INSPO ATM

fashion inspiration

FASHION:

♥ Off shoulders puserot & mekot
Sinivalkoinen paisley-kuosi
♥ Nahkaiset espadrillot
Vaaleanpunaiset yksityiskohdat (aurinkolasit, rannekellot, laukut…)
♥ Rennot, mutta siistit housut
Minimalistiset korut

Home inspiration

DECOR:

♥ Kaktukset ja isot kasvit
Ritilätuolit
♥ Puiset leikkuulaudat
Liitutaulut
♥ Ohuet, mutta näyttävät matot
Erilaiset roikkuvat lamppuviritelmät

Random inspiration

RANDOM:

♥ Vesimeloni ja siitä tehty mehu
Sadepäivien leffaillat
Leipominen (tämä myös sadepäivinä)
Aamun juoksulenkit kosteassa ilmassa
♥ Hiuskriisit pelastavat kampaukset
Elämästä nauttiminen

Tässä tämän hetken inspiksen aiheita – löytyykö meidän listoilta kenties samoja juttuja?

Kuvat: Pinterest


18 Responses to “INSPO ATM”

 1. Avatar Ansku k sanoo:

  Ihana postaus♡♡

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Siis vitsi toi viimene ”elämästä nauttiminen” sai mut ajattelemaan että p*rkele nyt asenteelle muutos!! On viimeset viikot menny vähän sillä asenteella että no huomenna sitten teen sitä ja tätä ja huomenna otan yhteyttä niihin ihmisiin ja ym ym… Nyt on korkea aika lopettaa vielä kun kesääkin on jäljellä! :) Kiitos!

  • Saija Saija sanoo:

   Jes!! Niin ilahduttavaa nähdä, että tästä oli konkreettisesti näin paljon hyötyä :) Kannattaa ajatella positiivisesti ja miettiä, että mielummin ottaa yhteyttä ihmiseen heti kuin vasta huomenna. Hurjat kiitokset ja tsempit sulle – tästä tuli itsellekin niin hyvä fiilis :’)

 3. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Noi sisustus inspiraatiokuvat on jotain niin ihanaa!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että pidät :) Oon sun kanssa samaa mieltä – näitä voisi selata loputtomiin… <3

 4. Avatar Saila sanoo:

  Rakastan näitä postauksia, saan niin näistä inspiraatiota, niinkuin kaikista sun postauksista! Millä ohjelmalla muokkast kuvasi tänne blogiin ja instaan? Hyvää lomaa! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oih ilo kuulla:) Tällaiset kommentit ilahduttaa niin paljon! Blogiin muokkaan Lightroomilla ja Instagramiin Snapseedillä. Kiitos hirmu paljon :) xx

 5. Avatar ilona sanoo:

  oi ihana postaus! ♥

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Siis tää on niin ihailtavaa, sä postailet säännöllisesti vaikka sitten reissunpäälläkin! Ei kovin moni bloggaaja varmaan tekis samoin. Moni saa kyllä ottaa susta mallia! Se on toki ymmärrettävää jos haluaa pitää reissun aikana blogista taukoa, mutta sinä, oot kyllä niin ainutlaatuinen ihminen kun voi vaan olla<3 toivottavasti ei menny liika ylistyksen puolelle:D haluan vaan sanoa oot yks niistä parhaista bloggaajista jonka postauksia luen päivittäin, ihana Saija!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Sä et tiedäkään kuinka hyvin mun aamu alkoi <3 Ihan super iloinen js tsemppaava kommentti. Mahtavaa, että arvostat tätä. Tein koko viime viikon postauksia valmiiksi ja vaikka siihen meni älyttömästi aikaa niin mun mielestä se on sen arvoista. Haluan pitää blogin aktiivisena, myös lomalla. Kiitos kovasti tästä kommentista :')

 7. Avatar nimetön sanoo:

  Moikka sulla oli tossa yhessä aijemmassa postauksessa sun meikkipöydän päällä sellanen purkki jossa oli s kirjain niin mietin että mistä tällaisia purkkeja saa? halusin vielä sanoa että sun blogi on tosi inspiroiva

  • Saija Saija sanoo:

   Jooo oon tilannut sen Seitashop-nimisestä verkkokaupasta! Se on Design Letters-merkkinen. Voi kiitos paljon tästä piristyksestä, mukava kuulla :)

 8. Avatar Aino sanoo:

  Ihana ja inspiroiva postaus! Heti tuli mieli lähteä tekemään vaikka mitä :D Näitä lisää!

  • Saija Saija sanoo:

   Super kiva juttu, näistä on selvästi konkreettista hyötyä! Kiitos sulle paljon :’)

 9. Saija Saija sanoo:

  Todella harmi, että tämä on Noora sulle näin häiritsevä asia. Tiedän, että käytännössä mikään kuva netissä ei ole kopioitavissa. Suurin osa käyttämästäni kuvista on verkkokauppojen kuvia ja tällaisissa tilanteissa he yleensä ovat iloisia kuvien levittämisestä, koska se on ns. ilmaista mainosta heille. Mutta suurempi harmi olisi, jos väittäisin kuvia omakseni. En ole ainut enkä viimeinen ihminen, joka jakaa netistä otetun kuvan blogissa tai Instagramissa. Mutta se on jokaisen oma riski. Oli kyse sitten quotesta tai vaatekuvasta. Kiitos kuitenkin, kun otit tärkeän asian esille ja toivottavasti tässä tuli sulle selkeä vastaus. Jos ei niin ota ihmeessä muhun yhteyttä lisää henkilökohtaisesti. Kivaa kesän jatkoa :)

 10. […] näyttää tämän hetkiset inspisjutut. Edellinen osa löytyy täältä! Löytyykö meidän listoilta kenties samoja […]

Kommentoi