Greetings from Rhodes

IDKUVA

kreikka vesipuisto

starbucks frappe

rodoksen vanhakaupunki

Helou tyypit! Hassua näpytellä postausta monen päivän jälkeen, haha kyllä tätä olikin jo ikävä. Meillä on nyt neljäs päivä menossa Rodoksella. Hui, kun aika on mennyt nopeasti. Ollaan nähty ja koettu tähän asti vaikka mitä; maisteltu kreikkalaisia ruokia (tsatsiki on täällä niiiin hyvää), vietetty päivä älyttömän hauskassa vesipuistossa, testailtu monia eri uimarantoja, shoppailtu, kävelty moniamonia kilometrejä, pyöritty vanhassa kaupungissa, katseltu nähtävyyksiä jne. Vielä on kuitenkin paljon edessä  Tuun palailemaan tekemisiin myöhemmin omissa Rodoksen postauksissa. Nyt takaisin hotellin altaalle, palaillaan, xx.


10 Responses to “Greetings from Rhodes”

 1. Avatar Ansku k sanoo:

  Kiva, et on ollu kivaa siellä!:) Ihania kuvia♡

 2. Avatar nimetön sanoo:

  Moikka sulla oli tossa yhessä aijemmassa postauksessa sun meikkipöydän päällä sellanen purkki jossa oli s kirjain niin mietin että mistä tällaisia purkkeja saa? kysyinki viime postauksessa jo, mutta en tiiä huomasikko?

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa, vastailin sulle siihen postaukseen mutta voin vastata vielä tähänkin :) Eli se on tilattu Seitashop-nimisestä verkkokaupasta. Ja se on Design Letters-merkkinen. Toivottavasti tästä oli apua :’)

 3. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Kamala matkakuume! Upeita kuvia ja ihana, että oot viihtynyt tosi hyvin.<3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei! Taitaa mullekin tulla heti uusi, kun pääsee kotiin :-D Voi kiitos kovasti ihanainen <3 xx

 4. Avatar Jenny sanoo:

  Oi nää kuvat on niin ihania! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti sulle! Mahtavaa kuulla niistä näin hyvää palautetta :) xx

 5. Avatar Annn sanoo:

  Oi, siellä on varmasti ihanaa :-) Mistä nuo aurinkolasit on?

  • Saija Saija sanoo:

   On kyllä ollut niin ihana reissu <3 Aurinkolasit on ostettu alkukesästä H&M:stä :)

Kommentoi