Favorites of the month

Täällä kirjoittelee nyt erittäin onnellinen lomailija  Päivä on aloitettu kavereiden treffailulla, kuvailulla, terassin laajennuksella ja iltaa olisi tarkoitus jatkaa kaupungille. Mutta blogijutut ennen sitä! Eli nyt, kun eletään jo heinäkuuta niin luonnollisesti olisi aika kurkata menneeseen kuukauteen eli tässä tulee kesäkuulta kertyneet suosikit:

nutella respect

Yksi ”uusi vanha” suosikkiyhdistelmä välipalaksi on paahtoleipä + Nutellaa + banaania (tai mansikoita). Toimii! Tämä menee myös päivän herkusta, koska suklaalevite on sen verran makeaa ettei sokeria tee aivan heti mieli lisää.

bikinit netistä

Kesäkuulla sai ottaa aurinkoa kylläkseen (onneksi) ja siihen tarkoitukseen soveltui pääsääntöisesti mun kukalliset bikinit, jotka ainakin erottuvat värillänsä ;-) Nämä lähtevät ehdottomasti myös reissuun mukaan!

uutta kotiin verkkokauppa

Meidän makuuhuone sai pientä piristystä uuden valkoisemman lampaantaljan sekä älyttömän pehmeän viltin avulla, jotka saapuivat Uutta Kotiin-nimisestä verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyy niin huonekaluja kuin sisustusjuttuja ja muutama juttu jäi vielä mieleen kolkuttelemaan, hmm ;-)

Juhannus

Tähän postaukseen on pakko sisällyttää yksi kesäkuun kohokohdista eli juhannus! Kavereita, talviturkin kastamista, musiikkia, suppailua, veneilyä, pelailua, vähäisiä yöunia ja paljon muuta. Ensi juhannusta odotellessa!

milani meikit

Kosketus mulle entuudestaan tuntemattomaan meikkimerkkiin Milaniin. Beauty Pop Upilta saadusta kulmaväripaletista löytyy kaksi eri ruskean sävyä, vaalea korostusväri kulmaluulle, pienet siveltimet sekä minipinsetit. Pigmenttisyys on kulmiin juuri sopiva eli ei tarvitse pelätä liian tummaa lopputulosta.

S3 kahvi siirappi

Moni teistä tietää, että oon kahvin suuri ystävä. Päivä ei lähde käyntiin ilman kuppia tai kahta! Löysin vähän aika sitten verkkokaupan, jossa oli myynnissä suloisisissa purkeissa niin teetä, oliiviöljyä kuin kahvisiirappia. Ne kaikki lähtivät tilaukseen ja erityisesti tästä vaniljan makuisesta kahvisiirapista on noussut mun suosikki. Ihan kuin kotona olisi oma kahvila 

mustavalkoinen mekko

Dress SheIn*

Eräs lukija toivoi näkevänsä näissä postauksissa useammin kuukausien aikana esille nousseita suosikkivaatteita… Ja tämä toive toteutui! Eli tässä näkyy yksi kesäkuun käytetyimmistä sekä pidetyimmistä mekoista. Mustavalkoinen toimii aina. Piste.

notes muistivihot

Nämä Instagramissa sekä Snapchatissa vilahtaneet muistivihot ovat saaneet aikaan suuren kysymystulvan. Eli tilasin nämä juuri Gina Tricotin alennusmyynneistä ja olisikohan vihkoille jäänyt hintaa noin 3€. Niin oivalliset blogiin liittyvissä jutuissa, jotka täytyy merkitä ylös.


18 Comments
 • Avatar
  Anni
  Posted at 22:13h, 02 heinäkuun Vastaa

  Mistä verkkokaupasta oot noita kahvisiirapeita löytänyt? Nimimerkillä toinen kahvin suurkuluttaja :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 17:59h, 03 heinäkuun Vastaa

   Tilasin ne Zicos-nimisestä verkkokaupasta. Olivat muistaakseni Nicolas Vahe-merkkisiä! Oi kiva, että löytyy muitakin kahvin suurkuluttujia :p

 • Avatar
  Eeva
  Posted at 02:23h, 03 heinäkuun Vastaa

  Ihania kuvia jälleen kerran :) Ootko koskaan tehnyt postausta asukuvista/niiden otosta ja niistä kuvaustilanteista? Tai et kuka ottaa ne ja et joutuuko joskus pakottaa jotkut ottaa ne jne? Sulla on tosi kivoja asukuvia et ois kiva tietää ns. Mitä tapahtuu kulissien takana :)

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:51h, 03 heinäkuun Vastaa

   Kiitos Eeva :) En ole tehnyt, mutta idea kuulostaa hauskalta. Koskaan ei ole joutunut ketään pakottaa kuvaamaan, mutta kulissien takana tapahtuu välillä paljon: milloin joutuu odottaa lenkkeilijöiden menemistä kuvien takaa pois, milloin joutuu olla katoksen alla odottamassa, kun alkaa sataa jne. Mä laitan tämän ylös ja toteuttelen vielä tämän kesän aikana :>

 • Avatar
  Erin Linnea
  Posted at 10:13h, 03 heinäkuun Vastaa

  Tosi ihana postaus jälleen! Mikä on tuon verkkokaupan nimi mistä saa kahvisiirappia sekä mistä ostit nuo bikinit, ne on nimittäin älyttömän ihanat <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:24h, 03 heinäkuun Vastaa

   Super iso kiitos sulle :) Kahvisiirapin ja nuo muut kuvassa näkyvät tuotteet on ostettu Zicos-nimisestä verkkokaupasta. Bikinit oon ostanut muistaakseni Ginasta, mutta jo viime kesänä :-/ Ne on! Niin raikas kuvio <3

 • Avatar
  Julia
  Posted at 10:50h, 03 heinäkuun Vastaa

  Voi mitä ihania suosikkeja, ja miten kauniilta teidän makkari näyttää!! Ihanaa sunnuntaita <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:08h, 03 heinäkuun Vastaa

   Vautsi, kiitos paljon ihana Julia :) Tulipas hyvä mieli sun kommentista! Mukavaa sunnuntaita sinnekin <3 xx

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 11:53h, 03 heinäkuun Vastaa

  Mistä noita kahvisiirappeja oot tilannut? Oon itsekkin etsiskellyt tuommosia siirappeja jo pidempään : )

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:48h, 03 heinäkuun Vastaa

   Zicos-nimisestä verkkokaupasta :) Suosittelen! Kahvi maistuu siirapin kanssa aivan samalta kuin kahviloissa, nam <3

 • Avatar
  Viola
  Posted at 12:21h, 03 heinäkuun Vastaa

  Mistä on ylimmän kuvan valkoinen metallinen kynttiläjutska?

  • Saija
   Saija
   Posted at 18:47h, 03 heinäkuun Vastaa

   Oon ostanut sen täältä Seinäjoelta kirppikseltä :)

 • Avatar
  mari
  Posted at 18:32h, 03 heinäkuun Vastaa

  Upea makuuhuone! <3
  Minkä kokoinen sänky teillä on ?
  meillä on poikaystävän kanssa sängyn ostaminen käynnisssä :D

  Ja sain sen Guessin laukun ja mitoiltaan se just passeli ja siintä tuli kyllä uusi kultakimpale <3
  Laukkua on tätynyt "ulkoiluttaa" vaikka ei olisi asiaa esim. kaupungille :D
  kiitos, kun rohkaisit niiden laukun mittojen kanssa, kun pelkäsin että laukku on julman näköinen, vaikka laukku on eri mitä suosittelit.

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:28h, 03 heinäkuun Vastaa

   Kiitos paljon <3 Meillä on 160 senttinen sänky. Hei vähän kiva, voin kyllä suositella tätä kokoa! Juuri sopiva ainakin meille :) Oi mahtavaa, että sait laukkusi. Se on hyvä, että oli kooltaan juuri sopiva sun tarpeisiin. Ei mitään, mielelläni aina autan niin hyvin kuin pystyn (:

 • Avatar
  Nelli
  Posted at 19:50h, 03 heinäkuun Vastaa

  Ihana postaus :) Nam, mä testaankin seuraavaksi nutellaa paahtiksen päällä, kun maapähkinävoista en tykkää.. Ja voi että teidän makkari on niin kotosan ja kutsuvan näköinen :) Kyllä kelpuuttaisin samanlaisen sisustuksen itsellenikin!

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:24h, 03 heinäkuun Vastaa

   Kiitti paljon Nelli :) Joo! Nutella voittaa maapähkinävoin mennen tullen. Kiitos hirmu paljon <3 Ollaan kyllä itsekin tyytyväisiä lopputulokseen ja nyt se on pieniä yksityiskohtia myöden valmis :')

 • Avatar
  Nimetön
  Posted at 13:01h, 04 heinäkuun Vastaa

  Pakko kysyy ku meinasin itseki ostaa tommosta kahvisiirappia.. että miten sitä käytetään? Tuleeko tota loraus kahvin sekaam vai miten? :)
  Onko teillä vielä käytössä se valkoinen tikas hylly? Onko se laadukkaan oloinen? :-D olipa laidasta laitaan kysymyksiä…

  • Saija
   Saija
   Posted at 22:45h, 04 heinäkuun Vastaa

   Mä oon vaan kaatanut pienen lorauksen joko lusikan päälle tai suoraan kahvikuppiin. Sitten aina välillä sekoittelen niin se maku tulee paremmin esille joka hörpyllä :) Joo on käytössä, eteisessä. On ollut todella laadukas, kulkenut mukana monta muuttoa ja edelleen kuin uusi. Suosittelen! Ja ei haittaa yhtään – kysymyksiin on kiva vastailla :>

Post A Comment