New from Saint Laurent

saint laurent shopper

Jos ihastut siihen heti, kun näet sen livenä

Ja se näyttää edelleen yhtä hyvältä myös kuvissa

Niin ei kannata jäädä vain kuolaamaan

Vaan toimia äkkiä…

Eli ostaa se LAUKKU.

Moni teistä arvaili mun jättimäisen mustan boksin sisältöä tässä postauksessa. Heti ensimmäinen arvaus meni oikeaan – laukkuhan se siellä oli! Mutta mallia ei osannut kukaan aavistaa. Noh, en olisi mäkään vielä kuukausi sitten osannut kuvitella ostavani juuri tämän yksilön. Listasin teille kaikki unelmalaukkuni ja kuten huomata saattaa niin tämä ei kuulunut listalle vaan tähän liittyy pieni tarina:

Olin säästänyt laukkurahastoon riittävästi ja suunnittelin ostavani yhden unelmalaukkuni nyt kesällä. Suunnittelin tekeväni ostoksen heti Rodoksen reissun jälkeen. Viimeisenä päivänä, kun oli aika lähteä kotia kohti niin hypättiin lentokentän bussikuljetukseen. Ja siinä se oli Vieressä olevan tytön sylissä, täydellinen musta laukku! Koko matkan vain tuijotin sitä (terveisiä sulle, jos satut tämän näkemään). Ei mennyt kauaa, kun heti kotiin palattua suunnitelmat pienen clutchin ostamisesta vaihtui tähän Saint Laurentin mustaan nahkaiseen Shopper-laukkuun. 

saint laurent musta laukku

saint laurent paris

Melkein kaikki omistamani laukut ovat kyseistä mallia, mutta joukosta puuttuu neutraali kaveri. Sellainen joka ”ei vaadi” asulta paljoa eli menee minkälaisen lookin kanssa tahansa. Nyt tätä mallia löytyy kaikenlaisiin tilaisuuksiin, ehkä seuraava säästökohde on joku noista erilaisemmista malleista.

saint laurent laukku

uusi laukku

Laukun sisältä löytyy pieni pussukka, joka menee tarpeen tullen myös lompakkona. Eli sinne sisälle saa arvotavarat, koska muuten laukusta ei taskuja löydy. Edessä roikkuu pieni logo, jonka saa halutessaan myös oman kotelonsa sisälle. Yksinkertaisin laukku, jonka oon nähnyt – mutta silti siinä on sitä jotain.

saint laurent blogi

Mitäs mieltä te ootte siellä ruudun toisella puolella? Oliko hyvä laukkuvalinta?


38 Responses to “New from Saint Laurent”

 1. Avatar Mia sanoo:

  Vau, toi on kyllä ihana , sopii varmasti hyvin moneen asuun ja miellyttää omaa silmääkin toisin kuin vuittonit joita on viime aikoina sun asukuvissa paljon näkynyt.

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että sä tykkäät :) Vuittonit jakaa aina paljon mielipiteitä. Tämä on kyllä niin käytännöllinen ja kuten sanoit niin menee monen eri asun kanssa. Täytyy räpsiä pian asukuvat :>

 2. Avatar Essi sanoo:

  Toi laukku on niiin täydellinen! <3 Oon kuolannu tuota kyseistä laukkua pitkään, se on niin ajaton sekä sopii asuun kuin asuun :) Toi laukku on varma ostos, joka miellyttää monia vuosia!

  • Saija Saija sanoo:

   Oih oon samaa mieltä <3 Mä en tiedä miten mulla oli mennyt tämä ihan ohi... Mutta, kun se tuli vastaan niin rakastuin heti. Mä uskon kans, tähän ei voi millään kyllästyä! :-)

 3. Avatar vilja sanoo:

  Ompas ihana! Paljonko maksoi ja mistä ostit? Tosi kaunis, oon miettiny laukkuhankintaani jo kauan ysl:n ja pradan välillä, ja alan vähän kallistua tähän. Hmm..

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo nähdä sun pitävän :) Tilasin tämän suoraan Saint Laurentin sivuilta ja hintaa oli 750€. Hetken käytön jälkeen voin suositella, niin käytännöllinen värinsä kuin mallinsa puolesta :) Voi Prada on myös mun yksi unelmalistan jäsen <3

 4. Avatar Laura sanoo:

  Vau mikä laukku! Jos päättäisin panostaa laukkuun vähän enemmän, niin se voisi hyvin olla tuo! Jotenkin niin simppeli mutta silti hienostunut :) Mielestäni paljon tyylikkäämpi kun esimerkiksi Neverfull (joka on nätti myös), mutta ilmeisesti vähän edullisempikin? Entä mitenköhän tuo matsku kestää, vaatiiko jonkinlaista hoitamista..?

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, niin kiva nähdä näin monen pitävän tästä :) Sä sen sanoit! Joo juuri nuo sanat kuvaavat tätä <3 Ja on Neverfulliakin jotenkin hienostuneempi ja näyttävämpi, vaikka tämä on vaan musta. Joo on edullisempi, tämä oli 750€. Materiaali on pehmeää nahkaa, joten nahkalle tarkoitetulla hoitoaineella täytyy varmaan käsitellä. Ainakin varmuuden vuoksi :)

 5. Avatar Eeva sanoo:

  On kyllä yksinkertaisen ihana! :-> Kelpais ehdottomasti.

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidät =) Tämä on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin upea laukku <3

 6. Avatar Annn sanoo:

  Toi on ihana :-) Meinasin ostaa ihan saman Pariisissa! Mutta sen verran jahkasin, että jäi tällä kertaa sinne. :D Mistä ostit/tilasit laukun?

  • Saija Saija sanoo:

   Täysin samaa mieltä :) Eikä! Olisit ostanut, on tämä niin upea. Mä tilasin laukun suoraan Saint Laurentin sivuilta :’)

 7. Avatar Riikka sanoo:

  Tämä on ihan ensimmäinen kerta kun törmään tuohon kyseiseen laukkuun mutta wau! Monet suositut shopperit ovat sellaisia mitä tulee kadulla vastaan jatkuvasti (MK Jetset, Neverfull yms…) ja mua vähän harmittaa kuulua samaan massaan vaikka mulla tuollainenkin käytössä on :) Tää laukku kuitenkin iskee tosi kovaa ja aloin heti harkita olisiko se ehkä mun seuraava laukku, haha! Just sellainen niin yksinkertainen, mutta niin kaunis <3

  • Saija Saija sanoo:

   Mun reaktio oli samanlainen <3 On tämä niin edukseen erottuva! Joo ymmärrän mitä tarkoitat, tätä ei ainakaan vielä tule vastaan. Sen näkemäni tytön laukku oli ensimmäinen ja ainut, jonka oon nähnyt. Yritin googletella tästä asukuvia, mutta ei löytynyt eli melko harvinainen vielä :) Multa löytyy kans MK:n Jet Set ja Neverfull, joista tykkään. Mutta kyllä tämä on vielä kivempi ja menee sellaistenkin asujen kanssa, joihin ne ei käy <3

 8. Avatar amanda sanoo:

  Eiiiiikä apua, oon kattellut nyt tota laukkua koko kesän kun pääsin nyt opiskelemaan yliopistoon ja haluisin jonkun kunnon koululaukun ”palkinnoksi” itselle :D nää sun kuvat sai mut kyl nyt kallistumaan tähän laukkuun, taitaa olla pakko tilata itsellekkin…. Tuliko tohon jotain postareita ku tilasit ja kuinka kauan se toimitus kesti? :) ja tuliko postin kautta vai mitä kautta? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mitää! Olipas sattuma :D Kannatan ideaa, et tuu katumaan <3 Vaikka en ole montaa kertaa tätä käyttänyt niin on kyllä oikeasti jokaisen pennin arvoinen laukku. Ei tullut ollenkaan postikuluja, mutta toimituksen arvioitu aika oli 4-6 arkipäivää niin mulla meni 7. Viimeksi, kun tilasin Saint Laurentilta niin tuli kahdessa päivässä eli se vähän vaihtelee. Laukku tuli Italiasta Saksaan ja sitä kautta Suomeen. Ja tämä tuli UPS:n kuljetuksen kautta suoraan kotiovelle :)

 9. Avatar Milla sanoo:

  Apua tuo on ihan täydellinen! Tähän sydänsilmäemoji haha :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana :D Vitsit tuollainen emoji kaivattaisiin nyt tähän! Se kuvastaisi tätä laukkua täydellisesti <3 :p

 10. Avatar Heidi sanoo:

  Mä oon pitkään miettiny shopper laukun ostoa, mutta täydellistä ei vaan ole tullut vastaan. Haluaisin sen olevan musta, vuittoneitakin mietin, mutta ne ei oo yhtään mun juttu. Mutta nyt se taisi löytyä . Rakastuin tähän heti kun näin kuvan. vähän pitää vielä säästää, mutta eiköhän päätös oo tehty. Miten kuljetus tapahtui? Tuliko ihan postiin?

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä se on <3 Varmasti. On tässä kyllä niin käytännöllinen ja ajaton laukku :) Joo eli tilasin tosiaan Saint Laurentin sivuilta ja kuljetukseen meni 7 arkipäivää. Viimeksi, kun tilasin heiltä niin paketti tuli kahdessa päivässä eli toimitusaika vaihtelee. Kuljetus tapahtui UPS:n kautta ja paketti saapui suoraan kotiovelle (:

 11. Avatar Suusuli sanoo:

  Musta iso laukku ostettu eli tuleeko Hamilton myyntiin? ;)

  Mutta on kyllä tosi kiva :)

 12. Avatar HeidiSusanna sanoo:

  APUA TOI ON TÄYDELLINEN!!! <3 :-D

 13. Avatar Sirpale sanoo:

  Nyt on upea laukku :) Yksinkertainen, kaunis ja toimiva!

 14. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Aivan ihana laukku! Yksinkertainen, mutta niin kaunis <3

  • Saija Saija sanoo:

   Inka, ihana nähdä sun pitävän :) Sepä, tähän tuskin koskaan kyllästyy… <3

 15. Avatar Elppi sanoo:

  Haha, mikä sattuma! Just olen itsekin tätä laukkua vähän sillä silmällä katsellut Saint Laurentin sivuilla, mutta jätin vielä ostamatta kun tilasin sieltä aurinkolasit. Kuten joku tuossa aikasemminkin sanoi, nää kuvat kyllä vaan vahvistaa näkemystäni tän laukun täydellisyydestä :) Taidan tämän siis säästämisen jälkeen hankkia itsellenikin!

 16. Avatar Tiina sanoo:

  Aivan ihana! Kotiuttaisin mielelläni itselle tuollaisen :) ♥

 17. Avatar Nimetön sanoo:

  Love it!! <3 onko painavampi vai kevyempi kuin nf? Kumpi sopii paremmin olkapäälle jos esim on paljon tavaraa laukussa? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi <3 Huomattavasti kevyempi ja mukavampi kantaa. Mutta taas NF kestää jopa 200 kiloa painoa eli jos paljon kantaa mukana niin sit suosittelen jälkimmäistä, koska hihnat ainakin kestää takuuvarmasti. Tässäkin kestää, mutta ovat niin eri materiaalia :)

 18. Avatar Katja sanoo:

  Tämä sama laukku on mun ”wanted” listalla, mutta olen hieman pohtinut laukun kestävyyttä (haluaisin tän siinä ruusupuuteri värissä). Mitä mieltä olet laukun laadusta, nyt kun tää on ollut sulla jo jonkin aikaa?

  • Saija Saija sanoo:

   Suosittelen lämpimästi <3 Minkään muun laukun laatu ei ole ollut näin hyvä kuin tämän! Laukku on todella kestävä, ei haittaa vaikka sen laskee maahan tai käyttää sitä vesisateessa. Ja jos siihen tulee likaa niin ne lähtee helposti pyyhkimällä :)

 19. Avatar riina sanoo:

  Moikka!

  tilasin laukun tänään ja aloin miettimään miten laukku on sulla nyt n.2v säilynyt ja oletko käsitellyt jollain hoitoaineella? kiitos! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Oi teit hyvän valinnan! Tosi hyvin on säilynyt, ei oikeastaan mitään kulumaa. Vaikka oon melko huolettomasti sitä kohdellut :D En ole suojannut vesisateelta tai mitään. Siinä on tehtaalla laitettu hoitoaine ja jos jotain tulee niin ilmeisesti YSL korvaa sitten vahingot niin en ole sitten itse suojannut. Eikä kyllä ole mitään tullut, joten hyvin on suojaus kestänyt :)!

 20. Avatar Riina sanoo:

  Monet kiitokset vastauksesta!:)

Kommentoi