Viikko käyntiin köysikiipeilyllä + arvonta

Huomenta  Tämä maanantai starttasi käyntiin isolla kupilla kahvia ja töillä. Viikko sitten meillä oli kuitenkin hieman erilainen aloitus, kun suunnattiin Tatun kanssa Tuuriin köysikiipeilemään. Tämä oli mun ensimmäinen, mutta ei varmastikaan viimeinen kerta yläilmoissa köysien varassa. Mä oon mukana Indiedaysin, Blogiringin sekä Finn Springin kampanjassa, jossa pääsin testaamaan Herkullista Hyvinvointia-juomaa osana tätä aktiivista kesäpäivää. Voin sanoa, että viikko ei voi paremmin lähteä käyntiin kuin liikunnalla ja lisäboostilla!

köysikiipeilya

spring juomat

Spring

Otettiin heti aamusta auton nokka kohti köysikiipeilyratoja, jossa oli varusteiden pukemisen jälkeen vuorossa pieni opetus. Se kesti maksimissaan pari minuuttia, jonka jälkeen ei muuta kuin suoraan ratoihin! Mä olin jotenkin kuvitellut, että tämä on tosi easyä… Mutta kyllä kolmen tunnin kiertäminen meni kunnon treenistä. Pidettiin kaksi kertaa juomatauko, mutta muuten koko aika meni ratoja suorittaessa. Satuttiin valita vielä helteinen päivä, joten tankkaus oli hyvin tärkeää jaksamisen puolesta!

le tuuri parc

köysikiipeily le tuuri parc

IDKUVA

Meillä oli repussa mukana näitä Finn Springin Herkullista Hyvinvointia-juomia, joiden merkittävässä pääroolissa on toiminnallisuus. Juomat sisältävät hyvinvoinnille tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja! Eikä siinä vielä kaikki, vaan juomiin on lisätty myös muita funktionaalisia, kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille tärkeitä ainesosia. Vaikka juomat ovat terveellisiä niin makua niistä ei silti puutu! Tuoteperheeseen kuuluu siis kolme eri herkullista juomaa; Nätti, Ryhti sekä Puhti. Niistä jokaisella on oma toimintapansa, värinsä ja makunsa.

Spring Nätti – Tämä mansikan ja guavanmakuinen juoma muistuttaa hieman erästä lapsuuden karkkia. Sellainen makea, mutta raikas. Nätti sisältää sinkkiä, seleeniä, kollageenia sekä E- ja C-vitamiineja, jotka ovat tärkeitä ihon hyvinvoinnin kannalta.

Spring Ryhti – Moni teistä tietää, että rakastan mangoa eli tämä on mun varma suosikki. Mangon lisäksi tästä löytyy limeä. Ryhti tukee luuston ja nivelten hyvinvointia. Mulle tuli keväällä polveen nivelrikko ja lääkäri käski tällöin lisätä nivelille tärkeitä vitamiineja ruokavalioon ja nyt mä saan niitä myös juomasta. Eli tässä on kollageenia, kalsiumia sekä D-vitamiinia.

Spring Puhti – Ehdoton piristäjä väsymykseen! Puhti on guarananmakuinen juoma, joka sisältää kofeiinia + C- ja B-vitamiinia. Tästä nousi Tatun suosikki ja voitte vaan arvata, että minkä väriset pullot katosivat ensimmäisenä jääkaapista ;-D

Lisää tietoa tuotteista löytyy suoraan täältä.

le tuuri parc köysikiipeily

köysikiipeily etelä-pohjanmaa

finn spring juomat kauppa

Radat vaikeutuivat ja kohosivat korkeammalle pikkuhiljaa. Viimeisen radan lopussa jouduin voittamaan itseni. Pelkäsin nimittäin yllättävän paljon korkealla heiluvia pelkkiä köysiä, johon mahtui vain ja ainoastaan yksi jalka kerrallaan. Loppuvaiheessa mun puristusvoimat sormista olivat jo katoamassa ja siitä iski paniikki, mutta vartin tsemppaamisen jälkeen pääsin maaliin – täynnä onnistunutta fiilistä! Eli jos vähänkin kiinnostaa kiipeily tai yläilmoihin meneminen niin kannattaa kokeilla, kyllä tuolta löytyy haastetta. Kiipeily treenaa juurikin tätä puristusvoimaa, tasapainoa ja varsinkin itsensä voittamista.

Mä innostuin tästä päivän treenistä sen verran paljon, että lähdin vielä illalla juoksulenkille. Päivän aikana tuli tankattua Ryhti-juomaa, joka toi lisäboostia. Silloin, kun päivä on täynnä menoa ja meininkiä niin vitamiinipitoiset juomat ovat huomattavasti parempia kuin sokeriset limsat. Näissä juomissa on nimittäin sokeria vain max 4g/100ml. Valmistaja Finn Spring on suomalainen perheyritys, joka valmistaa tuotteet mahdollisimman ekologisesti suomalaisesta lähdevedestä. Spring tuotteet valmistetaan niin, että niiden hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni.

köysikiipeilyä

spring nätti juoma

köysikiipeily tekniikka

Nyt starttaa pitkästä aikaa arvontaa, jossa palkintona on Herkullista Hyvinvointia-juomapaketti. Se sisältää kaikki eri juomamaut! Säännöt ovat yksinkertaiset:

1. Kerro kommentissasi mitä ja missä tilanteessa haluaisit testata Herkullista Hyvinvointia-juomaa?

2. Lisää mukaan myös sähköpostiosoitteesi.

Tarkemmat säännöt löytyvät täältä. Arvonta alkaa n-y-t ja päättyy viikon päästä 8.8. kello 21:00Good luck 


131 Responses to “Viikko käyntiin köysikiipeilyllä + arvonta”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Tiedätkö kuinka vähän noissa on vitamiineja?Noista määristä ei voi olla edes hyötyä, esim b12-vitamiinia oli yhdessä pullollisessa 2,5 mikrog, kun ”oikeissa” valmisteissa sitä on 1000 mikrog…

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä tiedän määrät :) Mutta nyt ei ole kyse vitamiinitabletista vaan juomasta, joka on terveellisempi vaihtoehto kuin esimerkiksi sokerilimsa. Mä tiedän monia, jotka ei syö vitamiineja tai sen kummemmin katso niiden riittävää saantia, joten tässä on yksi keino saada niitä edes vähän pienellä teolla, lähes huomaamatta :)

   • Avatar Nimetön sanoo:

    Onhan tuo määrä tietenkin pieni mutta ei se elimistö taida laskea että montako mikrogrammaa sitä vitamiinia saa ja päätellä sen perusteella että hyödyntääkö vai ei. B12-vitamiinia saa lähinnä lihatuotteista ja puutostila on yleistä. Myrkytys ja yliannostusriski taas harvinaista. Joten kyllä se 2,5 mikrogrammaakin on varmasti aina kotiinpäin! :D

 2. Avatar Saija sanoo:

  Testaisin tuota Ryhtiä lenkin jälkeen!

  Sailaket@gmail.com

 3. Avatar Jenny sanoo:

  Testaisin parin viikon päästä olevassa liikunnalisessa tapahtumassa! :)

  Ps. Mistä tuo sinun keltainen urheilupaita? Näyttää mukavalta päällä!

  • Saija Saija sanoo:

   Se on Gina Tricostista ostettu joskus alkukeväästä. Ja on kyllä miellyttävän tuntuinen päällä, niin hengittävän ohut :)

 4. Avatar Reetta sanoo:

  Mua kiinnostais toi Ryhti eniten, se menis ihan janojuomana jossa sais mukana tärkeitä vitamiineja! Puhti taas luennolle mukaan :D

 5. Avatar Iina sanoo:

  1. Spring puhtia olisi kiva testata. Ottaisin juoman nyt syksyllä alkavaan kouluun mukaan aamuja piristämään:)
  2.diesel-@luukku.com

 6. Avatar manna sanoo:

  Lenkin jälkeen maistuisi näistä mikä tahansa!

 7. Avatar Airiina sanoo:

  Olen lähdössä patikoimaan lappiin syyskuussa ja ennen sitä pitää pohjakuntoa vielä voimistaa, silloin juomista olisi minulle suuri apu.

 8. Avatar R anniina sanoo:

  Toi puhti kuulostaisi hyvältä! Olen kova juomaan kahvia, mutta välillä aina mietin mitä tuhoja se pidemmän päälle tekee hampaille. Tuo puhti voisi toimia työpäivän kahvituokiolla kahvin korvikkeena! Sokeria sisältäviä energiajuomiakaan kun ei viitsi kovin usein juoda :)

 9. Avatar Janita Honkanen sanoo:

  Haluaisin maistaa Ryhti juomaa juoksulenkin jälkeen piristävän juomana :)

 10. Avatar Pinja sanoo:

  Treenatessa joisin tota ryhtiä! :)

 11. Avatar Heidi sanoo:

  Testaisin puhtia, koska tulevassa vauva-arjessa väsymys aamuisin varmasti tulee painamaan silmiä :) Uskon sen piristävän.

  heidihelander@hotmail.com

 12. Avatar Nea sanoo:

  Harrastan yksinluistelua kilpatasolla melkein päivittäin ja haluaisin ehdottomasti kokeilla Nättiä tai Puhtia treenien välissä, että jaksaa koko treenin kunnolla. Nätti kuulostaa parhaalta, mutta Puhti voisi olla tässä tilanteessa kaikkein paras.

 13. Avatar Sirkku sanoo:

  Kyllä työpäivän jälkeen maistuisi niin saisi puhtia vielä iltaan. Kaikki vaikuttaa hyviltä että en osaa päättää mitä maistuisi.

 14. Avatar Heidi sanoo:

  Pitkän työpäivän jälkeen testaisin mielelläni Puhti-juomaa, että jaksaa vielä illan aikana harrastaa liikuntaa, nähdä kavereita ja nauttia kesästä! :)

 15. Avatar Inka sanoo:

  Maistaisin juoksulenkin jälkeen :)

  inka.paakkonen@gmail.com

 16. Avatar Ansku sanoo:

  Ottaisin puhti-juomaa mukaan kouluun tuomaan energiaa ja nimensä mukaisesti puhtia päivään.
  Nuo juomat näytti kyllä niin herkullisilta, että pääsee ehdottomasti testaukseen! :)

 17. Avatar Xeveliina sanoo:

  Testaisin mielellään Ryhtiä tai Puhtia treenien jälkeen!

 18. Avatar Annuli sanoo:

  Fillarilenkin jälkeen maistuisi

 19. Avatar Annika sanoo:

  Puhti-juoma tulisi tarpeeseen, se toisi vähän energiaa ja jaksamista arkeen, kun en kahviakaan voi juoda :) vitamiinit tietysti plussaa!

 20. Avatar Miili sanoo:

  Nauttisin Nätti-juomaa viimeisinä lämpiminä kesäiltoina, samalla ensi vuoden häitä suunnitellen<3

 21. Avatar Mansi sanoo:

  Mulla on kans polvissa ongelmia, joten haluaisin testata Ryhtiä! Tuskin olisi ainakaan pahitteeksi jos treenin päätteeksi kulauttaisi pikku lisäkalsiumit :)

 22. Avatar Tiia sanoo:

  Olin jo innoissani että olisi kiinnostava postaus tuosta käysikiipeilystä mutta ei. Sekin tungettu täyteen tätä hiton mainostusta ja yhteistyötä.

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että et tykännyt :/ Mutta onhan tässä yhtä paljon tekstiä itse köysikiipeilystä (mikä ei ole mainosta, koska en ole maininnut edes paikkaa, missä oltiin) niin kuin olisi ollut muutenkin pelkästänsä siitä kertovassa postauksessa. Mutta se on niin makuasia, että häiritseekö vai ei. Kiitos kuitenkin palautteestasi, nämä ovat tärkeitä aina tulevaisuuden kannalta :)

   • Avatar Cami sanoo:

    Mua jäi harmittamaan sama homma :( Osa uusista yhteistöistä on ollut sellaisia, jotka voisi jatkossa jättää pois jos mahdollista. Toki valinta on sinun, mutta osa tuntuu hieman väkinäisiltä :)

    • Saija Saija sanoo:

     Kiitos mielipiteestä, nämä ovat aina tärkeitä :) Mun mielestä tämä oli mielenkiintoinen, mutta se on makuasia. Mutta loppuvuosi on joka tapauksessa näiden suhteen hiljaisempaa :)

 23. Avatar Anne sanoo:

  Ehdottomasti Puhti -juomaa sillä koitan vähentää kahvin juomista ja tuo olisi hyvä ”korvaava” juoma! Varmasti myös treenin aikana maistuisi hyvin ;)

 24. Avatar Karo sanoo:

  Testaisin Ryhtiä vaikka tämänpäiväisen muuton ja siivoamisen lomassa!

 25. Avatar Jessica sanoo:

  Ei vitsi mäkin haluaisin kokeilla tollasta köysikiipeilyä, näyttää niin hauskalta, mutta samaan aikaan kävisi treenistä!

  Itse varmaan laittaisin puhti-juoman testiin tallitöitä tehdessä, ryhti-juoma menisi itse ratsastuksen aikana. Nätti-juoman taas laittaisin laukkuun ja lähtisin kaverien kanssa viettämään viimeisiä kesähetkiä, ennen kuin loma loppuu!

 26. Avatar MARJA-LIISA sanoo:

  Lenkin jälkeen maistuisi varmasti kylmänä, ja mustikkametsään mukaan evääksi myös.

 27. Avatar Anni sanoo:

  Nätti- juomaa silloin kun tekee mieli jotain hyvää!

 28. Tarvitsisin noita kaikkia,kun Mummo joutuu nyt koville Koiraa lenkittäessä. Koiralle on tullut kesän aikana reilusti ylipainoa ja se pitää saada pois.
  Samalla siinä lähtee omakin paino putoamaan.

 29. Avatar Oona sanoo:

  Testaisin tuota kofeiinia sisältävää työpäivän lomassa, sillä kahvia tulee kitattua kuppi kupin jälkeen ja sitte unohtuukin vedenjuonti. Niin tuo voi olla ainakin osittainen vaihtoehto sille kahvin juonnille :)

 30. Avatar Roosa P sanoo:

  Haluaisin kokeilla Puhtia aamuvuoron jälkeen. Päivä tuntuu usein meinaan aika pitkältä, kun on herännyt viideltä.

 31. Avatar Ansku k sanoo:

  Spring Nätti-juomaa testaisin ja juoksulenkin jälkeen tai sit ihan muuten vaa janoon joisin!:)

 32. Avatar MI sanoo:

  Haluaisin kokeilla noita kanssa seikkailupuistossa (: Kaikkia haluaisin kokeilla, mutta varmaan Puhti sopisi tähän tarkoitukseen parhaiten :D

 33. Avatar Julia sanoo:

  Ooh! Tuli hirveä hinku päästä itsekin kokeilemaan köysikiipeilyä! Ja näyttääpä herkullisilta nuo juomat. Nätti maistuisi varmasti lenkin tai uimisen jälkeen! :)

 34. Avatar Saana sanoo:

  Testaisin ryhtiä lenkin jälkee,ja puhti vois toimia hyvin koulupäivän yhteydessä!

 35. Avatar pipsa sanoo:

  Töissä maistuis tai rennon iltalenkin seuraksi :)

 36. Avatar iituliina sanoo:

  Tuo Nätti on ainakin järjettömän hyvää, muita en olekaan vielä maistanut. Puhti ainakin kelpaisi hikisten pyörälenkkien piristykseksi ja nesteytykseksi!

 37. Avatar Julia sanoo:

  Kokeilisin juomia lenkin jälkeen,saunajuomiksi oiva valinta

 38. Avatar Irma sanoo:

  Haluaisin kokeilla jumpan jälkeen ja ihan janojuomana varmasti maistuisi kaikki ;)

 39. Avatar Hemppe sanoo:

  Ehdottomasti tuota Puhtia kaivattais täälläpäin, pitäis vielä vikat rutistukset tehdä koulun osalta (opinnäytetyö) ja tuntuu että puhti tosiaan loppuu kesken kaiken… :DD Mut noista kyllä jokaikinen kiinnostaa, vaikuttavat hyviltä ! Meikäläinen oli ekaa kertaa kiipeilemässä tuollasilla tuossa kesäkuun alussa, ja vitsit tällee korkeenpaikankammoisena voitin niin mun pelon !!! Olin ylpeä. :) Ja kyllä, lihakset oli aivan jumissa muutaman päivän ajan. :D

 40. Avatar Ella sanoo:

  Itse testaisin tota Nättiä, näyttää kauheen hyvältä ja menis myös ihan janojuomana :)

  ellaak6@gmail.com

 41. Avatar Laura sanoo:

  Puhti kuulostaa aivan mahtavalta niinkuin toku muutkin! Kokeilisin sitä työpäivän jälkeen, jolloin tekis vaan mieli jäädäsohvalle löhöämään loppupäiväksi…

 42. Avatar Nelliina sanoo:

  Puhti-juomaa kuumana kesäpäivänä työpäivän jälkeen omalla partsilla kaikessa rauhassa nauttisin

 43. Avatar sikkuralla sanoo:

  Nätti-juomaa haluaisin kokeilla vaikka ihan kahvitauolla kahvin sijaan.

 44. Avatar memmu sanoo:

  Ihan missä vain :)

 45. Avatar minja sanoo:

  Yhtä noista jo olenkin testannut ja hyvältä maistui! Näitä voisi napata mukaan frisbeegolf kierrokselle ja pistää jääkaappiin muutaman odottamaan kun saapuu hiki päässä lenkiltä. Saa mennä parvekkeelle hörppimään ja viilentymään. :-D Nätti näistä mieluisin :-)

 46. Avatar Eeva sanoo:

  Puhti sopisi tuomaan energiaa työpäivään.

 47. Avatar Roosa sanoo:

  Itse oon ollut tammikuusta saakka armeijassa ja nyt itse ryhmänjohtajana lisäboosti ois tarpeen! Syön monia lisäravinteita mutta ois myös kiva testata näitä! Elikkä Ryhti ja Puhti kiinnostais mua eniten näistä vaihtoehdoista (vaikka Nätti on myös ehdottomasti kokeiltava! ;D) Nauttisin juomia esimerkiksi lenkin tai monen kymmenen kilometrin marssin jälkeen.

  Mulla meni myös keväällä nilkasta nivelsiteet, joten senkin takia Ryhti ois hyvä kokeilla. Ja myös suomalaisten valmistajien tuotteita on tärkeä ostaa ja näin tukea suomalaista taloutta. Sekä ekologisuus on aina plussaa

 48. Avatar Jonna sanoo:

  Kokeilisin ryhtiä työpäivän jälkeen, sillä teen rankkaa fyysistä työtä. Lisäksi mulla on osteoporoosi syömishäiriön seurauksena, niin kaikki mikä on hyväksi luustolle sopii mulle :)

 49. Avatar Annn sanoo:

  Spring nätti <3 Nauttisen sitä auringon laskiessa Suomenlinnan kallioilla :-)

 50. Avatar Kiruska sanoo:

  Nättiä tai ryhtiä tekisi mieli maistaa, vaikkapa lenkin jälkeen

 51. Avatar miia sanoo:

  Haluaisin kokeilla ryhtiä töiden jälkeen koska olen ammatiltani parturi-kampaaja joten se rasittaa luita ja niveliä. :)

 52. Avatar Henna sanoo:

  Puhtia kesken rankan shoppailun! ;)

 53. Avatar Empuskaa sanoo:

  Vau, varmasti huippu kokemus :)<3 ihanat treenivaatteet sulla :) mä ottaisin minkä tahansa noista juomista juoksulenkin jälkeen taikka jumpan jälkeen :)

 54. Avatar Jenni sanoo:

  Lenkin tai treenin jälkeen näistä maistuisi kyllä jokainen!

 55. Avatar Katri sanoo:

  Treenin jälkeen tai illalla rankan päivän päätteeksi :)

 56. Avatar Tiina sanoo:

  Puhtia ottaisin ennen tai kuntosalilla treenaamisen ajaksi tuomaan lisää puustia ;)

 57. Avatar Katariina sanoo:

  Puhtia olisi kiva kokeilla, sillä olen yrittänyt löytää vaihtoehtoista juomaa perus energiajuomille ja kahville! Esimerkiksi töissä tai koulupäivien yhteydessä olisi varmasti täydellinen piristys. :)

 58. Avatar Jasmiina sanoo:

  Treenin jälkeen

 59. Avatar Katju sanoo:

  Ehdottomasti treenin jälkeen:) Ja töissä tota kofeiiniä sisältävää!

 60. Avatar susanna sanoo:

  Puhtia olisi kiva maistaa. Kotiäitinä yöunet jää toisinaan vähille ja kun kahvia ei tule juotua niin tuo olisi hyvä vaihtoehto. :)

 61. Avatar tiiu sanoo:

  Puhtia testaisin pyöräilylenkillä.

 62. Avatar Kaura sanoo:

  Ryhti juoma salin jälkeen.

 63. Avatar Kaisa Marie sanoo:

  Olisi mahtavaa kokeilla juomia tulevalla patikointireissulla :)

 64. Avatar Anna sanoo:

  Lenkin ja saunan jälkeen ehdottomasti! :)

 65. Avatar Jenna sanoo:

  Haluisin kyl ehdottomasti testata tota juomaa, kun ajelen pitkiä 60km lenkkejä pyörällä. Se vois olla virkistävää janojuomaa:)

 66. Avatar Kadri sanoo:

  Ehdommasti ryhti ja puhti olisivat juomista jotka valitsen, treenin jälkeen maistuisivat kummatkin. Erittäin kiva postaus :)

 67. Avatar millasd sanoo:

  Haluaisin testata tätä juomaa salitreenin yhteydessä :)

 68. Avatar Jaana sanoo:

  Puhdin ja Ryhdin (:D) ottaisin mielelläni ainakin testiin! Liikun paljon joten ne olis oikein passelin kuuloiset juotavat päivän mittaan :

 69. Avatar Kiia sanoo:

  Erityisesti Puhti kiinnostaisi, yövuoroihin kun aina tarvitsisi vähän lisänergiaa :)

  kiia.m.nordlund@utu.fi

 70. Avatar Annika sanoo:

  Haluisin maistaa puhtia koska siinä on kofeiiniä jota tarvitsee kun koulut alkaa! Joten kouluun lähtisi tuollainen juoma mukaan.

 71. Avatar Tjja sanoo:

  Ehdottomasti ottaisin mukaan sienimetsään ja marjastukseen Puhdin ja Ryhdin ! <3

 72. Avatar Jenna Reiman sanoo:

  Kaikki vaikuttivat ihanilta! Mutta testaisin Nättiä ihan vain muiden limsojen korvikkeena, Puhtia treeneissä + koulussa ja Ryhtiä varmasti joskus iltaisin. ❤

  >> jennareimaan@gmail.com

 73. Avatar Jenni sanoo:

  Testaisin jumppatunnin jälkeen lisänesteytykseksi.

 74. Avatar pälvi sanoo:

  Ryhti- juomaa lenkin tai treenin jälkeen
  palvi01holma@gmail.com

 75. Avatar Erika sanoo:

  Testaisin ehdottomasti rankkana päivänä, jolloin on ensin aamuaerobinen, sitten 7 h koulupäivä ja vielä salitreeni (:

  • Avatar Erika sanoo:

   Ja niin, unohtui, mainita, että testaisin varmastikin tuota Puhtia treenejen yhteydessä ja Nättiä makeanhimoon (;

 76. Avatar Jasmin sanoo:

  Puhti sopis hyvin koulupäiviin, joita on taas ens viikosta lähtien luvassa yllinkyllin…

 77. Avatar Tarvitsee Tietoa (: sanoo:

  Mitä syöt yleisesti päivän aikana? Entä miten treenaat, kun itse haluaisin päästä samanlaiseen kuntoon, kuin missä sä oot :( :)

  • Saija Saija sanoo:

   Vähän riippuu päivästä :) Mutta aamupalaksi leipää/puuroa, ruokana perus kotiruokaa (eli vähän milloin mitäkin) tai salaattia. Välipalaksi ja iltapalaksi jugurttia, rahkaa, smoothieta yms. Mä käyn juoksemassa muutaman kerran viikossa, joten mitään ihmeellisiä treenivinkkejä mulla ei ole antaa. Mutta toivottavasti tästä oli apua :)!

 78. Avatar Jenna sanoo:

  Retkeillään poikaystäväni kanssa paljon ja nämä juomat olisivat mitä parhainta retkeilyjuomaa! Nyt marjastuskaudella iskee jano metsässä äkkiä.

 79. Avatar suvi sanoo:

  Maistaisin nättiä ja ottaisin sen elokuviin juomaksi mukaan:)

 80. Avatar Pinja sanoo:

  Rankan treenin jälkeen ponikin saa juomaansa elektrolyyttejä, niin ois kiva saada itsekin vitamiinejä edes, kun ihan suolaa ei huvita rueta syömään että janottaisi :D koulupolle(at)hotmail.com

 81. Avatar Outi sanoo:

  Ryhti ja nätti vaikuttavat juomilta minun makuuni ominaisuuksiensa puolesta. Juoma sopisi evääksi junamatkoille tai leffaan ainakin. :)

 82. Avatar Sonja sanoo:

  Ottaisin mukaan salille, töihin tai leffaan.

 83. Avatar Roosa sanoo:

  maistaisin ryhtiä ja nauttisin sitä töissä tai terveellisempänä vaihtoehtona limulle herkkupäivänä :-)

 84. Avatar sarita sanoo:

  Puhtia ja lenkin jälkeen

 85. Avatar Siinatar sanoo:

  Lenkin jälkeen =).

 86. Avatar Emma Hoo sanoo:

  Maistaisin nättiä ja ihan vaan leffaa katsellessa! :)

 87. Avatar Maija sanoo:

  Puhtin ottaisin mielelläni kouluun mukaan – lisäenergia kun ei olisi pahitteeksi, ja sitä paitsi juoma olisi kivaa vaihtelua vedelle! :)

 88. Avatar Julia sanoo:

  Juomat maistuisivat varmasti kunnon treenin tai lenkin jälkeen. Nätti juomaa olen jo testannut ja tykkäsin siitä todella paljon. Olisi kiva päästä testaamaan muitakin makuja! :-)

 89. Avatar Ida sanoo:

  Spring Nättiä lenkin jälkeen :)

 90. Avatar Viivi sanoo:

  Haluaisin testata tuota Puhtia tulevissa agilityn piirinmestaruuskilpailuissa, jossa pitäisi jaksaa niin talkoilla kuin kisatakkin. Viime vuonna piirinmestaruuskisat olivat pitkät, vaikka vain kilpailin, joten sitä Puhtia tarvittaisiin!
  Koulun alun ja pitkien koulupäivien lähestyessä voisi Puhdista olla myöskin hyötyä.

  viivi.uusitalo@hotmail.com

 91. Avatar Niina sanoo:

  Haluisin maistaa Nättiä treenin jälkeen :)

 92. Avatar salli sanoo:

  Nyt syksyn alkaessa treenien jälkeen testailisin juotavaa.

 93. Avatar Roosa sanoo:

  Minä haluisin Puhtia työ/opiskelupäivän jälkeiseen oloon, ennen joogatuntia tai pyörälenkkiä! Kaikki tällaiset limsan-korvikkeet ovat suosikkejani. Houkuttelevat värit sekä maut joka pullossa :)

 94. Avatar Nea sanoo:

  Ratsastustreeneihin valitsisin joko puhti tai ryhti :) Nam!

 95. Avatar Noora sanoo:

  Ottaisin Puhtia mukaan kouluun ja Nättiä haluaisin maistaa jos se auttaisi kun alkaa tehdä mieli makeaa :)

 96. Avatar Janita sanoo:

  Kyseiset juomat tulisi todella tarpeeseen harrastukseeni tallille mukaan! Käyn tallilla päivittäin 8km päässä pyörällä ja nämä juomat ratkaisisivat pohdiskeluni mistä energiaa kolmeksi tunniksi ja poweria pyöräilyyn vielä kotiinkin päin (:

 97. Avatar Aada sanoo:

  Tykkään itsekin aivan hirveästi köysikiipeilemisestä, ja se tunne kun pääset radan loppuun on aivan ihana:)!

  • Saija Saija sanoo:

   Oot niin oikeassa, se fiilis on aivan huippu! Täytyy kyllä päästä joskus uudestaan kiipeilemään :)

 98. Avatar Nelli sanoo:

  Kiva postaus, mä haluaisin myös kokeilla kiipeilyä :) pelkään vaan korkeita paikkoja joten tossa vois olla haastetta, mut ois siistiä voittaa itsensä ja pelkonsa :’) maistoin näistä tuota vaaleenpunasta nätti juomaa, enkä tykännyt. mutta jos sattuisin voittamaan, olisin halukas antamaan mahollisuuden noille kahdelle muulle maulle :-D voisin ottaa niitä vaikka treeniä tukemaan tai kouluun energiapiikiksi! ;-)

  nelli.manttari@hotmail.com

 99. Avatar anonyymi sanoo:

  mun mielestä tuo 4g sokeria 100ml kohden on aika paljon.. :(

  • Saija Saija sanoo:

   Limsoihin verrattuna se on melko hyvä määrä, mutta ei se tietenkään vettä parempi vaihtoehto sokerin kannalta ole :)

 100. Avatar Elise H. sanoo:

  Voisin maistella tuota Ryhtiä vaikkapa reippaan kävelylenkin jälkeen :)

 101. Avatar Aino sanoo:

  Joisin Nättiä leffailtana limsan tilalla.

 102. Avatar Emilia sanoo:

  Voisin maistaa Spring Nättiä juoksulenkin jälkeen tai pakata mukaan koululaukkuun. :)

 103. Avatar S sanoo:

  Puhti ois täydellinen mulle, koska mua väsyttää aina!:D

 104. Avatar jasu sanoo:

  poikaystävän kanssa olis tarkotus nyt mun loman aikana mennä itsekin kiipeilemään ja sinne nää juomat kävis messiin paremmin ku hyvin! :) kaikki maut kiinnostaa, pakko testata!

 105. Avatar J sanoo:

  Puhtia voisin niin kuvitella juovani koulussa tai töissä kun pitkän päivän jälkeen alkaa väsymys painamaan, tai vaihtoehtoisesti aamupäivällä iltapäiväväsymyksen minimoimiseksi :D Ryhti taas kuulostaa tosi hyvältä juomalta ennen treenejä tai niiden jälkeen ja Nättiä voisin kuvitella juovani esimerkiksi hemmotteleva kasvohoito naamalla saunan jälkeen kun voi käpertyä kylpytakkiin sohvalle :)

  jni_95.5@hotmail.com

  • Avatar J sanoo:

   Ja tosiaan Nätti kuulostaa tällaisen herkkusuun korvaan kaikista makeimmalta vaihtoehdolta!

 106. Avatar piitu sanoo:

  Nättiä ihan vaikka janojuomana.

 107. Avatar aino sanoo:

  limsan korvikkeena

 108. Avatar Jasmiina sanoo:

  Ryhti-juomaa juoksulenkin jälkeen!

 109. Avatar Jenna sanoo:

  mä joisin tota puhtia työpäivän aikana että jaksaa :D

 110. Avatar Henna73 sanoo:

  Treeneissä

 111. Avatar Ria sanoo:

  Haluaisin ehdottomasti kokeilla kyseisiä juomia treenatessa nyt kun olen aloittanut uuden harrrastuksen. Myöskin limun korvikkeena voisivat toimia hyvin.

 112. Avatar cessi sanoo:

  Joisin puhtia pitkänä työ tai koulupäivänä. :)

 113. Avatar Nina sanoo:

  Puhtia vaikka aamuisin että sais puhtia ;)

 114. Avatar ansu88 sanoo:

  Puhtia vaikka salitreenin jälkeen tai automatkalla mukana.

 115. Avatar anna s. sanoo:

  Kokeilin ehdottomasti juoksutreenin jälkeen :) Tulisi varmasti freesi olo :)

 116. Avatar minttu47 sanoo:

  Nätti, lenkin jälkeen

 117. Avatar Hiisukas sanoo:

  Ryhti-juoma olisi kiva ottaa mukaan lasten kanssa retkelle lähdettäessä. Tykkään mangosta ja lime sopii varmasti sen kanssa hyvin!

 118. […] päättyi Solar Sound festareiden merkeissä, joka oli myös kesän yksi kohokohta. Käytiin köysikiipeilemässä, uudistettiin keittiön ruokailuryhmä, autettiin kavereita muutossa, shoppailtiin syysvaatteita, […]

Kommentoi