IN // OUT part 19

Wippii, kohta lähestyy kahdeskymmenes IN & OUT-postaus! Ennen tätä merkkipaalua hoidetaan kuitenkin vielä yksi osa pois alta. Mä muistuttelen pitkästä aikaa, että mielipiteet ovat vain mun omia eikä niistä kannata loukkaantua. Makuasioista on kiinnostavaa puhua, mutta niistä on hankala kiistellä – eli pidetäänhän positiivinen fiilis, jookos 

IN & OUT-postaus

IDKUVA

Kylie Jenner-tuotteet

Oon kerran yrittänyt tilata kyseisiä Kylie Jennerin huulituotteita, mutta ne myytiin loppuun. Sen jälkeen en ole käynytkään sivuilla, mutta kovasti haluaisin näitä vielä testata. Kuulin hetki sitten, että Kylie lanseeraa luomiväripaletit ja yksi niistä näytti ainakin sävyiltänsä täydelliseltä! Kuva 1 & 2.

choker paita

Paita, jossa choker-kaulakiinnitys

Mä oon omistanut tällaisen paidan pienenä!! Hassua, että ne ovat tulossa taas näin vahvasti muotiin. Itse en raidallista versiota lähtisi ostamaan, mutta satuin löytämään kokovalkoisen ja ajattoman version. Tällainen kaulakiinnitys saa simppelinkin paidan näyttämään hieman erikoisemmalta. Kuva 1 & 2.

Design letters

Design Letters-tuotteet

Ehkä osa muistaakin, että multa löytyy Design Lettersin S-muki. Oon tykännyt siitä älyttömästi ja sen vuoksi yllätyinkin iloisesti, kun Asuntomessuilta löytyi vaikka mitä muita merkin tuotteita. Jopa tyynyjä? Meidän makkariin on tullut uusi hylly meikkipisteen yläpuolelle (kuvaa tulossa myöhemmin) ja siihen sopisi hyvin tuollainen vasemmanpuoleinen T-lautanen. Kuva 1 & 2.

IN & OUT-postaus

Led kengät

Led-kengät

Törmäsin näihin ensimmäisen kerran alkukesästä enkä ajatellut näiden olevan hitti… Kunnes aloin törmäämään näihin joka paikassa uudelleen ja uudelleen. Mä itse en ole lämmennyt ajatuksella valaistuista kengistä, koska näistä tulee liikaa mieleen lapsuuden vilkkulenkkarit. Kuva 1 & 2.

facebook live

Facebook Live

Livelähetyksiä on mielenkiintoista seurata. Varsinkin Iltalehden omia (katsoin mm, kun Leijonat saapuivat MM-kisojen jälkeen Suomeen), mutta miksi näitä livelähetyksiä täytyy olla joka paikassa? Periscope on tätä varten, joten mun mielestä lähetykset saisivat pysyä siellä. Miksi ne täytyy tunkea joka appiin? Kuva 1 & 2.

mekko ja t-paita

T-paita + mekko

Tässä on toinen hitti, jolle mä itse en ole lämmennyt. Eli asu, jossa yhdistyy (yleensä) valkoinen tai raidallinen t-paita ja musta mekko. En ole tällaista kokeillut eli en osaa sanoa sopisiko lookki, mutta ei vaikuta yhtään mun jutulta. Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte näistä kohdista? Ollaanko samoilla vai eri linjoilla?


No Comments
 • emmi
  Posted at 13:54h, 29 heinäkuun Vastaa

  Täysin samaa mieltä miltei joka kohdasta! Mutta vilkkukengistä joudun poikkeamaan, sillä onhan nuo nyt siisti näky klubien ja baarien tanssilattioilla, varsinkin isommissa määrin 😀 Itse en kyseisiä kenkiä omista, mutta eihän sitä tiedä, jos joskus innostun tuollaiset hommaamaan 🙂

  • Saija
   Posted at 13:56h, 29 heinäkuun Vastaa

   Oi kiva, että ollaan melkein kaikista samaa mieltä 🙂 Niin toisaalta se voisi olla kyllä mielenkiintoinen näky! Saa nähdä yleistyykö nämä sen verran paljon, että kohta näitä näkyy yhtä paljon kuin mitä tahansa lenkkareita. Kovaa vauhtia suosio on ainakin kasvanut ja verkkokaupoista kengät ovat loppuunmyytyjä 🙂

 • Jeannay
  Posted at 14:19h, 29 heinäkuun Vastaa

  Choker kaulakiinnitys paidat on vaan niin hot!!<3 Mä en oo vieläkään tajunnut itsekkään noiden led kenkien hehkutusta! :'D

  • Saija
   Posted at 14:24h, 29 heinäkuun Vastaa

   NIIN ON <3 Kivan erilaisia, mutta ei kuitenkaan liian näyttäviä. Mulla tulee noista kengistä ehkä liikaa lapsuus mieleen... Tuskin tuun koskaan niille lämpeämään, vaikka ei ikinä saisi vannoa 😀

 • Nea
  Posted at 14:37h, 29 heinäkuun Vastaa

  Oon kyllä melkein kaikista kohdista samaa mieltä, mutta tollaset vilkkukengät voisin pistää jalkaan vaikka festareille mentäessä! 🙂 emmä noita kenkiä kyllä ihan perus arjessa käyttäisi!

  • Saija
   Posted at 15:07h, 31 heinäkuun Vastaa

   Oi se on kiva, että sä pidät niistä 🙂 Viikonloppuna noita näkyi paljon festareilla. Mä en lämpeä niille yhtään, mutta saa nähdä muuttuuko mieli. Epäilen :s

 • Maymas
  Posted at 14:42h, 29 heinäkuun Vastaa

  Hei!
  KylieLipkiteistä että varastot täytetään nykyään useammin eli niitä on mahdollista ostaa nyt melkein milloin vain 😉 Ja suosittelen ostamaan! Itselläni on niitä 3kpl, Candy K, Dolce ja 22. Candy K on ehdottomasti ollut suosikkini, 22 haalistuu jotenkin vähän turhan helposti…
  Vielä en oikein ole lumoutunut chokereista, mutta koko out-listasta olen ihan samaa mieltä!!

  • Saija
   Posted at 15:06h, 31 heinäkuun Vastaa

   JEE! Tämä oli iloinen uutinen 🙂 Täytyy siis käydä vierailemassa sivustolla pitkästä aikaa, jos vaikka saisi joku kerta tilattua. Huippua, että sulta löytyy positiivisia kokemuksia niistä. Tuo Candy K on kyllä upea sävy. Ja kiva nähdä, että me oltiin melkein kaikista asioista samaa mieltä. Kiitos vinkistäsi, täytyy kyllä laittaa noita huulituotteita tilaukseen heti, kun niitä saa 🙂

 • Helmi
  Posted at 15:12h, 29 heinäkuun Vastaa

  Kantsii ehdottomasti tilata lip kittejä, mä oon todennu ne tosi hyviksi! Luomiväripaletteja kylie on lanseerannut vasta yhden nimeltä Bronze muistaakseni, mutta niitä varmasti tulee vielä lisää! 🙂

  Lip kitit itsessään eivät ole kalliita mutta tullin ja postikulujen kanssa yhden hinnaksi nousee 50e. Monillehan ei yhden tuottwen tilauksesta tulleja tule, mut mulle kyllä on tullut.. ihme kyllä.

  • Saija
   Posted at 15:13h, 31 heinäkuun Vastaa

   Jei, ilo kuulla 🙂 Niin moni on niitä kehunut, että jo senkin vuoksi haluaisin testata. Joo mä luin jonkun Iltalehden uutisen, jossa kerrottiin Kylien paljastaneen paletteja tulevan vielä paljon lisää 🙂 Ohoh… Se on jo melko paljon! Jännä, että osalle ei ole tullut tulleja ollenkaan. Johtuukohan se sitten siitä, että paljonko tilaa kerralla 😮

 • susanna t
  Posted at 17:32h, 29 heinäkuun Vastaa

  t-paita + mekko yhdistelmä oli pienenä muotia. en lämmennyt sille silloin, enkä nytkään 🙂 sitten taas tuolle choker jutulle en lämpeä myöskään. en muista että se olisi ollut muodissa mutta olenkin yli 10v vanhempi kuin sinä 🙂 oudon näköinen viritelmä kaiken kaikkiaan 😀

  • Saija
   Posted at 14:59h, 31 heinäkuun Vastaa

   Oliko 😮 Mä en ole tähän aikaisemmin törmännyt, mutta nyt se on selvästi pinnalla. Choker oli niin muotia, kun olin jossain ala-asteella eli moniamonia vuosia sitten. Harmi, että sä et siitä tykkää :/ Mä taas odotan innolla, että pääsen testaamaan paitaa ja yhdistelemään sitä eri tavalla. Mutta makuja on niin monia, kiitos sulle Susanna kommentista 🙂 xx

 • Noora
  Posted at 18:31h, 29 heinäkuun Vastaa

  Mä en henk. Koht pidä kylien tuotteista. Tai se on vaa jännä nähä paljon se tuo lisää hintaa että siinä huulikiillossa lukee kylie. Samoja tuotteita tyyliin kun colourpopin ja hehän ne tekeekin. Sit se luomiväripaletti niin tosi tylsät sävyt ja kaikilta saat samanlaisen paljon halvemmalla ja siinä enemmän sävyjä. Shaanxolla samanlainen paletti mutta kylien paletissa vaan sävyjen paikkaa muutettu. Mutta noissa muissa oon samaa mieltä 🙂

  • Saija
   Posted at 15:10h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ninni tuo on kyllä totta 😮 Mä oon kiinnostunut testaamaan niitä juuri sen vuoksi, kun ne ovat saaneet älyttömän paljon kehuja. Kaikki, jotka tiedän niitä testailleet ovat pitäneet. Luomiväripaletin sävyt oli juuri sellaiset kuin mitä mä tykkään käyttää, mutta tuosta mainitsemastasi paletista en ole kuullutkaan. Hassua, että ne on täysin samanlaisia muuten… 😮 Kiitos Noora tästä kommentista, tämä oli mielenkiintoinen näkökulma :)!

 • Emilia
  Posted at 19:11h, 29 heinäkuun Vastaa

  Multa löytyy noita Kylien lip kittejä sävyssä Koko k, Candy k, Exposed ja Mary Jo K! Mun mielestä testaamisen arvoisia 🙂 Kestää tosi hyvin ja kauan huulilla. Nykyään sivulta on helpompi tilata, kun tuotteet ei mee sekuneissa. Sit on myös ig:ssä käyttäjiä, ketkä aina postaa ne restock ajat, ja mitkä tuotteet tulee myyntiin! Et jos kiinnostaa nii ainakin nadiaidder instagramissa päivittelee 🙂 Mulle on tullu kans tosi nopeesti aina Keski-Suomeen

  • Saija
   Posted at 15:15h, 31 heinäkuun Vastaa

   Huippua, kiitti tästä!! Olit suuri apu 🙂 Täytyy ottaa tuollainen käyttäjä seuraukseen. Olisi niin mielenkiintoista testata niitä, vaikuttavat kyllä hyviltä. Ja suurin osa sävyistä on vielä mun tyyppisiä, joten ehkä mä yritän vielä saada itselleni edes yhden. Hei kiva, että toimitus on ollut nopea. Se on aina plussaa :>

 • KJ
  Posted at 19:49h, 29 heinäkuun Vastaa

  Hassua, mutta mun mielestä kaikki tässä postauksessa on out! 😀 Nää on kyl niin kivoja postauksia ja yleensä oon samaa mieltä kaikessa mut nyt oli poikkeus. 🙂

  • Saija
   Posted at 14:30h, 31 heinäkuun Vastaa

   Eikä 😀 Haha, mutta se on vaan mielenkiintoista että löytyy monia eri mielipiteitä. Välillä menee yhteen ja välillä ei. Kiitos sulle paljon KJ kommentistasi 🙂

 • Aino
  Posted at 21:19h, 29 heinäkuun Vastaa

  En olekaan ennen törmännyt chokerpaitoihin! Tosi nättejä, voisin itsekin käyttää mieluusti tuollaista.

  • Saija
   Posted at 14:29h, 31 heinäkuun Vastaa

   Oih kiva, että sä innostuit näistä 🙂 Oon samaa mieltä, niin nättejä. Ja nuo on yllättävänkin ajattomia pitkällä tähtäimellä :>

 • Ninni
  Posted at 00:08h, 30 heinäkuun Vastaa

  Voi ei ai kauhee led kengät hyi! Tästä olen ainakin täysin samaa mieltä 😀 Samaa mieltä olen kyllä myös kaikista in -jutuista mitä listasit!

  • Saija
   Posted at 14:30h, 31 heinäkuun Vastaa

   Mä en myöskään ymmärrä niitä :/ Oon törmännyt niihin pienen ajan sisällä monesti, mutta en vain lämpeä. Mukava kuulla, että meidän IN-osaston listaus meni yhteen 🙂

 • Ansku K
  Posted at 08:58h, 30 heinäkuun Vastaa

  In osiosta oon kaikesta samaa mieltä ja out osiosta kahesta eri mieltä:D

  • Saija
   Posted at 14:37h, 31 heinäkuun Vastaa

   Oi me oltiin sitten melkein kaikista täysin samaa mieltä :p!

 • Emilia
  Posted at 10:08h, 30 heinäkuun Vastaa

  Olen myös samaa mieltä jokaisesta kohdasta. Voin kertoa että jos tilaat Kylien meikki tuotteita tulee sitten todella kalliiksi postituskulujen sekä tulli maksujen kanssa.. Tilasin itse yhden huulipakkauksen missä oli siis kynä ja ’huulikiilto’ niin tuli n.50-60e lasku vaikka kyseinen tuote ei maksa euroissa kuin 26.10e.
  Hyvän,asiallsen ja siistin postauksen olet jälleen kerran tehnyt!! Jatka samaan mallliin! <3

  • Saija
   Posted at 15:22h, 31 heinäkuun Vastaa

   Superia, että ollaan melkein samaa mieltä kaikista <3 Eikä 😮 Tullit tekevät laskuun niin paljon lisää... Mutta toivottavasti tuote on hintansa arvoinen. Kiitos kovasti näistä sanoista, ihana palaute 🙂 <3

 • suvi
  Posted at 11:45h, 30 heinäkuun Vastaa

  siis hyi mä en kans tajuu tota vikaa ollenkaan, ihan samaa kauhistelin ku selasin uutta h&m kuvastoa. kaikista kauhein on tossa mun mielestä toi mekon V kaula-aukko! näyttää ihan törkeeltä pyöreekauluksisen t-paidan päällä 😀

  • Saija
   Posted at 14:46h, 31 heinäkuun Vastaa

   Mäki selasin ja bongasin sieltä 😀 Toki oon nähnyt kaduillakin jo muutamalla. Eli pikkuhiljaa yleistymässä oleva yhdistelmä! Ja varsinkin tuo v kaula-aukkoinen yhdistettynä pyöreäkauluksiseen. Ei iske sitten yhtään :/

 • millamainen
  Posted at 15:27h, 30 heinäkuun Vastaa

  Mä taas olen jotenkin tosi ihastunut tuohon t-paita+mekko -yhdistelmään! Siinä on mun mielestä ihanaa ysäri/grunge-fiilistä. <3

  • Saija
   Posted at 14:44h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ilo nähdä, että se on sun mieleen! Just tällaisen keskustelun vuoksi on mielenkiintoista toteuttaa näitä postauksia. Mun mielestä on rikkaus, että löytyy eri mielipiteitä ja makuja 🙂

 • Nimetön
  Posted at 17:04h, 30 heinäkuun Vastaa

  Kylie Jennerin tuotteista oon samaa mieltä, kiinnostais kyllä kokeilla 🙂

  Muuten, olen aikeissa tilata Zalandolta Adidaksen stan smith -kengät, joten kysyn millaiset koot niissä on? Täytyykö ottaa isompaa tai pienempää kokoa kuin yleensä?

  • Saija
   Posted at 14:47h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ooh ne kyllä vaikuttavat niin hyviltä 🙂 Mä oon ottanut Adidaksen kengistä aina puolikokoa isomman. Ja suosittelen sitä! En enää muista, myydäänkö niitä ”tasaluvuittain”, mutta puolikokoa isompi niin varmasti on hyvä. Toivottavasti tästä oli apua (:

 • kat
  Posted at 17:45h, 30 heinäkuun Vastaa

  Samaa mieltä paitsi että rakastan T-paita + mekko yhdistelmää :D! Kylie Jennerin huulituotteita itekin haluisin testata 🙂

  • Saija
   Posted at 14:42h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ihana 😀 Mutta se on hyvä, että tykkäät. Itse en vaan lämpeä yhtään :s Nuo Kylie Jennerin huulituotteet on saanut paljon hyvää palautetta, joten niitä olisi mielenkiintoista testata. Ehkä niitä täytyy taas alkaa kurkkimaan sivuilta 🙂

 • Empuskaa
  Posted at 18:00h, 30 heinäkuun Vastaa

  Hahah, taas mua vaan naurattaa 😀 koska oon jälleen kerran sun kanssa aivan täysin samaa mieltä! 😀 noita meikkejä haluaisin kans päästä kokeilemaan :)<3 ja jep, tuollaisia kenkiä en itsekkään pukisi päälle- samoinkaan tuollaista tpaitamekkoa, ei vaan oo yhtään mua 🙂

  • Saija
   Posted at 14:57h, 31 heinäkuun Vastaa

   Ootko! Miten meillä voikin olla näin samanlainen maku 😮 Oot sä kyllä ihana <3 Kylie Jennerin meikkejä olisi mielenkiintoista testata, koska kiinnostaa tietää onko ne niin hyviä kuin mitä puhutaan. Led-kengät ei kyllä oikein iske :/ Saa nähdä tuleeko tuolle t-paita + mekko yhdistelmälle lämmettyä ollenkaan. Tuskin 😮

 • Inga
  Posted at 21:55h, 30 heinäkuun Vastaa

  En itsekkään ymmärrä tuota t-paita+mekko yhdistelmää… Kun aloin näkemään niitä kaupoissa, pyörittelin enemmänkin vain päätäni. Mutta, makuasiahan tuokin on. Toiset tykkää, toiset ei.

  Itse tykkään noista ledilenkkareista. Näen ne hyvin jossain festareilla, yön pimeydessä ihmiset hyppimässä ledikengät jalassa 😀 Mutta, niinkun sanottu, makuasia 🙂

  • Saija
   Posted at 15:25h, 31 heinäkuun Vastaa

   Niin oot oikeassa, makuasioita nämä kaikki 🙂 Mä en ole tuolle yhdistelmälle lämmennyt, vaikka sitä on nyt tullut nähtyä ennätyspaljon lyhyessä ajassa. Mutta saa nähdä tuleeko koskaan lämmettyä. Led-kenkiä näkyi paljon viikonlopun festareilla. Mutta kiva, että sä pidät niistä 🙂

 • Emilia
  Posted at 02:12h, 31 heinäkuun Vastaa

  Just eilen viimeks näin tollasen mekko+paita yhdistelmän ja en vaan syty sille ajatukselle sitten yhtää.. Puhumattakaan noista led-kengistä 😀 Hyviä juttuja sä aina keksit näihin postauksiin, ihan kun olis ite näitä kirjotellu 🙂

  • Saija
   Posted at 14:39h, 31 heinäkuun Vastaa

   Niitä näkyy nyt yllättävän paljon, mutta itsekään en vaan lämpeä :/ Jotenkin hassun näköistä… Led-kenkiä näkyy myös paljon, mutta joku niissäkin tökkii. Ehkä se, että niistä tulee täysin lapsuus mieleen 😀 Voi kiitos paljon, kiva kuulla meidän olevan näin samaa mieltä <3

 • Emilia
  Posted at 19:41h, 31 heinäkuun Vastaa

  Pakko vielä kommentoida uudestaan, kun tuolla puhuttiin noista kylien tuotteiden tulleista! 😀 Mä tilasin ensin vaan yhden huulipunan, ei tullu ollenkaan tulleja, sit tilasin kaks kerralla ja ei tullu tulleja. Viimesen kun tilasin niin siitä tuli semmonen 10e tulli 🙂 Eli kai vähän tuurista kiinni! Mä tilasin niin monta kertaa tavallaan vähän kerrallaan niin siellä tullissaki varmaa jo katottii et mitä tapahtuu 😀 Ja moni vertailee just noihin colourpopin puniin, mutta mun mielestä niissä on kyllä eri koostumus ja pitävyys! Siis, että omasta mielestä Kylien on kyllä parempia 🙂 Ja moni just miettii tota hintaa, yks lipkit on sen joku 30 dollaria ja sisältää siis huulipunan ja rajauskynän, macilla rajauskynä voi maksaa 20e ja huulipuna saman verran tai jopa enemmän 😀 Mutta mac on myös tosi hyvä merkki ainakin omasta mielestä. Toki se on harmi, että kylien tuotteiden toimitus suomeen on toosi kallista! Jos oikein muistan niin 15 dollaria.

 • Anni
  Posted at 22:43h, 31 heinäkuun Vastaa

  Haha, mun mielestä taas teeppari+mekko yhdistelmä on ihan pirun makee ja tyylikäs, mutta samalla jotenki ihanan särmä 😀

 • Nelli
  Posted at 21:33h, 03 elokuun Vastaa

  Mä en voi sietää t-paita+mekko yhdistelmää, näyttää ihan kauheelta mun mielestä 😀 oon muistakin kohdista samaa mieltä 🙂

  • Saija
   Posted at 09:29h, 04 elokuun Vastaa

   Joo ei se kyllä oikein nappaa :/ Superia, että ollaan samaa mieltä! Tämä oli mukava kuulla (:

 • Neea
  Posted at 23:19h, 05 elokuun Vastaa

  Mä oon tilannut Kylien huulimeikkejä ihan järkyttävästi. Siis oikeasti. Ekan kerran tilasin 2, posie k ja kourt k (kaikki muut oli sold out ja oli pakko saada jotakin..oli virhe). Kun mä sitten testasin niitä niin oi että kuinka ihania ne oli, rakastuin niihin heti. Aloin vaan odottaa seuraavia restockingeja ja sain tilattua kaikki paitsi nää tosi erikoiset värit (siniset ja mustat ja niitä en kyllä vieläkään haluaisi). Vielä on postissa tulossa nää uusimmat kristen, maliboo ja ginger. Tällä hetkellä mun suosikkeina on exposed ja koko k, mutta saa nähdä että viekö toi kristen molemmat (rakastuin siihen nimittäin heti kun näin sen sävyn).
  Huulikiillot on myös mun mielestä tosi hyviä ja pigmenttisiä. Ainut mistä en niin paljon tykkää on metallit. Se koostumus on tosi erilainen kun tavallisissa, mikä on kyllä ymmärrettävää kun ihan erilainen tuote. Pigmentti on kyllä tosi hyvä. Mun piti hankkia tää luomiväripalettikin, mutta se myytiin niin nopeesti loppuun, vähän harmittaa. Oon myös ajatellu hankkia tätä uutta birthday editionia, mutta pitää nyt vielä miettiä. Kokonaisuudessaan mä siis suosittelen ainakin huulimeikkejä, kun muista mulla nyt ei oo kokemusta. Voi luoja kuinka pitkä kommentti.. 😀

  • Saija
   Posted at 09:39h, 06 elokuun Vastaa

   Ohoh! Apua miten paljon sulla on niitä 😮 Tilaaminen on ilmeisesti helppoa? Tuo on hyvä, että niissä on pigmenttiä… Koska oon monesti jättänyt huulikiillot ostamatta, kun testeriä kokeillessa ei olekaan ollut niin pigmenttisiä :/ Luomiväripaletti kiinnostaa myös mua, mutta ehkä ensin huulituotteet :p Kiitos sulle tästä ja mä pidän peukkuja, että saat paletin pian :)!

 • Sara
  Posted at 15:24h, 08 elokuun Vastaa

  Varsinkin viimeinen kohta nostattaa mulla niskavillat pystyyn! hyrr! Muistan kun mulla oli tollanen paita/mekko yhdistelmä tarhakuvassa ja oon sitä mieltä että sinne se saa jäädäkkin 😀 Ja noi ledi kenkulit on ihan siistit varmaankin juuri baarissa tai keikoilla, mutta pöljältä ne näyttää katukuvassa 😀

  • Saija
   Posted at 22:08h, 08 elokuun Vastaa

   Eikä 😀 Mä en edes aluksi tajunnut tämän olevan joku vanha hitti, mutta ilmeisesti. Mun mielestä jotenkin epäkäytännöllinen yhdistelmä, jolle tuun tuskin koskaan lämpeämään. Haha niinpä, festareilla yms voi juuri toimia, mutta ei muualla :s

Post A Comment