Snaps from Snapchat

Snapchat-postaukset ovat nousseet lyhyessä ajassa blogin yksien suosituimpien joukkoon! Edellisestä koosteesta on vierähtänyt jo lähes 2 kuukautta, joten eiköhän ole aika kurkata sitä kautta mun kesän tekemisiin. Tykkään älyttömästi snäpin vaivattomuudesta, aitoudesta yms… Mutta viime viikkoina se ei ole toiminut mulla kunnolla. Osalle ei näy ollenkaan mun Mystory, se ei aina tallenna snäppejä kuvakansioon (vaikka yrittäisin tallentaa monta kertaa), Memories-valikko tilttaa ja välillä snäppi heittää mut koko sovelluksesta pois just silloin, kun oon saanut räpsäistyä kuvan. Ärgh! Täytyy katsoa onko siihen jotain päivitystä tai ladata koko sovellus uudestaan.

Tekemisiä pääsee seurailemaan siellä taas, kun saan sen toimimaan eli löydätte mut nimimerkillä @saijis. Ja jos näitä postauksia on mennyt ohi niin oon tehnyt Snapchatille oman tagin, jonka alta löytyy kaikki postaukset. Sinne pääsee TÄSTÄ.

snapchat

Voisin lähteä Kreikkaan takaisin ihan vaan jo tuon ruuan vuoksi. // Throwback juhannukseen, jota oltiin viettämässä Lappajärvellä. Tuo skumppa jäi muuten kokonaan korkkaamatta, joten se odottelee edelleen jääkaapissa jotain erityistä juhlan aihetta ;-) // Ensimmäinen lomapäivä oli hyvä aloittaa meikkisiveltimien perusteellisella putsauksella… NOT.

snapchat blogi

Pakkoa kehua, että joko Rodoksen Starbucksin työntekijä oli erityisen hyvä tai sitten tuolla kaikki vaan maistui erilaiselta, mutta Caramel Frappucino oli taivaallista  Vaikka se on Suomessakin herkkua niin tuolla vielä kymmenen kertaa parempaa. // Ajankuluttamista lentokoneessa = ulkomaalaisen Cosmon lukeminen ja snäppäily, haha. // Kävin alkukesästä ottamassa volyymiripset, joista oon tykännyt todella paljon. Löydettiin mun silmille juuri sopiva pituus ja kaarevuus. 

snapchat filters

Tämän kesän aikana mun kannettava on nähnyt yhtä paljon maailmaa kuin mä. Tässä työssä reissaaminen ilman sitä on lähes mahdotonta. // Minireissu Vaasaan, jossa käytiin Iriksen kanssa aurinkolasiostoksilla ja syömässä. // Lyhyet hiukset, jotka ovat kasvaneet jo hurjaa vauhtia. Voisin kirjoitella hiuksista tällä viikolla oman postauksen.

snapchat käyttöohjeet

Testaamassa Vohvelihetken suolaiset versiot. Meille olisi Iriksen kanssa riittänyt yksi kokonainen, nimittäin oltiin aivan täynnä jo puoliskan kohdalla. Mutta mausta kymmenen pistettä! // Pehmein paketti pitkiin aikoihin  // Voitte vaan kuvitella kuinka iloisia oltiin, kun löydettiin Rodoksen Supermarketista Snickersin ja Marsin makuiset pirtelöt. Ne kylmänä nautittuna katosi +35 asteen lämpötilassa alta aikayksikön.

snapchat postaus

Kesän yksi jokavuotinen suosikkijuttu on tuoreet kirsikat – niin aamulla, päivällä kuin illalla. Tai vaikka yöllä. // Punaisen kassin sisältö tuli esiteltyä täällä. // Kahvitreffit Tatun kanssa – sain kuulemma hänetkin innostumaan Chai Latesta.


20 Responses to “Snaps from Snapchat”

 1. Avatar Nelli sanoo:

  outoa, mulle sun mystoryt kyllä näkyy! mutta snapchat tekee samaa eli heittää mut välillä ulos koko sovelluksesta :( kiva postaus taas ja ihania ruokakuvia ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö! Helpottavaa kuulla <3 Tuo sovelluksesta pois heittäminen on kyllä turhauttavaa... Voi kiitos kovasti Nelli :) xx

 2. Avatar Saga sanoo:

  Mä niin tykkään sun kollaasipostauksista <3 Ja edelliseen en kerenny kommaamaan et ihania ostoksia, varsinkin toi mini pochette sekä toi vaaleanpunainen hame <3

  • Saija Saija sanoo:

   Ilahduttavaa kuulla sun pitävän ♥ Ja voi kiitos! Mahtavaa, että päätit tähän kommentoida. Mini Pochette oli kyllä todella hyvä ostos – pieni, mutta niin käytännöllinen laukku :’)

 3. Avatar Hanna sanoo:

  Joo mulla tekee kans sitä et kuvat ei tallennu puhelimen kansioon vaikka kuinka yrittäis :( mut täytyy vielä sanoa et sun blogi on kyllä ihan mun suosikki, nää sun postaukset on niin ”normaaleja” et näihin on helppo samaistua! :) tarkotan siis ettei nää postaukset oo semmosta pintaliitämistä ja pelkkiä ulkomaanmatkoja ja vip-tilaisuuksia, vaan just semmosta normaalia arkea ja asuja :) Kiitos siis sulle Saija!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :/ Inhottavaa! Jää niin monet muistorikkaat snäpit tallentamatta… Voi ei, mielettömän kiva palaute :) Tällainen kohteliaisuus nostattaa motivaatiota huimasti. Mä pyrin aina kirjoittamaan mahdollisimman paljon siitä normielämästä ja näyttämään sitä ”ihan oikeaa” arkea. Kiva nähdä mun onnistuneen siinä, tuhat kiitosta :’)

 4. Avatar Aliisa sanoo:

  Meilläkin on mökki lappajärvellä, siellä on tullut käytyä lapsuudesta lähtien joka kesä. Just tänään itte asiassa ajeltiin sieltä kotiin:) Ja me myös juuri pari viikkoo sitten oltiin Kreikassa lomalla, mutta Kreetalla. Höh, miksen mä löytänyt kaupasta mars-smoothieita!! Ja oikeessa oot, kreikkalainen ruoka on kyllä aivan taivaallista.

  • Saija Saija sanoo:

   Oih kuulostaa ihanalta :) Kyllä oma mökki on vaan paras! Ohoh, onpas paljon sattumia :) Lähes samoissa paikoissa, mutta eri aikaan. Mä kuulin, että noita Snickers ja Mars-juomia olisi tulossa tai tullut jopa jo Suomeen! Mutta en ole täysin varma. Kreikkalainen ruoka on täyskymppi <3

 5. Avatar Aino sanoo:

  Nälkä tuli näitä katsoessa, vaikka söin ihan äsken :D

 6. Avatar Ansku k sanoo:

  Mulla snäppi joskus jumittuu, mutta yleesä se onneksi toimii. Toivottavasti sä saat sen toimiin:)
  Kiva postaus♡

  • Saija Saija sanoo:

   Onpa harmi, että se jumittuu :/ Mutta kokeilin nyt päivittää sen. Toivottavasti lähtee toimimaan! Kiitoksia sulle ♥ :)

 7. Avatar Ansku k sanoo:

  Mulla snäppi joskus jumittuu, mutta yleesä se onneksi toimii. Toivottavasti sä saat sen toimiin:)
  Kiva postaus♡

  • Saija Saija sanoo:

   Onpa harmi, että se jumittuu :/ Mä kokeilin nyt päivittää sen, joten toivotaan asian korjautuvan. Suuret kiitokset sulle Ansku ♥ :)

 8. Avatar Annn sanoo:

  Kivoja kuvia ja hetkiä ollut :-) En ole (ainakaan vielä) hankkinut snäppiä.. Josko joku pv pitäisi tai saisi aikaiseksi :-D Tuntuu et kaikkeen muuhun someenki jo menee aikaa vaikka kuinka!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiiiitos :) Voi tiedän tunteen! Varsinkin nyt, kun on snäppi niin se vie aikaa tuplasti enemmän. Eli en tiedä suosittelisinko edes sen lataamista, vaikka itse sovelluksesta tykkäänkin :’D

 9. Avatar imlacking sanoo:

  Mullakin yhteen aikaan jumitti ihan hirveästi, mutta nyt on toiminut vähän paremmin. Yhdessä välillä siis päivitti ihan hirveän kauan ennen kuin antoi katsoa kenenkään snappeja ja yhtäkkiä saattoi saman tyypin snappien välillä päivitellä hirveän pitkään.

  Yhden snappaajan snapit saattoi jumittaa keskenkin eli vaikka puolesta välistä snappia eikä antanut katsoa loppuun. Lakkas siis se aikajuttu kokonaan pyörimästä sieltä nurkasta kesken kaiken.

  • Saija Saija sanoo:

   Mikähän siinä on :o ”Helpottavaa” kuulla, että mun Snapchat ei ole ainoa joka tökkii… Mä kokeilin nyt päivittää niin toivotaan, että lähtee taas toimimaan normaaliin tapaan. Mulla ei ole koskaan jumittanut snäpit, mutta voin vaan kuvitella kuinka inhottavaa se oli :-/

 10. Avatar sibs sanoo:

  Noita Mars- ja Snickerspirtelöitä saa myös Suomesta, ainakin täältä meiltäpäin Itä-Suomesta ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo kuulin pari päivää sitten! Onneksi, nimittäin ne oli älyttömän hyviä :p Varsinkin Mars, täytyy joku päivä käydä etsimässä niitä <3

Kommentoi