joku nuden sävy testiin.

NYX Lingerie-huulikiilto. Lähes samanlaisen suosion on saanut NYXin uusin huulikiilto. Ja nämä tuntuu olevan joka paikasta jo loppu, vaikka myynti ei ole kunnolla vielä edes alkanut. Plussaa siitä, että näistä löytyy sellaisia sävyjä, joita ei tule ihan joka päivä vastaan.

Maybelline Master Strobing-stick. Highlighter puikon muodossa. Käytin ennen CC-voiteeseen siirtymistä Maybellinen puikkomaista meikkivoidetta ja olin siihen niin tyytyväinen, että mulla on korkeat odotukset tätä tuotetta kohtaan :D

Calvin Kleinin t-paita. Oon katsonut tätä valehtelematta jo toukokuusta lähtien, mutta en vieläkään ole sitä ostanut. Mietin koko ajan, että onko paita oikeasti hintansa arvoinen? Jos löytyy kokemuksia niin kirjoitelkaa niitä kommenttiboksiin.

Nahkahanskat. Tässä on yksi oikeasti tarpeellinen juttu tulevalle syksylle ja talvelle. Ajan paljon autoa ja rakastan ajaa nahkahanskat kädessä! Edelliset versiot eivät selvästikään kestäneet tätä ajamista vaan ne hajosi ensimmäisen talven jälkeen, heh.

Kellot mustalla taustalla. Osa saattaa huomata, että tämän tyyppiset kellot olivat jo viime vuoden listalla. En koskaan löytänyt etsimääni, joten nyt uusi yritys. Erityisesti kiinnostaa nämä kaksi mallia; toinen olisi juhlavampi ja toinen arkisempi.

Essien Gel Couture-kynsilakat. Oon suuri Essien fani, joten testiin lähtee uudet lakat. Oon kuullut näistä niin hyvää kuin huonoa, joten haluan itse testata toimiiko nämä mun kynsissä.

Pidättekö te tällaisista postauksista? Entä joko te ootte suunnitellut/tehnyt syksyn hankintoja?


39 Responses to “Must fall fashion essentials”

 1. Avatar Jutta sanoo:

  Hei jos sä haluut nuden punan niin Kylien lipkiteistä suosittelen ehodottomasti Maliboota! Sävyt on nimittäin aika paljon tummempia todellisuudessa kun mitä Kylien kuvissa näyttää. Tai sitten tämän kuun lopussa kuulemma tulee kolme uutta sävyä ja mustavalkosessa kuvassa yksi niistä näytti aika lupaavan vaalelta sävyltä :-) Ja noista Essien lakoista, ne perus lakat ja Gel setter on paljon parempia kuin tuo Gel Gouture-mallisto!

  • Saija Saija sanoo:

   Oih kiitos paljon vinkeistä :) Hyvä tietää, että sävyt ovat tummempia. Tuun nimittäin tilaamaan varmaan ensin yhden tai kaksi niin täytyy valita sävyt tarkkaan. Toivotaan, että uudet sävyt ovat myös upeita :-) Joo mä oon kuullut niin hyvää kuin huonoa noista lakoista. Harmi, kun/jos ne ovat niin suuri pettymys :/

 2. Avatar Nelli sanoo:

  Houkuttelis itseänikin ostaa musta taustainen rannekello, se sopis moneen asuun :) ♥ & hei jos testaat tuota puikko highlighteria niin kerrohan mielipide blogissa :) mä tykkään tälläsistä postauksista kun näistä saa inspiraatiota myös omiin hankintoihin ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on täysin totta :) Mustaa nimittäin tulee pidettyä lähes päivittäin päällä. Jooo! Voisin kyllä testailla sitä, vaikuttaa ainakin mielenkiintoiselta. Ihana kuulla, että pidät – tästä kommentista tuli niin hyvä mieli =) ♥

 3. Avatar Sofia sanoo:

  Ihania juttuja! :) mä tilasin ton Calvin Klainin paidan ja se on kyllä ihanan tuntusta ja laadukasta materiaalia mut paita on mun makuun ehkä vähän liian löysä ja pitkä vaikka onkin xs kokoa. Mutta suosittelen jos haussa on just tommonen rento ja iso paita! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitti Sofia :) Hei tosi kiva, että kommentoit kokemuksia kyseisestä paidasta! Hyvä juttu, että materiaali tuntuu laadukkaalta – se on plussaa. Okei joo mä oon etsimässä myös rennompaa t-paitaa eli tämä voisi olla sitten siihen tarkoitukseen sopiva. Onko se kuinka pitkä? Tai tuleeko ihan lantion yli? :)

   • Avatar Sofia sanoo:

    Mulla ainakin toi tulee lantion yli. Johonki n. 5-10cm matalavyötäröisten farkkujen alapuolelle et se on kyllä melko pitkä. Tai tokihan riippuu myös kropan mallista mihin ylettyy. :) junkyardilla oli kyllä myynnissä myös vähän lyhyempiä ja erimallisia mitkä oli tosi kivoja mut niistä oli viimeks ainaki koot loppu

    • Saija Saija sanoo:

     Hei iso kiitos sulle :) Mahtavaa! Tästä oli mulle suuri apu. Kyllä se saisi vähän tulla lantion yli, mutta täytyy varmaan käydä jossain paikan päällä testaamassa niin tulee valittua oikea. Täytyykin katsoa Junkyardin sivut ja tarjonta :’)

     • Avatar Sofia sanoo:

      Eipä mitään oli kiva auttaa ja toivottavasti löydät ittelles sopivan paidan! :)

 4. Avatar Anni sanoo:

  Hei kannattaa kattoo tää ( http://uino.indiedays.com/2016/05/04/kk-kingkylie-lip-kit-unboxing/ ) kun tuntuu et näistä ei löydy muuta monipuolista esittelyy suomeks

 5. Avatar Sini Tuuli sanoo:

  Itse haluaisin Calvin Kleinin college puseron, mutta taitaa hinnan takia jäädä hankkimatta, opiskelija kun olen. Neuleita haluaisin lisää ja konjakin väriset saappaat ois ihanat! :)

  http://sinituulii.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Sellainen college on myös kivannäköinen :) Ja kuten sanoit niin hintava… Se on CK:n vaatteiden huono puoli :-/ Mutta neuleet ovat kyllä syksyn yksi must-juttu. Toivottavasti löydät haluamasi jutut :)!

 6. Avatar tia sanoo:

  Tosta Calvin Kleinin paidasta sanoisin, että melko yliarvostettu se on… Lisäksi, eihän se ole kuin valkoinen paita, jossa on logo! Tuollaista merkkien perässä juoksemista en ymmärrä. Nykyään maailma on jo niiiin täynnä noita merkkejä, jotka rahastavat sillä tekstillä, Ck, MK, Louis Vuitton… ja tuhat muuta. Kun ostat niitä ja esittelet ja hehkutat vielä blogissa, hyväosaiset seuraajasi ostavat ne. Siten muutkin ihmiset haluavat niitä, ja vaikkapa koulussa joku köyhempi haluaa sellaisen: hänen vanhempansa ottaa ehkä luottoa, ja lapsesta tulee ”suosittu” mutta aikuinen syöksyy velkakierteeseen. Tai: lapsi ei saa tuotetta, sillä aikuisilla on järki päässä, mutta koska kaverit ovat sokeita merkille, lapsesta tulee epäsuosittu. Mietithän, mitä seurauksia merkin hehkutuksella on.

  • Saija Saija sanoo:

   Häh? Jos oot yhtään pidempää blogiani seurannut niin tiedät varmasti, että oon monesti puhunut etsiväni laadukkaita vaatteita. Laadukkaat t-paidat yleensä maksavat ja tämä on yksi vaihtoehto :) En mielestäni hehkuttanut paitaa vaan kysyin muiden kokemuksia ja vain sen vuoksi, että tiedän onko tuote todella hintansa arvoinen. Kyllä tiedän, että nuoret ottavat mallia blogeista, mutta he ottavat sitä varmasti myös muualta. Kaduilta ihmisiltä, mainoksista, Instagramista jne. Mun mielestä on hieman kaukaa haettua, että vanhemmat velkaantuisivat mun kirjoituksien vuoksi? Eiköhän jokainen ihminen tee itseään tai lapsiansa kohtaa olevat päätökset aivan itse :o

 7. Avatar SofiaMenbere sanoo:

  Multa löytyy Calvin Kleinin tpaita sekä collegepusero. Kannattaa kuitenkin käydä paikan päällä testaamassa, eikä tilata koska ne koot on hirveän isot! Tilatessa kannattaa ottaa vähintää yks koko pienempi. Muuten kyllä suosittelen ehdottamasti, sillä varsinkin college paita on ollu kovassa käytössä eikä ole mennyt yhtään huonoon kuntoon. Laatu näissä on siis hyvä!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että sulla on positiivisia kokemuksia näistä CK:n vaatteista! Mä meinasin kokeilla tällaista laivalla, mutta ei ollut oikeita kokoja jäljellä :/ Täytyy käydä testaamassa jossain niin ei tule ainakaan tilattua väärää kokoa. Kiitti sulle paljon :’)

 8. Avatar Alisa sanoo:

  Itse olen tykännyt todella paljon tuosta calvin kleinin paidasta! Laadultaan hyvä ja pehmeä päällä. Tuosta samanlaisesta kuviostahan on kaksi mallia pidempi helmanen ja ja lyhyempi. Itselläni on se pitempi ja se on vähän löysähkö malli, kun taas se lyhyempi kokeiltuani on tiukempi :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei hienoa, että sultakin löytyy positiivisia mielipiteitä :> Tuohon laatuun on ilmeisesti moni tyytyväinen. Ehkä mäki uskallan sellaisen sitten hankkia, jos on hintansa arvoinen. Joo katoinkin, että toinen malli on vähän naisellisempi ja toinen ns. normaali löysempi. Se saisi olla vähän löysä eli sitten jälkimmäinen olisi sopivampi:)

 9. Avatar Johanna sanoo:

  Mun on pakko myös kokeilla noita Essien kynsilakkoja! Ja toi kaulakorukin ois aika unelma!

  • Saija Saija sanoo:

   Ne vaikuttavat hyvältä, mutta kokemuksia on molempia :/ Täytyy testata itse, kun jokaisen kynnet on niin erilaiset. Niistä on niin ihania sävyjäkin. Sanos muuta, harvoin kiinnitän koruihin huomiota… Mutta tämä on jotenkin kaunis :’)

 10. Avatar jouu sanoo:

  Moikka!
  Nyxin lIp Lingeriet eivät ole niinkään huulikiiltoja, päinvastoin ne on edullisia liquid lipstickei :) Ja jos ei satu löytyyn sävyjä esim. Sokokselta niin eleven.fi ja pretty.fi myy ainakin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei! Okei, melkein sama asia niin ehkä tuosta ymmärtää :) Hei kiva tietää, täytyy kurkata nuo sivustot. Tulee vaan valinnanvaikeus, kun kaikki sävyt ovat niin kivannäköisiä :p

 11. Avatar Mia sanoo:

  Minäkin oon noita kylien huulituotteita useampaan kertaan netistä katsonut mutta ainakaan vielä ei ole yksikään päätynyt ostoskoriin. Jos sä joskus sellaisia hankit niin ois kiva kuulla niistä sun mielipidettä :) Calvinin t-paitaa en jotenkin pysty sun päällä näkemään, ei vaan oo yhtään sun tyylinen vaate.

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että oot kans kiinnostunut niistä :) Mä uskon, että kyllä mä ainakin yhden tai kaksi sävyä tilaan. Eli siitä voisi tulla sitten esittelyä. Harmi, että et osaa kuvitella CK:n paitaa mun päällä. Mä yhdistäisin sen klassisesti, en niin sporttisesti kuin suurin osa. Mutta en tiedä yhtään, tuleeko sitä tilattua ollenkaan :)

 12. Avatar Saga sanoo:

  Ihania suosikkeja, toi toppi plus toi pinkki laukku = ah!

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi, kiitti Saga (: Älä muuta sano, tuo laukku on vaan niin täydellinen <3

 13. Avatar Elli Luoma sanoo:

  Heippa!

  Ihana postaus, tykkäsin! Paljon kaikkia tyttömäisiä juttuja <3 Lemppareita/kiinnostavimpia tästä postauksesta oli Kylie Jennerin huulituotteet ja Maybeline master strobing-stick :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei tosi kiva nähdä sun pitävän :) Tyttömäiset jutut on niin parhaita <3 Uudet meikkijutut on aina niin houkuttelevia, että tekisi mieli testailla kaikkia. Täytyy syksyn aikana hankkia molemmat niin pääsee kokeilemaan :')

 14. Avatar Ansku sanoo:

  Moikka Saija! :) Kattelin tossa sun postausta teidän kodista n. vuoden takaa, nimittäin tätä postausta: http://saijis.indiedays.com/2015/03/06/esittelyssa-meidan-koti/ Niin mietinkin, että onko tuo tossa postauksessa näkyvä valkoinen sohva Ikean Ektorp sarjan sohva? :) Jos on, niin voitko kertoa siitä sun omia kokemuksia, onko hyvä jne? Koska ite oon hankkimassa ehkä tuollaista niin olis kiva kuulla jonkun kokemuksia siitä!

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Joo on Ektorp! Meillä on sama täällä uudessakin asunnossa käytössä :) Oon ollut erittäin tyytyväinen. Ollut kohta 2-3 vuotta käytössä eikä ole mennyt miksikään. Valkoiset päälliset on kerran uusittu, mutta se riippuu aivan käytöstä. Siinä on mukava istua ja sohvalle mahtuu tarvittaessa jopa neljä ihmistä :D Eli suosittelen kyllä, hinta-laatusuhteeltaan parempi kuin osasin odottaa :>

 15. Avatar Iida sanoo:

  Mulla olis tähän syksyyn/loppukesään liittyen postaustoivetta, nimittäin joku pukeutumisvinkkipostaus tätä kyseistä kesäsyksy-yhdistelmävuodenaikaa varten. Muutenkin sun asupostauksia on kiva lukee, kun saa inspistä omaanki pukeutumiseen ja just et mitä ja miten kaikkee voi mihinkin yhdistellä! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kuulostaa kivalta :) Olisiko se kollaasin muodossa? Niin voisi onnistua parhaiten. Oih ihana kuulla, että asukuvista saa inspistä. Tällainen motivoi kuvaamaan niitä vain entistä ahkerammin. Kiitos sulle tästä kommentista :)!

 16. Avatar Veera sanoo:

  Mulla tuossa ck:n paidas heti alkuun huomasin et se calvin klein jeans teksti oli ns lohkeilevaa et vielä se kasassa on mut se printti kohta vähä kuluu:/

  • Saija Saija sanoo:

   Ou nou :o Onpa kurjaa, että se lähtee kulumaan. Se ei nimittäin näytä sitten enää hyvältä, jos logo on halkeillut :/ Kiitos tiedosta! Tällaiset auttavat nimittäin niin paljon <3

 17. Avatar Jessica sanoo:

  Oletko katsonut Rosefieldin kelloja? Ne on todella upeita mun mielestä! <3 niillä on muutamaa eri mallia ja kaikista malleista löytyy myös mustalla kellotaululla varustettu versio! :)

  • Saija Saija sanoo:

   En ole kuullutkaan niistä :) Mutta kuulostaa kyllä hyvältä! Kiitos sulle kovasti vinkistä – ihanaa, kun autatte. Mä meen heti katsomaan niitä <3

 18. Avatar Nella sanoo:

  Tuo laukku on aivan ihana, mistähän sellaisen voisi löytää? :o

Kommentoi