Any tips for Rhodes?

IDKUVA

Wippii, meidän kesäloman reissu on buukattu!! Vihjailinkin meidän matkasuunnitelmista täällä ja tämä koko alkukesä ollaan pohdittu, että mihin mennään. Lopulta löytyi niin hyvä kohde ja ajankohta, että ei enää mietitty hetkeäkään. Me nimittäin lähdetään Kreikkaan, Rodokselle ♥ Ja itse asiassa reissu starttaa jo ensi viikon loppupuolella. Koska koko maa sekä kaupunki ovat molemmille vielä tuntemattomia niin mielelläni kuulisin teidän kokemuksia ja vinkkejä. Missä kannattaa käydä, mitä nähdä, missä syödä ja niin edelleen. Kaikki vinkit ovat tervetulleita. Nyt saa puhua!

Kuvat: Pinterest


No Comments
 • Elli
  Posted at 11:38h, 29 kesäkuun Vastaa

  Oi ihanaa, ootan jo nyt kaikkia reissukuvia! Oli pakko tulla heti kattomaan postaus kun vinkkasit tästä snäpissä. Oon ite ollu Rodoksella, Ixiassa viime vuonna ja suosittelen ainakin käymistä Rodoksen keskustassa ja vanhassa kaupungissa. Keskustasta lähtee myös erilaisia laivaretkiä esim. Lindokseen. Ne on kuulemma tosi hienoja retkiä, mutta ite en ehtinyt menemään. Tosi hyvää reissua teille! 🙂

  • Saija
   Posted at 11:46h, 29 kesäkuun Vastaa

   Jeee!! Mahtavaa, että sä jo odotat niitä :p Reissukuvia on tulossa varmasti <3 Me mennään ihan Rodoksen kaupunkiin keskustan tuntumaan, joten siitä pääsee näppärästi joka paikkaan. Voi tuolla vanhassa kaupungissa täytyy kyllä käydä ja laivaretkistä oon joskus tainnut kuulla jotain. Kuulostaa kyllä kivalta! Kiitos sulle paljon vinkeistä ja toivotuksista 🙂

 • Nimetön
  Posted at 11:46h, 29 kesäkuun Vastaa

  Rhodos on ihana paikka, sinne voisi palata aina vaikka kuinka monta kertaa takaisin! Shoppailumahdollisuudet on okei, mutta itse en hirveesti ole ostanut sieltä. Missä päin hotellinne on? Keskustassa on Starbucks ja sielä tuli käytyä edullisten hintojen takia päivittäin. Me teimme myös yhdellä matkallamme päivämatkan lautalla Turkkiin, joka oli mukava kokemus! En tosin tiedä onko Turkki tällä hetkellä kovin turvallinen eilisten iskujen yms. takia.. Ja yksi hieno kokemus oli myös Lindoksella aasilla ratsastaminen vuorella. Sekään ei paljoa maksanut, mutta muistan sen kyllä ikuisesti 😀 Ainakin oman hotellin baarissa oli juomat tosi halpoja, ja ruokapaikkoina suosimme paikallisia perheravintoloita. Erityisesti rakastan gyroja, joita sai kantiksestani 2€ hintaan! Eli syöminen ja juominen on todella edullista. Ihanaa matkaa upeaan paikkaan! :*

  • Saija
   Posted at 11:56h, 29 kesäkuun Vastaa

   Oih ihana kuulla, että sä oot tykännyt <3 Meidän hotelli on aivan Rodoksen kaupungin keskustassa, kävelymatkan päässä rannoista ja ostosmahdollisuuksista. Voi Starbucksissa täytyy kyllä käydä, jos siellä on kerran vielä edullistakin 🙂 Me mietittiin tuota Turkkia, mutta tämän hetken turvallisuustilanne näyttää melko huonolta 🙁 Eikä tuo aasilla ratsastaminen kuulostaa niin hauskalta! Oon ratsastanut norsulla ja siitä tykkäsin. Nuo ovat juuri niitä "muistan aina"-juttuja. Vautsi, kylläpäs siellä on edullista. Kiitos sulle hirmu paljon 🙂

 • Jatta
  Posted at 11:47h, 29 kesäkuun Vastaa

  Oi Rooodos !!!! Me ollaan käyty vuos sitten ja kaks vuotta sitten Rodoksella, ihana paikka. Me oltiin Rodoksen kaupungissa, mutta siellähän on Falirakia, Lindosta jne , minne päin te ootte menossa :)?? Rodoksella on tosi kivasti ostosmahdollisuuksia, kannattaa käydä Niken liikkeessä sillä sieltä oon bongannu jo kahdesti huippualesta juttuja. Vanhassa kaupungissa kannattaa kanssa pyörähtää, ei tosin kuumimpaan päivää sillä sinne ei tuuli pääse lainkaan 😀 Jos vesipeto on niin Falirakin vesipuisto on huikee! Rodoksen kaupungin ytimestä sinne lähtee ilmainen bussi jonka kuski oli kaks vuotta sitte ainaki iha huikee! Musiikki oli täysillä ja koko bussi vaan biletti 😀 haha.. blogista mulla löytyy 2015 heinäkuuta ja elokuulta ja 2014 heinäkuulta ja elokuulta postauksia Rodokselta jos haluut tsekkaa. En nyt pysty niitä tähän linkkaa ku puhelimella kirjoitan mutta etköhän sä tähän postaukseenki hyvin vinkkejä saa 😉 Aika moni on käynyt Rodoksella, en yhtään ihmettele se on ihana paikka!! Ihanaa reissua teille jo etukäteen 🙂

  • Saija
   Posted at 12:13h, 29 kesäkuun Vastaa

   Voi mä meen kurkkaamaan sun postaukset <3 Me ollaan kans menossa Rodoksen kaupunkiin, aivan keskustaan. Kiva kuulla, että ostosmahdollisuuksia on myös hyvin 🙂 Tuonne Niken liikkeeseen täytyy suunnistaa. Hyvä tietää, että kuumalla päivällä ei kannata mennä vanhaan kaupunkiin. Sinne olisi nimittäin mielenkiintoista mennä ja nyt osaa varautua oikeaan ajankohtaan. Oih vesipuisto <3 Se olisi huippu! Oon ainakin kuullut paljon hyvää Rodoksesta, joten tullaan varmasti viihtymään. Kiitos kovasti Jatta tästä, mä meen nyt lukemaan sun postaukset vielä läpi :')

 • Emilia
  Posted at 12:04h, 29 kesäkuun Vastaa

  Ite oon ollu pariki kertaa Rodoksella. Vanhassakaupungissa kannattaa käydä.Ellin rannalla, se on jopa kuulemma Rodoksen paras ranta. Kannattaa vuokrata auto, sillä autolla pääsee paremmin paikkoihin. Falirakissa on myös vesipuisto. Jos Kreikkalainen ruoka maistuu niin kannattaa kokeilla Danish Corner niminen raintola jossa on tarjolla Kreikkalainen buffet ja vielä edullisesti. Myös historialliset nähtävyydet on nähtävä, jos tykkää historiallisista nähtävyyksistä 🙂

  • Saija
   Posted at 12:29h, 29 kesäkuun Vastaa

   Voi vitsit tässä tuli paljon vinkkejä 🙂 Katsoin, että etäisyys Ellin rantaan on lyhyt, joten sinne täytyy suunnistaa. Tuo vesipuisto houkuttelisi niin paljon. Tuo auton vuokraus lähtee myös hankintaan, Tatu saa vaan hoitaa ajamisen siellä 😀 Odotan kyllä innoissani kreikkalaista ruokaa <3 Nähtävyyksiä halutaan myös kierrellä, joten tällaiset vinkit ovat hyödyllisiä. Kiitos sulle kovasti tästä 🙂

 • Ilona
  Posted at 12:09h, 29 kesäkuun Vastaa

  Olen ollut kolmesti Rodoksella. Käykää ehdottomasti Lindoksella. Kannattaa vuokrata auto jolla pääsee poikkeamaan kivoilla hiljaisilla rannoilla samalla kun matkaatte Lindokselle. Ja kiivetkää ihmeessä sinne Lindoksen isoille raunioille. Huippupaikka! Ja Ravintoloista Tamam on ehdottomasti paras! Kivaa reissua!

  • Saija
   Posted at 12:32h, 29 kesäkuun Vastaa

   Hei vähän kiva 🙂 Kiitos paljon näistä vinkeistä! Tuo auton vuokraus voisi olla hyödyllinen, kun sitten pääsisi näkemään laajemmin eri paikkoja. Tämä vinkki menee korvan taakse, kuin myös ravintola Tamam. Pakko kirjoittaa näitä ylös niin ei unohdu mikään ;-D

 • jasu
  Posted at 12:12h, 29 kesäkuun Vastaa

  hei kiva, kotiuduin ite rodokselta pari viikkoo takaperin, innolla ootellaan kuvia täälläkin! 🙂 ihana paikka kaikinpuolin, teillä tulee varmasti huippu reissu! ruoka tosiaan on ihan superhalpaa ja juomiset kans, ja näitten jo esille tulleiden vanhan kaupungin jne lisäks suosittelen vesipuistoa, jos vaan yhtää lapsenmielisyyttä löytyy! 😀 meiän porukassa kaikki about saman ikäsiä ku tekin, ja vesipuistopäivä oli ihan paras koko reissulla! ilmanen bussi vesipuistoon menee puolen tunnin välein keskustasta, matka noin puol tuntia ja vesipuiston sisäänpääsykään ei oo ku 26€ jos en ihan väärin muista 😀 en nyt enempää löpise tähän mut superkivaa reissua teille!<3

  • Saija
   Posted at 12:52h, 29 kesäkuun Vastaa

   Niinkö? Oi kuinka kiva 🙂 Tällainen palaute on niin matkan odotusta enitsestään nostattavaa! En malta odottaa <3 Vesipuisto kiinnostaisi ainakin mua älyttömästi ja uskon, että Tatua myös 😀 Päivä vesipuistossa kuulostaa aivan liian houkuttelevalta! Ja jos sinne on kyyditys niin vielä parempi. Miten ihanaa hurvitella vedessä kuumana päivänä. Super iso kiitos sulle tästä kommentista <3

 • tiia
  Posted at 12:20h, 29 kesäkuun Vastaa

  Louis Restaurant Pizzeria <-- maailman parasta pizzaa, suosittelen. Ravintola oli muutenkin viihtyisä. Vanhaa kaupunkia ja sitä linnoitusta/rauniota mikä lie kannattaa tutkiskella ihan ajan kanssa. http://www.louisrestaurant.eu/new/

  • Saija
   Posted at 12:54h, 29 kesäkuun Vastaa

   Kiitos kovasti vinkistä:) Tatu on erityisesti pizzan ystävä, joten tämä lähtee testaukseen. Kuten myös kreikkalaiset ruuat. Oi vanhaa kaupunkia on moni suositellut, joten siellä täytyy kyllä käydä!

 • M
  Posted at 12:25h, 29 kesäkuun Vastaa

  Moi! Mukava kuulla, että täälläkin voi kohta nähdä matkakuvia!
  Ootteko menossa siis jonnekin muualle Rodoksen saarella vai Rodoksen kaupunkiin? Itse olen pari vuotta sitten käynyt kaupungissa, ja ainakin jälkeenpäin muistellen oli tosi onnistunut reissu (pientä vilustumksta lukuunottamatta). Meidän hotelli oli tosi hyvällä paikalla ihan siellä niemessä, eli molemmin puolin oli meren rantaa. Suosittelen siis ainakin makoilemaan sillä tuulettomalla rannalla, sillä niemen toinen puoli oli isojen aaltojen vuoksi käytännössä uimakelvotonta.. 🙁 vaikka tuli sielläkin uitua, saipahan ainakin nauraa kun piti nelinkontin kiivetä meresä pois.. 😀

  Shoppailua me ei kauheasti edes ajateltu, joten siitä en osaa oikeastaan sanoa mitään. Luulisin kuitenkin, että kaupungista löytyy ihan ok ostosmahdollisuudet! Toisaalta erilaiset ”Rolexin” tms. ”merkkituotteiden” -myyjät ovat löytäneet Rodoksen… Myös vanhassa kaupungissa oli paljon turistikojuja, mutta muuten kannattaa tutustua ko. paikkaan, oli mielestäni todella nättiä. 🙂

  Käytiin myös päiväreissulla Lindoksella, bussilla sinne ja taksilla takaisin, eli voitiin itse aikatauluttaa meidän reissu, mikä musta oli hyvä juttu. Lindos on tosi symppis perinteinen kreikkalainen kaupunki ja siellä on myös ihana, kirkasvetinen ja matala ranta! Kaupungin korkeimmalla kohdalla on myös antiikin aikaiset rauniot, jotka itsessään on nähtävyys, mutta kannattaa kiivetä sinne ylös asti jo sen maiseman takia.. <3__<3

  Tuli toosi pitkä stoori, joten toivottavasti oli sulle edes jotakin hyötyä. 😀

  • Saija
   Posted at 13:06h, 29 kesäkuun Vastaa

   Joo <3 En malta odottaa kaikkien matkakuvien räpsimistä! Me ollaan menossa Rodoksen kaupunkiin, aivan keskustan tuntumaan. Meillä on kans molemmat rannat samojen etäisyyksien päässä. Kiitos vinkistä 🙂 Tuosta tuulettomasta rannasta luinkin positiivista palautetta jostain. Haha eikä 😀 Sen Elli-rannan voisi myös testata. Kaupungissa ainakin pitäisi olla melko hyvät shoppailumahdollisuudet, vaikka varmasti löytyy myös paljon turistikojuja. Voi teidän päiväreissu Lindokselle kuulostaa ihanalta. Sitä on muutama muukin suositellut, joten näyttäisi olevan todella pidetty paikka ja erityisesti näkemisen arvoinen. Oi kiitos näistä vinkeistä - tästä oli paljon hyötyä <3

 • Mira
  Posted at 12:40h, 29 kesäkuun Vastaa

  Falirakissa ihan mahtavat hiekkarannat, jos ei niiden kivisten ystävä ole, suosittelen

  • Saija
   Posted at 12:43h, 29 kesäkuun Vastaa

   Hyvä tietää tämä, kiitti paljon Mira 🙂

 • Juulia
  Posted at 12:50h, 29 kesäkuun Vastaa

  Voi Rodos on kyllä ihana! Olin siellä pari vuotta sitten Ialyssoksessa, joka oli melko lähellä Rodoksen pääkaupunkia. Lindos oli kyllä näkemisen arvoinen paikka ja siellä kavuttiin Akropolis kukkulalle. Matkasimme Lindokseen autolla ja se oli kyllä hyvä päätös! Näki paikallisia pikkukyliä ja maisemia. Pääkaupungista löytyy ihan hyvät shoppailumahdollisuudet. Omat rahat meni taisi mennä Sephoraan.. 🙂

  • Saija
   Posted at 12:59h, 29 kesäkuun Vastaa

   Vau, kuulostaa kyllä niin hyvältä 🙂 Lindokseen täytyy mennä, niin moni on sitä suositellut. Ja varmaankin auto vuokrata niin pääsee näkemään entistä enemmän. Me mennään Rodoksen kaupunkiin, ihan keskustan tuntumaan eli shoppailumahdollisuudet tulevat varmasti tutuksi. Ooh Sephora on mun heikkous <3 Taitaa mun rahat kulua myös sinne 😀

 • Erika
  Posted at 12:59h, 29 kesäkuun Vastaa

  Oi, ihanaa! Rodoksella ollaan käyty kerran itsekin, tosin oltiin aika kaukana olevassa kylämäisessä paikassa huoneistossa, meri ja ruoka löytyi läheltä, niin taidettiin pari kertaa käydä juurikin vanhassa kaupungissa ja ostoksilla ja muistan että sieltä saa paljon eksoottisia mausteita ja yrttejä! Kreikkalainen ruoka on kyllä ihanaa, hyvää matkaa teille, ootan innolla postauksia <3

  • Saija
   Posted at 13:08h, 29 kesäkuun Vastaa

   Kuulostaa niin ihanalta 🙂 Näiden kommenttien perusteella alan odottamaan matkaa entistä enemmän! Vanha kaupunki on kyllä pakko käydä katsomassa, se vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ja odotan niin tuota kreikkalaista ruokaa :p Kiitos hirmu paljon sulle Erika <3

 • Empuskaa
  Posted at 13:28h, 29 kesäkuun Vastaa

  Oii ihanaa :)<33 odotan jo nyt sun reissupostauksia!!! Nauttikaa <3 Rodos on ihana!!! <3

  • Saija
   Posted at 18:09h, 29 kesäkuun Vastaa

   Älä muuta sano <3 En millään malta odottaa!! Kiitos sulle paljon, me nautitaan varmasti 🙂 Pus <3

 • L
  Posted at 13:34h, 29 kesäkuun Vastaa

  Oii rodos on ihana paikka!! *sydänsilmähymiö*
  Kannattaa ehdottomasti vuokrata auto ja kiertää saari ympäri. Menee päivä aikaa, mutta näkee upeita maisemia, pienempiä kyliä ja enemmän myös paikallista kulttuuria kun turisteja ei pörrää ympäriinsä.
  Myös saaren eteläosassa on upea paikka, jossa ainakin syyskuussa pääsi kävelemään hiekkaa pitkin toiselle saarelle vaikka normaalisti välissä menisi meri. Siinä on niinkun meren välissä tavallaan! 😀

  • Saija
   Posted at 07:09h, 30 kesäkuun Vastaa

   Mahtavaa, että näin moni on tykännyt kyseisestä paikasta 🙂 Oi kuulostaa hyvältä! Mä jo ehdotin Tatulle tätä auton vuokraamista, koska olisi kiva saada paikasta kaikki ilo irti. Mitä? Kuulostaa niin mielenkiintoiselta, että pyörähdetään myös tuolla 😀 Kiitos näistä <3

 • Ansku k
  Posted at 13:48h, 29 kesäkuun Vastaa

  Sanon jo näin etukäteen, että mahtavaa reissua teille!♡
  Vinkkejä en voi antaa, koska en oo käynyt siellä:/

  • Saija
   Posted at 18:05h, 29 kesäkuun Vastaa

   Voi ihana oot, super iso kiitos <3 Ei se haittaa! Mulla on toivottavasti pian vastakohtaisesti vinkkejä teille jaettavaksi 🙂

  • Saija
   Posted at 07:11h, 30 kesäkuun Vastaa

   Kiitti paljon 🙂 Osaa mä näistä jo kurkkasin, mutta tuossa on paljon uutta tietoa. Voi ihana kuulla <3 Reissusta on varmasti tulossa materiaalia muualle someen sekä tänne blogiin :>

 • Janina
  Posted at 14:12h, 29 kesäkuun Vastaa

  Rodos on kyllä mukava paikka! Viime kesänä oltiin sielä ja hotelli sijaitsi rodoksen kaupungissa ja aikalailla sielä kärjessä, kun hotellilta oli sama matka kummallekkin rannalle. Vanha kaupunki on ihana paikka, oikein tunnelmallinen illalla kun on jo pimeetä. Kannattaa myös käydä lindokses. Lenkkarit jalkaan ja menoksi, tulee mukava lenkki siinä kun kävelee sinne ylös. Itseä vaan sielä järkytti ne aasit joilla laiskat turistit nousi huipulle. Aasi raukat yli 30 asteen helteessä kipusi ylös vuoren rinnettä ja pienissä karsinoissa oleili jotka oli ihan täynnä aaseja. Oli suorastaan eläinrääkkäystä.
  Ja ehdottomasti kannattaa vesipuistossa käydä. Pakko suositella myös yhtä jäätelöpaikkaa, sielä sai aivan parhaat jäätelöt. Sijaitsi kaupungissa saman kadun varrella kuin mango. Se teidän on pakko testata! 🙂

 • Silja
  Posted at 14:31h, 29 kesäkuun Vastaa

  Rodos on aivan ihana paikka!:) Jos haluatte nähdä enemmän, kantsii ehdottomasti vuokrata auto muutamaksi päiväksi, jotta pääsee näkemään paikkoja, joita ei muuten tulisi nähtyä! Näkemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi Akropolis, Valley of the butterfly ja Vanha kaupunki.

  Jos tykkäät, voit käydä kurkkaamassa mun blogista meiän matkasta. Tästä pääsee ekaan postaukseen:
  http://bebeeh.blogspot.fi/2013/08/rhodos-faliraki.html

  Ihanaa, rentouttavaa ja rakkaudentäyteistä matkaa teille!♥

 • Katja
  Posted at 15:15h, 29 kesäkuun Vastaa

  Lämmin suositus Rodoksen vesipuistolle! Tuli muuten tuosta norsu/aasihommista mieleen: http://www.holidogtimes.com/8745-2/#gs.974RPos

  Hyvää reissua joka tapauksessa! 🙂

 • Annika
  Posted at 15:31h, 29 kesäkuun Vastaa

  Rodos on kyllä ihana paikka, kerran olen käynyt ja mielelläni voisin käydä uudestaankin 🙂 Vanhassa kaupungissa tosiaan kannattaa ehdottomasti käydä. Me käytiin Perhoslaaksossa, mikä oli kyllä kiva paikka rentoutumiselle. Akvaariossakin tuli piipahdettua, kun kaivattiin hieman varjoa, ja olihan se ihan mielenkiintoinen paikka pienestä koosta huolimatta. Illemmalla oli kiva käydä kiertoajelulla sellaisella ”turistijunalla”, ei maksanut paljoa, matka kesti melkein tunnin ja oli upeaa nähdä kaupungin valot ylempää, suosittelen!

 • Karoliina
  Posted at 17:08h, 29 kesäkuun Vastaa

  Oivitsi tää postaushan osu sopivasti kun ollaan just myös lähössä samoihin aikoihin Rodokselle! Kommenteista löyty lisää hyviä vinkkejä ja matkakuume nous kivasti 😀 Ootan kans innolla matkapostauksia, tuun moikkaamaan jos nyt sattuis sielläpäin törmäämään 🙂 Hyvää matkaa teille!

  • Saija
   Posted at 07:17h, 30 kesäkuun Vastaa

   Mitää! Vähän siistiä :p Superia, että tästä postauksesta oli paljon hyötyä. Niin on ollut myös meille 🙂 Joo tuu ihmeessä! Kiitos ja samoin teille ♥

 • Riikka
  Posted at 17:25h, 29 kesäkuun Vastaa

  Muutaman kerran olen käynyt Rodoksella, ihan kiva kohde 🙂 Lindos on ihan must, siellä on tosi kaunista! Ja jos rannalle haluaa, niin siinä ihan keskustassahan on hyviä rantoja, mutta se mitä monet ei tiedä, niin pieniä ihania rantapoukamia löytyy, kun lähtee kävelemään Rodoksen kaupungista rantakatua kohti Ixiaa (toivottavasti muistin oikein..). Vesi siellä on ihanan väristä ja hyvällä tuurilla voi löytää rauhallisen rantapoukaman ihan vaan omaan käyttöön 🙂 En muista miten pitkälle siitä keskustasta piti kävellä, mutta maisemat on kivoja, niin helposti sinne reippailee!

  Kannattaa maistaa gyros pitaa, niiiin hyvää! Niin ja Rodoksen kaupungin vanha kaupunki on kiva myös!

  • Saija
   Posted at 08:26h, 30 kesäkuun Vastaa

   Ilo nähdä, että sä oot pitänyt Rodoksesta:) Lindoksella on pakko päästä käymään, vaikuttaa niin ihanalta paikalta <3 Ooh tuota en olisi tiennytkään! Kiitos sulle kovasti näistä vinkeistä. Ruokavinkit ovat myös hyödyllisiä! Vitsit en millään malttaisi odottaa, että päästään lähtemään :p

 • Reeta
  Posted at 18:27h, 29 kesäkuun Vastaa

  Eikä ihanaa !<3 ite oon käyny siellä 5kertaa ja mikään ei vaa voita sitä, niin kiva paikka! Missä päin teiäm hotelli sijaitsee? Mut kannattaa käydä vanhassa kaupungissa ja satamassa. Sataman lähellä kun mennään takaisin ns kaupungin sisälle löytyy hyvät ketjuliikkeet mm berhska bull&bear mango h&m yms!

  Paljon ihania kasvisruokia joita kannattaa testata ja juvetsi (kirjoitetaan vähän eritavalla joka ravintolassa) mutta se tulee saviruukussa jossa on lihapaloja sekä riisin näköistä makaroonia, kastike on jokin tomaattipohjainen niin parasta!! Sitten kaikki liha ja kana vartaat on hyviä sekä kreikkalaiset lihapullat:)

 • Sk
  Posted at 19:16h, 29 kesäkuun Vastaa

  Itse olin Rodoksella toista kertaa viime viikolla Falirakissa ja edelleen tykkään kyseisestä paikasta paljon! Suosittelen ainakin viettämään yhden päivän Rodoksen keskustassa – siellä on tosi kivoja kauppoja, sekä hieno vanhakaupunki. Risteilylle kannattaa myös yhtenä päivänä mennä. Jos ei tykkää koko päivän risteilystä, niin me ainakin löydettiin myös 3h risteily rannoilla joka oli super kiva! Kreikkalainen ruoka on myös aivan omaa laatuaan, joten kannattaa vierailla ihan kunnon Kreikkalaisissa ravintoloissa, ellei teillä ole all inclusive hotellilla. Mukavaa reissua! Rodos on ihana paikka!

 • Katri
  Posted at 19:17h, 29 kesäkuun Vastaa

  Itse Rodos ei ole tuttu paikka mutta muilla saarilla on tultu käytyä (kreeta, kos & santorini!) ja Kreikka on kyllä vienyt sydämen! Paikallinen feta on uskomattoman hyvää ja souvlakia (lihavartaita) kannattaa myös kokeilla. Parhaiten mieleen on jäänyt matkoilla tehdyt parin tunnin mittaiset meriretket, joita tehdään päivittäin useiden kaupunkien satamista. Auringonottoa laivan kannella, merituuli, näköalat sekä pulahdus mereen ovat oiva tapa viettää lomapäivää. Ihanaa lomaa teille – toivottavasti nautitte. Me suunnataan uudemman kerran Santorinille elokuun puolella. 🙂

 • Laura
  Posted at 20:21h, 29 kesäkuun Vastaa

  Haha, pari päivää sitten mietittiin kans, että mihin suunnataan miehen 3kk Lapin työkeikan jälkeen ja Rodos oli yks varteenotettavista vaihtoehdoista! Päädyttiin loppujenlopuksi Kyproksen Pafokseen, mut innolla odotan sunkin reissukuvia 🙂 Me päästään matkaan vasta syyskuun puolella eli kiva fiilistellä lomakuvia etukäteen 🙂

  • Saija
   Posted at 10:57h, 01 heinäkuun Vastaa

   Hei mikä sattuma 😀 Me mietittiin kans aluksi Kyprosta!! Mutta päädyttiin sitten Rodokseen. Siellä täytyy kyllä joskus myös vierailla, kivaa reissua jo näin etukäteen! Kiva kuulla, että lomakuvat kiinnostavat – pääset nostattamaan matkakuumetta niiden kautta lisää :p

 • charlottaeve
  Posted at 21:31h, 29 kesäkuun Vastaa

  Hei just olin Rodoksella 🙂 kirjotin vinkkejä ja kokemuksia tänne: http://charlottaeve.com/2016/05/30/rodoksen-kohokohdat/

  – charlottaeve

  • Saija
   Posted at 10:54h, 01 heinäkuun Vastaa

   JES! Tämä tuli juuri oikeaan aikaan, kiitos linkistä 🙂

 • Kaisa
  Posted at 21:38h, 29 kesäkuun Vastaa

  Kiva kuulla, että lähdette Rodokselle! Kreikka on muutenkin tuttu ja saarista käyty Samoksella, Kreetalla, Korfulla, Kosilla ja Rodoksella. Vinkkeinä suosittelen ehdottomasti käymään Rodoksen vanhassa kaupungissa ja Lindoksessa, joka on siis tunnettu pelkistä valkoisista taloista. Sieltä löytyy söpöjä pieniä ravintoloita ja kaupunki on mahdollista kiertää aasin selästä! Lisäksi suosittelen vuorilla olevaa kaunista perhoslaaksoa. Vanhasta kaupungista vielä sen verran, että kun pääkatua lähtee kävelemään ylöspäin poispäin rannasta, tulee jossakin kohtaa vastaan kellotorni, josta on kivat näkymät merelle ja vanhaan kaupunkiin. Monte Smithin näköalatasanne on myös hieno! Hyvää ja turvallista matkaa toivottaa 15-vuotias Kaisa 🙂

  • Saija
   Posted at 11:01h, 01 heinäkuun Vastaa

   Oon kyllä niin innoissani 🙂 Ilo kuulla, että Kreikka on sulle tuttu. Lindokselle täytyy suunnistaa joku päivä, se vaikuttaa mielenkiintoiselta ja näkemisen arvoiselta paikalta. Kellotornista näin paljon kuvia, joten nämä vinkit ovat tapeellisia. Kiitos paljon sulle Kaisa 🙂

 • Jessica
  Posted at 00:42h, 30 kesäkuun Vastaa

  Rodos on niin ihana paikka! Oon itse käynyt siellä pari vuotta sitten, ja varoitan että kun kerran matkustaa Kreikkaan niin se vie kyllä koko sydämen 😀 viime vuonna kävin Kreetalla ja ensi viikolla vuorossa olisi Kos!
  Niin kuin muutkin ovat kirjoittaneet niin suosittelen ehdottomasti retkeä Lindokselle! Ja siellä kannattaa todellakin kiivetä Akropolikselle, ja jos itse ei kuumuudessa jaksa kävellä niin voi valita perinteisen kulkuneuvon, eli aasin! Epta Piges oli myös ihana paikka vierailla Rodoksen reissun aikana 🙂
  Ja tottakai Rodoksen vanha kaupunki!
  Ihanaa reissua teille! 🙂

  • Saija
   Posted at 10:53h, 01 heinäkuun Vastaa

   Niinkö!! Ihana kuulla <3 Oon nimittäin jo nyt ihastunut kyseiseen maahan, koska näiden kommenttien perusteella se kuulostaa upealta paikalta! Oon saant niin paljon hyviä vinkkejä :) Tuo Akropolis kuulostaa mielenkiintoiselta, täytyy laittaa tämä ylös. Kiitos hurjan paljon Jessica :>

 • Milla
  Posted at 08:36h, 30 kesäkuun Vastaa

  Oooi Rodos <3 kävin siellä ekaa kertaa poikaystävän kanssa viime vuonna ja oli tosi ihanaa. Löydettiin Tripadvisorin kautta keskustassa sijaitseva Tamam -nimimen ravintola, joka oli kyllä maailman paras ravintola. Käytiin siellä kaks kertaa, vaikka sinne piti jonottaa puolisen tuntia. Tosin jonottaessa yks tarjoilijoista toi kaikille lasilliset sangriaa, eikä se odottaminen loppujen lopuks haitannut yhtään. Tosi pikkunen söpö ravintola ja hinta on samalla tasolla kuin muissa ravintoloissa, eli tosi edullista! Omistaja on maailman paras ja tarjos ekakertalaisille alkupalat. Siis ah, voisin matkustaa Rodokselle ihan vaan tän ravintolan takia! 😀

  Kannattaa myös koittaa Paraglidingia jos sellainen mahdollisuus tulee vastaan! 🙂

  • Saija
   Posted at 10:52h, 01 heinäkuun Vastaa

   Ihana kuulla, että te piditte Rodoksesta <3 En ole kuullut vielä yhtään mitään huonoa siitä paikasta, joten se kertoo paljon 🙂 Eikä! Kuulostaa niin suloiselta paikalta tuo ravintola. Tuonne täytyy suunnistaa 🙂 Kerroin jo tästä Tatulle niin sekin innostui! Haha ihana 😀 Kiitos paljon vinkeistä!

 • Annn
  Posted at 09:05h, 30 kesäkuun Vastaa

  Rodos on ihana! Miten päädyitte valitsemaan just sen kohteen?:) Olin siellä kans tasan vuosi sitten. Muutamia kuvia täällä: http://alaannnblog.blogspot.fi/2015/07/kiitos-rodos.html

  Varasitteko omatoimi- vai pakettimatkan?

  • Saija
   Posted at 09:10h, 30 kesäkuun Vastaa

   Siltä se kyllä vaikuttaa <3 Kreikka vaikuttaa olevan mielenkiintoinen maa, siellä on paljon nähtävää, ollaan kuultu siitä hyvää ja kuten postauksessa mainitsin niin löydettiin matka sinne meille sopivaan aikatauluun 🙂 Meillä on omatoiminen eli varattiin vain lento+hotelli. Kiitos paljon linkistä, mä käyn kurkkaamassa 🙂

   • Annn
    Posted at 09:28h, 30 kesäkuun Vastaa

    Mullakin oli joo omatoimimatka. Oletteko viikon? Muistan että siellä oli paljon hyviä kauppoja keskustassa missä shoppailla. Erilaisia kuin Suomessa. itse en tiedä minne tänä kesänä vielä suunnistaisi lomalle 😀

    • Saija
     Posted at 09:53h, 30 kesäkuun Vastaa

     Oih vähän kiva:) Kuulostaa kyllä niin hyvältä paikalta! Joo ollaan viikon. Hei hyvä tietää, täytyy tutustua huolella kaikkiin ostosmahdollisuuksiin. Voi valinnan vaikeus on niin paha – mun ainakin teki mieli lähteä joka maahan 😀 Toivottavasti löydät hyvän kohteen :)!

 • Reetta
  Posted at 12:00h, 30 kesäkuun Vastaa

  Oon käynyt kerran Rodoksella Falirakissa, mutta Rodoksen kaupunkia tuli kyllä myös kierrettyä. Ehdottomasti kannattaa tehdä päiväretki Lindokselle, koska se on todella kaunis paikka. Pieniä kujia ja paljon ihania pikkuputiikkeja sekä upeat maisemat merelle. Ihanaa matkaa teille!

  • Saija
   Posted at 10:27h, 01 heinäkuun Vastaa

   Faliraki vaikuttaa myös upealta paikalta 🙂 Kiva kuulla, että Lindoksesta on näin moni tykännyt! Täytyy ehdottomasti tehdä joku päivä oma retki sinne ja katsella paikkoja. Tuhat kiitosta sulle Reetta (:

 • Emilia
  Posted at 15:08h, 30 kesäkuun Vastaa

  Kyllä löytyy shoppailtavaakin! Perus bershka, stradivarius, pull&bear, zara, h&m jne. 🙂

  • Saija
   Posted at 10:24h, 01 heinäkuun Vastaa

   Mahtavaa! Vaikka ei shoppailemaan lähdetä niin se on silti aina plussaa, varsinkin Zara ja Bershka houkuttelee. Niissä ei ole tullut käytyä hetkeen 🙂

 • ilona
  Posted at 16:44h, 30 kesäkuun Vastaa

  ite en oo käynyt rodoksella, joten en osaa neuvoa, mutta tosi ihanaa reissua teille! ♥ pääsispä itekkin :p

  • Saija
   Posted at 10:33h, 01 heinäkuun Vastaa

   Voi kiitos kovasti Ilona <3 On kyllä kiva lähteä reissuun! Toivottavasti sä pääset myös pian 🙂

 • Heidi
  Posted at 19:33h, 30 kesäkuun Vastaa

  Rodos on niin ihana! Ite kotiuduin sieltä just pari viikkoo sitten ja oli kyllä mahtava reissu. Joka päivälle riitti lämpöä ja tekemistä 🙂 Erityisesti suosittelen veneretkeä Lindokselle! Vanhan kaupungin lähettyviltä satamasta lähtee joka päivä useita veneitä Lindokselle. Me valittiin vene, jossa kannella oli aurinkotuolit! Oli ihan parasta kun sai venematkan ajan ottaa aurinkoa kannella, sekä katsella maisemia. Venereissun aikana pysähdyttiin pari kertaa uimaan mitä ihanimpiin paikkoihin. Perillä Lindoksella oli aikaa n. 2,5h ja se riitti mainiosti. Ehdittiin syödä, kiivetä akropolille sekä käydä vielä sielläkin uimassa. Illaksi palattiin hyvissä ajoin takaisin rodoksen kaupunkiin 🙂 ps. Kannattaa varoa ruotsalaisia jotka tulee kadulla tyrkyttämään lippuja johonkin superbileisiin. Oli tosi sitkeitä ja seuras melkein hotellihuoneeseen asti, että oltais ostettu. Onneks ei suostuttu ja myöhemmin selvis, että oli aikalailla huijausta koko touhu 😀

  • Saija
   Posted at 10:48h, 01 heinäkuun Vastaa

   Oi vähän kiva 🙂 Sun reissu kuulostaa onnistuneelta! Tuota veneretkeä täytyy kyllä harkita, koska sait mut innostumaan 😀 Oih voin vaan kuvitella, kuinka ihanaa on istua aurinkotuoleilla ja välillä pulahtaa umaan <3 Tästä oli paljon hyötyä! Ja kiitos varoituksesta. Täytyy kyllä varoa noita ja yleisestikin kaikkea. Inhottavaa, jos seuraavat melkein hotellihuoneeseen asti 😮

 • Laura
  Posted at 22:28h, 30 kesäkuun Vastaa

  Oi Kreikka! Hyvää lomaa teille! 🙂 En oo käyny Rodoksella mutta manmerkreikassa monesti ja Kreikassa on ihanaa! Kannattaa ehdottomasti juoda frappeta. Se on kylmää kahvia ja tosi hyvää. Gyros ja souvlaki on halpaa pikaruokaa joita kannattaa kokeilla. Viimeksi syötiin viikon aikana melkein joka päivä gyrosta 😀 Kreikkalainen kahvi ja salaatti on myös tosi hyvää!

  • Saija
   Posted at 10:29h, 01 heinäkuun Vastaa

   Hihi, kiitos Laura :’) Huippua, että oot tykännyt Kreikasta! Se vaikuttaa kyllä kauniilta ja ehdottomasti näkemisen arvoiselta maalta. Oih mä rakastan frappea Suomessakin, joten joooo <3 Vitsit, että nämä ruokavinkit ovat niin tervetulleita. Tässä tulee ihan vesi kielelle, vaikka en ole ruokia vielä edes maistanut. Mutta viikon aikana lähtee varmasti testaukseen :p

 • Eltsu
  Posted at 12:12h, 01 heinäkuun Vastaa

  Ihanaa! Rodos on ihana paikka. Ite ollu siellä 3 vuonna peräkkäin. Ite ainakin tykkäsin kun vuokrattiin avoauto ja kierreltiin niitä ”reunoja” pitkin ja siinä näki vähän kaikkee. Ja siis toisena vuonna kierreltiin siellä alhaalla ja toisena siel ylhäällä, kun oltiin Colymbiassa hotellissa, niin se oli siin puolivälissä;)) Ehdottomasti suosittelen tuota, kun siinä näkee sitä saarta ja sit sieltä löytyy kaikkia kivoja kahviloita, rantoja, viinitiloja ja sulle kuvauspaikkoja;)) Ja sit jos vähänkin tykkää vesipuistoista niin Falirakin vesipuistoa suosittelin. Ja sit se vanha kaupunki❤️ Siellä ihania ravintoloita ja kojuja. Paitsi onhan siel niitä sisäänheittäjiä, mut ei niitä sillonkun me oltiin ollut niin paljon, kun joissain maissa on. Suosittelen muuten maistamaan omelettia siellä. Se on taivaallista melkein missä vaan ravintolassa. Paitsi onhan niin aina vähän vaihtelua vuosien aikana varmaan tullut ja ihan ravintolasta riippuen mutta ne mitä mä söin oli hyviä. Ja siis oltiin siellä viimeksi 2014. Ja sit suosittelen myös Lindosta. Me oltiin siellä sellasella retkellä ja kiivettiin johonkin kappeliin tai sellaseen ylös ja sieltä sit pääsi aaseilla alas jos halus❤️ Ja toivottavasti sait jotain mielikuvaa tästä aika sekalaisesta kommentista, mut tuli vaan kaikkia muistoja mieleen kun jotain toista alkoi kirjottaan:)) Mutta toivon teille ihanaa reissua sitten kun sen aika koittaa❤️

  • Eltsu
   Posted at 20:42h, 01 heinäkuun Vastaa

   Hei vielä! Tutkiskelin asiaa, niin Akropolishan se siellä Lindoksella oli mihin kiivettiin. Ja taisi siitä joku muukin täällä jo mainita:))

 • anonyymi
  Posted at 21:34h, 01 heinäkuun Vastaa

  Oltiin just ite Rodoksella viime viikolla ja oli tosi kiva paikka! Mielestäni kannattaa käydä Lindoksen kaupungissa (ihanat valkoset talot) sekä Rodoksen vanhassakaupungissa. Ihanaa matkaa teille!

 • Viivi Vilja
  Posted at 21:41h, 01 heinäkuun Vastaa

  Aivan Rodoksen etelä-kärjessä on ihana hiekkaranta. Kannattaa myös testata tuorepuristettua appelsiinimehua, sillä se maistuu helteen keskellä erittäin herkulliselta!

 • Laura
  Posted at 22:03h, 01 heinäkuun Vastaa

  Oi, Rodos on tosi mukava paikka. Vanhassa kaupungissa kannattaa käydä kiertelemässä ja Lindos on must see. Joku vinkkasikin jo Tamam-ravintolasta. Aivan ihastuttava ravintola, kannattaa ehdottomasti käydä! Ihanaa reissua! 🙂

 • Rhodes
  Posted at 02:15h, 02 heinäkuun Vastaa

  Pari kertaa Rodoksella käyneenä suosittelen ehdottomasti maistamaan retsiinaa, eli männynpihkalla maustettua perinteistä valkoviiniä, sekä ouzoa, anisviinaa, jota saa yleensä aperitiivina ruokailun yhteydessä:) joku mainitsikin minijuna-ajelun joka on edullinen ja hyvä tapa tutustua kaupunkiin, jos näkee mielenkiintoisen kohteen niin voi hypätä vaan pois kyydistä:) ja kreikkalainen ruoka on loistavaa, kannattaa kokeilla ainakin mussakaa ja gyrosta, myös paikalliset pizzat on namia, tuli matkakuume!

 • strawberrycake
  Posted at 08:28h, 02 heinäkuun Vastaa

  Rodos on aivan mahtava paikka! Suosittelen lämpimästi lindosta aamupäiville, koska muuten siellä on paljo väkeä, kannattaa tsekata tsambika beach joka oli minusta paljon parempi kuin kivinen elli beach tai tuulinen ranta, joka oli nimensä veroinen. Rodoksen vanha kaupunki kannattaa myös vilkaista, sillä siellä on mukavaa basaaritunnelmaa! 🙂

  • Saija
   Posted at 09:18h, 02 heinäkuun Vastaa

   Mahtavaa, että näin moni on tykännyt kyseisestä paikasta 🙂 Kiitos vinkistä! Täytyykin suunnistaa sinne heti aamupäivästä niin ei ole niin täynnä. Mä laitan tuon Tsambika beachin ylös – siellä täytyy myös käydä. Kivaa vaihtelua kiviselle rannalle. Vanha kaupunki kuulostaa myös näkemisen arvoiselta paikalta. Kiitos tästä :>

 • Destination Loma
  Posted at 09:45h, 02 heinäkuun Vastaa

  Rodoksella riittää tekemistä, vaikka kuinka. Palasimme juuri itsekin sieltä, joten uusia täsmätärppejä tulossa omaankin blogiin piakkoin, mutta oheisesta pätkästä voi jo nyt saada muutaman vinkin. http://www.rantapallo.fi/destinationloma/2016/03/13/rodos-kaikkien-lomakohteiden-aiti/

 • Kiia
  Posted at 12:00h, 02 heinäkuun Vastaa

  Oih, Rodos! Kolme kertaa käyneenä voin sanoa,että nappivalinta! Suosittelen tekemään venereissun Lindokselle, siellä on upea laguuni jossa pääsee uimaan, ja venematkalla ruskettuu kivasti;) Myös läheinen vesipuisto oli kiva jos sellaisesta menosta tykkää, sinne pääsee nopeasti bussilla. Vanhassa kaupungissa kannattaa tietenkin käydä useampaan otteeseen, sieltä löytyy niin paljon kujia, kojuja ja kahviloita koluttavaksi:) Ihanaa reissua!:)

 • Taija
  Posted at 00:03h, 09 heinäkuun Vastaa

  Me ollaan poikaystävän kanssa lähössä sunnuntaina Rodokselle. 🙂 Poikakaverin iskä on sieltä, joten ollaan käyty kerran kesässä siellä lomailemassa! Ruoka on kreikassa ihan tosi hyvää, ja ravintolat, missä on myös kreikkalaisia syömässä, on yleensä parhaita. Voisin suositella keskustasta ravintoloita Mezes ja Koukos! Niissä kannattaa tilata useita erilaisia meseitä. Myös Agalma on erittäin hyvä ravintola! Falirakin vesipuisto on kiva, sinne pääsee keskustasta ilmaiseksi bussilla. Auton vuokraamista suosittelen myös ja kannattaa ajella vaikka Lindokselle 🙂 yökerhoista itse tykkään Coloradosta, mutta keskustan baarikadulta löytyy vaikka mitä yökerhoja 😀 multa tätä tekstiä Rodoksesta tulis vaikka kuinka! Ihanaa päästä lomalle! Oikein kivaa lomaa teille! 🙂

  • Saija
   Posted at 00:06h, 09 heinäkuun Vastaa

   Hei me ollaan myös lähdössä silloin, saa nähdä ollaanko samalla lennolla ;-D Oi kiitos paljon, tässä tuli hyviä ja erilaisia vinkkejä. Mukava kuulla, että poikaystäväsi isä on sieltä – paikassa on varmasti hänelle paljon muistoja 🙂 Tuonne vesipuistoon ollaan kans suunniteltu menevämme ja myös Lindokselle. Yökerhossa täytyy varmasti myös pyörähtää, mielenkiintoista nähdä millainen meno siellä on. Odotan kans jo niin tätä lomaa! Kiitos ja samoin teille 🙂 xx

Post A Comment