Hiusten kaksi eri lookkia

Synkkää mustaa, polkkaa, vaaleita raitoja, lähes vatsaan ylettyviä kutreja (äiti, miksi annoit mun leikata ne??), otsatukkaa, vaaleanruskeaa jne…

Nämä kaikki on mahtunut mun hiusten historiaan. Älyttömiltä kaaoksilta on onneksi säästytty, mutta matka tähän nykyiseen lookkiin ei ole ollut niin kultainen. Nuorempana sitä oli huomattavasti rohkeampi testailemaan niitä hulluimpiakin ideoita. En voi vannoa, etten enää koskaan lähtisi kokeilemaan jotain rajua… Mutta viimeisen vuoden sisällä mulle on varmistunut oma tavaramerkki – tummanruskea  Siitä en kovin herkästi lähde lipsumaan, mutta pituuden ja mallin kanssa oon edelleen etsimässä ”sitä oikeaa”.

Muistatteko, kun kyselin teidän mielipiteitä hiuskriisiini? Pohdin tuolloin lyhyen mallin ja pidennysten välillä. Valinta tuotti yllättävän paljon vaikeuksia, koska halusin molemmat. Noh, kerran kompromissi oli olemassa niin mä sitten otin molemmat! Haha, yksinkertaistako?

lyhyemmät hiukset

mustat aurinkolasit

Varasin ajan kampaajalle, jonka kanssa lähdettiin suunnittelemaan uutta lopputulosta. Tyveen tummanruskeaa sävytettä, muualle kylmemmän sävyistä ruskeaa, Olaplex-hoito ja latvoista pois vähintään 15 senttiä. Vaikka aluksi harmitti antaa kauan kasvaneiden hiusten lähteä niin loppuvaiheessa se olin mä, joka käskin leikata vielä lisää ja lisää :D

neva beauty pidennykset

neva beauty

hiustenpidennykset clip on

Sitten pitkiin hiuksiin  Eli pidennyksiin. Sain testattavaksi Neva Beautyn Clip In-pidennykset, jotka ovat saavuttaneet suurta suosiota pidennysten eettisyyden vuoksi. Koska niin itse työntekijät kuin hiusten luovuttajat saavat oikeudenmukaista palkkaa/korvausta. Värivalinta oli yllättävän helppo, koska omat hiukseni ovat perus suklaanruskeat ja samalla nimellä löytyi myös pidennykset. Näiden pituus on 50cm ja kiinnitys tosiaan klipsien avulla, koska ne ovat tähän tilanteeseen juuri oivalliset!

mustavalkoinen

hiustenpidennykset

Nyt on hiuskriiseiltäkin vältytty, kun toisena päivänä voin olla rennommin lyhyessä lookissa ja toisena taas tehdä vaikka kunnon kiharakampauksen pitkään tukkaan. Saattaa kuulostaa hankalalta, mutta mun mielestä tämä on nerokas tapa, jos haluaa molemmat tyylit.

Ja jos teitä kiinnostaa pidennykset niin Neva Beauty:n sivuilta saa 10%:n alennuksen koodilla ”SAIJIS1”.

Löytyykö teiltä pidennyksiä? Entä kummastako tyylistä pidätte enemmän vai iskeekö kenties molemmat?


28 Responses to “Hiusten kaksi eri lookkia”

 1. Avatar Saara sanoo:

  Hmm musta ois jotenki tosi tyhmää että hiusten pituus vaihtelis päivän mukaan :D tuntuis tosi feikiltä..

  • Saija Saija sanoo:

   No höh! Harmi ettet sä tykkää… Mun mielestä se on vähän sama asia kuin pitäisi yhtenä päivänä ponnarilla ja toisena ei :) Kyllähän siinäkin pituus muuttuu ja jopa vielä radikaalimman. Oon käyttänyt näitä kuukauden eikä kukaan ole edes huomannut asiaa :p Mutta kiitos mielipiteestä. Tärkeintä, että mä pidän :)!

 2. Avatar Aino sanoo:

  Kiva idea + plussaa eettisyyestä! :)

 3. Avatar Vuokko sanoo:

  Mulle tuli tänään mieleen back to school-shoppailureissua suunnitellessa, että voisi näin uuden lukuvuoden kynnyksellä vanhojen asukuvien julkaisu kouluajoilta olla hauska postausidea. En tiedä onko sulla niitä enää tallessa tai alun perin otetukaan, mutta olisi ainakin jotain erilaista :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kuulostaa mielenkiintoiselta :D Asukuvia ei ole tullut räpsittyä tuolloin, mutta jotain kuvia saattaa löytyä. Toki ne ovat vanhalla hajonneella koneella, joka tulisi ensin saada kuntoon. Mutta mä pidän tämän idean mielessä – täytyy katsoa onko kuvia ulkoisella kovalevyllä :)

 4. Avatar Noora sanoo:

  Ihana tukka ♥ tosi hyvännäköiset pidennykset muutenkin, vois luulla et on omaa hiusta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Noora ♥ Niinpä, oon käyttänyt näitä jo kohta kuukauden eikä monikaan ole edes huomannut näiden olevan pidennykset :)!

 5. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Mulle saapui vähän aika sitten myös uudet pidennykset ja en voisi olla sun kanssa enempää samaa mieltä siitä, että hiuskriisit on vältetty kun tänään voin olla lyhyillä hiuksilla ja huomenna pitkillä esimerkiksi kiharoilla.

  Tosin mulla on oma projektinsa vielä niiden värjäilyssä… :D

  • Saija Saija sanoo:

   Oi vähän kiva! Pidennykset kyllä helpottavat niin paljon arkea ja mahdollistaa monia kampauksia :) Niin huolettomampaa eikä tarvitse stressata hiuksista. Noni, se onkin haastavaa, mutta palkitsevaa ;-)

 6. Avatar Iiris sanoo:

  Tosi ihanat hiukset<3 Muhun iskee molemmat tyylit ja kovaa:)<3

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas ihana kuulla tällainen kommentti heti aamusta, kiitos sulle hirmu paljon :) <3

 7. Avatar Saga sanoo:

  Aivan ihanalta näyttää, tosi luonnolliselta näyttää!

 8. Avatar Ponifani sanoo:

  Sulle sopii älyttömän hyvin molemmat, ehkä pidennykset kuitenkin paremmin *vinkvink* :D

  Itselläni on tummanruskeat, ja koska en värjätä vielä saa, on aurinko auttanut luomaan itselle raitoja;)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiva kuulla, että molemmat iskee ja pidennykset vielä enemmän :p Hei tuo onkin kätevä tapa saada ihan huomaamatta raitoja. Tulee uudistusta :)!

 9. Avatar Emilia sanoo:

  Mulla oli myös muutama vuosi sitten vielä pidennykset lähes jokapäiväsessä käytössä, oli ne huiput kun sai hetkessä pitkät hiukset takasin :) Nyt omat on just sen mittaset ja paksuset kun ne haluankin enkä oo enää vuoden päiviin käyttänyt niitä. Ihan älyttömän kivat ja luonnollisen näköset nuo sun versiot, niin kaunis oot taas ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Vau, kuulostaa hyvältä! Voi se on ihanaa, että sait kasvatettua omat hiukseksi juuri sellaiseksi kuin halusit :) Mäkin varmaan nyt hetken käytön jälkeen päätän, että haluanko pitää lyhyemmän lookin vai kasvatanko omia pidemmeksi. Super iso kiitos sulle ihana, nämä sun kommentit ilahduttaa aina niin paljon :)♥

 10. Avatar S sanoo:

  Back to school/work asupostaus vinkkeineen. Kuin myös syksyn pakko saada -ostoslista. Kiva idea että pidennyksillä vaihdellaan luukkia, mutta omasta mielestä ehkä vähän turhamaista

  • Saija Saija sanoo:

   Kivoja ideoita, laitan ne ylös :) Mun mielestä on hauskaa, että voi vaihtaa lookkia tuosta noin vaan, käymättä kampaajalla. Mutta se on niin makuasia :)

 11. Avatar Enni sanoo:

  Tumman ruskea on kyllä niin sun juttu! Itsellä on saman pituiset hiukset kuin sinulla nyt ja leikkasin myös pitkät kutrini ja ehkä välillä on kaduttanut.. :D Mutta näin kesällä ollut ihanan freesi ja kevyt tämä valinta. Eli toisaalta oli kivaa vaihtelua leikata, eikä näyttää vuosi vuodelta samanlaiselta. ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin on, oon samaa mieltä :) Siitä en enää vaihtaisi pois. Voi ei! Mutta kesällä lyhyempi lookki on huomattavasti toimivampi. Ja kuten sanoit niin vaihtelua – se virkistää aina. Ja kyllähän niitä sitten voi taas kasvattaa, jos siltä tuntuu :p

 12. Musta tuo on tosi kätevää ja hyvä idea! Mulla on aika lyhyet, ohuet ja hauraat hiukset, joten näistä ei millään saa esimerkiksi isoa nutturaa. Pitäisi varmaan hankkia itellekin tuommoiset, olisi kätevät:)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä pidät :-) Oon samaa mieltä! Näiden avulla saa nopeasti muutettua hiuslookkia tai tuotua hiuksiin paksuutta juuri nutturaa varten. Suosittelen, nämä ovat yllättävän vaivattomat (:

 13. Avatar Sini Tuuli sanoo:

  Kätevä ratkaisu, kun saa molemmat. Itse haluaisin myös pidennykset, mutta mulla on niin ohut tukka, että luulen ettei klipsit peittyisi sinne alle :/

  http://sinituulii.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta =) Voi ei! Mutta näissä pidennyksissä on ainakin myös klipsien päällä hiusta eli kun vaan on oikean sävyinen niin ei niiden pitäisi näkyä :)

 14. Avatar Nelli sanoo:

  Muhun ei oo jotenkin koskaan iskenyt se, että hiustyyli muuttuu lyhyestä pitkäksi päivässä, tuntuu hassulta ja epäaidolta :D mutta toisaalta, jos tykkää niin miksi ei :) ja sulla nuo pidennykset näyttää ihan aidoilta :) ois kiva nähä myös miltä näytät ilman pidennyksiä, koska luulen että lyhyt malli sopii sulle.

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, ettei iske :/ Mutta kuten sanoi niin tärkeintä, että itse tykkään. Niin nuo kaksi ensimmäistä kuvaa on ilman pidennyksiä ja kaksi viimeistä pidennysten kanssa :)

Kommentoi