BLACK. WHITE.

musta neule naisille

revityt farkut naisille

IDKUVA

cluse marmori kello

valkoiset farkut asu

saint laurent black bag

Sweater Gina Tricot | Jeans Stradivarius | Bag Saint Laurent | Shoes H&M | Watch* Cluse | Sunnies Cubus

Tämä asu muistuttaa hieman alkusyksyn lookkeja, mutta onneksi takaa avoinen neule ja revityt farkut tuovat vielä vähän kesäfiilistä. Vaikka odotan jo innoissani syksyisten asujen ikuistamista niin en ole silti vielä täysin valmis luopumaan mekoista ja shortseista. Eli ensi viikolle olisi siis yksi toivomus: lämpöä 

Nojoo tämän asun pääpointti ei ollut vaatteissa vaan uudessa laukussa, joka näkyy nyt virallisesti käytössä. Tämä pääsi heittämällä yhdeksi vuoden onnistuneimmaksi hankinnaksi ja uskallan nyt jo veikata, että myös käytetyimmäksi.


26 Comments
 • Avatar
  Annn
  Posted at 13:47h, 07 elokuu Vastaa

  Ihana asu :) Ja Saint Laurentin laukku tuo lisää tyylikkyyttä asuun kuin asuun <3 Mukavaa sunnuntaita!

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:06h, 07 elokuu Vastaa

   Kiitos hirmuisesti :) Sanos muuta, se kruunaa tämän kokonaisuuden. Samoin myös sinne ihanaa sunnuntaita <3

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 14:37h, 07 elokuu Vastaa

  Ihanan yksinkertainen mutta kaunis asu♥ Toi laukku on kyllä ihana!! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:27h, 07 elokuu Vastaa

   Aw kiitos paljon Anniina ♥ Ilahduttavaa saada tällaista palautetta! Voi sanoppa, niin upea kaikessa yksinkertaisuudessaan:)

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 15:01h, 07 elokuu Vastaa

  TÄMÄ ON UPEA ♥♥

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:30h, 07 elokuu Vastaa

   Vautsi, tällaiset kommentit nostattaa inspiraatiota kuvailla asuja useammin :’) Kiiiitos <3 xx

 • Avatar
  Mia
  Posted at 15:55h, 07 elokuu Vastaa

  Oi, ihana asu! Tykästyn tuohon laukkuun koko ajan enemmän ja enemmän, näyttää vain niin upealle kuvissa<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:33h, 07 elokuu Vastaa

   Kiitän =) Hei kiva kuulla, että laukku on sun mieleen. Voin kyllä antaa sille kaiken suosituksen, on siinä vaan yksi kauneimmista laukuista <3

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 16:46h, 07 elokuu Vastaa

  Onpas kivan simppeli asu, tästä tulikin mieleen että itsellä pyörähtää amk opinnot käyntiin 29.8 ja asuinspistä todenteolla kaivattaisiin täällä suunnilla kun viimeinen vuosi on vaihdeltu työ ja treenitamineiden välillä :D nyt kun saisi päivästä toiseen näytellä vähän eri vaatteita niin tuntuukin että suunta on yllättäen aivan hukassa. Voisitko kehitellä minun ja varmasti myös monen muun iloksi käteviä mukavia ja silti kivannäköisiä asuja syksyksi? :) ihanaa loppukesää sulle saija <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:41h, 07 elokuu Vastaa

   Jättimäinen kiitos :) Voi mielelläni voisin koota asuja! Kollaasien muodossa ennen syksyä? Myöhemmin sitten ilmojen kylmetessä myös itse asukuvien kautta :) Mulla tuntuu olevan tällä hetkellä jotenkin erityisen paljon mielessä eri syksyasuja, joten inspiraatiota riittäisi varmasti myös muille jaettavaksi. Eli laitetaan tämä toteutukseen! Ja sulle myös ihanaa loppukesää ja tsemppiä tuleviin opintoihin <3

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 16:49h, 07 elokuu Vastaa

  Minkälaisii rintaliivejä voi käyttää selästä avoimen paidan /mekon kanssa? Osaatko sanoa onko niihin jotain erityisliivejä? :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:35h, 07 elokuu Vastaa

   Mä oon ollut nyt kerran ilman liivejä (toki lyhyen ajan), kerran oon käyttänyt normirintsikoita bandeaun kanssa ja kerran itsekiinnityviä rintsikoita. Niitä voin suositella! BikBokissa myydään ainakin myös sellaisia rintsikoiden takaosan ”alentajia” eli sen saa näppärästi pois näkyvistä tällaisissa paidoissa :)

 • Avatar
  Jnna
  Posted at 17:49h, 07 elokuu Vastaa

  Käytätkö tuon neuleen kanssa rintsikoita kun tuo selkä noin avoin niin mietin että näkyvätkö siitä? Katselin itse netistä ihan samaa neuletta ja siksi kiinnostaisi :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:37h, 07 elokuu Vastaa

   Oon ollut kerran käyttämättä :) Mutta kerran käytin normirintsikoita bandeaun kanssa ja kerran itsekiinnittyviä. Normirintsikat näkyvät takaa, joten itsekiinnittyvät ovat siitä kätevät, että koko selkä on niiden avulla täysin paljas. Mutta hyvin pärjäsi myös ilman ja bandeaun kanssa. Tämä on kyllä kiva neule, joten toivottavasti tästä oli apua :’)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 20:11h, 07 elokuu Vastaa

  Ihana asu ja toi neule!! Niin simppeli mutta samalla näyttävä ton isomman selkäaukon ansiosta. Saanko kysyä että mitä kokoa toi sun on, voisin tilata itekkin? :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:38h, 07 elokuu Vastaa

   Kiitti paljon Roosa :> Totta! Tuo selkäaukko tekee siitä hieman erikoisemman. Mulla on koko xs :)

 • Avatar
  Empuskaa
  Posted at 21:24h, 07 elokuu Vastaa

  Upea :)<3 valkoset housut on niin sulle tehty :)<3 korostaa sun upeaa vartaloa entisestään :) ja tuo laukku, ai että <3 niin käytännöllinen, simppeli mutta ei silti yhtään tylsä :) ihanaa alkavaa viikkoa kaunis<3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:39h, 07 elokuu Vastaa

   Voi sinä ihana <3 Kiitos paljon tästä kohteliaisuudesta, osaat sitten aina ilahduttaa! Laukku on kyllä simppeli, mutta juuri sen vuoksi niin käytännöllinen. Ei sitä voi laukulta enää paljoa muuta toivoa :p Samoin myös sulle Emilia <3 xx

 • Avatar
  Anne
  Posted at 21:42h, 07 elokuu Vastaa

  Harvoin sanon näin, mutta toi laukku on aivan to die for!!! ♥ Sopii ihan kaikkeen ja näyttää todella tyylikkäältä. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:25h, 07 elokuu Vastaa

   Voi sä et tiedä kuinka innoissani oon, kun näen teidänkin pitävän tästä ♥ Sä kuvailit hyvin! Tämä on kyllä todella monikäyttöinen ja vetää sisälleen yllättävän paljon tavaraa näyttämättä ”liian tönköltä” :)

 • Avatar
  jenni
  Posted at 13:36h, 08 elokuu Vastaa

  Ihana laukku! <3 Mitä kokoluokkaa toi on, verrattuna esim. Neverfulliin? Uusi laukku olisi ostoslistalla, tää olisi kyllä käytännöllinen mun tämän hetken tarpeisiin. Meneekö tonne esim A4 kokoinen vihko tms? Ja mitä suoja-ainetta oot käyttänyt tohon vai ootko suojannut mitenkään?

  Toisaalta oon katsellut myös jotain söpöjä pikkulaukkuja nuden värisenä, mutta ehkä nyt tarvisin tällaisen työ/koululaukun :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:14h, 08 elokuu Vastaa

   Mä tykkään kans niin paljon…<3 Se on lähes samankokoinen kuin Neverfull, ehkä hieman korkeampi. Tämä on kyllä käytännöllinen :) Sisälle mahtuu helpostikin A4-kokoinen vihko. Oon kuljettanut jo läppäriäkin mukana. En ole suojannut mitenkään ja just kuulin, että Saint Laurentilta oli sanottu ettei laukkua kannata suojata. Väri saattaa muuttua :o Mutta katsotaan nyt, löytyykö jotain suoja-ainetta joka sopisi. Mä oon kans katsellut pikkulaukkuja, joten sellainen sitten seuraavaksi. Suosittelen sullekin tätä ensimmäisenä, koska mustaa laukkua tarvitsee aina ;-)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 20:36h, 08 elokuu Vastaa

  Tämä asu oikein hyppäsi silmille mun Bloglovinin pitkästä postausvirrasta! Aivan ihanan klassinen ja tyylikäs, mutta samalla myös trendikäs asu! Tykkään <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:06h, 08 elokuu Vastaa

   Voi ei, ihana sinä! Kyllä ilahdutti iltaa kuulla tällainen palaute :) Yksinkertainen on toimivinta. Kiitos sulle paljon Aino <3 xx

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 22:09h, 08 elokuu Vastaa

  Siis vautsi mikä yhdistelmä, ihan mielettömän upee ♥ Toi neule on kyllä niin ihana, jonkun ton tyylisen haluisin kyllä itellekkin, avoin selkä tuo siihen sitä jotain kun muuten on kuitenkin aika tavallinen neule :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:16h, 08 elokuu Vastaa

   Ihana oot ♥ Tuhannet kiitokset sulle Emilia! Neule on kyllä niin kiva, kun se on samalla yksinkertainen ja silti näyttävä. Kuten sanoit niin se tuo siihen sitä jotain. Avoin selkä on hauska piristys, varsinkin mustaan neuleeseen :)

Post A Comment