Testissä Kardashian Beauty Hair-tuotteet

IDKUVA

royal hair & beauty

kardashian beauty harjat

Kuinka moni teistä on jo kuullut Suomeen lanseeratuista Kardashian Beauty Hair-tuotteista? Mä olin nähnyt näistä kuvia vain Instagramissa, kunnes mulle tuli mielenkiintoinen yhteydenotto Royal Beauty Spa-nimisestä yrityksestä. Sain kutsun lähteä vierailemaan kyseiseen liikkeeseen ja tutustumaan tarkemmin näihin hiustenhoitotuotteisiin, joita myydään vain tietyissä kampaamoissa sekä parissa verkkokaupassa.

royal lapua

kardashian beauty tuotteet

kalakylpy etelä-pohjanmaa

Royal Beauty Spa on täyden palvelun hius- ja kauneushoitola Lapualla, vain pienen ajomatkan päässä täältä Seinäjoelta. 200 neliön kokoisesta trendikkäästä kauneushoitolasta löytyy kattavasti laadukkaita kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin palveluja kaikenikäisille. Ripsienpidennyksiä, rakennekynsiä, erikoisempiakin kasvohoitoja, kampaamopalveluja hierontaa yms. Heillä on myös kalapedikyyri, joka tuli mulle aikoinaan tutuksi Thaimaan reissulla. Vedessä olevat pienen pienet kalat syövät hellävaraisesti ihon pinnalta kuollutta kuivaa solukkoa ja antavat samalla mikrohierontaa. Niin hauskan tuntuista ja oikeasti jalkoja pehmentävää!

kardashian beauty hair suomi

Sitten Kardashian Beauty Hair tuotteisiin vasemmalta oikealle:

 • Intesive Repair Treatment on korjaava tehohoito, joka sisältää kaikkien näiden tuotteiden tavoin mustakuminaöljyä. Hoidon sisältämät vitamiinit tunkeutuvat syvälle hiuksiin vahvistaen pintakerrosta sekä auttaen ehkäisemään uusia vaurioita. Tätä voi käyttää pienissä määrin (ilman huuhtelua) tai pidemmällä tavalla, kuten mä eilen. Eli tehohoitoa kaikkialle hiuksiin, puoleksi tunniksi vaikuttamaan ja pesemällä pois. Lopputulos oli ainakin sileä, joten jään odottelemaan jatkossa suojaavaa vaikutusta!
 • Dry Oil puolestansa on voimakkaasti ravitseva hiusöljy, joka takaa tehdä hiuksista aina samettisen pehmeät. Mä tykkäsin erityisesti tämän koostumuksesta! Öljy ei ollut tönkköä vaan levittyi tasaisesti eikä se jäänyt levityksen jälkeen käsiin tahmaiseksi. Tätä voi käyttää niin kosteisiin kuin kuiviin hiuksiin!
 • Tämä on mun ensimmäinen kunnollinen tupeerausharja, joka on oivallinen varsinkin tuuheamman ponnarin tai nutturan teossa. Kammasta löytyy eri linjoissa limittäin olevia pikkejä, jotka mahdollistavat maksimaalisen volyymin.
 • Lapioharja kuljettaa hiuspohjasta hiuksiin suojaavia öljyjä, aktivoi hiuspohjaa ja vähentää pörröisyyttä. Tuntuu aluksi hieman kovalta, mutta hetken käytön jälkeen voisi harjausta jatkaa loputtomiin.

kardashian beauty hair

 • Take 2 Dry Conditioner on luokassansa aivan uusi juttu eli kuiva hoitoainesuihke. Lähdin heti ensimmäisenä testaamaan tätä ja koostumus oli vielä parempi kuin osasin odottaa. Muistuttaa hyvin paljon kuivashampoota. Suihke sisältää pieniä molekyylejä, jotka kosteuttavat hiuksia välittömästi. Eli täydellinen myös shampoopesujen väleihin tai jopa niiden pidentämiseen.
 • Pure Glitz on nopeasti kuivuva hiuskiinne, joka tuo todella isoa volyymia. Tämä on sellaisen luonnollisen tuntuinen lakka, vaikka antaakin vahvan pidon. Tässä on myös lämpösuoja eli ei haittaa, vaikka käyttää vielä suoristusrautaa tai kiharrinta lakan päälle.

kardashian beauty shampoo

 • Rejuvenating shampoo sekä hoitoaine ovat juuri sopivia vaurioituneille hiuksille, koska tuotteet pyrkivät täyttämään hiukset vitamiinein sekä antioksidantein. Tämä helpottaa myös niiden harjausta ja käsittelyä. Huomasin, että eilisen pesun jälkeen hiukset kihartuivat tänään jotenkin easymmin. Plussa siitä.

Erityisen iso plussa lähtee kaikkien Kardashian Beauty Hair-tuotteiden tuoksulle. Ihan mielettömän hyvä, hieman jo parfyyminen 

kardashian beauty tuotteet1

royal hair & beauty spa

Royal Beauty Spa
Poutuntie 7, 62100 LAPUA
Puh. 040 163 5606

Ja nyt te lukijat saatte -10%:n alennuksen Kardashian Beauty Hair-tuotteista mainitsemalla mun blogin kassalla 5.8 asti!

Onko teillä kokemuksia tästä tuotesarjasta? Entä kiinnostuitteko erityisesti jostain tuotteesta?


No Comments
 • Jeannay
  Posted at 17:39h, 05 heinäkuun Vastaa

  Kuulostaa tosi hyvälle! 🙂 Täytyy ostaa testiin nää tuotteet<3

  • Saija
   Posted at 17:48h, 05 heinäkuun Vastaa

   Kiva kuulla, että kiinnostuit myös 🙂 Erityisesti tuoksu voittaa monet muut tuotteet <3

 • elina
  Posted at 19:34h, 05 heinäkuun Vastaa

  Haluan ehdottomasti laittaa testiin jotkin näistä tuotteista! Osaatko sanoa missä verkkokaupoissa näitä myydään? 🙂

  • Saija
   Posted at 23:16h, 05 heinäkuun Vastaa

   Kannatan ideaa 🙂 Ainakin Hiuksillesi.fi verkkokaupasta. Voi olla, että muualtakin, mutta tuon löysin ensimmäisenä :’)

  • Satu
   Posted at 21:09h, 07 heinäkuun Vastaa

   Ainakin Bellando.fi verkkokaupasta saa 🙂

  • Mira
   Posted at 22:14h, 07 heinäkuun Vastaa

   Ihan mielettömät tuotteet. Itse ostin tuotteet Bellando.fi verkkokaupasta.

   • Saija
    Posted at 22:39h, 07 heinäkuun Vastaa

    Mukava nähdä myös sun pitävän näistä 🙂 Tuosta verkkokaupasta en olekaan kuullut! Täytyy tutustua, kiitti vinkistä 🙂

  • Bella
   Posted at 12:34h, 07 tammikuun Vastaa

   Itse tilasin bellando.fi

 • höh
  Posted at 20:26h, 05 heinäkuun Vastaa

  näitä tuote/mainospostauksia ei vaaaan kertakaikkiaan jaksa lukea. 🙁 aina selaan vaan läpi…

  • Saija
   Posted at 23:02h, 05 heinäkuun Vastaa

   Todella harmi kuulla :/ Ymmärrän pointtisi, mutta osa taas tykkää tuotevinkkauksista. Oon saanut blogihistorian aikana paljon palautetta siitä, että joku on löytänyt vinkkien kautta omia luottotuotteita. Mutta se on niin makuasia: toiselle, kun kumartaa niin toiselle pyllistää. Mutta pyrin kirjoittelemaan paljon muistakin aiheista, kuin tuotteista yms. eli toivottavasti täältä löytyy muuta mieluista luettavaa 🙂

   • Henna
    Posted at 09:46h, 06 heinäkuun Vastaa

    Moikka! Itsekin pidän tuotevinkkauksista, mutta nykyään blogissasi on suoria mainoksia tosi usein. Esimerkiksi tämä: tuotteista et maininnut mitään negatiivista vaan selvää mainosta koko postaus. Muuten pidän blogistasi tosi paljon ja ymmärrän, että tämä on nykyään toinen työsi, mutta täällä on tosi paljon mainoksia nykyään 🙁

    • Saija
     Posted at 09:56h, 06 heinäkuun Vastaa

     Kiva kuulla, että sä pidät tuotevinkkauksista 🙂 Kyllä mä kirjoitin muutaman tuotteen kohtaan myös negatiivista, koska kerron rehellisen mielipiteen. Mutta harmi kuulla, että susta tuntuu tuolta :/ Mulla kävi alkukesästä niin, että keväälläkin sovittujen yhteistöiden aikataulut osuivat kaikki tähän samaan ajankohtaan, joten se tekee tänne yhtäkkiä sellaisen ”hyökkäyksen”. Mutta jos yhtään piristää niin kohta on hiljaisempaa ja päästään reissupostauksiin <3 Toivottavasti ne ja muutkin tulevat postaukset ovat mieluisia 🙂

 • ilona
  Posted at 23:11h, 05 heinäkuun Vastaa

  oiii ihanaa ihanaa ihanaa ♥ oon lueskellut näistä tuotteista itekkin tosi paljon, mutten oo raaskinut vielä alkaa tilailemaan.. tosi kiva kuitenkin kuulla semmoselta joka on oikeesti päässy kokeilemaan näinkin hyvät arviot tuotteista ♥ haluisin itse myös kokeilla kovasti sitä kardashian muotoilurautaa, jolla voi sekä suoristaa että kihartaa 🙂

  • Saija
   Posted at 11:23h, 06 heinäkuun Vastaa

   Voi kuinka kiva kuulla:) Näistä ei vielä paljoa arvosteluja löydy, joten mielelläni kerron mielipiteitä ja arvioita eteenpäin ♥ Muotoilurautoihin en olekaan vielä tutustunut, mutta tuollainen kuulostaa kyllä hyvältä! Ja säästää rahaa, jos täytyy hankkia sekä suoristusrauta että kiharrin :’)

 • Elli Luoma
  Posted at 11:55h, 06 heinäkuun Vastaa

  Mä taas tykkään tosi paljon näistä tuote esittely postauksista, koska näistä saa aina hyviä vinkkejä! Ja tykkään muutenkin kaikesta kosmetiikkaan/kauneuteen liittyvästä 🙂
  Mukavaa loppuviikkoa Saija! 🙂

  • Saija
   Posted at 20:18h, 06 heinäkuun Vastaa

   Nämä selvästi jakavat mielipiteitä puolin sekä toisin, mutta kiva nähdä sun pitävän 🙂 Mä pyrin toteuttamaan tällaisia vinkkauksia tietyin väliajoin, en liian usein. Hyvä tietää, että kosmetiikkaan sekä kauneuteen liittyvät postaukset ovat mieluisia. Kiitos ja samoin myös sinne (:

 • aada
  Posted at 13:10h, 06 heinäkuun Vastaa

  Haluan kyllä todellakin testata näitä 🙂 Ihanat kuvat tässä postauksessa muuten ♥

  • Saija
   Posted at 20:17h, 06 heinäkuun Vastaa

   Huippua, että sä Aada innostuit:) Ja hei, kiitos hirmu paljon! Et tiedäkään kuinka paljon kuvista saatu palaute ilahduttaa ♥ xx

 • Erika
  Posted at 17:30h, 06 heinäkuun Vastaa

  Mie taas tykkään näistä, ei tuu liian usein ja tuotteet mielenkiintoisia! 🙂 ja kerrot niistä sillä tavalla että näkee että sie oot tekstin takana ja siu mielipiteet eikä valmis käsikirjotus vaikka nyt jotain hiukan ”mainostavaa” kirjoittaisitkin ! 🙂 mitä hintaluokkaa nuo tuotteet ovat?

  • Saija
   Posted at 20:21h, 06 heinäkuun Vastaa

   Tämä oli ilo kuulla, tuhat kiitosta sulle (: Mä pyrin tuomaan oman mielipiteen täysin kokonaan esille, oli se sitten positiivinen tai negatiivinen. Ilahduttavaa nähdä, että sun mielestä se välittyy myös ruudun toiselle puolelle. Tuotteet ovat hinnoiltaan noin 9-22€ 🙂

 • Teija
  Posted at 13:35h, 25 lokakuun Vastaa

  Minun ensimmäinen kosketus Kardashian Beauty -sarjaan on muotoilurauta, sellainen leveä malli jolla kuulemma saa sekä suoraa että laineita 🙂 Viikonloppuna aion käyttää rautaa, jollen jo aiemminkin. Huomasin ostaessani, että muitakin tuotteita oli tarjolla, kuten esim. tuo lapioharja, joka alkoikin kiinnostaa minua lukiessani siitä täältä blogistasi. Samaten tuo hiuskiinne alkoi kiehtomaan. Uskoisin kokonaisuudessa sarjan tuotteiden olevan hyviä, ja jos vielä kaupanpäälle ovat hyväntuoksuisia, niin sekin on plussaa.

Post A Comment