Asuntomessut @Seinäjoki

Heissan! Eilen oli epänormaalin kiireinen, mutta kuitenkin hauska sunnuntai. Lähdettiin heti pitkien yöunien jälkeen kohti Vaasaa, jossa pyörähdettiin hakemassa viimeisiä työkaluja ja muita pikkujuttuja terassia varten. Sen jälkeen suunnattiin Raippaluotoon, jossa syötiin aina niin suloisessa Cafe Arkenissa. Tämän jälkeen kotiin ja koko loppuilta menikin laittaessa terassia valmiiksi – en malta odottaa, että pääsen esittelemään sen teille!

Nyt kuitenkin tämän päivän postaukseen eli asuntomessuihin. Sain joku muutama kuukausi sitten sähköpostilla yhteydenoton Julialta, joka kysyi lähtisinkö hänen kanssa kiertämään Seinäjoen asuntomessut. Uusiin ihmisiin on aina yhtä ihana tutustua ja tämän vuoden messut olivat kesän to do-listalla, joten suostuin välittömästi! 

IDKUVA

marimekko

huvimaja

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna täällä Seinäjoella Pruukinrannassa. Mä en ollut koskaan aikaisemmin vieraillut kyseisillä messuilla, joten oli mielekiintoista nähdä millaiset ne ovat! Paljon upeita taloja, järkeviä pohjaratkaisuja, valkoisia pintamateriaaleja, tummia kylppäreitä, marmorisia yksityiskohtia sekä mustavalkoista teemaa  Mä tunnetusti rakastan lähes kaikkia näitä ja sen vuoksi mun omaa silmää miellyttivät eniten kohteet Lakka Lakeus ja Cubo.

valkoinen nahkasohva

lakka lakeus

hay tuoli

kristallivesipullo

Vaikka pääsääntöisesti vain katselin kohteita ja keskityin sisustusvinkkien hakemisen sijaan kuvailemaan kohteita + yksityiskohtia niin täytyy sanoa, että kyllä inspiraatio kasvoi. Nappasin sieltä heti muutamia uusia ideoita meille kotiin ja kuvakansioita katsoessa tuli vielä pari lisää… Eli lompakon kannalta vaaralliset, mutta muuten antoisat messut!

asuntomessut lakka lakeus

tuorepuristettu mehu

uusi keittiö

kattovalaisin netistä

Vietettiin tuolla lauantaina reilut 3-4 tuntia ja koko päivä oli vielä kuumin pitkiin aikoihin, joten kohteiden kiertely suuressa väkijoukossa oli välillä tuskaa :D Onneksi erään kohteen läheltä löytyi mehupiste, josta sai ostettua smoothieta ja tuorepuristettua mehua. Napattiin mukaan vesimeloni-omena yhdistelmät, joiden avulla taas jaksoi!

sitruunavesi

by malene birger laukku

marmoripöytä

makuuhuone sisustus

Räpsin kuvia lähes 400 kappaletta, joten näytettävää olisi vielä toisen osan verran. Ajattelinkin kysyä, että olisiko teillä erityisiä toiveita messupostauksen suhteen? Tai jotain mitä haluaisitte niistä tietää?


26 Comments
 • Avatar
  Sofia
  Posted at 11:15h, 25 heinäkuun Vastaa

  Ehittekö kaikki kohteet kiertää 3-4 tunnissa? :D meillä meinas aika loppua kesken, kierrettiin kohteita 11-18 asti eli 7 tuntia… Viimeset kohteet piti vähän kiiruhtaen mennä, heh :’D

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:36h, 25 heinäkuun Vastaa

   Ei ehditty, skipattiin muutamia. Ja jos joku kohde ei iskenyt kumpaankaan niin jätettiin yläkerrat kiertämättä :) Ou nou! Voin vaan kuvitella, tuntui ettei ne kohteet lopu ikinä :D

 • Avatar
  Kata
  Posted at 11:57h, 25 heinäkuun Vastaa

  Sulla se on kyllä taito ottaa upeita, valoisia kuvia, tykkään! Ja asuntomessut kiinnostavat kyllä täällä päässä ihan vaikka useankin postauksen verran ;) aurinkoista viikkoa <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:34h, 25 heinäkuun Vastaa

   Voi ei, niin ihanasti sanottu :) Vau, kiitos! Et tiedäkään, kuinka tällaisesta palautteesta nousee inspiraatiota kuvata lisää. Hei hyvä juttu, laitetaan siis toinen postaus myös toteutukseen. Kiitti sulle ja samoin <3 xx

 • Avatar
  Anniina
  Posted at 12:05h, 25 heinäkuun Vastaa

  Ei oo mitään erityisempiä toiveita, sillä kaikki sisustuskuvat kelpaavat! :D Ihania kuvia oot ottanut♥ Olisi kyllä ihanaa päästä taas noille messuille, sillä edellisistä taitaa olla jotain 7 vuotta :’D

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:35h, 25 heinäkuun Vastaa

   Jee :D Eli toinen osa lähtee myös toteutukseen! Ilo nähdä, että kuvat ovat mieluisia – kiitos ♥ Hei kannattaa ehdottomasti lähteä tänne Seinäjoen messuille, jos vaan vielä ehdit. Oli siellä kyllä niin paljon nähtävää :’)

 • Avatar
  Karoliina
  Posted at 12:50h, 25 heinäkuun Vastaa

  Ihana postaus ja ehdottomasti toinenkin asuntomessupostaus olis kiva! Katsoin sun snäpistä kans noita kuvia ja noi talot on vaan niin ihania! *_*

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:31h, 25 heinäkuun Vastaa

   Kiitos Karoliina:) Oih eiköhän sitten laiteta sellaisen toteutukseen. Mukava kuulla, että pääsit jo snäpin kautta kurkistamaan taloihin – on nuo kyllä niin upeita :p

 • Avatar
  kat
  Posted at 14:01h, 25 heinäkuun Vastaa

  Marimekko <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:30h, 25 heinäkuun Vastaa

   Samaa mieltä <3 Sillä on kyllä upeita kuoseja, varsinkin nuo mustavalkoiset miellyttää silmää :)

 • Avatar
  hanna
  Posted at 14:58h, 25 heinäkuun Vastaa

  Oi että nämä messut ois kyllä niin käymisen arvoiset! Täytyy vaan tosin tyytyä Dekon asuntomessulehteen, ei ole lomia tai aikaa jäljellä vierailla Seinäjoella tänä kesänä. Kuumuudessa kiertely ihan missä tahansa on kyllä aina hanurista, mutta onneksi oli virvokkeetkin lähellä!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:48h, 25 heinäkuun Vastaa

   Nämä olivat kyllä ainakin mun mielestä onnistuneet :) Voi ei, mutta onneksi Dekon asuntomessulehti on ilmeisesti kattava. Ainakin kuulin siitä messuilla erään mainospuheen. Niin on… Onneksi tosiaan mehut olivat lähellä, ilman juomista olisi ollut vielä rankempaa :s

 • Avatar
  Milla
  Posted at 15:05h, 25 heinäkuun Vastaa

  Vierailin tuolla itsekin pari viikkoa sitten ja oli kyllä tosi mahtavat messut! Itsekään en oo aiemmin käynyt asuntomessuilla, joten oli kyllä jännä nähdä, minkälaisia taloja siellä on. Ja paljon inspiraatiota sieltä ainakin tarttui mukaan, vaikka harmikseni jätin kameran kotiin.. :-)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:39h, 25 heinäkuun Vastaa

   Ooh kiva kuulla, että säkin pidit messuista :) Harmi ettei satuttu samaan aikaan… Oon sun kanssa samaa mieltä, siellä oli paljon nähtävää. Varsinkin näin ensi kertaa asuntomessuilla vieraileville, kun ei tiennyt edes mitä odottaa. Voih, mutta se on toisaalta välillä ihan kiva keskittyä vaan olennaiseen ilman kuvailua :)!

 • Avatar
  ilona
  Posted at 23:19h, 25 heinäkuun Vastaa

  oii ihana postaus & upeita kuvia ♥ nyt iski kyllä aivan superi inspiraatio :o

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:03h, 27 heinäkuun Vastaa

   Oih superia, että inspiraatio tarttui :) Kiitos kovasti tästä kommentista ♥ xx

 • Avatar
  Juulia
  Posted at 00:00h, 26 heinäkuun Vastaa

  Tuossa yhdessä kuvassa on vesipullot joiden sisällä on sitruunoita.. osaisitko kertoa vinkkejä mistä kaupoista tuollaisia voisi löytää? Oon kiertänyt vaikka mitkä kaupat läpi mutta mistään ei tunnu löytyvän :D Eva Solon pullot todella kauniita mutta hieman hintavia:/ Ja muuten olet yksi mun lempiblogaajista, sulla on laadukkaat ja ihanat kuvat, monipuolisesti erilaisia postauksia ja niin energinen meininki, tykkään! ❤️

  • Saija
   Saija
   Posted at 23:07h, 27 heinäkuun Vastaa

   Heippa :) Mä en osaa sanoa, mistä nuo vesipullot ovat mutta näin juuri samantyyppisiä Stockmannilla. Myös Anttilassa on ollut, mutta en osaa sanoa onko konkurssin aleiden jälkeen mitään jäljellä :o Eva Solon pullot ovat kyllä niin kauniita :) Toivottavasti löydät vielä omasi, kannattaa nyt ainakin nuo kurkata. Ja tuhat kiitosta sekä halausta sinne, ihan mielettömän tsemppaava kommentti. Tällaisista vain nousee niin suuri hymy huulille, kiitos ♥ :)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 00:43h, 26 heinäkuun Vastaa

  Voi että! Hirvee sisustuskuume iskee :D tosi kivan näköisiä kuvia! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:47h, 26 heinäkuun Vastaa

   Sama :D Näistä saa kyllä niin inspiraatiota! Kiitos sulle kommentistasi :)

 • Avatar
  Sohvi
  Posted at 01:10h, 26 heinäkuun Vastaa

  Sellanen postaus, missä on kuva vaikkapa kyntteliköstä tms sisustusjutusta, ja paikasta, mistö voi samanlaisen/samantyylisen hankkia! Ihania kuvia!

  • Saija
   Saija
   Posted at 07:47h, 26 heinäkuun Vastaa

   Mä en valitettavasti tiedä, mistä Asuntomessujen tuotteet ovat eli tätä on lähes mahdoton toteuttaa :/ Idea kuulosti kuitenkin mielenkiintoiselta, kiitos kommentistasi :)

   • Avatar
    E
    Posted at 13:39h, 27 heinäkuun Vastaa

    Toi on hyvä idea, esim. siis niin että jos sulla on kuva jostain design-tuolien täyteises keittiöstä tms., voisit ehdotella halvempia versioita :-) tällasia on aika usein aikakauslehdissä, toivottavasti ymmärrät mitä haen takaa :-D tosin olisi aika työläs sulle toteuttaa :/ mut luulen että moni tykkäisi tällasesta, sillä messuilla huonekalut on usein suhteellisen hintavia :)

    Mulle itselle tuli mieleen, että onko kuvamateriaalia toteuttaa IN & OUT -postaus asuntomessuilta? Että mikä sua miellytti ja mikä ei :-)

    • Saija
     Saija
     Posted at 23:08h, 27 heinäkuun Vastaa

     Niin totta, aivan :) Ymmärsin hyvin ja mä voin katsoa mitä kuvia mulla on jäljellä, että saisiko tuollaisen. IN & OUT-tyyppisen postauksen ainakin saisin aikaan, joten kiitos vinkeistä. Tuolla oli todella paljon designtuotteita, joten hinnat ovat kyllä melko korkeita :/

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 16:22h, 28 heinäkuun Vastaa

  Moikka! Ollaan tulossa asuntomessuille, olisiko sulla antaa vinkkejä hyvistä ruoka- tai kahvilapaikoista, vai löytyykö messualueelta niitä? Onko Seinäjoella muita must see paikkoja? Ihanaa kesän loppua! :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:59h, 28 heinäkuun Vastaa

   Helou :) Messualueelta löytyy hyvin eri ruokapaikkoja ja juomapisteitä, mutta mitään kahvilantyyppistä en nähnyt. Kannattaa käydä testaamassa Valkoinen Puu-niminen kahvila. Sieltä saa paljon eri kahveja, kakunpaloja (isoja!), salaatteja ja wrappeja. Kannattaa myös käydä pyörähtämässä Barbuuri-nimisessä laivaravintolassa. Kiitos ja kivaa reissua tänne päin :)!

Post A Comment