SHARE YOUR BLOG

Viimeksi etsittiin uusia seurattavia Instagram-käyttäjistä ja nyt…

Linkitä blogisi

Tarvitaan täydennystä lukulistalle. Kesän aikana moni seuraamistani bloggaajista aloitti blogitauon ja jopa lopetti koko homman, BUU! Joten vaikka en oman blogini vuoksi ehdi blogeja lukea monta kertaa päivässä niin silti tuntuu, että lukulistani on kuollut. Ja koska tätä on toivottu multa kymmeniä kertoja niin päätin laittaa pystyyn vanhan kunnon Linkitä blogisi-postauksen.

Homma menee näin: linkitä tämän postauksen kommentteihin joko omasi (tai jopa kaverisi) blogi. Valitsen niistä omat suosikkini heti linkitysajan päätyttyä. Huom, esittely on todella iso plussa jo muiden kommentoijien huomion kiinnittämisen vuoksi eli liitä se myös mukaan!

Aikaa on 12.8 asti. Eli ei muuta kuin kommenttiboksi auki ja näpyttelemään 


164 Comments
 • Avatar
  Emu
  Posted at 10:35h, 06 elokuu Vastaa

  Käsityöpainotteinen blogi, jossa pyöritään käsillä tekemisen ja lankojen ympärillä :)

 • Avatar
  Sonja Tuulia K
  Posted at 10:47h, 06 elokuu Vastaa

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää juttuja sisustuksesta, tyylistä, kauneudesta, elämän pieniä iloja, terveellisiä reseptejä, hyvinvointia, kirjoja ja paljon muuta. :)

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

 • Avatar
  LPP
  Posted at 10:50h, 06 elokuu Vastaa

  Bloggaaja haaveilee suurista ja nauttii pienistä. 30+ äiti kolmelle täystuholle, tunnetaan myös tittelillä kotinatsi.
  Arjen estetiikkaa ja kauniita asioita. Suloinen sekoitus kotia, lapsia ja kakkuja. Ruokaa ja lastenvaatteita. Omaa napaa ja sisustusjuttuja. DIY -juttujen toteutus on kommelluksineen omaa luokkaansa. Ei mennyt kuin Strömsössä.

  http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

  Tervetuloa kurkkaamaan, myös videopostauksia <3

 • Avatar
  Vilma
  Posted at 10:52h, 06 elokuu Vastaa

  13 vuotiaan positiivisen nuoren tytön lifestyle&muotiblogi. Päivän asuja, reissupostauksia yms.

  http://vilmaliona.blogspot.fi

 • Avatar
  Anne
  Posted at 10:58h, 06 elokuu Vastaa

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  Olen Anne, 21-vuotias helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

 • Avatar
  Stiina
  Posted at 11:08h, 06 elokuu Vastaa

  20kymppisen poliisiopiskelijan lifestyleblogi! Asuja, kuulumisia, ystäviä, liikuntajuttuja ja paljon rentoilua :-)

  stiinaidamari

 • Avatar
  Hemppe
  Posted at 11:09h, 06 elokuu Vastaa

  24-vuotiaan naisen blogi, jossa on postauksia laidasta laitaan: pohdiskelevia, asuja yms. :)

 • Avatar
  emma
  Posted at 11:10h, 06 elokuu Vastaa

  https://emma-koo.blogspot.fi/

  Lukiotytön lifestyle-blogi, joka painottuu omaan tyyliin. Myös reissaaminen, ruoanlaitto, sisustaminen ja diy-jutut ovat blogissa esillä. :) Tällä hetkellä pieni tauko henkilökohtaisista syistä, mutta tavoitteena olisi päästä back on track mahdollisimman pian!

 • Avatar
  Mari
  Posted at 11:14h, 06 elokuu Vastaa

  https://maripauliinan.wordpress.com

  Blogissani kerron arkipäiväisestä elämästäni Espanjan auringon alla:)

 • Avatar
  Milla
  Posted at 11:15h, 06 elokuu Vastaa

  17-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, jossa kerron mieltäni askarruttavista asioista, tyylistäni ja kauneudesta, arjen pienistä ja vähän isommista asioista sekä uusia asioita itsestäni. Blogini on tapa tuoda esille valokuvaamiseen, muotiin ja kirjoittamiseen kohdistuvaa intohimoani.

  rosemundabymilla.blogspot.fi

 • Avatar
  Jenny
  Posted at 11:21h, 06 elokuu Vastaa

  http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  Moments on paikka, johon saan purkaa luovuuttani. Hetkiä arjen keskeltä, keikoilta, koulumaailmasta ja milloin mistäkin. Ilon hetkiä, onnellisuuden hetkiä, stressin hetkiä -elämää ja tunteita laidasta laitaan. Postcrossingia, valokuvausta, asukuvia, vinkkejä, ajatuksia elämästä :)

 • Avatar
  Ida
  Posted at 11:40h, 06 elokuu Vastaa

  23-vuotiaan tulevan estenomin kauneus- ja kosmetiikkablogi! :)

 • Avatar
  Paula
  Posted at 11:55h, 06 elokuu Vastaa

  Mie olen 23-vuotias nainen Rovaniemeltä. Blogin isoimpana aiheena pyörii muotipainotteiset postaukset, mutta satunnaisesti kirjoittelen milloin mistäkin :) http://www.aeska.fi

 • Avatar
  Sara
  Posted at 11:57h, 06 elokuu Vastaa

  Välivuottaan alottelevan tytön lifestyle-blogi. Kuvia, kuulumisia, matkustelua, ajatuksia tulevaisuudesta jne :)

  http://sara-johannna.blogspot.fi/

 • Avatar
  sara
  Posted at 12:02h, 06 elokuu Vastaa

  18-vuotias tuleva terveystieteiden opiskelija kirjoittelee elämästään ja kiinnostuksestaan pukeutumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Postauksia löytyy asukuvista resepteihin ja treenivinkkeihin, paljon myös ihan arkipäiväistä höpinää. Tervetuloa seurailemaan!:)

 • Avatar
  Erin Linnea
  Posted at 12:27h, 06 elokuu Vastaa

  http://erinlinnea.blogspot.fi/

  Kohta 16 vuotiaan tytön lifestyle- blogi, josta löytyy laadukkaita ja isoja kuvia. Postauksia on meikeistä, vaatteista ja suosikeista kuulumisiin asti. Tervetuloa lukemaan :)

 • Avatar
  Lea
  Posted at 12:29h, 06 elokuu Vastaa

  http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/

  Valokuvausblogi, josta löytyy omien kuvailujeni lisäksi aina myös tekstiä sekä joskus valokuvausvinkkejä! :)

 • Avatar
  Annika
  Posted at 12:30h, 06 elokuu Vastaa

  15-vuotiaan helsinkiläisen tytön blogi. Pääosin kirjoittelen omasta elämästäni, mutta mukaan mahtuu muotia, kauneutta, reseptejä ja paljon iloisuutta. :-)

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 12:47h, 06 elokuu Vastaa

  14-vuotiaan bloggaajan asuja, matkustelua, mielipiteitä, kommelluksia, elämäni hetkiä, tapahtumia, ja kertomuksia milloin laukkuni varastamisesta, milloin jet lagista ja milloin koulunkäynnistä. Ois siistiä jos kävisit edes vilkaisemassa blogiani! ♡

  helmuuno.blogspot.fi

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 13:18h, 06 elokuu Vastaa

  19 vuotiaan Porilaisneidon lifestyle blogi. Sisältönä näet paljon kaikenlaista mm. Muotiin, kauneuteen ja omaan elämääni liittyviä juttuja :)

  http://tiiassensitivesoul.blogspot.fi/

 • Avatar
  Vilma
  Posted at 13:23h, 06 elokuu Vastaa

  16- vuotiaan tytön lifestyle-blogi, joka sisältää juttuja laidasta laitaan aina lukion aloittamisesta leivontaresepteihin, asukuvista ulkomaanmatkoihin ja kesän festareista pianonsoittoon ja musiikkiin. Blogini pyrkii positiivisuuteen ja iloisuuteen kuitenkaan niitä ei-niin-pinnallisia juttuja unohtamatta!

 • Avatar
  Salla
  Posted at 13:27h, 06 elokuu Vastaa

  sallastinacamilla.blogspot.fi

  Välillä tanssin, usein kirjoitan ja lähes aina otan kuvia, ja samalla käyn koulua, jossa kaikkia noita asioita voi tehdä tavallisen lukio-opiskelun ohella. Nautin elämästä, rakastan maailmaa ja fiilistelen.

 • Avatar
  Jere
  Posted at 14:11h, 06 elokuu Vastaa

  Joskus sulle linkannukki, mutta sittemmin osoite muuttunut, joten pistetään varuiksi uudelleen! Eli siis kyseessä 20-vuotiaan nuorikaisen valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi:

  http://jereviinikainen.fi

 • Avatar
  Essi
  Posted at 14:11h, 06 elokuu Vastaa

  Krokotiilin Kyyneleet on 23v. kampaajan – nimeenkin viitaten – kepeän pinnallinen blogi täynnä kauneus, terveys ja asujuttuja. Haluan pitää blogini hyvän fiiliksen ja positiivisuuden lähteenä, joten postauksissa on runsaasti kuvia ja negatiivisuudet on jätetty kokonaan pois. Viimeisimpänä blogista löytyy mm. uuden Louis Vuitton-laukun esittelyä <3

  http://krokotiilinkyyneleet.blogspot.fi

 • Avatar
  Henna
  Posted at 14:30h, 06 elokuu Vastaa

  20-vuotiaan elämäniloisen ja positiivisen nuoren naisen lifestyleblogi, jossa juttua sydäntä lähellä olevista asioista: niin omasta tyylistä, muodista, kauneudesta, matkailusta kuin välillä vähän syvällisemmistä aiheistakin. Arkeni tapahtuu kahden kodin välillä Lahdessa ja Helsingissä, joista jälkimmäisessä aloitan tänä syksynä yliopisto-opinnot! Tervetuloa seurailemaan mun höpinöitäni! :)

 • Avatar
  Tia
  Posted at 14:34h, 06 elokuu Vastaa

  Believe In Yourself

  Blogini nimi kuvastaa mua, ja ihan sitä blogiakin monilla eri tavoilla. Oon elämässä joutunut kokeamaan huonoja asioita, mutta niistä oon selvinnyt noinkin yksinkertaisen lauseen avulla.

  Blogissani on testauspostauksia, kauneusjuttuja, Back To School -postauksia (jotka tuskin sua kiinnostaa, haha :-D), kuvia mun asuista, ja jutskia mun elämästä. Bloggaan just niin aidosti, kun vain pystyn ja kykenen.

  <3

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 14:48h, 06 elokuu Vastaa

  kohta parikymppisen nuoren naisen blogi joka päivittyy fiiliksen mukaan. Sisällöstä löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä kuvapostauksista syvempiin mietteisiin.

 • Avatar
  Aliisa M.
  Posted at 14:59h, 06 elokuu Vastaa

  Olen 16-vuotias lukiolainen ja rakastan matkustelua, kuvailua sekä muoti -ja kauneusjuttuja, mistä suurin osa postauksista koostuukin! Tervetuloa lukemaan ❤️

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 15:21h, 06 elokuu Vastaa

  http://www.riikkamarian.com/

  Valoisa, värikäs ja pirteä pieni lifestyle-blogi, jota kirjoittelee tyttö Helsingistä :) Postailen asuja, ruokajuttuja ja kaikkea omaan elään liittyvää jutustelua :)

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 15:21h, 06 elokuu Vastaa

  http://kaksiyhdenhinnalla.com

  Hyvinvointia, treeniä, arkea ja juhlaa.. Kaksi yhden hinnalla on 28-vuotiaiden turkulaisten kaksosten hyvinvointiin painottuva lifestyleblogi, jossa treenataan kovaa, nautitaan arjen ihanista hetkistä ja matkustellaan niin paljon kun mahdollista!

 • Avatar
  Mirella
  Posted at 15:22h, 06 elokuu Vastaa

  Lifestyle, muotia ja kauneutta käsittelevä blogi, jota kirjottelee 18 vuotias opiskelija! :)

 • Avatar
  Katja
  Posted at 15:23h, 06 elokuu Vastaa

  Pian 17-vuotiaan lifestyle blogi jossa juttuja elämän arkiasioista, reseptejä ja välillä myös syvempiä ajatuksia. Tervetuloa seurailemaan! :-)

  http://katjajohannaa.blogspot.fi

 • Avatar
  Oili-Maria
  Posted at 15:31h, 06 elokuu Vastaa

  30+v, vasta aloitettu lifestyleblogi, koska näppäimistöltä tunkee myös sellaista asiaa, joka ei käsityöblogin puolelle kuulu.
  Kesän aikana päivitystahti hidasta mutta tiivistyy syksyn myötä :)
  Planneraddikti, eläinrakas, pian mahdollisesti myös aikuispuolen opiskelija.

  http://kahvimukintakaa.blogspot.fi

 • Avatar
  Hilja
  Posted at 15:39h, 06 elokuu Vastaa

  Salolaisen, 17-vuotiaan tytön valokuvausblogi, jossa pääosassa on Suomen luonto. Pitkiä tekstejä tästä blogista ei löydy, mutta toivottavasti kivoja kuvia sitäkin enemmän! :-)

  https://hiljv.blogspot.fi

 • Avatar
  Taru Mari
  Posted at 16:12h, 06 elokuu Vastaa

  Mun blogi löytyy täältä http://www.lily.fi/blogit/stuff-about :)!

  Kaikenkattava lifestyleblogi, jossa pohditaan hyvinvointia, elämää, ilmiöitä, muoti- ja kauneushömpötyksiä. Luvassa on paljon naurua ja huumoria, toisinaan myös kyyneleitä.

  Blogia kirjoittelee nuori nainen, joka viihtyy luovien aktiviteettien parissa, nauraa paljon ja pyrkii nauttimaan jokaisesta päivästä.

  Tervetuloa mukaan seuraamaan!

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 16:22h, 06 elokuu Vastaa

  23-vuotiaan nuoren naisen valokuvaus -painotteinen blogi, jonka yritän saada henkiin pienen hiljaiselon jälkeen. Viimeiset 10 kuukautta vietin aupairina Belgiassa joten luvassa on juttuja Euroopan seikkailuista ja nyt normaaliin arkeen Suomessa palaamisesta.

  http://lottaeleonora.blogspot.fi/

 • Avatar
  Jenni R
  Posted at 16:46h, 06 elokuu Vastaa

  Moi vaan Saija ja muut! :)

  Blogini on sekoitus kaikkea ihanan naisellista hömppää; kenkiä, muotia ja lifestyleä. Suurin intohimoni on kuitenkin matkailu, reissuun on päästävä mahdollisimman usein! Enkä nyt tarkoita mitään Kanarian matkoja :D Joulukuussa suunnataan nokka kohti Nepalia ja lähetään vaeltamaan Himalajan vuoristoon. Marc Jacobs vaihtuu siis rumaan rinkkaan ja Michael Korsin korkkarit vaelluskenkiin ;)

  http://www.kenkafriikki.com

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 16:48h, 06 elokuu Vastaa

  Blogini on 19vuotiaan Jyväskyläläistytön valokuvapainoitteinen lifestyle-blogi! Blogissa juttua kuulumisista puhelimen kautta, taiteellisia ja ei niin taiteellisia kuvia sekä hetkiä jotka haluan muille jakaa!

  https://more-than-we.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 16:58h, 06 elokuu Vastaa

  Elämänmakuinen blogi, jossa välillä pohditaan maailman menoa syvällisesti, ja toisinaan ollaan pää pilvissä kevyen lifestylehömpän voimin. Kevyemmästä puolesta pitävät huolen mm. reseptit, asut, kauneus ja positiivisuuspostaukset. Syvällisemmissä postauksissa pohditaan vaikkapa omaa käyttäytymistä, ekologisuusjuttuja ja meikittömyyttä.

  http://anskisss.blogspot.fi/

 • Avatar
  Live Fearlessly
  Posted at 17:16h, 06 elokuu Vastaa

  20 vuotias nuori naisenalku Töölöstä kirjoittelee omasta elämästään, johon kuuluu myös poikaystävä. Rakastan kuvaamista, joten blogi onkin varustettu suurilla laadukkailla kuvilla ☺️

  ps. Ens viikolla starttaa mun matkapostaukset barcelonasta, täällä vielä vietän auringon alla muutaman päivän

  http://livefearlessly-ellen.blogspot.com.es/?m=1

 • Avatar
  Oona
  Posted at 17:56h, 06 elokuu Vastaa

  Treeni painotteinen blogi, jossa yritän nyt alkaa tekemään myös videoita, sillä videoiden tekeminen kiinnostaa isosti. Kirjoittelen blogissa myös kaikkea maan ja taivaan väliltä kahvikupin ääressä, joskus viinilasi kädessä. Kirjoittelen aina silloin kun siltä tuntuu. :)
  http://mmyownsteps.blogspot.fi/

 • Avatar
  Saga
  Posted at 18:00h, 06 elokuu Vastaa

  Nää on niin kivoja, ite aina metsästän näitä et saisin napsittua omallekin lukulistalle uusia yksilöitä :)

  Ja oma blogini on siis 21-vuotiaan juuri naimisiinmenneen sosionomiopislelika-freelancermallin elämästä, muodista sekä mielipiteistä. Asukuvia, shoppailua, matkailua sekä silloin tällöin syvällisiä mielipidepostauksia!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

 • Avatar
  Emmiina
  Posted at 18:33h, 06 elokuu Vastaa

  Emmiina H. on monipuolinen lifestyle-blogi, josta arkipäiväisten postauksien lisäksi löytyy mm. DIY-ohjeita, sisustusjuttuja, vinkkejä ja herkullisia reseptejä. Blogin takaa löytyy parikymppinen nainen, joka asustelee vielä hetken aikaa Lapualla ja muutaman viikon päästä Vaasassa. :)

  http://emmiinae.blogspot.fi

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 18:54h, 06 elokuu Vastaa

  Kohta 15-vuotiaan tytön lifestyle-blogi. Blogi on vielä aika uusi, joten postauksia ei ole vielä paljoa. Muotia, diy-juttuja ja leipomista. Tervetuloa lukemaan :)

 • Avatar
  Melissa
  Posted at 18:56h, 06 elokuu Vastaa

  Kohta 15-vuotiaan tytön lifestyle-blogi. Blogi on vielä aika uusi, joten postauksia ei ole vielä paljoa. Muotia, diy-juttuja ja leipomista. Tervetuloa lukemaan :)

 • Avatar
  Katja
  Posted at 19:07h, 06 elokuu Vastaa

  https://katja-positivevibes.blogspot.fi/

  20-vuotiaan positiivisen nuoren naisen hyvän tuulen lifestyle blogi, joka sisältää mm. asuja, ostoksia, videoita etc! :)

 • Avatar
  SofiaMenbere
  Posted at 19:19h, 06 elokuu Vastaa

  Menbere on muoti ja lifestyle blogi. Blogistani voit löytää esimerkiksi asukuvia, puhelimen kuva postauksia, instagram-postauksia(käyttäjiä keitä seurailla), vinkkejä ja diy-postauksia, sekä myös omaan elämääni liittyviä postauksia kuten kuulumiset ja ”kuinka saada (osa)-aika duuni”.
  Menbere-blogin takana on siis 18-vuotias Helsingissä asuva opiskelija.

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 19:29h, 06 elokuu Vastaa

  There will be sunshine

  20-vuotiaan opiskelijan lifestyle-painoitteinen blogi. Blogistani löytyy mm. asukuvia, arjen pikkufiilistelyjä, reseptejä ja syvällisempiäkin tekstejä. Tervetuloa seuraamaan! :)

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 19:33h, 06 elokuu Vastaa

  20-vuotiaan Helsingissä asuvan tytön blogi, jossa pääaiheena muoti, hyvinvointi, sisustus (juuri muutettu uuteen asuntoon!) ja laadukkaat kuvat omalla sarkastisellakin kirjoitustyylillä höystettynä :)

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 20:08h, 06 elokuu Vastaa

  http://lauriina-jnna.blogspot.fi/

  Kohta 19-vuotias naisenalku kirjoittelee lifestyle-painoitteista blogia Hämeenlinnasta.
  Ammatiltani olen kokki ja blogista löytyy välillö erilaisia reseptejä, asukuvia ja postauksia kesän reissuista ja tavallisesta elämästä.
  Tervetuloa ihmeessä lukemaan :)

 • Avatar
  Tea
  Posted at 20:13h, 06 elokuu Vastaa

  http://bowlofpassion.blogspot.fi/

  Bloggaan vastapainona työlle oikeastaan kaikesta mistä pidän! Aiheina ainakin pukeutuminen (erityisesti käsilaukut!), treenaaminen, ruuanlaitto sekä ravintolat ja matkustelu.

  Blogin takana on 30+ -vuotias nainen, joka rakastaa kauniita asioita ja uusia kokemuksia. Itseäni miellyttää niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa klassinen ja minimalistinen tyyli maustettuna pienellä särmällä. Eri asia miten tämä toteutuu käytännössä! :)

 • Avatar
  Nina
  Posted at 20:44h, 06 elokuu Vastaa

  http://dreamoffi.blogspot.com/

  26-vuotiaan oululaisen höpöttelyä arjesta ja kaikesta tyttömäisestä hömpästä. Postauksia mm. matskustelusta, ostoksista, tapahtumista, tyylistä, kosmetiikasta jne..

 • Avatar
  Annn
  Posted at 22:09h, 06 elokuu Vastaa

  http://alaannnblog.blogspot.fi/

  Helsingissä asustava nainen. Lifestyle-blogi. Pääasiassa; matkustus, kauneus, muoti, ruoka, urheilu… Sekä kaikenlaista sekalaista siltä väliltä. Ja elämää sekä vinkkejä Helsingistä. Koko ajan suunnittelemassa myös seuraavaa matkaa..:-D

 • Avatar
  millamainen
  Posted at 22:14h, 06 elokuu Vastaa

  Millamainen on tyylipainotteinen lifestyleblogi, jota kirjoittaa keväällä luokanopettajaksi valmistunut ja marraskuussa esikoistaan syntyväksi odottava Milla. Rakastan pukeutumista ja tyylijuttuja. Tällä hetkellä tosin tyylijutut painottuvat vauvamasun ja oman tyylin yhdistämisen tuskailuihin ja onnistumisiin. Elämänmakuinen ja positiivinen blogi!

  http://millamainen.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anna
  Posted at 23:05h, 06 elokuu Vastaa

  21-vuotiaan turkulaisopiskelijan lifestyle blogi. Yritän kirjoittaa niin omista kuulumisistakin kuin sitten itselle mielenkiintoisista asioista kuten terveydestä ja liikuntaan liittyvistä asioista. Vähän sitä sun tätä :)

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 03:01h, 07 elokuu Vastaa

  22 – vuotiaan nuoren naisen lifestyle-blogi. Kirjoittelen omista kuulumisista, ajatuksista ja tunteista. Vähän sitä sun tätä maan ja taivaan väliltä. :)

  http://yksipienielefantti.blogspot.fi/

 • Avatar
  Ella
  Posted at 09:25h, 07 elokuu Vastaa

  Nuoren tytön blogi Lappeenrannasta. Blogini on pääosin muoti ja kauneus painotteinen, mutta leivontaa ja perus elämääkin löytyy.

 • Avatar
  Anna
  Posted at 09:29h, 07 elokuu Vastaa

  http://2avlt5.blogspot.fi/

  Olen 21-vuotias lääketieteen opiskelija Tartosta. Kolmen viikon päästä starttaa toinen vuosi yliopiston kansainvälisellä linjalla, joten vielä on hiukan matkaa siihen oikeaan lääkäriyteen. Blogia olen pitänyt vuodesta 2010 ja on hauskaa katsoa miten koko blogi on kasvanut mun mukana. Pienestä yläastelaisesta tytöstä unelmoimassa tulevaisuudesta, nuoreksi aikuiseksi joka nyt elää sitä elämää josta aina unelmoi. Ja edelleenkin tää kaikki tuntuu niin epätodellisen upealta.
  Rakastan valokuvia, oli ne sitten vanhoja filmikuvia, järkkärikuvia, polaroideja, tai Instagram-räpsyjä. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ja kuvien avulla pääsee takaisin vanhojen muistojen pariin. Lisäksi rakastan aikaisia aamuja, kesäöitä, liikuntaa, ihanaa ja raikasta ruokaa, ja haluan nähdä ja kokea elämässäni niin niin paljon.

 • Avatar
  Tiina/ Fitfatmama
  Posted at 09:41h, 07 elokuu Vastaa

  Tyttö joka ei tunne sanaa tabu. Lifestyle/Perhe/Hyvinvointi/Treeni genressä aitoutta isolla Aalla :)

  Fit Fat Mama

  fitfatmama.fitfashion.fi

  (Aukeaa myös nimeä paimamalla:) )

 • Avatar
  Jeannay
  Posted at 10:21h, 07 elokuu Vastaa

  20-vuotiaan tytyn lifestyle- ja muotiblogi, joka keskittyy kaikkeen naiselliseen.

  http://jeannays.blogspot.fi

  Tervetuloa seurailemaan! :)

 • Avatar
  Julia
  Posted at 10:27h, 07 elokuu Vastaa

  Hyvän mielen paikka täynnä elämää, haaveita ja niiden tavoittelua: parikymppisen nuoren naisen lifestyleblogi, joka täyttyy kauniilla kuvilla, kosmetiikkajutuilla, resepteillä, asukuvilla, musiikkijutuilla, sisustushöpöttelyillä sekä asioilla, jotka inspiroi mua. Parasta olisi jos voisin inspiroida myös muita!

  http://juliakjs.blogspot.fi (blogiin pääset myös klikkaamalla nimeä!)

 • Avatar
  Maiju
  Posted at 10:33h, 07 elokuu Vastaa

  Sivuni esittelee Suomalaisia muotialalla toimivia suunnittelijoita ja brändejä. Järjestämme kuvauksia ja kuvaamme aina yhden lookin per brändi. Tämän lisäksi sivustolla on usein suunnittelijoiden tuotteita arvonnassa :) Kannattaa myös vilkaista Facebook-sivu: http://www.facebook.com/dashingdesigners , siellä on mm. upea muodonmuutos kilpailu käynnissä, johon ehtii vielä osallistua! :)

 • Avatar
  Mari
  Posted at 10:38h, 07 elokuu Vastaa

  Mun blogi on muuttunut tänä vuonna futisblogiksi :D Talveksi joutuu varmaan keksiä jotain muutakin sisältöä, mutta on tässä vielä pari kuukautta kautta jäljellä.. :)

  En välttämättä siis kirjoita mitään hurjia analyysejä peleistä vaan lähestyn asiaa valokuvaamisen kannalta. Käyn kuvaamassa pääasiassa turkulaisia jengejä (Inter, TPS), mutta on tässä kesällä tullut Seinäjoella, Helsingissä ja Tampereellakin käytyä.

 • Avatar
  Ellanoora
  Posted at 10:40h, 07 elokuu Vastaa

  ellanooran.blogspot.fi

  Täällä kirjoittelee 22-vuotias nuori nainen, jonka blogi on tyyli ja lifestyle painotteinen. Löytyy siis päivän asuja, valokuvausta, ruokajuttuja ja kaikkea muuta sekalaista maan ja taivaan väliltä. Tule kurkkaamaan! :)

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 10:41h, 07 elokuu Vastaa

  Pian 19 vuotta täyttävän nuoren oululaisen valokuvailijan kuvapainotteinen blogi. Takana vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa, vuoden mittainen valokuvauskurssi Kuusamossa ja tällä hetkellä suoritan kuvallisen ilmaisun tutkintoa Torniossa. Blogissa ei kauheasti tekstiä nähdä, mutta silloin tällöin sitäkin. :)

 • Avatar
  Janette
  Posted at 10:47h, 07 elokuu Vastaa

  http://www.yhtakuinkolme.blogspot.fi

  YHTÄ KUIN KOLME -Blogin takaa löytyvät 25v Jane ja 32v Jasse.
  Blogimme on lifestylea ja perhe-elämää 1v tyttäremme kanssa, sisustusta ja remppaa ym. pilkkeellä silmäkulmassa :)

 • Avatar
  Pinja
  Posted at 10:48h, 07 elokuu Vastaa

  Matkustamiseen liittyvä blogi, ei ihan perus ”mitä tein tänään” postauksia vaan kaikkia hyviä vinkkejä mitä on tullut mieleen mistä on oikeasti hyötyä!

  explorar-el-mundo.blogspot.fi

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 11:01h, 07 elokuu Vastaa

  17- vuotiaan lukiolaistytön lifestyle blogi, jossa kaikkea respti-, urheilu- kuin asupostauksien väliltä.

  http://sanjaamanda.blogspot.fi

 • Avatar
  Keiti Hirvesoo
  Posted at 11:01h, 07 elokuu Vastaa

  Hello! Olen Keiti, 21v, virolaistyttö Salosta, lifestyle bloggaja! Kirjoutan kaikesta, meikkauksesta, ruuasta, matkustamisesta, terveydestä.
  Kirjoitan englantiksi koska jaan mun blogi muuallakin ja mulla on lukijoita ollut melkein jokaisesta maasta!

  http://Www.kkeitsss.blogspot.com

 • Avatar
  Tessa Heikkinen
  Posted at 11:20h, 07 elokuu Vastaa

  22 vuotiaan hiusalaa opiskelevan naisen lifestyle- tyylinen blogi.

  http://tessaheikkinen.blogspot.fi/?m=1

 • Avatar
  Ada
  Posted at 11:24h, 07 elokuu Vastaa

  http://www.mypartofworld.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön monipuolinen blogi elämästä, ajatuksista, tyylistä, musiikista ja monesta muusta! :-) Valokuvaus on lähellä sydäntä, mutta myös videoita on  luvassa paljon! Kamerana toimii canonin 600d ja powershot g5 x :-) Tervetuloa lukemaan ❤

 • Avatar
  iida
  Posted at 11:37h, 07 elokuu Vastaa

  http://tassaetnyt.blogspot.fi/?m=1

  TÄSSÄ & NYT- blogia ylläpitää 22-vuotias audiovisuaalista viestintää opiskeleva graafinen suunnittelija, joka majailee 31-neliöisessä yksiössä henkilökohtaisen kitaristinsa kanssa. Blogiin ikuistetaan värikästä arkea opiskelun ja työnteon välistä ja vinkkaillaan taiteeseen, kulttuuriin, ja opiskeluun liittyviä niksejä.

 • Avatar
  Tiia
  Posted at 11:38h, 07 elokuu Vastaa

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön monipuolinen lifestyleblogi! Kirjoitan mm. omasta arjestani, meikeistä, asuista, kodin sisustamisesta ja reseptejäkin tulee välillä jaettua :)

 • Avatar
  Taru
  Posted at 11:55h, 07 elokuu Vastaa

  http://tarumariaaa.wordpress.com
  17-vuotiaan lukiolaisen valokuvablogi hyvälaatuisilla kuvilla. Tällä hetkellä paljon kuvia vaihtokuukaudestani Saksassa, mutta muuten paljon luontoa, matkustelua, eläimiä ja ihan tavallista arkea. :)

 • Avatar
  Ella
  Posted at 12:05h, 07 elokuu Vastaa

  16-vuotiaaan tytön lifestyleblogi, joka painottuu hyvinvointiin! Positiivista energiaa, hyvinvointipostauksia, mutta mukana myös arkisempia höpötyksiä! :)

  https://vapaaikuisestii.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anna
  Posted at 12:09h, 07 elokuu Vastaa

  Neljän noin 17 vuotiaan tytön kirjoittama ja kuvittama valokuvapainotteinen blogi. Postauksia aina matkustelusta leipomiseen ja ihan arkipäiväisiin asioihin :)

  http://www.tanjinn.blogspot.com

 • Avatar
  Emma
  Posted at 12:22h, 07 elokuu Vastaa

  http://starbox.fi/emmaria

  18-vuotiaan muodista kiinnostuneen tytön lifestyle- ja muotiblogi. Kirjoitan blogissani mm. asuista, trendeistä, kauneudesta, arjestani, matkustelusta sekä hyvinvoinnista. :)

 • Avatar
  jenni
  Posted at 12:26h, 07 elokuu Vastaa

  Kolmekymppinen neljän lapsen äiti kirjoittelee vähän mistä sattuu. Lähinnä selviämisestä kolmenkympinkriisin keskellä arjen pyörteissä. Pakkomielteenä henkinen hyvinvointi ja hyvän olon tunne.
  http://www.lily.fi/blogit/kolkytplus

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 12:34h, 07 elokuu Vastaa

  http://www.helmihytti.fi

  Tee-se-itse -meininkiä, valokuvia, matkoja ja inspiraatiota eri aihealueilta. Rehellistä arkea ja maailman kauneutta parikymppisen arkkitehtiopiskelijan silmin, blogin muodossa.

 • Avatar
  Noora
  Posted at 12:35h, 07 elokuu Vastaa

  KIDULT -blogista löydät höpöttelyä meikeistä ja vaatteista, kaikenlaista kevyttä hömppää. Jos aiheet on mieluisia, niin hyppää ihmeessä mukaan! :-)

  http://tthekidult.blogspot.fi/

 • Avatar
  Noora
  Posted at 12:37h, 07 elokuu Vastaa

  KIDULT -blogista löydät höpöttelyä meikeistä ja vaatteista, kaikanlaista kevyttä hömppää. Jos aiheet kiinnostaa, niin hyppää ihmeessä mukaan !! :-)

  http://tthekidult.blogspot.fi/

 • Avatar
  Katri
  Posted at 12:39h, 07 elokuu Vastaa

  http://catrih.blogspot.fi/

  24-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle- ja hyvinvointiblogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, hyvinvoinnin, liikunnan, ruuan, terveellisten reseptien, sisustuksen, parisuhteen, luokanopettajaksi opiskelun ja syvällistenkin höpinöiden äärellä. Tervetuloa tutustumaan! :)

 • Avatar
  Heidi
  Posted at 12:50h, 07 elokuu Vastaa

  19-vuotiaan savonlinnalaisen nuoren naisen alku kirjoittaa lifestyle tyyppistä blogia. Kolmatta vuotta on kirjoitettu rakkaista ja omista mielenkiinnon kohteista,johon kuuluu iso kokoelma laukkuja,sisustamista ja valokuvausta.

 • Avatar
  Rosa
  Posted at 12:51h, 07 elokuu Vastaa

  Rosa ja Neponen on lifestyleblogi, jossa seurataan 6/15 syntyneen tytön ja hänen äitinsä elämää. Ajatuksia äitiyden ihmeistä ja haasteista, pukeutumista, hassuttelua ja
  arkieloa valokuvilla höystettynä. Tervetuloa lukemaan!

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 13:02h, 07 elokuu Vastaa

  11- & 16-vuotiaiden siskosten monipuolinen lifestyle blogi. Kirjoittelemme mm. arjesta, lomamatkoista, ruoanlaitosta, asuista ja monista muista asioista.
  Tervetuloa lukemaan blogiamme <3

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 13:10h, 07 elokuu Vastaa

  Fashion Statement on muotiblogi, joka keskittyy juurikin mun asukuviin, muotiin, tyyli-ihastuksiin, höystettynä matkustamiseen liittyvillä jutuilla ja lifestylellä! Kirjoittaja on 23 vuotias yliopisto-opiskelija, joka atm asuu Oslossa Norjassa!

  http://www.fashionstatement.fi/

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 13:56h, 07 elokuu Vastaa

  Voin rehellisesti kertoa ettei mun blogissa ole mitään tiettyä aihe aluetta eikä minkäänlaista tietoa siitä mitä sinne blogiin seuraavaksi tulee. Jonka takia luokittelen mun blogin sekasorroksi.

  Näin ulkomuistista viimeks oon höpöttäny mun vegaanihaasteesta, miehistä ja ihmisten älypuhelin ”fetissistä” yms.

  Joten tervemenoa lukemaan ja ihmettelemään blogini menoa! :D

 • Avatar
  Tanja
  Posted at 13:58h, 07 elokuu Vastaa

  Pari kymppisen Helsingissä asustelevan aloittelevan stylistin blogi. Kirjoitan juttuja muodista ja pienistä arjen kohokohdista ja joskus jään myös unelmoimaan matkasta New Yorkiin.

  Ladyymode.blogspot.com

 • Avatar
  Cinderella Days
  Posted at 14:07h, 07 elokuu Vastaa

  20-vuotias opiskelija, jonka intohimoina ovat musiikki, videot, kauneus, hauskanpito sekä matkustelu! Näistä pääset lukemaan blogissani, tervetuloa!

  https://lifeascinderella.blogspot.fi/
  ❀ Cinderella Days ❀

 • Avatar
  Jenna
  Posted at 14:16h, 07 elokuu Vastaa

  17-vuotiaan nuoren matkailu/kielimatkablogi. Kerron kokemuksia matkoilta, juttuja kohteista ja matkailuun liittyviä vinkkejä. Seuraavaksi tulossa juttua ainakin Kaliforniasta, josta palasin viikko sitten. Tervetuloa lukemaan! :)

 • Avatar
  Aleksiina
  Posted at 14:57h, 07 elokuu Vastaa

  http://aleksiinan.blogspot.fi

  Kohta 19-vuotiaan, muotia rakastavan tytön tyyliblogi! :)

 • Avatar
  Lemmi
  Posted at 15:27h, 07 elokuu Vastaa

  Heippa!

  Täällä kirjoittaja Turkooseja Unelmia -blogin takaa. Olen 23-vuotias Tampereelle muuttanut vegaani, joka on täysin hurahtanut luonnonkosmetiikkaan ja liikkumiseen. Etsin jatkuvasti hyvää oloa, kokeilen uusia asioita ja tuotteita sekä kirjoittelen ihan arjestani ja unelmistani. Blogini on siis täysi laidallinen elämääni lifestyle tyylisesti. Blogistani löytyy paljon pohdintaa, mutta pääasiassa olisi tarkoitus mennä kohti positiivisempaa ja onnellisempaa tulevaisuutta!

  http://turkooseja.blogspot.fi/

 • Avatar
  Katarina
  Posted at 15:27h, 07 elokuu Vastaa

  Valokuvausta ja hyvinvointia :))

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 15:58h, 07 elokuu Vastaa

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 22-vuotias nuori nainen Joensuusta. Aitoa elämää, asuja, arkea, matkustelua, sisustusta ja kauneutta. Blogissa keskitytään onnen etsimiseen ja elämän pieniin, kauniisiin asioihin.

 • Avatar
  Miina
  Posted at 16:32h, 07 elokuu Vastaa

  Olen kirjoitellut blogia neljän vuoden ajan aktiivisesti koska bloggaus on vaan aika huippu harrastus! Mun blogin puolelta löytyy sois lifestyle painotteisia postauksia, plus shoppailuista, sisustamisesta jne. :)

  Miinakaroliina.blogspot.com

 • Avatar
  Jatta
  Posted at 16:43h, 07 elokuu Vastaa

  jattajenna.blogspot.fi

  Voisinpa omanikin tähän linkata..:)
  Blogini on lifestyle – painotteinen ja sisältää niin tavallista arkea, videoita, asukuvia, inspiraatiopostauksia, ruokaa ja paljon muuta. Teen hommaa aitona omana itsenäni ja näytän sen myös lukijoille..:) 6 vuotta taitaa tätä puuhaa jo olla takana ja loppua ei näy ! x)

 • Avatar
  Maiju Kristiina
  Posted at 16:46h, 07 elokuu Vastaa

  22 | TAMPERE | LIFESTYLE

  ”Rennon letkeä ja vuoroin vakavan tunteikas lifestyleblogi, joka maistuu elämältä, urheilulta, inspiraatiolta, rakkaudelta ja kaikelta siinä välissä !”

  http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

 • Avatar
  Jasmin
  Posted at 17:26h, 07 elokuu Vastaa

  Heippa! Mun blogi on aivan tuore tapaus. Lifestyle -henkisesti kuitenkin kirjoittelen asioista. Tervetuloa seuraamaan raumalaisen naisen elämää!

 • Avatar
  PREPULA
  Posted at 17:26h, 07 elokuu Vastaa

  https://prepula.blogspot.fi

  16-vuotias nuori kirjoittelee lifestyle tyylistä blogia ripauksella muotia ja kauneutta. Postauksia julkaistaan joka toinen päivä sekä joka perjantai tulee viikon vinkki liittyen kauneuteen opiskelijabudjetilla :) Tervetuloa lukemaan!

 • Avatar
  Neea
  Posted at 18:09h, 07 elokuu Vastaa

  Keväällä valkolakin saanut tyttö kirjoittelee elämästään ja ajatuksistaan lifestyle-tyylisessä blogissaan. Syksyllä tiedoss välivuosi joten on auki mitä elämä tuo tullessaan.

 • Avatar
  Sofia Keitaanranta
  Posted at 18:15h, 07 elokuu Vastaa

  22-vuotiaan naisen muoti / lifestyle painotteinen blogi josta löydät mm. paljon asukuvia, kirppislöytöjä sekä kosmetiikka testailuja :)

 • Avatar
  SanniJ
  Posted at 18:27h, 07 elokuu Vastaa

  sannijuusela.blogspot.com

  Lifestyle tyylinen vielä aivan tuore blogi! Yritän blogissa painottaa mahdollisimman paljon terveellisiä elämäntapoja ja tartuttaa mahdollisesti sen pohjalta hyvää mieltä muille. :)

 • Avatar
  Milla
  Posted at 20:13h, 07 elokuu Vastaa

  Mun blogista löytyy milloin mitäkin, mm. lifestyle-hömppää, kosmetiikkajuttuja ja matkapostauksia! Syksyllä alkaa opinnot ammattikorkeassa ja pian on myös edessä muutto, joten kohta blogissa tulee näkymään myös sisustus- ja opiskelupostauksia! :-)

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

 • Avatar
  Noora
  Posted at 21:01h, 07 elokuu Vastaa

  Oon 20-vuotias ja postaan lifestyle-painotteisesti, suurin osa on liittynyt matkusteluun, välivuoteen ja unelmien toteuttamiseen. Vietin just tapahtumarikkaan välivuoden ja siitä on ollut paljon juttua blogin puolellakin :-) Pyrin postaamaan usein, monipuolisesti ja pitämään jutut mahdollisimman elämänmakuisina ja aitoina. Haluun panostaa kuviin ja pitää oman persoonani näkyvissä.

  http://steps-away-from-all-this.blogspot.fi

 • Avatar
  Emma
  Posted at 22:09h, 07 elokuu Vastaa

  http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  19-vuotiaan opiskelijan elämää lifestyle ja muoti painoitteisen blogin muodossa vähän pohjoisemmasta päin iloisella elämänasenteella. Postauksissa näkyy muun muassa päivän asuja, reseptejä, uusia ostoksia ja toivepostauksia :-)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 22:21h, 07 elokuu Vastaa

  Juuri keväällä valmistuneen ja välivuottaan aloittelevan 20-vuotiaan naisen(alun) lifestyle painotteinen blogi. Blogista löytyy mm. sisustusvinkkejä, asuja, reseptejä ja kauneutta!

  https://worldinmmyeyes.blogspot.fi

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 00:01h, 08 elokuu Vastaa

  Blogini poikkeaa hieman tavallisesta. Rakastan matkailua ja blogi keskittyy oikestaan vain siihen. Vinkkejä matkoihin ja matkusteluun. Itse olen tehnyt pidempiä matkoja Floridaan ja Kaliforniaan. Muutaman päivän päästä lähden tsekkailemaan Rion meiningin. Blogista ei siis puutu inspiraatio. Pieni varoitus matkakärpänen voi purra ;-)

  http://efkielimatkoille.blogspot.fi/

 • Avatar
  Teresa
  Posted at 10:13h, 08 elokuu Vastaa

  http://healthisamatterofchoice.blogspot.fi/

  22v. nainen kirjoittelee hyvinvoinnista, liikunnasta, kaikesta ravintoon liittyvästä sekä valmistautumisesta voimanoston sm-kilpailuihin! :) Tervetuloa lukemaan<3

 • Avatar
  Miia-Tatjaana
  Posted at 11:05h, 08 elokuu Vastaa

  Suuremmasta massasta poiketen elämää, olemista, arkea, suomalaisuutta, matkustelua ym. pohtiva blogi. Olen 26-vuotias kulttuurialan opiskelija ja personal trainer, joka jakaa omia ajatuksiaan.

  https://miiatatjaanannurkka.wordpress.com/

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 13:33h, 08 elokuu Vastaa

  17-vuotias tyttö kirjoittelee matkoistaan, uusista ostoksista sekä jonkin verran arkisista asioista. Kiinnostuksen aiheet valokuvaaminen, muoti sekä sisustaminen ovat myös osa blogiani. Kirjoituksia kuvittaa isot laadukkaat kuvat.

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 13:34h, 08 elokuu Vastaa

  17-vuotias tyttö kirjoittelee matkoistaan, uusista ostoksista sekä jonkin verran arkisista asioista. Kiinnostuksen aiheet valokuvaaminen, muoti sekä sisustaminen ovat myös osa blogiani. Kirjoituksia kuvittaa isot laadukkaat kuvat.

  anskuaa.blogspot.fi

 • Avatar
  Marianne / STAY FRESH
  Posted at 14:56h, 08 elokuu Vastaa

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Juttuja omasta sporttisesta ja paikoin ehkä katu-uskottavastakin tyylistä naisellisilla viboilla, ajatuksia elämästä ja unelmista ylipäätään ja asiaa hyvinvoinnista kaikin puolin. Lifestyleä ja uuden kodin myötä sisustus juttuja! Inspiroitumista ja inspiroimista. Välillä asiaa pintaa syvemmältä ja välillä kevyttä hömppää. 20/ JKL :)

 • Avatar
  mennika
  Posted at 15:14h, 08 elokuu Vastaa

  http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

  Tätä blogia kirjoittelee 24-vuotias hyväntuulinen ravintolatyöntekijä Lahesta, jonka suuria intohimoja on luonnollisesti hyvä ruoka, elokuvat ja sarjat, matkustelu ja valokuvaus. Suurimmaksi osaksi blogista löytyy fiilistelyä ihan siitä normaalista arjesta, asukuvia ja reseptejä. Tervetuloo kurkkailemaan :)

 • Avatar
  Inka
  Posted at 15:53h, 08 elokuu Vastaa

  uudun toiselta puolelta löytyy 18-vuotias media-assistentti ja muutaman vuoden omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, kirjojen lukemista, bloggausta ja arjen pieniä iloja.

  Blogistani löytyy mm. päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, uusimpia ostoksia, meikkijuttuja, sisustusjuttuja ja välillä videoita ja syvällisimpiä pohdintoja.

  https://inkaintiaani.blogspot.fi/

 • Avatar
  Joanna
  Posted at 16:09h, 08 elokuu Vastaa

  Kuvapainotteinen lifestyleblogi, jota kirjottaa 16-vuotias espoolaistyttö :)

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 18:34h, 08 elokuu Vastaa

  22-vuotiaan Vaasalaisen lifestyle/ruokapainotteinen blogi, suurien ja laadukkaiden kuvien kera :)

  http://annalottajosefina.blogspot.fi

 • Avatar
  Sinituuli
  Posted at 20:34h, 08 elokuu Vastaa

  http://sinituulii.blogspot.fi

  19-vuotiaan yliopiston aloittavan nuoren naisen ajatuksia ja ihmettelyä elämästä. Rakastan kosmetiikkaa, hyvää kahvia ja eläimiä :)

 • Avatar
  Aino
  Posted at 22:26h, 08 elokuu Vastaa

  blogi täynnä muotia, kauneutta, matkustelua ja lifestyleä!

 • Avatar
  Jenny
  Posted at 23:10h, 08 elokuu Vastaa

  http://jennymariann.blogspot.fi/

  Parikymppisen liiketalouden opiskelijan blogi, pääosassa kuvat sillä valokuvaus on lähellä sydäntäni. Juttuja melko laidasta laitaan :)

 • Avatar
  LAURA ADALMIINA
  Posted at 00:11h, 09 elokuu Vastaa

  21 / JYVÄSKYLÄ

  Blogia kirjoittelee muotiin suuntautuva liiketalouden opiskelija, joka työskentelee vaatekaupan myyjänä. :-) Blogistani löytää ihan arkipäiväisiä juttuja, kouluun sekä tietenkin vaatteisiin liittyviä postauksia. Lähiaikoina postauksiin on kuulunut kirjoittelua parisuhteesta, Kreikan matkasta ja festareista sekä asukuvia.

 • Avatar
  jennakaroliina
  Posted at 11:13h, 09 elokuu Vastaa

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  25- vuotiaan neitokaisen blogi, jota tykkään kirjoittaa ihan puhtaasti omasta elämästäni, vähän kuin päiväkirjaa. Mukaan mahtuu paljon omaa tyyliä, rakkautta, matkustelua ja syksystä lähtien opiskelua. Mukaan mahtuu tyttömäisiä höpöhöpö juttuja ja vähän vakavampaa sisältöä :)

 • Avatar
  Sanni
  Posted at 11:57h, 09 elokuu Vastaa

  vasta äskettäin päivänvalon nähnyt opiskelu/lifestyle-blogi :)

 • Avatar
  Inga
  Posted at 12:03h, 09 elokuu Vastaa

  Nuoren tytön kirjoittelema blogi elämänsä menoista. Postauksia löytyy laidasta laitaan, kuulumisia, avautumisia, ostoksia, asuja jne. Mielenkiinnon kohteita mm. musiikki, muoti ja tottakai blogi maailma ja kuvaaminen.

  smalldreamsinkku.blogspot.fi

 • Avatar
  Julia
  Posted at 12:41h, 09 elokuu Vastaa

  Tervetuloa seuraamaan elämääni välivuoden aikana, saamaan inspiraatiota esimerkiksi oman huoneen sisustukseen ja kuulemaan vaikka tuotearvosteluja erilaisista kosmetiikkatuotteista!

  – Julia, Be My Romeo blogista

 • Avatar
  Nea
  Posted at 14:26h, 09 elokuu Vastaa

  Pian 14-vuotias tyttö kirjoittaa omasta niin luistelun kuin ratsastuksen täyteisestä elämästä. Kirjoitan erilaisia lifestyle-juttuja, kuten leipomisvinkkejä, arkikuulumisia, asu- ja varsinkin luontokuvia yms.
  Blogissani voit inspiroitua mm. kauniista luontokuvistani ja herkullisesti resepteistä.
  http://n-my-life-with-ponies.blogspot.fi/?m=1

 • Avatar
  Love-sannar
  Posted at 15:21h, 09 elokuu Vastaa

  19-vuotiaan täysin bloggaamisen koukkuun jääneen tytön lifestyle blogi:)
  http://love-sannar.blogspot.fi/

 • Avatar
  Anna
  Posted at 19:54h, 09 elokuu Vastaa

  http://annalhu.blogspot.fi/

  16-vuotiaan näkemystä ja mietintää. Kamera ja kuvaaminen lähellä sydäntä.

 • Avatar
  Pauliina O.
  Posted at 20:15h, 09 elokuu Vastaa

  pawenblogi.blogspot.com

  22- vuotiaan raumalaistuneen opettajaopiskelijan blogi, jossa vähän fiiliksen mukaan postauksia siitä sun tästä. Joskus asuja, joskus musiikkia, joskus sisustusta, joskus ruokaa, mitä milloinkin :-)

 • Avatar
  Neannaf
  Posted at 21:53h, 09 elokuu Vastaa

  Valokuvaamista, muotia, sisustamista ja kirjoittamista rakastava tanssityttö, joka kulkee kamera kaulassa ellei pyörähtele tanssisalilla treenaamassa. Tekee pieniä ”koti koreografioita” ja lueskelee mielellään muiden blogeja. Kirjoittelee omista mietteistään, kertoo päivistään. Tervetuloa lukemaan! :)

 • Avatar
  Ina
  Posted at 01:13h, 10 elokuu Vastaa

  http://fashionbyina.blogspot.com/

  Alankomaissa asuvan 18-vuotiaan muslimitytön muoti- & lifestyleblogi.

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 13:10h, 10 elokuu Vastaa

  Juuri bloggaamisen aloittanut 19-vuotiaan tytön blogi :)
  Turussa asustelen ja vietän välivuotta, joten bloggaaminen tuntui sopivalta harrastukselta minulle! Blogini on lifestyle -painotteinen, postauksia ei vielä montaa ole, mutta lisää on tulossa!

 • Avatar
  Sari P.
  Posted at 16:53h, 10 elokuu Vastaa

  http://diary-of-sari.blogspot.fi/

  Joensuulaisen 21-vuotiaan naisen lifestyleblogi. Blogistani löytyy lähinnä arkipäiväisiä juttuja ja tykkään myös kirjoitella muodista, kauneudesta, matkustamisesta, kosmetiikkatuotteista ja muista tyttöjen jutuista.

 • Avatar
  Cami
  Posted at 18:15h, 10 elokuu Vastaa

  http://funfitfash.blogspot.fi

  Blogi, joka sisältää kaikkea elämääni kuuluvaa; mm. opiskelua Vaasan yliopistossa, häät vuonna 2018 sekä treeniä. Mukaan mahtuu myös tyttöjen juttuja eli muotia, kosmetiikkaa sekä 1v. kissanpentu Teukka ♥

 • Avatar
  Julia
  Posted at 18:22h, 10 elokuu Vastaa

  Lifestyle -painoitteinen blogi 20-vuotiaan nuoren naisen elämästä.

 • Avatar
  Katariina
  Posted at 19:17h, 10 elokuu Vastaa

  26 / Lifestyle, Muoti & Kauneus

  Arjen iloja, markkinoinnin opintoja, kauneutta ja muotia.. Postailen tasaisesti noin 3-4 kertaa viikossa ja joka tiistai on luvassa VIDEOPOSTAUS!

  Tervetuloa mukaan! :)

  http://lovekatariina.blogspot.fi/

 • Avatar
  Kiia Innanmaa
  Posted at 22:39h, 10 elokuu Vastaa

  Hei! Oon Kiia, 19-vuotias opiskelija ja kirjoittelen monipuolista lifestyleblogia osoitteessa http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/ ! Päivittelen blogia monta kertaa viikossa ja aiheet vaihtelee muodista sisustukseen, koulusta DIY-juttuihin sekä valokuvauksesta blogivinkkeihin.

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

 • Avatar
  Meri
  Posted at 22:41h, 10 elokuu Vastaa

  http://merihilden.blogspot.fi/

  16 | vaihto-oppilas | Belgia 2016-2017 | Lifestyle

 • Avatar
  hanna
  Posted at 08:09h, 11 elokuu Vastaa

  hannamaria on 22-vuotiaan, kohta AMK-opinnot aloittavan, I love me 2016-messujen VIP-bloggaajan ja nuoren naisen kauneuteen painoittuva lifestyle -blogi. Blogissa puhutaan niin ihonhoidosta, kosmetiikasta, ruoasta kuin sisustamisestakin varsinkin nyt, kun muutto vasta valmistuvan kerrostalon kaksioon on edessä loppukuusta.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 • Avatar
  Amanda
  Posted at 09:50h, 11 elokuu Vastaa

  20-vuotiaan välivuotta viettävän turkulaisen tytön lifestyleblogi, jonka aihepiirit pyörivät tyylini, kauneuden, sisustamisen ja matkailun ympärillä. Blogista löytyy asukuvia, meikkivideoita, ostosten esittelyjä, matkapostauksia niin Kreikasta kuin Pariisista, suosikkien listaamista, reseptejä, vinkkipostauksia ja paljon muuta! :)

  https://amandajosefiina.blogspot.fi

 • Avatar
  Julia
  Posted at 15:32h, 11 elokuu Vastaa

  Blogia kirjoittaa 19-vuotias, kameran molemmilla puolilla viihtyvä tyttö. Kirjoitan monipuolisesti niin tyttömäistä kauneushömppää kuin syvällisiä ajatuksia ja arjen kuulumisiakin.

  http://viiskyttieta.blogspot.com/

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 17:07h, 11 elokuu Vastaa

  http://hennankengissa.blogspot.fi

  Blogissani yhdistyy suurimmat intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus. :) Bloggaajana toimii 21- vuotias nuori nainen Tampereelta!

 • Avatar
  Bambi and the city
  Posted at 18:34h, 11 elokuu Vastaa

  Bambi and the city -blogin takana vaikuttaa 25-vuotias pääkaupunkiseudun asukki. Olen pian valmistuva viestinnän opiskelija sekä koulutettu meikkaaja. Rakastan kosmetiikkaa ja kaikkea sekä kauneuteen että hyvinvointiin liittyvää ja näiden teemojen ympärillä myös blogini pyörii. Tuotearvosteluja ja uutuuksien testailuja, hyväksi todettuja kauneusvinkkejä sekä hyvinvointiin liittyvää pohdintaa. Tervetuloa mukaan! :)

  https://bambiandthecity.wordpress.com/

 • Avatar
  Tanja
  Posted at 19:34h, 11 elokuu Vastaa

  http://www.lily.fi/blogit/tanjaleena

  22-vuotiaan nuoren naisen lifestyle blogi, jossa jaetaan arkipäivisiä asioita, sisustetaan, matkustellaan ja puhutaan muodista/trendeistä.

 • Avatar
  Suvi
  Posted at 19:38h, 11 elokuu Vastaa

  Positiivisuutta huokuvia tekstejä kuvineen 17-vuotiaan tytön elämästä. Blogissa nähdään asukuvia, kauneusjuttuja, sekä reseptejä ripauksella myös tavallisia arkisia asioita. Välillä sukelletaan syvällisempiin aiheisiin ja pohdiskellaan elämän pieniä ja suuria iloja unelmoinnin lomassa. Tervetuloa kurkistamaan! <3

 • Avatar
  Vilma
  Posted at 22:09h, 11 elokuu Vastaa

  http://vilmakotro.blogspot.fi/?m=1

  15- vuotiaan maalaistytön lifestyle blogi, jossa on aika paljon (ja mielestäni ihan laadukkaitakin!) kuvia :)

 • Avatar
  Merita
  Posted at 14:00h, 12 elokuu Vastaa

  Terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä postauksia :)

 • Avatar
  Marjut
  Posted at 14:30h, 12 elokuu Vastaa

  https://mamitun.blogspot.com

  Täällä kirjoittelee vuonna 2012 blogimaailmaan täysin hurahtanut 21-vuotias nuori naisenalku. Asun tällä hetkellä Maltalla ja lempparijuttuihini kuuluu mm. kauneus, oman tyylin luominen, positiivisuus, kameran edessä oleminen, oma muru, parhaimpien ystävien seura ja kaikki muu, mitä tämän ikäisen tytön elämään voi vaan mahtua. Blogini on hyvin kuvapainotteinen, ja tyttömäisiä juttuja löytyy melkeinpä joka postauksesta. Tervetuloa ♥

 • Avatar
  Saana
  Posted at 15:28h, 12 elokuu Vastaa

  Alle vuoden ikäinen blogi, jossa suurimmilta osin paljon asukuvia! Postauksiin kirjoitan otteita elämästäni pääsääntöisesti humoristisesti, mutta välillä vakavastikin.

 • Avatar
  Anni
  Posted at 19:34h, 12 elokuu Vastaa

  http://andletmehearit.blogspot.fi/

  Oon 21-vuotias, Seinäjoelta naapurimaahan muuttanut opiskelija. Kirjoittelen blogiin omasta elämästäni vähän päiväkirjamaisesti. Tykkään myös jakaa silloin tällöin asukuvia, reseptejä, meikkijuttuja ja ihan vaan kivoja kuvia. :)

 • Avatar
  Helena
  Posted at 20:47h, 12 elokuu Vastaa

  18-vuotiaan Helsinkiläisen abin lifestyle – tyylinen blogi sisältää tekstejä positiivisella asenteella kirjoitettuna. Lifestyle – tyylinen blogi sisältää postauksia omien kiinnostuksenkohteiden ja harrastusten pohjalta, eli paljon kauneuteen, opiskeluun, hyvinvointiin ja urheiluun liittyen – ripauksella vaihtelevia muita aiheita. Inspiraation ja vinkkien jakaminen on minulle mieluisaa ja positiivinen palaute saa aina hymyn huulilleni – joten toivottavasti löydät blogistani itsellesi kiinnostavaa luettavaa, sekä paljon inspiraatiota!

  ♡ ihania lukuhetkiä

 • Avatar
  Eesi
  Posted at 23:35h, 12 elokuu Vastaa

  20-vuotiaan tytön lifestyle-blogi höystettynä asukuvilla! Blogia olen kirjoitellut kohta 7vuotta ja vieläkin innostus riittää. Nyt edessä muutto uuteen kaupunkiin ja sen tuomista haasteista tulee lähitulevaisuudessa blogissa varmasti eniten lukemaan. :)

 • Avatar
  Reetta
  Posted at 23:46h, 12 elokuu Vastaa

  Life is Beautiful on 4-vuotias muoti + lifestyle blogi, joka muutti portaalista takaisin omilleen kesäkuun alussa.
  Rakastan takkeja, aurinkolaseja ja huulipunia. :)

 • Avatar
  Life à la Sara
  Posted at 10:24h, 15 elokuu Vastaa

  Life à la Sara

  Lifestyleblogia kirjoittaa intohimoisesti elämään suhtautuva ja kaikkea kaunista rakastava hyvin järjestelmällinen mutta luova 25-vuotias nainen Espoosta. Blogissa aiheet pyörivät terveellisten elämäntapojen, herkullisen ruoan ja treenaamisen ympärillä sekä visuaalisuuden ja estetiikan kaikissa muodoissa. Sisustaminen ja matkustelu erityisen lähellä sydäntä!

 • Avatar
  Aino
  Posted at 06:59h, 18 elokuu Vastaa

  Moi,

  Olen 15-vuotias tyttö Tampereen seudulta ja kirjoittelen blogia jossa kerron elämästäni ja pohdiskelen asioita. Olin juuri kuukauden ulkomailla, joten matkapostaukia tulee paljon lähiaikoina.

 • Avatar
  Aino
  Posted at 07:00h, 18 elokuu Vastaa
 • Avatar
  Inka Nitta
  Posted at 11:51h, 18 elokuu Vastaa

  Mulla oli mennyt tää näköjään ihan ohi! Linkitän nyt siltä varalta, jos satut tekeen toisen osan vielä ;)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  Pian parikymppisen Tampereen hurjan positiivinen lifestyle blogi. Kauneus- & sisustusjutut oman tyylin kanssa pääpainona blogissa.

 • Avatar
  Charlotta Eve
  Posted at 20:34h, 15 syyskuu Vastaa

  Linkitän myös, vaikka teit jo postauksen. :)

  Charlotta Eve / Kauneus, Meikit, Ihonhoito + lifestyle

  22-vuotiaan kosmetologin kirjoittama blogi, jossa painottuu kauneus. Meikki-vinkkejä, inspiraatiota, tutoriaaleja, ihonhoito-apua sekä tuotearvosteluita. Välillä innostun myös kirjoittamaan elämästä, matkustelusta, ruoasta tai vaikkapa ihanasta kahvilasta, jossa juon chai-latteni nautiskellen. Tervetuloa seuraamaan!

  Instagram: Charlottaeve
  Snapchat: charkkueve

Post A Comment