MakeUp Eraser – meikit pois liinan avulla?

Makeup Eraser

Osa teistä saattaa muistaa, kun blogin alkuaikoina toteuttelin tasaiseen tahtiin erilaisia tuotearvosteluja. En edes muista koska olisin tällaisen viimeksi tehnyt, mutta nyt eteen sattui sen verran ”erilainen” tuote, että päätin muutaman lukijan toiveita kuunnellen toteuttaa tällaisen! Kyseessä on siis viimeisimmässä kuukauden suosikit-postauksessa vilahtanut MakeUp Eraser.

Makeup Eraser blog

Tämä suloinen pinkki liina on pehmeän pörröistä polyesterkangasta ja se on tarkoitettu meikinpuhdistukseen. Liina lupaa poistaa kaikki meikit ilman minkäänlaista meikinpuhdistusainetta. Hullua eikö? Liina kastellaan veteen, meikki pyöritellään pois kasvoista, käytön jälkeen liina pestään joko hanan alla tai pesukoneessa ja kuivataan – sit se on taas uudelleen käytettävä.

Makeup Eraser netistä

MakeUp Eraserissa on kaksi puolta: Lyhyt nukkaisempi puoli soveltuu parhaiten huulimeikin, luomivärien ja kulmavärien poistamiseen. Korkeampi nukka taas soveltuu meikkipohjan puhdistukseen. Mä tykkään poistaa myös silmämeikin (ripsienpidennysten vuoksi vain silloin tällöin ripsari alaripsistä) korkeampi nukkaisella puolella. Lisäksi korkeampi nukka on kätevä ihon kuorinnassa!

pinkki Makeup Eraser

Mulla itsellä on melko herkkä iho, joten vahvojen silmämeikkien tai varjostuksien poistaminen kasvoista on tuottanut hankaluuksia. Iho saattaa ärtyä ja punoittaa meikinpuhdistusaineen (tai miselliveden) + vanulappujen yhdistelmästä, joten olinkin iloinen huomattuani tämän sopivan iholleni paremmin. Eikä vahvojen meikkien hinkkaamiseen kulunut yhtään niin kauan aikaa kuin edeltävällä yhdistelmällä!

Makeup eraser kokemuksia

+ Liinan sanotaan kestävän 1000 pesukertaa!
+ Kätevä reissussa, kun ei tarvitse ottaa mukaan erikseen puhdistusainetta ja vanulappuja.
+ Ympäristöystävällinen pitkällä aikavälillä.
+ Erittäin hyvä hinta-laatusuhde (24.90€).
+ Samalla myös edullisin meikinpoistotuote.
+ Helppo ja nopea!!

Suuren suosion vuoksi saattaa välillä olla loppu varastosta.
Usein vahvoja meikkejä tehdessä on hyvä olla myös toiset puhdistustuotteet käytössä, koska liina täytyy aina pestä ja kuivata niin tämä vie yllättävän paljon aikaa.

Tuote on saatu Beauty Pop Upista ja jos kiinnostuit tästä niin tämä pinkki sekä musta versio löytyvät täältä. Miltäs tuote kuulostaa? Entäs mitä tykkäsitte pitkästä aikaa tällaisesta tuotearvostelusta?


29 Responses to “MakeUp Eraser – meikit pois liinan avulla?”

 1. Avatar Eeva sanoo:

  Mä ainakin tykkään paljon näistä tuotearvosteluista. Ja oonkin ollut jonkin aikaa kiinnostunut tästä kyseisestä tuotteesta, joten tämä oli erittäin kiva! Lähteekö noi meikinjämät tosta liinasta siis ihan hanavedellä ettei tarviis ihan joka päivä pesukoneessa käyttää? :P

  • Saija Saija sanoo:

   Voi tämä oli erittäin kiva kuulla =) Hyvä juttu, että tuotteeksi osui vielä jopa sua kiinnostava kohde! Kyllä lähtee ja jos ei jaksa aina pestä koneessa niin voi käyttää vaikka jotain saippuaa apuna niin kyllä puhdistuu :’)

 2. Avatar Miina sanoo:

  ääh olin kerran jo ostamassa tuota, mutta en kuitenkaan viitsinyt koska en hentonut laittaa tuota yli kahtakymppiä yhteen liinaan. nyt kuitenkin olen koko ajan halunnut tuon liinan kokeiluun niin on varmaan marssittava uudestaan kauppaan ja mentävä ostamaan tuo! :D

  miinakaroliina.blogspot.com

  • Saija Saija sanoo:

   Suosittelen kyllä ostamaan :) Hinta on melko korkea, mutta pitkällä ajalla maksaa itsensä takaisin ja on säästeliäämpi. Tuo on niin kätevä ottaa mukaankin mihinkä tahansa. Uskon, että sä tuut ihastumaan tähän! Mäkin olin vähän skeptinen aluksi, kun kuulin tästä mutta niin se mielipide muuttui heti testailun jälkeen :>

 3. Avatar Maiju sanoo:

  Kuulostaa hurjan kätevältä, mutta mietin vain että mitenköhän paljon bakteereja tuollainen kerää, kun päivän vanhat meikit aina pyyhkii pois ja sitten vain huuhtelee ja bakteerit viihtyvät juuri kosteassa… Eikä liinaa viitsisi koko ajan pestä pesukoneessa. Oletko miettinyt asiaa? :D

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on kyllä kätevä :) Juuri tuon vuoksi tämä suositellaan pestäväksi joka päivä. Jos ei halua laittaa pesukoneeseen niin pesu onnistuu välillä myös juoksevan hanan ja saippuan avulla. Kuten palasaippuan. Sitten, kun laittaa kuivumaan niin eivät ne bakteerit siinä ehdi oleskella. Tällainen pyyhe kuivaa muutenkin hetkessä :)!

 4. Avatar Huomio sanoo:

  Unohditko laittaa varsinaisen linkin beautypopupin sivuille? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä en tajua miksi tämä poistelee aina joskus linkkejä :< Hyvä, että sanoit! Lisäsin sen tekstiin :)

 5. Avatar Jenny sanoo:

  Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ja ihanan helpolta, ois kiva joskus kokeilla! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kannatan ideaa :) Uskon, että tuut tykkäämään! Tätä kätevämpää meikinpoistotapaa ei olekaan :p

 6. Avatar Elli Luoma sanoo:

  Toi kuulostaa niin jännältä ja oon vähän skeptinen mutta haluisin kyllä toisaalta myös kokeilla jos kerta toimii :D Toi vaan kuulostaa niin hassulta :D Mutta kiitos tuotearvostelusta, oli mielenkiintoinen! Näitä lisää :)
  Ja hyvää viikonloppua sinulle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä olin kans skeptinen silloin aluksi, kun kuulin tästä :D Mutta oikeasti toimii! Niin se mielipide muuttuu, kun uskaltaa testata (toki ei kaikkien tuotteiden kohdalla). Kiva kuulla, että sä pidit tuotearvostelusta – täytyy ottaa tavaksi toteuttaa näitä useammin. Kiitos ja hyvää viikonloppua myös sulle :)

 7. Avatar Mia sanoo:

  Kuulostaa hirvittävän epähygieeniseltä tuotteelta. Ostaisin mieluummin niitä kertakäyttöisiä meikinpoistoliinoja ja heittäisin käytön jälkeen roskiin. Niissä ei myöskään tarvitse miettiä että pitäisi laittaa pesukoneeseen ja odotella kuivumista.

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi kuulla, että sä et kiinnostunut tästä tuotteesta. Mutta se on aivan makuasia :) Tämä eroaa melko paljon meikinpoistoliinoista, koska niissä on meikinpoistoainetta, niitä täytyy ostaa koko ajan ja tämä on pitkäikäisempi. Kuivuminen tapahtuu hetkessä, joten mä en ole ainakaan koskaan joutunut ”odotella” sitä. Mutta kiitos kommentistasi, tällainen keskustelu tuotteista on aina yhtä mielenkiintoista, kun näkee muiden ajatuksia ja huomioita (:

 8. Avatar Essi sanoo:

  Mä olin aluks tosi skeptinen tän suhteen, mutta sit kun kerran testasin kaverilta niin vakuutuin, että toi tosiaan toimii! :-D Olin ihan varma, et koko juttu on ihan täys vitsi, mut eipäs ollukaan. Vaikka kyllähän toi kuulostaa ihan uskomattomalta, että muka joku liina poistais meikit pelkästään sillä, että sen kastelee?! :-D Mutta kyllä se toimii! Täytyy siis itsekin tilata :-)

  essi-bltn.blogspot.fi

  • Saija Saija sanoo:

   Oi on ilo nähdä, että sä oot kans tykännyt :) Sama täällä! Tämän idea kuulostaa niin ”liian hyvältä ollakseen totta”. Mutta kyllä tämä ylitti odotukset. Kannattaa, kun oot päässyt jo testaileen niin voit olla varma tämän sopivuudesta sun käyttöön :)!

 9. Avatar Lea sanoo:

  Ää, vaikuttaisi niin kätevältä juurikin kesän reissuja varten! Harmi vain tuo hinta… :/ Mutta mun mielestä tällaiset tuotearvostelut on tosi mielenkiintoisia, varsinkin tällaisista vähän erikoisemmista jutuista! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Sitä tämä kyllä on :) Joo hinta on miinus, mutta uskon tämän maksavan itsensä takaisin. Meikinpoistoliinat, kun ovat myös kalliita :/ Hei tosi kiva kuulla tämä – tuun varmasti tekeen tällaisia useamminkin :)

 10. Avatar Jenna sanoo:

  Mulla odottaa tuollainen myös laatikossa testiin pääsyä.. Toivottavasti toimii oikeasti, olisi tosi kätevä just vaikka reissuissa jos matkustaa pelkillä käsimatkatavaroilla eikä voi ottaa paljon nesteitä mukaan.

  • Saija Saija sanoo:

   Noniin kiva :) Tuut varmasti ihastumaan – tämä on nimittäin älyttömän kätevä. Niin kotona kuin reissussa :’)

 11. Avatar Laura sanoo:

  Tätä olis kiva kokeilla! Vähän mietityttää että voiko tää oikeesti toimia mutta kai se sitten toimii jos sää niin sanot :D Pitää varmaan tilata itelle. Tulee loppujen lopuksi paljon halvemmaksi kuin kertakäyttöiset meikinpoistoliinat.

  • Saija Saija sanoo:

   Kokeile ihmeessä :) Tämä yllätti mutkin positiivisesti! Totta, tämä tulee pitkällä ajalla paljon edullisemmaksi, vaikka summa aluksi kirpaisee :)

 12. Avatar saara sanoo:

  Just hyvä postaus !! Ku oon miettiny tuon ostamista, mutta sitte aina ollu et njhäääh… Mutta kiva kuulla että oikeestikki toimii, Niin ehkä itekki uskaltas ostaa

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä, että tästä postauksesta on pidetty :> Mä kyllä yllätyin, että tämä toimi näinkin hyvin! Ei muuta kuin itse testailemaan ;-)

 13. Avatar Joanna sanoo:

  Kuulostaa lupaavalta tuotteelta, mietin vain että miten on vedenkestävien meikkien kanssa?

 14. Avatar Annica sanoo:

  Ompas näppärä! En oo kuullut edes aiemmin tämmöisistä liinoista kiitän vinkistä, menee ehdottomasti ostoslistaan:)

  • Saija Saija sanoo:

   Yllättävänkin näppärä jatkuvassa käytössä :) Hei kiva, että innostuit! Ja kiitos kommentistasi <3

 15. […] tai aina silloin tällöin Makeup Eraserilla (josta oon tehnyt oman tuotearvostelun tänne). Sen jälkeen kaadan vanulappuun hieman vasemman puoleista Clarifying Lotion 3:sta. Tämä […]

Kommentoi