Tabletin käyttökokemuksiani by Lenovo

Yhteistyössä Indiedays & Lenovo

IDKUVA

Kuinkas moni siellä mun lukijoista omistaa tabletin? Mä koin ensikosketuksen näistä Tatun ostettuaan omansa kolme vuotta takaperin, mutta nyt reilu kuukausi sitten sain ensimmäisen ikioman version! Yhteistyössä Indiedaysin ja Lenovon kanssa pääsin tutustumaan uuteen Lenovo YOGA Tab 3 Pro-tablettiin. Kävin Helsingissä heidän järjestämässä koulutuksessa ja oon nyt kuukauden testaillut laitetta, joten pääsette tarkasti näkemään laitteen osana mun arkea.

Kun mietitään tablettia käytössä niin harva osaa edes ajatella, mihin kaikkeen sellainen soveltuu. Monelle tulee ensimmäisenä mieleen netissä surffailu ja täytyy myöntää, että niin kävi myös allekirjoittaneen kohdalla – mutta tämä Lenovo YOGA Tab 3 Pro muutti mun käsityksen tableteista totaalisesti! 

Lenovo YOGA tabletti

Kuukauden sisällä on tullut etsittyä reseptejä keittiössä kokatessa, nettishoppailtua pitkällä automatkalla, katseltua Netflixiä terassilla, vastailtua kommentteihin paikoissa missä kone tuntuu liian hankalalta, kirjoiteltua muistiinpanoja kuulakärkikynän avulla (kyllä, luit oikein – tästä lisää alempana) ja jopa aloitettua lukemaan elämäni ensimmäistä sähköistä kirjaa.

Oon siis ottanut tabletin osaksi ihan jokapäiväistä elämää ja kerran pohdin, että miten sitä on osannut elää näin kauan ilman tällaista? Kuten kuvista saattaa huomata niin YOGA Tab 3 Pro on päässyt myös osaksi mun meikkipistettä!

Lenovo YOGA tap

Tablettia voi käsitellä jopa 4 eri asennossa. Akun sylinteri ja jalusta on sijoitettu innovatiivisesti laitteen sivuun, mikä mahdollistaa painopisteen siirtymisen. Voit siis selailla pitäen laitetta kädessäsi, kallistamalla sitä, asettamalla sen jalustalle leffoja katsellessa tai jopa ripustaa sen, kuten mä tein yläpuolella olevassa kuvassa.

Mä oon koukussa erilaisten tuote-esittelyiden, meikkivinkkien ja tutoriaalivideoiden katseluun. Nämä kaikki luonnistuvat täydellisesti suoraan mun meikkauspisteeltä YOGA Tab 3 Pron avulla samalla, kun meikkaan. Voin kääntää tabletin omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi ja jos en halua meikkivoiteessa olevien käsien koskevan itse tablettiin niin Lenovon AnyPen-teknologia tunnistaa ihan minkä tahansa johtavan esineen kynäksi. Voit siis käyttää tablettia kuulakärkikynällä, pinseteillä tai jopa haarukalla!!

Lenovo tabletti

YOGA Tab 3 Pro ominaisuuksia näiden lisäksi ovat muun muassa:

– Parannettu kokonaisvaltainen ääni, joka tekee musiikin kuuntelusta ja videoiden katselusta entistä mukavampaa.

– Tabletissa on integroitu kääntyvä projektori! Eli laite muuttaa huoneen kuin huoneen elokuvateatteriksi. Tästä kuulette lisää seuraavassa osassa ;-)

– Neliteräväpiirtonäyttö, joka sopii mun muassa pelaamiseen, kuvien katseluun jne. Se tuottaa kirkasta kuvaa, joka mahdollistaa tabletin käytön vaativimmissakin valaistusolosuhteissa.

– Laite on roiskesuojattu eli voit huoletta katsella lempisarjaasi vaikka keittiössä ilman pelkoa sen rikki menemisestä.

– YOGA Tab 3 Pro tukee 4G-LTE:tä eli se toimii parhaalla mahdollisella tavalla pitkilläkin etäisyyksillä.

– Se on tyylikäs Tabletin pinta on miellyttävää nahkajäljitelmää ja sen rungossa on kestävät metallikomponentit.

Mutta yksi ominaisuus on mun erityinen suosikki, nimittäin akun kesto. Tabletti kestää yhdellä latauksella jopa 18 tuntia. Akku on itse asiassa niin tehokas, että sen mukana tulee USB:llä toimiva ‘On the Go’ -virtapankki, jonka avulla voit ladata kaikki muut laitteesi. Tämä on tärkeä ominaisuus, koska tabletti kulkee mulla mukana menossa niin reisussa kuin esimerkiksi mökillä.

Lenovo YOGA_

Kannattaa ihmeessä tutustua itse tablettiin kuin sen ominaisuuksiin Lenovon omilla sivuilla TÄÄLLÄ.

Seuraavassa osassa esittelen projektorin toimintaa elokuvateatterina, mutta miltäs laite vaikuttaa tähän mennessä?


16 Responses to “Tabletin käyttökokemuksiani by Lenovo”

 1. Avatar Ansku k sanoo:

  Vaikuttaa hyvältä tabletilta:) En omista mitään tablettia, mutta ehkä joskus sitten voisin ostaa:)

  • Saija Saija sanoo:

   Sitä tämä on :)Niin monipuolinen kaikenlaiseen käyttöön! Kiva kuulla, että säkin oot harkinnut ostoa :’)

 2. Avatar Heidi sanoo:

  Mulla on Lenovon tabletti ja oon ollut todella tyytyväinen :) Harkitsen myös läppärin vaihtoa samaan merkkiin :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oih vähän kiva! Mä oon kans tykännyt tästä todella paljon, ihanan kevyt ja nopea käyttää. Lenovon läppärit ovat varmasti myös hyviä :)

 3. Avatar Camppu sanoo:

  Saija!! Oliks pakko tehä tälläinen postaus?! :-D arvaa vaan, kuka keksi seuraavalle palkalle uuden käyttötarkotuksen? Täällä nousee pystyyn molemmat kädet, ehkä jalatkin! Mä niin tarvisin tuollasen, tällä hetkellä kun en omista edes läppäriä niiin aih että kun tuo pelastais mut aina pinteestä. ❤️ Kui kätevästi tuohon pystyy siirtää kuvia kamerasta ja muokata/hienosäätää niitä ja onks sulla kokemusta Applen iPadeista et voittaaks toi sulla käytössä oleva Lenovo sen? Voi hitsi, ku tuli tiiäks ihan tablettikuume. Onneks ei oo elävä tapaus! If you know what I mean!

  • Saija Saija sanoo:

   Haha eikä :D Ihana sinä <3 Voi tämä olisi sulle sitten täydellinen! Mulla on kokemusta Applen iPadista, kun Tatulla on sellainen :) Se on myös hyvä, mutta tämä on huomattavasti "sujuvampi" liikkeissään, optimoitu leffojen/sarjojen katseluun ja tuo projektori-ominaisuus on aivan omaa luokkaansa. Eikä iPadissa kestä aivan näin pitkään akku :) Tässä on pieni usb-paikka, joten kuvien tuonti onnistuu sitä kautta. Kuvia en ole vielä kokeillut muokata, mutta se on varmasti helppoa kun voi käyttää apuna kuulakärkikynää. Kynän käyttö on helpottanut ainakin mun työskentelyä. Eli iso suositus tälle - tämä on varmasti markkinoiden monipuolisin tabletti :)

 4. Avatar Heidi sanoo:

  Mulla on atm tietokoneena Lenovo, ja oon ollu tyytyäinen! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mahtavaa, että muillakin on hyviä kokemuksia Lenovon tuotteista! Täytyy joskus testailla heidän tietokoneita :)

 5. Avatar emzi sanoo:

  Vaikuttaa todella hyvältä :D

 6. Avatar Eeva sanoo:

  Tuo ois tosi passeli just ruoanlaittoon ku puhelimen valo sammuu reseptejä katsoessa. Tosin saattaisi mun sähläämisellä olla mennyttä jos räiskyisi jotain keitettyä vettä tyyliin päälle :D

  • Saija Saija sanoo:

   Hei totta :) Tämä on siitä kätevä keittiössä, kun voi käyttää kaikissa asennoissa ja ohjata jopa sillä haarukalla. Haha sit kannattaa laittaa roikkumaan niin ei tule tuota vaaraa ;-D

 7. Avatar minja sanoo:

  Heip! Nousi mieleen kysymys että lämpeneekö tää käytössä paljon? Itsellä oli n. vuosi sitten huawein yks tabletti jossa takakansi oli jotain metallia, tuppasi vain lämpenemään jos katselin kauan netflixiä tai muuta vastaavaa o:.

  • Saija Saija sanoo:

   Ei lämpene yhtään, vaikka katsoisi monta leffaa putkeen :) Tässä takakansi on puoliksi nahkaa. Onpas jännä :o Ei kuulosta normaalilta? Sehän voi olla jopa vaarallista jos elektroniikkalaite kuumenee niin :o

 8. Avatar Nelli sanoo:

  Voi vitsit vaikuttaa loistavalta :-) oon harkinnut tabletin ostoa tosi pitkään, ja tää kuulostaa kyllä laadukkaalta kaikkine erikoisominaisuuksineen.. täytyy pistää harkintaan. Ootko aatellu itelle ostaa ton kokeilujakson päätyttyä?

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on niin huippu :-) Odottakaapas vaan, kun kuulette lisää projektorista. Niin paljon hyviä ja erikoisempia ominaisuuksia, joita ei muissa laitteissa ole. Joo mä sain tämän laitteen omaksi ja tuun varmasti käyttämään aktiivisesti jokapäiväisessä arjessa :)

Kommentoi