IN // OUT part 18

Huomenta ja ihanaa starttaavaa viikkoa  Mulla on enää kaksi viikkoa lomaan enkä millään malttaisi odottaa! Toinen odotettava juttu on ehdottomasti tällä viikolla oleva juhannus. Kirjoittelen meidän suunnitelmista paremmin loppuviikosta, mutta laitetaan viikko käyntiin uudella IN & OUT-postauksella:

26990478186_7607ebc17c_o

 

IDKUVA

Korkeavyötäröiset bikinihousut

Kesän kuumin trendi uima-asuissa näkyy tässä ja kuten huomata saattaa niin se iskee muhun täydellä kympillä. Mä liputan edelleen uimapukujenkin puolesta, mutta mun mielestä tällaiset korkeavyötäröiset bikinipöksyt t-o-i-m-i-i! Sama tyyli on varmasti nätti myös yläosassa, mutta erityisesti housuissa. Näissä tuntee olonsa varmasti mukavammaksi, kun vaatetta on kirjaimellisesti enemmän päällä. Kuva 1 & 2.

riippuva tuoli

Riippuva tuoli

Meillä on kesälomalla edessä terassin laajennus, joko laudoilla tai kivilaatoilla. Yksi tärkeä juttu, joka ehdottomasti halutaan laajennetulle osalle on tällainen riippuva tuoli. Ollaan käyty muutamia jo testailemassa enkä malta odottaa, että pääsen viettämään siinä aikaa vaikka lukien kirjaa. Kuva 1 & 2.

nahkahame

Pitkät nahkahameet

Normaalimittainen nahkahame multa jo löytyy, mutta oon iskenyt silmäni tällaisiin pidempiin versioihin. Hame saisi olla polvien kohtiin – onko kukaan tietoinen, missä tällaisia myydään tällä hetkellä? Kokeilin erästä versiota Vilassa, mutta se oli yläosasta hieman löysä ja iso. Haluaisin tiukan, mutta istuvan mallin vielä kesäksi. Kuva 1 & 2.

26145733392_65a7494669_o

revityt farkut

Liian revityt farkut

Rakastan farkkuja, jotka ovat revitty – joko polvista tai säärien kohdalta. Mutta oon viime aikoina törmännyt moniin versioihin, jotka ovat revittyjä lähes koko etuosasta. Joko monia pieniä kohtia tai isoja ”aukkoja”. Revityt farkut saavat mun mielestä olla näyttävät, mutta eivät kuitenkaan liian överit. Kuva 1 & 2.

baby lips

Erikoiset Baby Lipsit

Mä omistan näitä ja käytän usein vesimelonin tuoksuista rasvaa. Olin kuitenkin varma, että Suomeen jää ainoastaan perusversiot myyntiin… Mutta koko ajan tulee lisää eri versioita, eri kuoseilla, eri sävyillä. Milloin rasvaa, milloin huulikiiltoa. Uskon suosion laskevan, mitä enemmän näitä koko ajan tulee. Kuva 1 & 2.

galaxy printti

Galaxy-printti

Viimeisenä galaxykuvio, joka tuntuu olevan jäänyt pitkäkestoisemmaksi hitiksi. Tätä löytyy niin topeista, hameista, mekoista kuin jopa lenkkareista. Muhun ei vaan jotenkin iske tällainen tumma, mutta värikäs printti. Kuva 1 & 2.

Ollaanko tällä kertaa samaa vai kenties eri mieltä?


51 Responses to “IN // OUT part 18”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Hei mä ostin pari kuukautta sitten semmosen tosi istuvan polvimittasen nahkahameen BikBokista! Tiedä sitten vieläkö niitä myydään, mut kannattaa käydä tsekkaamassa! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitos vinkistä :) Just sellaista oon katsellut! Täytyy suunnistaa joku päivä käymään BikBokissa. Pidetään peukkuja, että niitä löytyy vielä :>

   • Avatar Laura sanoo:

    Joo mulla on myös Bik Bokin hame ja se on kyl yks mun luottovaatteista nykään :) Ja tosi tosi mukava päällä vaik ei ehkä uskois!

    • Saija Saija sanoo:

     Hei tosi kiva kuulla, että se on sun mieleen myös. Mun on pakko käydä kokeilemassa sitä :p

     • Täältäkin löytyy toi BikBokin polvipituinen nahkahame ja se on ihan täydellinen! ♥ Yks lemppareita!

     • Saija Saija sanoo:

      Oih ♥ Mun täytyy mennä testailemaan sitä, kun niin moni näyttää pitävän siitä! Kiitos paljon kommentistasi :’)

 2. Avatar Janina sanoo:

  Oon nyt Jenkeissä ja menin peruskauppaan ja siellä oli iha järkyttävän kokonen hylly pelkille Baby Lips-tuotteille! :D todennäkösesti ne kaikki tuotteet tulee vielä Suomeen…xD

 3. Avatar emma sanoo:

  siis eikö se ole juuri hyvä että tuotteella on paljon valikoimaa ja vaihtoehtoja? en nyt ihan kässännyt tota baby lipsiä :D ja oon kans rakastunut tollasiin korkeavyötäröisiin bikinin alaosiin mutta nah, ei niillä mitään aurinkoa oteta!

  • Saija Saija sanoo:

   On se myös hyvä juttu :) Mutta liika on kuitenkin liikaa ja kun uutuudet ovat välillä todella erikoisia… Kuten keltainen sävyttävä huulirasva yms. Ymmärrän sen, että perusrasvat laajentuisivat. En tiedä saitko tästä selkoa, mutta kysy ihmeessä lisää :) Korkeavyötäröiset alaosat ovat kyllä ihania, mutta joo oot oikeassa. Auringonottoon ne eivät sovellu, kuten ei myöskään mun erikoisemmat uimapuvut. Mutta pelkkään uintiin ne ovat täydelliset <3

 4. Avatar Ilona sanoo:

  Hei pidempiä, istuvia nahkahameita vetskareilla sekä ilman oli ainakin h&m vielä viime viikolla, kannattaa käydä kattomassa! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oliko? Oi jes, mä suunnistan heti katsomaan onko netissä! Jos ei niin täytyy yrittää ehtiä pyörähtää liikkeessä vielä tällä viikolla. Kiitos vinkistä :’)

 5. Avatar Ida sanoo:

  Tunnen sinut vain blogisi perusteella mutta en voisi ikinä kuvitella sinua tuollaisen glaxy -printti asun kanssa.. :D

  Nuo korkeavyötäröiset bikinien alaosat on kyllä tosi kivat! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo en mäkään voisi kuvitella itseäni sellainen päällä :D Kiva huomata, kuinka hyvin tekin tunnette mun tyylin ja maun. Niin on, hyvällä tapaa erilaiset :)

 6. Avatar Jenny sanoo:

  Tällä kertaa oon kyllä aivan samaa mieltä sun kanssa! Sinänsä hauska sattuma koska yleensä oon ollut eri mieltä ainakin parista jutusta :D

  • Saija Saija sanoo:

   Jee :D Ilahduttavaa nähdä, että meidän mielipiteet meni tällä kertaa yhteen. Se on aina mielenkiintoista katsoa koska menee yhteen kenenkäkin kanssa ja koska ei :-D

 7. Avatar Tia sanoo:

  Kannattaa käydä tsekkaamassa mangon valikoimaa, itse olen ostanut keväällä sieltä kaksi pidempää nahkahametta ja kummatkin istuvat älyttömän hyvin ja ovat kestäneet hyvin käytössä <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos kovasti vinkistä :) Täytyy ehdottomasti käydä siellä, jos noista kahdesta muusta ei löydy. Kestävyys olisi iso plussa <3

 8. Saija Saija sanoo:

  Kyllä oon tietoinen miten tekijänoikeus menee ja oon jopa lukenut siitä tarkan bloggaajille suunnatun ohjeen. Jokaiselle kuvalle on merkitty suora linkki lähteeseen, josta se on otettu. Joten se on täysin ohjeiden mukainen :) Eri asia, jos mulla ei olisi niitä.

 9. Avatar Essi sanoo:

  Nää IN & OUT-postaukset on huippuja! :) Ja ekaa kertaa olin kaikissa kohdissa täysin samaa mieltä :D Varsinkin noi korkeavyötäröiset bikinihousut iskee ja lujaa, oon hamstrannu kesäks jo kolmet…

  • Saija Saija sanoo:

   Wippii <3 Niin ihana nähdä sun pitävän näistä! Häh?? Mistä oot löytänyt :D Mä oon etsinyt jo monista verkkokaupoista, mutta ei ole tullut vastaan kuin parit mustat... Sellaiset on ehdottomasti pakko saada :p

 10. Avatar Inka Nitta sanoo:

  Midi nahkahame olisi kyllä älyttömän ihana ja voi että toi riipputuoli. Pakko kyllä saada, jos saan haaveilemani rivarinpätkän syksyllä<3

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin :-) Tuollainen hame täytyy kyllä löytää! Kuten myös tuoli – niin suloinen. Oi mä pidän sulle peukkuja pystyssä <3

 11. Avatar Oona sanoo:

  Hei mitä mieltä oot sellasista choker -kaulakoruista? :) omistatko niitä yhtäkään?

  • Saija Saija sanoo:

   En omista yhtäkään, mutta en ole varma tykkäänkö vai en. Jossain festareilla voisin sellaista ainakin käyttää :)!

 12. Avatar Nora Adler sanoo:

  Tuo galaxy printti ei oikeen iske muhunkaan, mutta tuollaista nahkahametta olen etsinyt jo jonkin aikaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Galaxy printti on kyllä sellainen, josta tykkää tai ei. Itsekään en voisi kuvitella käyttäväni sitä, mutta joillekin varmasti sopii :) Nahkahame on kyllä tämän kesän must-juttu – sellainen täytyy löytää :>

 13. Avatar Reetta sanoo:

  Oon niin samaa mieltä sun kanssa noista bikineistä, että ei ole niin alaston olo niiden kanssa kun peittää enemmän. Ja liian revityt farkut on kyllä liian överit mun makuun myös. Nämä sun IN/OUT postaukset on kyllä aina niin kivoja!

  • Saija Saija sanoo:

   Totta :) Niissä tuntee olonsa varmasti paljon mukavammaksi. Jep niinpä :/ Revityt farkut ovat kyllä kivannäköiset, kun sitä ei vedetä liiallisuuksiin… Hei ihana kuulla tämä, kiitti Reetta (:

 14. Avatar Nelli sanoo:

  Tällä kertaa oon kaikist sun kanssa samaa mieltä :) noi korkeavyötäiset alaosat noissa kuvissa on tosi kivat! Tulee varmasti itsevarmempi ja kaunis olo nuo päällä :) uusien bikineiden ostoon vaan ;-) ja joo mustakin liian revityt farkut ja galaxy kuvio on ehdottoman out.. :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että mielipiteet meni yhteen (: Niin on! Nuo näyttävät kyllä hyvältä eikä tarvitse tuntea oloansa niin alastomaksi. Jep… Liika on liikaa niin revityissä farkuissa kuin kuoseissa :/

 15. Avatar Ansku k sanoo:

  Oon melkeen kaikista samaa mieltä!:)♡

 16. Avatar Sara V sanoo:

  Baby lipseistä aivan täysin samaa mieltä! Ainut mulla on joku överi pinkki (en sillon tienny että niistä lähtee niin paljon väriä) ja sitten kirkas mentoli. Vaikka kirkkaasta ei väriä lähdekkään on se silti kyllä huono! Tuntuu että huulet kuivuu vaan entisestään… Yh! En tykkää! :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mulla on sama pinkki :D Onko se Electro? Ne perusrasvat ovat mun mieleen, mutta erikoisemmat ei. Mielummin sitten käyttää huulipunaa, jos haluaa sävyä. Tuo kirkas on hyvä varsinkin talvella. Kosteutus ei ole parasta mahdollista, mutta mulla ainakin vähän auttaa. Harmi, että susta tuntuu niiden kuivattavan. Toki voi riippua niin paljon ihosta :s

 17. Avatar Cami sanoo:

  MUlla meni nää kaikki OUT-osioon. Mut hei, sehän tarkoittaa että oltiin puolista samaa mieltä :) Tykkään kaikesta huolimatta lukea näitä sun postauksia! ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :D Mutta totta! Eipä sitä tarvitse aina olla täysin samaa mieltä vaan erilaiset mielipiteet ovat rikkaus. Mahtava juttu, että näistä postauksista selvästi pidetään :) Kiitos paljon ♥ xx

 18. Avatar Aliisa M. sanoo:

  Oon kyllä niin samaa mieltä varsinkin noista out -jutuista! Liian revityt farkut ei näytä hyvältä ja en vois ikinä kuvitella laittavani päälle tuota tummaa galaxy-printtiä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Meillä meni kyllä mielipiteet sitten hyvin yhteen! Tuo tumma galaxy printti on vähän liian erikoinen yhdisteltäväksi omaan tyyliin. Mutta varmasti joillekin sopii. Kiitos sulle Aliisa kommentista :)

 19. Avatar Julia sanoo:

  Nää in/out postaukset on niin hyviä koska tässä oikeesti kerrot suorasanaisesti oman mielipiteen jostain asiasta, kun nykyään blogit on monilta osin vaan sellasta tasaista varovaista puuroa. Varotaan että ei ilmaista omaa mielipidettä mistään asioista joihin toisella voi olla eriävä mielipide. Nii nää muotijutut on hyviä kun herättää keskustelua mutta ei kukaan tosissaan voi syvästi loukkaantua näistä sun listaamista muotiasioista :D koska aihe ei oo niin vakava

  • Saija Saija sanoo:

   Mikä kommentti! Kiitos :) Oon otettu tästä. Mä oon nimittäin monesti miettinyt tätä ja huomannut saman. Mielipiteitä ei uskalleta tuoda enää esille :/ Toisaalta ymmärrän sen, koska oon itsekin saanut ihan älyttömiä haukkumiskommentteja näihin postauksiin. Mikä on älytöntä, koska kyse on makuasioista. Sanos muuta – ei näistä kuulu loukkaantua. Ihmiset ovat aina eri mieltä eikä sille asialle voi mitään :)

 20. Avatar Emmi-Stina sanoo:

  Allekirjoitan nuo kaikki In-kohdan jutut! Pitäisi itsekin hankkia korkeavyötäröiset bikinihousut, koska oon sellaisia jo pitkän aikaa halunnut :> Ehkä huomisella shoppailureissulla löytyisi jotain kivaa.

  En kuitenkaan allekirjoita Out-kohdan juttuja :D Tai noh, Baby Lipsejä en ole koskaan ymmärtänyt enkä sen koommin siis ostanutkaan, mutta itse tykkään ihan älyttömästi liian revityistä farkuista ja galaxyprintti on jo kauan ollut yksi mun suosikkiprinteistäni! Mutta jokaisella on eri maku, ja on kiva huomata, että mekin ollaan joistain asioista eri mieltä :>

  • Saija Saija sanoo:

   JEI :) Ja jooo! Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta ja ilmoittele mullekin, jos löydät jostain <3 Hei, mutta sehän on kiva nähdä että ollaan eri mieltä. Mun mielestä on aina mielenkiintoista katsoa, että kenen kanssa menee mielipiteet yhteen ja kenen kanssa ei. Jokaisella, kun on eri maku ja mielipiteet :)

 21. Avatar Emmi sanoo:

  Nämä postaukset ovat kyllä mun lemppareita! Ja täysin samaa mieltä, etenkin nuo bikinialaosat näyttää niin ihanilta! Ja tosiaan, revityt farkut on okei, kunhan niissä on enemmän farkkua kuin reikää! :D Näitäkin on nähty, eikä omaa silmää kyllä miellyttänyt :/

  • Saija Saija sanoo:

   Onko? Super kiva kuulla :) Tuun varmasti toteuttamaan näitä myös jatkossa. Bikinialaosat ovat kyllä upeat…<3 Sä sen sanoit :D Enemmän farkkua kuin reikää. Niin hyvin sanottu! Ja näin sen kuuluu olla. Liian revityt eivät näytä hyvältä :<

 22. Avatar imlacking sanoo:

  Mäkään en ymmärrä liian revittyjä farkkuja ja just niin, että niitä reikiä on paljon tai esim. reiden tai polven kohdalla on ihan jäätävä reikä.

  Ite joskus mietin, että en osta Baby lipsejä, mutta ostin kuitenkin tuon toisessa kuvassa olevan (tumman) pinkin. Enkä oo sitäkään kyllä ihan hirveästi käyttänyt.

  Galaxyprintistä toisaalta tykkään, mutta en välttämättä osaisi sellaista itse käyttää. Eniten iskee just tuollainen tumma pohja + värikäs printti.

 23. Avatar elli sanoo:

  Nää postaukset on ihan mun lemppareita! ja oon täysin samaa mieltä noista (olen tainnut olla jokaisessa postauksessa kaikista samaa mieltä)! Itse etsin myös istuvaa nahkahametta, mutta ei ole vielä osunut kohdalle.. Ja nuo korkeavyötäröiset bikinialaosat on ihan täydelliset! Pitää selvästi alkaa metsästämään sellaisia jostain.

  • Saija Saija sanoo:

   Vaude! Vähän kiva kuulla, että ollaan oltu näin usein samaa mieltä :) Nahkahame olisi kyllä niin hyvä moneen eri tilanteeseen. Korkeavyötäröiset bikinialaosat täytyy kans löytää tänä kesänä, ne ovat hyvällä tapaa niin erilaiset. Huippua, että nämä ovat sun lempparipostauksia. Kiitos paljon kommentista:)

 24. Avatar Pinja sanoo:

  Muuten ainakin samaa mieltä kaikesta, mutta itse en korkevyötäröisiä bikinejä käyttäisi, sit ei rusketu niin hyvin:o

Kommentoi