Choker kaulakoru – HOT or NOT

Vaikka mulla on suuri rakkaussuhde koruihin…

choker kaulakoru

nahkahame asu

choker kaulakoru blogi

… niin silti aina unohdan kaulakorujen olemassaolon! Mikä ihme siinä on? Ne on aseteltu näkyville (toki niiden ottamiseen yläkaapista tarvitaan tuoli, heh), mutta muistan lähes päivittäin pukea kaikki muut korut ja kellot. Ehkä suurin syy on se, että en ole pitkiin pitkiin aikoihin löytänyt kivaa kaulakorua.

Paitsi viime viikolla, jolloin lähti tilaukseen lapsuudesta tuttu choker. Oon joskus ala-asteella omistanut tällaisen samettisen roikkuvalla yksityiskohdalla varustettuna sekä kalanruotomaisen muovisen Spice Girls mallin ;-D Päädyin nyt kuitenkin pelkistettyyn ja siron naiselliseen versioon. Mitäs mieltä te ootte – tuoko mieleen liikaa ysäriä vai iskeekö? Eli HOT vai NOT?


42 Responses to “Choker kaulakoru – HOT or NOT”

 1. Avatar Saara sanoo:

  Itse en osaisi käyttää mutta sopii sulle ja tuohon asuun :) ja ompas tyylikäs tukka!! Musta sopii sun tyyliin vähän lyhyempi malli parhaiten :) onko tuo musta vai tumman ruskea? Muistelisin että olet sanonut ettei ikinä mustaa enää? :P mutta kaunis tukka ja sinä!!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei se on kiva, että oot tuota mieltä vaikka itse et osaisi käyttää :) Mä kävin juuri ennen reissua kampaajalla lyhentämässä tukkaa joku 15 senttiä ja värjäämäsdä tummemmalla. Mutta väri on tummanruskea, joka taittaa kylmään eli ei onneksi aivan musta :p Kiitos sulle paljon <3

 2. Avatar Ponifani sanoo:

  Tosi ihanan näköinen sun päällä, ja eikä mikä paita! Pakko myöntää, että en ois koskaan uskonut, että toi on niin ihana sun päällä! ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ihana sinä, kiitos paljon ♥ Tuo paita yllätti mutkin! Vaikka kuosi on melko näyttävä niin malli tekee siitä hillitymmän :)

 3. Avatar Jenny sanoo:

  Musta nuo choker-korut näyttää ainakin todella kivoilta! Mistä tuo kuvissa esiintyvä paita on muuten ostettu? se on niin kiva että voisin itsellekin kotiuttaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että en ole ainoa näistä tykkäävän:) Kyseinen paita on juuri ostettu Ginan alennusmyynneistä. Ja esittelin sen paremmin itse asiassa juuri pari postausta taaksepäin, joten jos kiinnostaa enemmän niin kannattaa kurkata se :)!

 4. Avatar Milla sanoo:

  Ehdottomasti HOT! Itse muistan inhonneeni pienempänä kyseistä korua ja muita ysäri trendejä, mutta nykyään pukeutumistyylissäni yhdistyy niin ysäri kuin 70-lukukin.

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä pidät tästä :) On tämä kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan niin kiva! Kuulostaa hyvältä, kyllä ne ysärijutut vaan iskee yllättyvän paljon nykyään :p

 5. Avatar Ansku sanoo:

  Mulle tulee teinivibat tosi vahvasti – itsekin (ala-asteikäisenä) käyttänyt noita – mut silti jostain syystä näyttää aika mageelta. Yhtälailla kuin nenäkorutkin. Sellainenkin mul oli joskus, ja nyt taas himottais mut ei taida pystyä :D Just luovuin vuosi sitten kielikorusta :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kieltämättä vähän tulee nuoruus mieleen :D Mutta eikö näytäkin! Yllättävän kivalta vaikka mulla onkin melko simppeli malli. Hei nenäkorut näyttäisivät olevan tulossa jälleen muotiin, joten saa nähdä alkaako ne yleistymään. Sellainen sitten hankintaan ;-)

 6. Avatar Noora sanoo:

  Nää on ihania, ja itsekin tykkään!

  • Saija Saija sanoo:

   Onpas ollut mukava nähdä näin monen pitävän – nämä ovat kyllä niin kivannäköisiä :))

 7. Avatar Roosa sanoo:

  Mä olen tosi huono käyttämään kaikkia koruja. Muutamia vuosia sitten käytin tosi paljon näyttäviä koruja, sit tuli kyllästyminen…. Nykyään en käytä oikeestaan muuta kuin tosi yksinkertaisia kaulakoruja. Choker ei omaan tyyliin sopisi, mutta sulla näyttää kivalta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :s Tuo kyllästyminen tapahtui varmaan mullakin kaulakoruissa. Vielä muutama vuosi sitten kaulassa oli aina joku näyttävä versio. Harmi, että et chokerista tykkää. Mutta kiva, että mulle sun mielestä sopii tämä (:

 8. Avatar Nimetön sanoo:

  not

 9. Avatar Milla sanoo:

  Toi näyttää sun päällä tosi kivalta! Tekis mieli itsekin hankkia jokin siro malli, koska jotenkin ne on iskenyt muhunkin, vaikka ekaks en tykännyt haha… Niin se mielipide vaan muuttuu :-D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia :) Haha oot oikeassa! Niin ne mielipiteet vaan muuttuu. Yllättävänkin monen asian suhteen. Sun täytyy nyt lähteä etsimään tällainen ;-)

 10. Avatar Heidi sanoo:

  itse en tykkää ollenkaan! Jotenkin tulee sellai olo, että pää on irtonainen, ja se on kiinni kaulassa mustalla teipillä :D Mutta tää asu on kyllä kiva ja sun hiukset ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Nyt, kun sanoit niin mäki aloin ajattelemaan noin, haha! Tuhannet kiitokset sulle tästä ♥ xx

 11. Avatar vilja sanoo:

  Nyt ei kyllä iske :( melkeen mustat hiukset, leopardikuosi, nahkahame ja sitte vielä toi kaulakoru. Ei ei ei ! Omaan silmään tää on turha muotivillitys ja tulee liikaa ala-aste mieleen. Sry vaan, mutta asukokonaisuus on aivan liian rock. Se klassinen tyyli on ihana, säilytä se!

  • Saija Saija sanoo:

   Niin harmi kuulla tämä Vilja :( Mutta tyyliä en ole muuttamassa enää koskaan eli nou hätä. Klassinen linja jatkuu. Kiitos kommentistasi, tällaiset ovat aina niin tärkeitä :)

 12. Avatar Marjut sanoo:

  Sulle sopii ihan älyttömän hyvin noi lyhyemmät hiukset!! Jotenkin tuo koru myös sopii hyvin uuteen lookin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, kiitos paljon sulle :) Mukava kuulla! Tämä koru tulee paremmin oikeuksiinsa, kun on lyhyemmät hiukset :)

 13. Avatar Laura sanoo:

  HOT! Ja koko asu on aivan ihana! :)

 14. Avatar ilona sanoo:

  mä tykkään tosi paljon chockereistä, mutta ne ei oikeen omasta mielestä sovi yhtään mulle itelleni :D sun päällä toi näyttää kuitenkin tosi ihanalta, joten mun mielestä ehdottomasti HOT! ♥ tosi ihana asu muutenkin & kaunis sinä :’)

  • Saija Saija sanoo:

   Ootko varma? Kyllä mä uskon, että tällainen yksinkertainen malli voisi sopia :) Mutta toki siihen vaikuttaa paljon hiustenväri, pituus yms. Toivottavasti löydät istuvan mallin! Aw super iso kiitos sulle, ihanasti sanottu :) <3

 15. Avatar Janica sanoo:

  Mun mielestä hot! Tosin riippuu vähän siitä millainen choker, ite en oikein niistä muovisista tykkää.. Ja myös milliasen asun kanssa yhdistää. Tää näyttää kyllä kivalta :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Jee, kiva juttu :) Joo mäkään en niistä muovisista innostu, mutta tällainen simppeli versio toimii. Kiitos hurjan paljon – tästä asusta on tulossa vielä tällä viikolla oma postaus :>

 16. Avatar Petra sanoo:

  Hot. Kiva koru.

 17. Avatar Ansku k sanoo:

  En itselle haluaisi tollasta, mutta sulle tuo sopii!:)♡

  • Saija Saija sanoo:

   Se on ymmärrettävää, että kaikki eivät itselle haluaisi :) Mutta kiva kuulla, että sun mielestä mulle sopii ♥

 18. Avatar Eveliina sanoo:

  Ehdottomasti NOT. Vaikka tohon asuun noi sopiiki ei silti iske yhtään. Näyttää koiranpannalta. Sulle muuten sopii älyttömän hyvin noi hiukset.

  • Saija Saija sanoo:

   Ikävä kuulla, että sä et innostu :/ Mutta toisaalta se on vaan hyvä, että löytyy erilaisiin mielipiteitä. Voi kiitos kovasti :’)

 19. Avatar Annica sanoo:

  Olen itse jonkin aikaa jo miettinyt choker korun ostamista. Muistan kun ala aste aikoina noi oli niin in, mutta silloinkaan en saanut aikaiseksi edes kokeilla kyseistä korua. Jospa nyt olisi sen aika:D
  http://annicariinaa.blogspot.fi/

 20. Avatar sanni sanoo:

  Mulla on kyllä vähän sama noiden korujen olemassa olon unohtamisen kanssa. Tykkään tosi paljon siroista koruista ja ne näyttää super kivoilta, mutta jotenkin ne aina unohtuu just kaappiin eikä niitä tuu laitettua päälle!
  Tykkään kovasti just ton tyylisistä yksinkertaisista chokereista, mutta ne mustat kumiset ei oikein iske. On siis mun mielestä HOT ja sopii kivasti nimenomaan ton off shoulder- paidan kanssa! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Sama :/ Kaikki ihanat sirot mallit odottaa kaapissa käyttöönpääsyä… Täytyisi ottaa tavoitteeksi käyttää viikottain koruja :) Mä en myöskään innostu niistä muovisista, mutta nämä samettiset ovat mielettömän kivoja. Ilo kuulla, että säkin pidät näistä :>

 21. Avatar Anu sanoo:

  Voi ala-aste. Olin jo unohtanut! Mulla oli tuollainen, roikkuikohan siinä jokin hopeakoru, jossa oli punainen kivi. Nappasin sen kyllä äkkiä irti ja pidin tuollaisenaan. Mutta koru oli mulle niin rakas!
  Tuo koko asukokonaisuus taas ei nyt iskenyt yhtään. Liikaa kaikkea. Leopardikuosia, kettinkiä, nahkaa, tuo koru, narukengät. Liikaa. Vois toimia ehkä pelkistetympänä(?). Vaihtaa joku/joitain vähän tavallisemmaksi. En tiedä.

  • Saija Saija sanoo:

   Ohoh punainen kivi kuulostaa erikoiselta :o Mutta näin tämä toimi varmasti paremmin :) Harmi kuulla, että et pitänyt tästä… Mutta mielipiteitä on monia. Toisaalta hameen tilalle olisi sopinut farkkuhame, mutta menee näinkin. Kiitos kommentistasi :>

 22. […] joistakin tietyistä trendeistä ja kyselin teiltä, että onko ne HOT vai NOT? Esimerkiksi täällä versio choker-kaulakoruista. Ajattelin, että olisi kiva pitkästä aikaa toteuttaa tällainen ja […]

Kommentoi